Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow, ale się działo!
Jula, całe szczęście, że udało się wstrzymać poród. Odpoczywaj ile się da
Talia, gratuluję! Oby Maluszek szybko nabierał sił, buziaki od forumowej ciotki :*
Pati, rzeczywiście jakiś taki mały ten Twój brzuszek się zrobił, i nisko jest.
Ja swój dziś zmierzyłam- 103cm, więc nieduży.
Lecę spać, miałam dziś strasznie ciężki dzień.
Dobranocxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Jula trzymaj się kochana i nabieraj sił. Wszystkie trzymamy tutaj kciuki za Was. Mam nadzieję że jużwięfej przygód nie będzie. Damy radę dziewczyny!! Też zmykam spać, ciekawe jak.się będzie spało w łóżku jak w drugą str stoi
dobranoc.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Witam się w rozpoczętym 36 tygodniu
Pozostało 35 dni
to już tak niewiele:)
Jula bardzo się cieszę, że sytuacja opanowanaOby nic się nie działo do bezpiecznej granicy
Miłej i spokojnej niedzieli życzę dla wszystkichxpatiiix3, anusiaa90, Viviana, sylvi, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Talia , gratulacje kochana, dużo zdrowia dla synka !!!! A jak ty sie czujesz po cesarce? Boli??! Lavendula -- gratulacje dla panny młodej !! No i 15 lat... Niezły staż
Ja sobie ostatnio uświadomiłam ze w listopadzie właśnie minie 6 lat odkąd sie poznaliśmy z moim .. Fajny prezent dostaniemy na 6 rocznice
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 07:56
Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość
-
dziendoberek!
Ale piekna pogoda
Jak cudownie obudzić sie i usłyszeć dźwięk pracującej lodówki. Mamy juz swoja kuchnia, całą moją, zrobiona tak jak chcedzis jedziemy na duze zakupy spożywcze, znaczy jutro zjem sniadanie u siebie, a nie u teściów
Pięknej niedzieli Wam życzę. I spokojnej, bez żadnych przedwczesnych skurczy czy porodow.
Ps. Lavendula, jak noc poslubna?wszystkiego dobrego na tej nowej drodze zycia!
Rybka Nemo, Agata92, anusiaa90, Lavendula, Agusia ;), Dotty84, sisiiii, Mag.1990, Marzena27, Maga31, Fidelissa, lkc lubią tę wiadomość
-
I ja też się witam:)
Pati brzusio piękny:)
Jula cieszę się, że akcja się uspokoiła:). Odpoczywaj ile się da:).
Kolejna pralka z cuszkami dla małej nastawiona:) dziś ładna pogoda więc korzystam:)xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Mam nadzieje, ze dzisiaj bez wrażeń.?? Bo chce odpocząć sobie w końcu niedziela hehe
jutro 29.09 ciekawe co to się będzie działo tak mi się śnił i śnił
w sumie jutro by był mój termin ale aniołeczek wrócił jako córeczka moja ukochana Nelunia
płakać mi sie chce takie to smutne ,ale niestety los tak chciał
Miłego dnia :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 08:47
Livia
Nela
Marcel
-
Dzień dobry, ja już się czuje jak mały słonik, niech ten czas zleci jak najszybciej... Na szczęście dzisiaj piękne słoneczko to można zaliczyć jakiś spacerek
Pati najważniejsze, że Twój aniołek postanowił do Ciebie wrócić już na zawszeNelcia Ci wszystko wynagrodzi :*
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Dzieńdobry kochane, ja w lozecku z kawą, uwielbiam niedzielne poranki
mój łobuz szaleje
Jula cieszę się, że sytuacja opanowana oby jak najdłużej
Lavendula wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Santocha gratuluję osobnej kuchni, to było pierwsze pomieszczenie jakie zrobiliśmy w domu a mieszkamy z teściową, więc wiem jaką masz radość
Buziaki dla wszystkich, miłej leniwej niedzieli bez stresujacych atrakcjiLavendula, Maga31, santoocha, lkc lubią tę wiadomość
-
Witam.
U nas z rana piekne słoneczko, ja w końcu normalnie spałam w nocy. Malutka bawi się mamy kością biodrową od wczoraj tam ma główkę i rączusiami uderza.
Te przejścia jeszcze bardziej mnie zbliżyły z mężem, nie możemy się sobą nacieszyć, jakoś tak cieplej się do siebie odnosimy i mam wrażenie że w jego oczach jeszcze więcej zyskałam przez to jak zobaczył moje ataki bólu.Oby tylko teraz spokojnie było, dużo piję, wszędzie dolewam sok zurawinowy, trzeba uważać na te nerki, ewentualnie już w Lublinie zrobią mi cewnikowanie jeśli tak uzna doktor.
Jula super, że w dwupaku, swoje przeszłaś, wspieramy Cię mocno niech Zuzia jeszcze siedzi u mamusi w brzuszku.
Florentine jak sytuacja? Przewieźli Cię znowu? Wczoraj na wizycie gin mi mówił o nowych wytycznych w przypadku mierzenia ciśnienia osobom z nadciśnieniem.
Caśka kup sobie Halsy mnie ratują już od miesiąca na gardło. Naprawdę nie sądziłam, że mogą pomóc.
Pati kciukam za spokojną niedzielę u Ciebie.
xpatiiix3, Agata92, mada_lena, Maga31, lkc lubią tę wiadomość
-
Hej kochane.
Pati ale Ty laseczka jestes no!Bardzo sie ciesze ze Jula jeszcze w dwupaku, teraz to juz bedzie dobrze napewno!
Ja siedze skołowana jak nimek noc jak zwykle okropna siku co pół godziny bóle nóg i przy zmianie pozycji jakby nożem brzuch cieli;/ Jeszcze sasiedzi z góry tupią od rana ja to nie wiem wstana w miejscu nie usiedza tylko normalnie biegi przez mieszkanie wrrrr!
Ale mezus robi juz nalesniczki na sniadanko, lece wycisnac jakis soczek moze mnie postawi na nogi
xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Brzuchol cos boli, raczej tak muli na okres i bioderka ,a babcia od rana się drze do mnie bo psychol z ręką sobie coś zrobił sratatata i mi się obrywa a czego ja winna że rozdziawa upadł na scenie...?! Wrr... Ani chwili spokoju... Idę zaraz się umyć, bo trzeba pampersy kupić znowu przez to lezenie się zagapiłam i jeden został ,a dzisiaj niedziela i sklepy pozamykają mi i będzie dopiero..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 10:08
Livia
Nela
Marcel