X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, ale się działo!

Jula, całe szczęście, że udało się wstrzymać poród. Odpoczywaj ile się da <3

Talia, gratuluję! Oby Maluszek szybko nabierał sił, buziaki od forumowej ciotki :*

Pati, rzeczywiście jakiś taki mały ten Twój brzuszek się zrobił, i nisko jest.

Ja swój dziś zmierzyłam- 103cm, więc nieduży.

Lecę spać, miałam dziś strasznie ciężki dzień.

Dobranoc <3

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula trzymaj się kochana i nabieraj sił. Wszystkie trzymamy tutaj kciuki za Was. Mam nadzieję że jużwięfej przygód nie będzie. Damy radę dziewczyny!! Też zmykam spać, ciekawe jak.się będzie spało w łóżku jak w drugą str stoi :-) dobranoc.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow :) pierwsza :)) nie mogę spać bo budze sie ostatnio strasznie głodna,i budzi mnie moje burczenie w brzuchu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 07:52

xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w rozpoczętym 36 tygodniu :) Pozostało 35 dni :) to już tak niewiele:)

Jula bardzo się cieszę, że sytuacja opanowana :) Oby nic się nie działo do bezpiecznej granicy :)

Miłej i spokojnej niedzieli życzę dla wszystkich :)

xpatiiix3, anusiaa90, Viviana, sylvi, Maga31 lubią tę wiadomość

njr11rs.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talia , gratulacje kochana, dużo zdrowia dla synka !!!! A jak ty sie czujesz po cesarce? Boli??! Lavendula -- gratulacje dla panny młodej !! No i 15 lat... Niezły staż :) Ja sobie ostatnio uświadomiłam ze w listopadzie właśnie minie 6 lat odkąd sie poznaliśmy z moim .. Fajny prezent dostaniemy na 6 rocznice :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 07:56

Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z nad kawuli i śniadania ;)

Dostalam Eska czy rodze ze do szkoły nie poszlam ;oo

Maga31, lkc lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak u nas minie 4 listopada dokladnie 4 lata jak jesteśmy razem i mąż mówi że fajnie by było gdybym przenosiła ciążę te dwa dni, bo ślub wzięliśmy równo 2 i pół roku jak byliśmy razem więc ważne daty byłyby tak idealnie "poukładane" :)

njr11rs.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie gardlo napierd.... Masakra

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziendoberek!

Ale piekna pogoda :)
    Jak cudownie obudzić sie i usłyszeć dźwięk pracującej lodówki. Mamy juz swoja kuchnia, całą moją, zrobiona tak jak chce :D dzis jedziemy na duze zakupy spożywcze, znaczy jutro zjem sniadanie u siebie, a nie u teściów :)

Pięknej niedzieli Wam życzę. I spokojnej, bez żadnych przedwczesnych skurczy czy porodow.

Ps. Lavendula, jak noc poslubna? ;) wszystkiego dobrego na tej nowej drodze zycia! <3

Rybka Nemo, Agata92, anusiaa90, Lavendula, Agusia ;), Dotty84, sisiiii, Mag.1990, Marzena27, Maga31, Fidelissa, lkc lubią tę wiadomość

• Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja też się witam:)

Pati brzusio piękny:)

Jula cieszę się, że akcja się uspokoiła:). Odpoczywaj ile się da:).

Kolejna pralka z cuszkami dla małej nastawiona:) dziś ładna pogoda więc korzystam:)

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze dzisiaj bez wrażeń.?? Bo chce odpocząć sobie w końcu niedziela hehe ;) jutro 29.09 ciekawe co to się będzie działo tak mi się śnił i śnił ;) w sumie jutro by był mój termin ale aniołeczek wrócił jako córeczka moja ukochana Nelunia <3 płakać mi sie chce takie to smutne ,ale niestety los tak chciał ;)

Miłego dnia :***

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 08:47

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja już się czuje jak mały słonik, niech ten czas zleci jak najszybciej... Na szczęście dzisiaj piękne słoneczko to można zaliczyć jakiś spacerek :)

Pati najważniejsze, że Twój aniołek postanowił do Ciebie wrócić już na zawsze :) Nelcia Ci wszystko wynagrodzi :*

rwi37s6.png
  • misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ja juz po śniadanku, dzisiaj ładna pogoda więc trzeba korzystać :)
    Cieszę się że u Juli udało się zatrzymać poród :)
    Miłego dnia :)

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wszystkiego naj i gratulacje:)

Lavendula lubi tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula ciesze sie ze wszystko sie unormowalo i ze jestescie jeszcze w 2 paku:) trzymam kciuki z calych sil

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy słoneczną niedzielą :)
    Kawa wypita, czas zacząć dzień, choć ciężko trochę bo Pyza znów poligon sobie zrobiła i zawzięcie ćwiczyła większość nocy nie dając spać. Skopane żebra, żołądek.... ech :D

mada_lena, Fidelissa, lkc lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdobry kochane, ja w lozecku z kawą, uwielbiam niedzielne poranki :-) mój łobuz szaleje :-)
    Jula cieszę się, że sytuacja opanowana oby jak najdłużej :-)
    Lavendula wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :-)
    Santocha gratuluję osobnej kuchni, to było pierwsze pomieszczenie jakie zrobiliśmy w domu a mieszkamy z teściową, więc wiem jaką masz radość :-)

Buziaki dla wszystkich, miłej leniwej niedzieli bez stresujacych atrakcji :-)

Lavendula, Maga31, santoocha, lkc lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    U nas z rana piekne słoneczko, ja w końcu normalnie spałam w nocy. Malutka bawi się mamy kością biodrową od wczoraj tam ma główkę i rączusiami uderza.
    Te przejścia jeszcze bardziej mnie zbliżyły z mężem, nie możemy się sobą nacieszyć, jakoś tak cieplej się do siebie odnosimy i mam wrażenie że w jego oczach jeszcze więcej zyskałam przez to jak zobaczył moje ataki bólu.Oby tylko teraz spokojnie było, dużo piję, wszędzie dolewam sok zurawinowy, trzeba uważać na te nerki, ewentualnie już w Lublinie zrobią mi cewnikowanie jeśli tak uzna doktor.
    Jula super, że w dwupaku, swoje przeszłaś, wspieramy Cię mocno niech Zuzia jeszcze siedzi u mamusi w brzuszku.
    Florentine jak sytuacja? Przewieźli Cię znowu? Wczoraj na wizycie gin mi mówił o nowych wytycznych w przypadku mierzenia ciśnienia osobom z nadciśnieniem.
    Caśka kup sobie Halsy mnie ratują już od miesiąca na gardło. Naprawdę nie sądziłam, że mogą pomóc.
    Pati kciukam za spokojną niedzielę u Ciebie.

xpatiiix3, Agata92, mada_lena, Maga31, lkc lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane.
    Pati ale Ty laseczka jestes no!:) Bardzo sie ciesze ze Jula jeszcze w dwupaku, teraz to juz bedzie dobrze napewno! :) Ja siedze skołowana jak nimek noc jak zwykle okropna siku co pół godziny bóle nóg i przy zmianie pozycji jakby nożem brzuch cieli;/ Jeszcze sasiedzi z góry tupią od rana ja to nie wiem wstana w miejscu nie usiedza tylko normalnie biegi przez mieszkanie wrrrr!:D Ale mezus robi juz nalesniczki na sniadanko, lece wycisnac jakis soczek moze mnie postawi na nogi

xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuchol cos boli, raczej tak muli na okres i bioderka ,a babcia od rana się drze do mnie bo psychol z ręką sobie coś zrobił sratatata i mi się obrywa a czego ja winna że rozdziawa upadł na scenie...?! Wrr... Ani chwili spokoju... Idę zaraz się umyć, bo trzeba pampersy kupić znowu przez to lezenie się zagapiłam i jeden został ,a dzisiaj niedziela i sklepy pozamykają mi i będzie dopiero.. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 10:08

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1428 1429 1430 1431 1432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ