X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, ale się działo!

Jula, całe szczęście, że udało się wstrzymać poród. Odpoczywaj ile się da <3

Talia, gratuluję! Oby Maluszek szybko nabierał sił, buziaki od forumowej ciotki :*

Pati, rzeczywiście jakiś taki mały ten Twój brzuszek się zrobił, i nisko jest.

Ja swój dziś zmierzyłam- 103cm, więc nieduży.

Lecę spać, miałam dziś strasznie ciężki dzień.

Dobranoc <3

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula trzymaj się kochana i nabieraj sił. Wszystkie trzymamy tutaj kciuki za Was. Mam nadzieję że jużwięfej przygód nie będzie. Damy radę dziewczyny!! Też zmykam spać, ciekawe jak.się będzie spało w łóżku jak w drugą str stoi :-) dobranoc.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow :) pierwsza :)) nie mogę spać bo budze sie ostatnio strasznie głodna,i budzi mnie moje burczenie w brzuchu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 07:52

xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w rozpoczętym 36 tygodniu :) Pozostało 35 dni :) to już tak niewiele:)

Jula bardzo się cieszę, że sytuacja opanowana :) Oby nic się nie działo do bezpiecznej granicy :)

Miłej i spokojnej niedzieli życzę dla wszystkich :)

xpatiiix3, anusiaa90, Viviana, sylvi, Maga31 lubią tę wiadomość

njr11rs.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talia , gratulacje kochana, dużo zdrowia dla synka !!!! A jak ty sie czujesz po cesarce? Boli??! Lavendula -- gratulacje dla panny młodej !! No i 15 lat... Niezły staż :) Ja sobie ostatnio uświadomiłam ze w listopadzie właśnie minie 6 lat odkąd sie poznaliśmy z moim .. Fajny prezent dostaniemy na 6 rocznice :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 07:56

Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z nad kawuli i śniadania ;)

Dostalam Eska czy rodze ze do szkoły nie poszlam ;oo

Maga31, lkc lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak u nas minie 4 listopada dokladnie 4 lata jak jesteśmy razem i mąż mówi że fajnie by było gdybym przenosiła ciążę te dwa dni, bo ślub wzięliśmy równo 2 i pół roku jak byliśmy razem więc ważne daty byłyby tak idealnie "poukładane" :)

njr11rs.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie gardlo napierd.... Masakra

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziendoberek!

Ale piekna pogoda :)
    Jak cudownie obudzić sie i usłyszeć dźwięk pracującej lodówki. Mamy juz swoja kuchnia, całą moją, zrobiona tak jak chce :D dzis jedziemy na duze zakupy spożywcze, znaczy jutro zjem sniadanie u siebie, a nie u teściów :)

Pięknej niedzieli Wam życzę. I spokojnej, bez żadnych przedwczesnych skurczy czy porodow.

Ps. Lavendula, jak noc poslubna? ;) wszystkiego dobrego na tej nowej drodze zycia! <3

Rybka Nemo, Agata92, anusiaa90, Lavendula, Agusia ;), Dotty84, sisiiii, Mag.1990, Marzena27, Maga31, Fidelissa, lkc lubią tę wiadomość

• Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja też się witam:)

Pati brzusio piękny:)

Jula cieszę się, że akcja się uspokoiła:). Odpoczywaj ile się da:).

Kolejna pralka z cuszkami dla małej nastawiona:) dziś ładna pogoda więc korzystam:)

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze dzisiaj bez wrażeń.?? Bo chce odpocząć sobie w końcu niedziela hehe ;) jutro 29.09 ciekawe co to się będzie działo tak mi się śnił i śnił ;) w sumie jutro by był mój termin ale aniołeczek wrócił jako córeczka moja ukochana Nelunia <3 płakać mi sie chce takie to smutne ,ale niestety los tak chciał ;)

Miłego dnia :***

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 08:47

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja już się czuje jak mały słonik, niech ten czas zleci jak najszybciej... Na szczęście dzisiaj piękne słoneczko to można zaliczyć jakiś spacerek :)

Pati najważniejsze, że Twój aniołek postanowił do Ciebie wrócić już na zawsze :) Nelcia Ci wszystko wynagrodzi :*

rwi37s6.png
  • misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ja juz po śniadanku, dzisiaj ładna pogoda więc trzeba korzystać :)
    Cieszę się że u Juli udało się zatrzymać poród :)
    Miłego dnia :)

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wszystkiego naj i gratulacje:)

Lavendula lubi tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula ciesze sie ze wszystko sie unormowalo i ze jestescie jeszcze w 2 paku:) trzymam kciuki z calych sil

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy słoneczną niedzielą :)
    Kawa wypita, czas zacząć dzień, choć ciężko trochę bo Pyza znów poligon sobie zrobiła i zawzięcie ćwiczyła większość nocy nie dając spać. Skopane żebra, żołądek.... ech :D

mada_lena, Fidelissa, lkc lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdobry kochane, ja w lozecku z kawą, uwielbiam niedzielne poranki :-) mój łobuz szaleje :-)
    Jula cieszę się, że sytuacja opanowana oby jak najdłużej :-)
    Lavendula wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :-)
    Santocha gratuluję osobnej kuchni, to było pierwsze pomieszczenie jakie zrobiliśmy w domu a mieszkamy z teściową, więc wiem jaką masz radość :-)

Buziaki dla wszystkich, miłej leniwej niedzieli bez stresujacych atrakcji :-)

Lavendula, Maga31, santoocha, lkc lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    U nas z rana piekne słoneczko, ja w końcu normalnie spałam w nocy. Malutka bawi się mamy kością biodrową od wczoraj tam ma główkę i rączusiami uderza.
    Te przejścia jeszcze bardziej mnie zbliżyły z mężem, nie możemy się sobą nacieszyć, jakoś tak cieplej się do siebie odnosimy i mam wrażenie że w jego oczach jeszcze więcej zyskałam przez to jak zobaczył moje ataki bólu.Oby tylko teraz spokojnie było, dużo piję, wszędzie dolewam sok zurawinowy, trzeba uważać na te nerki, ewentualnie już w Lublinie zrobią mi cewnikowanie jeśli tak uzna doktor.
    Jula super, że w dwupaku, swoje przeszłaś, wspieramy Cię mocno niech Zuzia jeszcze siedzi u mamusi w brzuszku.
    Florentine jak sytuacja? Przewieźli Cię znowu? Wczoraj na wizycie gin mi mówił o nowych wytycznych w przypadku mierzenia ciśnienia osobom z nadciśnieniem.
    Caśka kup sobie Halsy mnie ratują już od miesiąca na gardło. Naprawdę nie sądziłam, że mogą pomóc.
    Pati kciukam za spokojną niedzielę u Ciebie.

xpatiiix3, Agata92, mada_lena, Maga31, lkc lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane.
    Pati ale Ty laseczka jestes no!:) Bardzo sie ciesze ze Jula jeszcze w dwupaku, teraz to juz bedzie dobrze napewno! :) Ja siedze skołowana jak nimek noc jak zwykle okropna siku co pół godziny bóle nóg i przy zmianie pozycji jakby nożem brzuch cieli;/ Jeszcze sasiedzi z góry tupią od rana ja to nie wiem wstana w miejscu nie usiedza tylko normalnie biegi przez mieszkanie wrrrr!:D Ale mezus robi juz nalesniczki na sniadanko, lece wycisnac jakis soczek moze mnie postawi na nogi

xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuchol cos boli, raczej tak muli na okres i bioderka ,a babcia od rana się drze do mnie bo psychol z ręką sobie coś zrobił sratatata i mi się obrywa a czego ja winna że rozdziawa upadł na scenie...?! Wrr... Ani chwili spokoju... Idę zaraz się umyć, bo trzeba pampersy kupić znowu przez to lezenie się zagapiłam i jeden został ,a dzisiaj niedziela i sklepy pozamykają mi i będzie dopiero.. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 10:08

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1428 1429 1430 1431 1432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ