X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Dotty ale super pamiątka, aż powoli żałuję, że się na taką nie zdecydowałam hehe.

Kochana, jeszcze zdążysz!!! :)

Viviana lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty sliczne fotki przepiekne!
    Madlen dzieciaczki masz przeslodkie kochana:)
    Pati trzymaj się:*
    Ja dziś mam wizytę wieczorkiem i badanie 3 trymestru, może Maja wreszcie potwierdzi swoją płeć mam taaaką nadzieję.
    Jak czytam o waszych spacerach, maratonach 5,5 h to jestem pełna podziwu i zazdroszcze:)Ja jestem kanapowym leniem moje jedyne spacery to do mamy(kilka bloków dalej) i to gora 2 razy w tyg, ból mi juz sprawia chodzenie i ciezko

Dotty84, xpatiiix3, lkc, mada_lena, Madlen222 lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7vgan77v51jj_t.jpg

A to mój brzuchol jakieś 2 tygodnie temu;)

zupaztytki, xpatiiix3, Agata92, e_v_e, Viviana, Dotty84, lkc, Lavendula, Fidelissa, ÓptimusPrime, anusiaa90, AgataP, Amnezja, Nata, misiaczk25, mada_lena, Madlen222, Goplana, blue00, Florentine, Strupka, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty, przepiękna sesja!
    A co do wielkości główki - mój też ma zawsze znacznie większą wg usg, więc sobie wyobraźcie - chudziutki brzuszek i olbrzymia główka :)

e_v_e, Dotty84 lubią tę wiadomość

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze, ostatnio wogóle nie mam apetytu :( nie mam ochoty na obiady... i zamiast zjeść coś pożywnego i zdrowego - ciągle jem tylko kaszę mannę albo kleik ;(

Co się ze mną dzieje?????

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik, Optimus - piękne brzuszki :)

Aaa przyszły do mnie dwa kocyki minky od Makaszki (kupiłam przez Allegro) - jeden cieńszy i jeden grubszy... i są piękne! <3 Polecam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:15

Evik, mada_lena lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 29 września 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zupaztytki wrote:
    Dotty, przepiękna sesja!
    A co do wielkości główki - mój też ma zawsze znacznie większą wg usg, więc sobie wyobraźcie - chudziutki brzuszek i olbrzymia główka :)

Nasze dzieciaki, to będą Einsteiny mówię ci :D

ÓptimusPrime, zupaztytki lubią tę wiadomość

w57vhgqsvnsaad78.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mój też ostatnio miał głowe na 34 tc a reszte tak jak było czyli 31 ale mi powiedziała że poprostu jest bardzo okrągła stąd ten wynik a potem jakoś dodała inny wymiar i już wyszło że na 32.. ale ogólnie powiedziała że ma bardzo okrąglutką głowę i właśnie tak jak pisała eve jest na dole bardzo nisko i mnie ciagnie ta jego głowa

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • izia Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a macie albo polecacie jakąś fajną lampkę nocną? tak do karmienia itd żeby dawała światło a nie raziła w oczy i nie przegrzewała się? ja już kilku próbowałam i albo przykrywałam jakoś lekko albo ustawiałam jakoś dziwnie ..

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

• lkc Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia ja nie mam zadnej konkretnej na oku, ale jak masz jakas zwykla i mozesz i chcesz z nia robic wygibasy i przykrywac to zeby sie nie grzala jest prosta rada - zarowka ledowa.
    tez nie moge trafic na odpowiednia. do karmienia pol biedy, gorzej do przewijania..;/

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wiecie co wymyślam?
    Zostawiam ta co jest i kupuje zmieniacza z i ikei...to chyba dobre rozwiązanie

Dotty zazdroszczę sesji
    Piękna:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:28

lkc, Dotty84 lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego belly liczy inaczej termin porodu w kalendarzu 11.11 i z usg sie zgadza
    A w zakładce po lewej stronie 17 listopad i 49 dni zostało....nie rozumiem

qq87j44jhto0od0f.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leże i leże i nic, dalej są nieregularne, więc fałszywy alarm znowu, no to czekam aż się wyciszy, bo mam dość i chce mi się spać.. Skurcze po 35-40s co 2,5-4min, ale są dosyć silne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:35

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty zdjecia sa swietne!! :)

Madlen ale te Twoje malenstwa to malenstwa!;) ale sa przesliczne :)

Ja dzis spacer godzinny, a teraz od dwóch leze na kanapie i sily nie mam na nic ;)

Dotty84, Madlen222 lubią tę wiadomość

• e_v_e Ekspertka

Wysłany: 29 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    dziewczyny a macie albo polecacie jakąś fajną lampkę nocną? tak do karmienia itd żeby dawała światło a nie raziła w oczy i nie przegrzewała się? ja już kilku próbowałam i albo przykrywałam jakoś lekko albo ustawiałam jakoś dziwnie ..

http://www.ceneo.pl/20253579

Ja mam taka, ale dostałam od teściów, jest super, bo jest na usb, tzn ładuje się na usb, i można ściemniać lub rozjaśniać dotknięciem dłoni :) Wiem, że w ikei też są takie lampki:
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70150982/
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90150976/

izia, Fidelissa lubią tę wiadomość

w57vhgqsvnsaad78.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eve dzięki :) wygląda właśnie tak delikatnie - ja jak miałam taką całą "zamkniętą" to czułam mimo ledów że ciśnienie się robi w środku od długości świecenia i nagle odskakiwała ta przykrywka z góry - a wszelkie co mają dziury z boku od środka itd świecą strasznie mocno i źle się śpi - ta co dałaś linka wygląda tak że daje światło ale nie razi

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, a na ktg nie mozeszgdziej podskoczhc?

AgataP, kochana! Jakie dzis czachy-naklejki w papierniczym widzialam!!!! Od razu pomyslalam, ze moglabys komode okleic :) :) :)
    Ja kupilam takie nakleji samochodkwe na szafe :)

Dotty - fantastyczna sesja!
    Evik- bardzo ladniusi brzuszek ;)

Moja mama powiedziala wczoraj, ze moja kuzynka, rok ode mmiemlodsza, byla bardzo duzym dzieckiem, no I wyszlo ze ja 165cm (przy dobrych wiatrach) , a ona 178cm...
    Wiec, moze te duze glowe itp to tylko znak, ze bedzie wysokie dziecko...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:53

AgataP lubi tę wiadomość

• alka89 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Nie mialam dzisiaj wizyty ,przelozyli mi na jutro

Od wczoraj Synek mnie nie kopie ,nawet jak glaszcze ani jak cos slodkiego zjem,gdzie zawsze brzuch mi sie az trzas.Czuje tylko takie napinanie co rusz w innym miejscu,nie wiem jak to opisac. Np jak siedze to czasem musze sie mocno wyprostowac bo pod biustem mi wypchnie na chwile...czy to normalne ,ze mnie nie kopie? i czy to napinanie to jego ruchy czy moze wody sie przelewaja czy cos...Juz za glupia jestem,nie wiem co myslec. Z gory dziekuje

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty zdjęcia są przepiękne ;)

Dotty84 lubi tę wiadomość

rwi37s6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Pati, a na ktg nie mozeszgdziej podskoczhc?

AgataP, kochana! Jakie dzis czachy-naklejki w papierniczym widzialam!!!! Od razu pomyslalam, ze moglabys komode okleic :) :) :)
    Ja kupilam takie nakleji samochodkwe na szafe :)

Dotty - fantastyczna sesja!
    Evik- bardzo ladniusi brzuszek ;)

Moja mama powiedziala wczoraj, ze moja kuzynka, rok ode mmiemlodsza, byla bardzo duzym dzieckiem, no I wyszlo ze ja 165cm (przy dobrych wiatrach) , a ona 178cm...
    Wiec, moze te duze glowe itp to tylko znak, ze bedzie wysokie dziecko...

Optimus no czachy naklejki to bylby hit,musze tutaj u mnie poszukac :)

Nie przejmuj sie tymi wymiarami dziecka, skoro lekarze nic nie mowia to jest ok, ja np w ogole nie mam podawanych wymiarow i gdyby nie fakt ze sama sobie w papierach grzebie jak mam wizyte w szpitalu to nic bym nie wiedziala jakie sa wymiary jaka glowkia jaka kosc udowa nic.

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

‹‹ 1441 1442 1443 1444 1445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ