Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dotty sliczne fotki przepiekne!
Madlen dzieciaczki masz przeslodkie kochana:)
Pati trzymaj się:*
Ja dziś mam wizytę wieczorkiem i badanie 3 trymestru, może Maja wreszcie potwierdzi swoją płeć mam taaaką nadzieję.
Jak czytam o waszych spacerach, maratonach 5,5 h to jestem pełna podziwu i zazdroszcze:)Ja jestem kanapowym leniem moje jedyne spacery to do mamy(kilka bloków dalej) i to gora 2 razy w tyg, ból mi juz sprawia chodzenie i ciezkoDotty84, xpatiiix3, lkc, mada_lena, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
zupaztytki, xpatiiix3, Agata92, e_v_e, Viviana, Dotty84, lkc, Lavendula, Fidelissa, ÓptimusPrime, anusiaa90, AgataP, Amnezja, Nata, misiaczk25, mada_lena, Madlen222, Goplana, blue00, Florentine, Strupka, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evik, Optimus - piękne brzuszki
Aaa przyszły do mnie dwa kocyki minky od Makaszki (kupiłam przez Allegro) - jeden cieńszy i jeden grubszy... i są piękne!Polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:15
Evik, mada_lena lubią tę wiadomość
-
zupaztytki wrote:Dotty, przepiękna sesja!
A co do wielkości główki - mój też ma zawsze znacznie większą wg usg, więc sobie wyobraźcie - chudziutki brzuszek i olbrzymia główka
Nasze dzieciaki, to będą Einsteiny mówię ci
ÓptimusPrime, zupaztytki lubią tę wiadomość
-
no mój też ostatnio miał głowe na 34 tc a reszte tak jak było czyli 31 ale mi powiedziała że poprostu jest bardzo okrągła stąd ten wynik a potem jakoś dodała inny wymiar i już wyszło że na 32.. ale ogólnie powiedziała że ma bardzo okrąglutką głowę i właśnie tak jak pisała eve jest na dole bardzo nisko i mnie ciagnie ta jego głowa
-
izia ja nie mam zadnej konkretnej na oku, ale jak masz jakas zwykla i mozesz i chcesz z nia robic wygibasy i przykrywac to zeby sie nie grzala jest prosta rada - zarowka ledowa.
tez nie moge trafic na odpowiednia. do karmienia pol biedy, gorzej do przewijania..;/Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Leże i leże i nic, dalej są nieregularne, więc fałszywy alarm znowu, no to czekam aż się wyciszy, bo mam dość i chce mi się spać.. Skurcze po 35-40s co 2,5-4min, ale są dosyć silne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:35
Livia
Nela
Marcel
-
izia wrote:dziewczyny a macie albo polecacie jakąś fajną lampkę nocną? tak do karmienia itd żeby dawała światło a nie raziła w oczy i nie przegrzewała się? ja już kilku próbowałam i albo przykrywałam jakoś lekko albo ustawiałam jakoś dziwnie ..
http://www.ceneo.pl/20253579
Ja mam taka, ale dostałam od teściów, jest super, bo jest na usb, tzn ładuje się na usb, i można ściemniać lub rozjaśniać dotknięciem dłoniWiem, że w ikei też są takie lampki:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70150982/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90150976/izia, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
eve dzięki
wygląda właśnie tak delikatnie - ja jak miałam taką całą "zamkniętą" to czułam mimo ledów że ciśnienie się robi w środku od długości świecenia i nagle odskakiwała ta przykrywka z góry - a wszelkie co mają dziury z boku od środka itd świecą strasznie mocno i źle się śpi - ta co dałaś linka wygląda tak że daje światło ale nie razi
-
nick nieaktualnyPati, a na ktg nie mozeszgdziej podskoczhc?
AgataP, kochana! Jakie dzis czachy-naklejki w papierniczym widzialam!!!! Od razu pomyslalam, ze moglabys komode okleic
Ja kupilam takie nakleji samochodkwe na szafe
Dotty - fantastyczna sesja!
Evik- bardzo ladniusi brzuszek
Moja mama powiedziala wczoraj, ze moja kuzynka, rok ode mmiemlodsza, byla bardzo duzym dzieckiem, no I wyszlo ze ja 165cm (przy dobrych wiatrach) , a ona 178cm...
Wiec, moze te duze glowe itp to tylko znak, ze bedzie wysokie dziecko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:53
AgataP lubi tę wiadomość
-
Hej. Nie mialam dzisiaj wizyty ,przelozyli mi na jutro
Od wczoraj Synek mnie nie kopie ,nawet jak glaszcze ani jak cos slodkiego zjem,gdzie zawsze brzuch mi sie az trzas.Czuje tylko takie napinanie co rusz w innym miejscu,nie wiem jak to opisac. Np jak siedze to czasem musze sie mocno wyprostowac bo pod biustem mi wypchnie na chwile...czy to normalne ,ze mnie nie kopie? i czy to napinanie to jego ruchy czy moze wody sie przelewaja czy cos...Juz za glupia jestem,nie wiem co myslec. Z gory dziekujeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Pati, a na ktg nie mozeszgdziej podskoczhc?
AgataP, kochana! Jakie dzis czachy-naklejki w papierniczym widzialam!!!! Od razu pomyslalam, ze moglabys komode okleic
Ja kupilam takie nakleji samochodkwe na szafe
Dotty - fantastyczna sesja!
Evik- bardzo ladniusi brzuszek
Moja mama powiedziala wczoraj, ze moja kuzynka, rok ode mmiemlodsza, byla bardzo duzym dzieckiem, no I wyszlo ze ja 165cm (przy dobrych wiatrach) , a ona 178cm...
Wiec, moze te duze glowe itp to tylko znak, ze bedzie wysokie dziecko...
Optimus no czachy naklejki to bylby hit,musze tutaj u mnie poszukac
Nie przejmuj sie tymi wymiarami dziecka, skoro lekarze nic nie mowia to jest ok, ja np w ogole nie mam podawanych wymiarow i gdyby nie fakt ze sama sobie w papierach grzebie jak mam wizyte w szpitalu to nic bym nie wiedziala jakie sa wymiary jaka glowkia jaka kosc udowa nic.ÓptimusPrime lubi tę wiadomość