X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    juz nie spie,poszlam spac o 2;maly szlal ze hej!!!
    ogolnie niewyspana.glodna wscielka,bo brzuchol nie daje poczucia wygody...
    Izia,nie martw sie,wszystkie wygladamy troche lepiej,troche gorzej,ale i tak inaczej niz przed ciaza!Po ciazy odbijemy!Jak na razie,zdrowka!
    Ninusia, ale bezczelnosc!Wspolczuje Wam!Pewnie nic nie zrobicie,wiadomo jak policja dziala w polsce...ogolnie,syt do d... Zwlaszcza teraz,przy samej koncowce...zycze,aby Wam sie poukladalo.

• karmelek Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znow Na nogach.. ach jakos to wszystko nie jest takie proste jak byc powinno..
    Niusia strasznie ci wspolczuje, domyslam sie ci przezywasz i jak mimo wszystko musisz sie denerwowac :( trzymaj sie kochana, jakos sie ulozy. Oby zlapali zlodziei

Mala wczoraj malo znow sie ruszala, za to w nocy co sie obudzilam to kopala, teraz w dzien pewnie znow bedzie sie lenic, a ja schizowac :/

Poza tym sbilo mi sie ze wrocilam do szkoly i zmagalam sie z matematyka! Koszmar! ;)

lkc lubi tę wiadomość

• Ninusia Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczynki...
    od razu zgłosiłam na policję...ale w ich możliwości wątpię.... :(
    wątpię też w to, że odzyskamy cokolwiek...
    tak, macie rację-jakoś damy radę-musimy!!! dla naszego Synusia!!!
    ale wiecie co....chciałabym mieć możliwość spojrzenia tej osobie w oczy...

przeraża mnie świadomość, że ta osoba może np. przyjść do nas jak urodzi się Junioś ze "szczerymi gratulacjami" ...

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

jmmg93c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Cześć dziewczyny , witam sie i ja;) Pin gratuluje, mam nadzieje ze maluszek dobrze sobie radzi a ty miałaś łatwy poród:) Za mną nieprzespana noc , cały czas brzuch mnie bolał jakbym miała zaraz dostać okres:/ i jakieś dziwne kłucia ... Ach ja musze dotrzymać do połowy listopada bo nie chce rodzic swojej kluski SN :((

KUNIAK,ja tez mam to od kilku tyg.Nie codziennie,ale mam...zwlaszcza te klucia,ale raczej w calym brzuchu...trzymaj sie,trzymaj!Tez musze sie trzymacz!

KUNIAK lubi tę wiadomość

• KUNIAK Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i witajcie w klubie okradzionych ostatnimi czasy :/ Nam w zeszłym miesiącu ukradli meble z tarasu( mega wypasione meble które sprowadziliśmy sobie z Dani) , jakbym huja znalazła to bym nogi z dupy wyrwała temu który sie na to połaszczył bo zapewne nawet nie wie co ukradł .I dobrze bo pewnue sprzeda za bezcen głupek , przynajmniej tyle:D a policja nam powiedziała ze mieliśmy sobie meble przukłuć do tarasu....Łańcuchami! Mimo 2 m ogrodzenia:/ niewiadomo czy sie śmiać czy płakać

gg64l6d8uplrbvce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też witam się wśród nieśpiących. Obudziłam się o czwartej nad ranem izasnęłam, jak trzeba było wstawać. Też wam po głowach w nocy takie głupie myśli chodzą? Masakra jakaś.

• KUNIAK Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Ja znow Na nogach.. ach jakos to wszystko nie jest takie proste jak byc powinno..
    Niusia strasznie ci wspolczuje, domyslam sie ci przezywasz i jak mimo wszystko musisz sie denerwowac :( trzymaj sie kochana, jakos sie ulozy. Oby zlapali zlodziei

Mala wczoraj malo znow sie ruszala, za to w nocy co sie obudzilam to kopala, teraz w dzien pewnie znow bedzie sie lenic, a ja schizowac :/

Poza tym sbilo mi sie ze wrocilam do szkoly i zmagalam sie z matematyka! Koszmar! ;)
    Hehe Karmelku mi sie śni ostatnio ze znów jestem w liceum i mam francuski( szczerze nienawidziłam) bleee

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 07:35

karmelek lubi tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się dzisiaj śniło że wody mi odeszły i tak powoli ciekły po nogach, aż się obudziłam i chciałam sprawdzić czy to tylko sen :)

Francuski- moje marzenie żeby nauczyć się tego języka ale jakoś nie mam motywacji a zwłaszcza teraz w ciąży ;)

lkc lubi tę wiadomość

njr11rs.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Francuski :) nie uczylam sie nigdy ale chcialabym. Cchoc domyslam sie ze prosty nie jest ;)
    Moja matma to byla zgroza!! I ta nauczycielka! :/ ale przynajmniej po latach jest sie z czego posmiac ;)

Wiecie co ludzie sa bezczelni! Jak mozna cos ukraść drugiej osobie?! Przecież moze to wszystko co ma?!

Poza tym strasznie zaczeli mnie kluc w szyjce!! Plus napiecie na pecherz.. kurcze boli! Chyba mala sie wciska w kanal.. polozylam sie z poduszka pod tylkiem ale za wiele to nie dalo :/

• Nata Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka!Ninusia współczuję, niestety czasem nie wiemy z której strony dostaniemy cios :( ja już gotowa do szpitala, aby się ubrać,mam 5 min drogi więc zaraz się ubieram i lecę na IP, pewnie będzie ludzi od chuja...na czczo idę bo wiadomo pewnie badania jakieś, chociaż może miejsc nie będzie i mnie nie przyjmą? ;-) życzę miłego dnia i będę zaglądała oczywiście.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaa no i wg belly weszłam w 9 miesiąc :-)

Paju, Amnezja, Agata92, natasza82, Agusia ;), KUNIAK, anusiaa90, Marzena27, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka lat temu moich rodzicow okradli nasi nastoletni sasiedzi z kolegami.. jak wyjechalismy na wakacje..
    Podejrzenia na nich byly.. ale sami sie w pewnym stopniu wydali kiedy zaczeli sie dziwnie zachowywac..

Wyniesli nam wszystkie sprzety typu tv, aparat, komputer. Wszystko powyrzucali z szafek.. w calym domu, w kazdym pokoju.. nawet w kuchni byly porozsypywana maka i rozne takie..kasy szukali ale nie znalezli. No i niektore sprzety np. Mikrofala sobie ustawili zeby po to wrocic.

Bo mialo nas nie byc tydzien. Ale mielismy sasiadow, ktorzy karmili nam psy i jakos tak sie zlozylo ze zobaczyli przez okno bienaturalny balagan.. wiec mielismy szybki powrot z wakacji (pozny wieczor) a w nocy odwiedziny policji i sprzatanie...

Radiomagnetofon do nas wrocil caly po jakims czasie.. i pozniej jeszcze dvd. Reszte udalo im sie sprzedac.
    No i nic im nie zrobili.. bo nieletni.. dwoch ich kolegow chyba poszli siedziec bo juz pelnoletni i to nie pierwsza taka akcja.

Moja mama wlasnie mowila ze najgorsza jest ta swiadomosc, ze ktos lazil Ci po domu i wszedzie!!! grzebal :/

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninusia przykro mi.Nasza policja nie jest taka zła.W zeszłym roku ukradli nam nowe rowery.Mieliśmy je całe 2 tyg.Zgłosiliśmy na policję i po tyg.dostaliśmy telefon,żeby przyjechać i zobaczyć czy ten rower,który udało się odzyskać to nasz. Złodziej siedzi,mąż odzyskał swój rower a za mój dostaliśmy pieniądze z ubezpieczenia.

natasza82 lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku nadrobić was po weekendzie!!;)
    Pin! Moje gratulacje!;) czekamy na rrelacje z akcji porodowej :)
    Ninusia współczuję ogromnie jeszcze teraz jak czekacie na maleństwo :/ ktoś nie ma serca ewidentnie i jak to mówi moja mama " żeby ch.. Sraczki dostał".

dziś wstałam jak tylko M posZedł do pracy nękają mnie dziwne myśli i porodu boję sie jak nie wiem że to już zaraz i nie będę wiedziała że to ból porodowy. Ogólnie nie mam żadnych skurczy ale to żadnych! Jak to u Was wygląda? Jak te skurcze odczuwacie? Mi kompletnie nic się nie dzieje :(

[link=https://www.suwaczki.com/]relgi09kyid6438x.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :-) ja to wczoraj mialam kilkanascie spiec macicy w ciagu pol godziny a co dziwne to lezac na lewym boku,no i maluch czesciej mi w szyjke zaglada hehe,ciekawa jestem Agata twojej kolejnej wizyty u gina,co ci powie,a czy ty tez masz juz 3 stopien dojrzalosci lozyska?

• santoocha Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)

Pin gratuluję! Ale się pospieszyłaś :) Jakaś taka moda u nas na rodzenie przed terminem ;)

Ja też mam nadzieje dotrwać do terminu i jeśli rzeczywiscie Szymek bedzie miał ponad 4,5 kg, niech robią mi cc. Jutro wizyta, pewnie sporo się rozjaśni w tej kwestii.

Zbieram się do pracy.
    Dobrego dnia! :)

Dotty84, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Agata92 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue nie mam pojęcia z tym łożyskiem ale jutro spytam się gina na wizycie o ile nie zapomnę:) też jestem bardzo ciekawa;) muszę zapisać sobie na karteczce pytania bo jak zwykle połowy zapomnę:)

A co do skurczy to też mam bardzo często. Tak często i takie mocne że czasami nie czuje kiedy odpuszcza i łapie na nowo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 08:32

blue00 lubi tę wiadomość

njr11rs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje skurcze pojawialy sie w odstepach mniejszych niz 5 minut ale byly bezbolesne

• karmelek Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha ktos mial juz nie pracowac?! :)

Mi sie mala napewno wbija w szyjke bo bol chwile mija a potem wraca ze zdwojona sila.. musi tam sie ladnie wiercic, ale uczucie okropne, az przeszywa mnie do pepka :/

• madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę ją to żadnych nie mam :/ nie wiem czy są tak delikatne że ich nie czuje czy jak. Nie potrafię nawet wyobrazić sobie jak to wygląda. Wychodzi na to ze mojej macicy sie nawet ćwiczyć nie chce. Wiem że to głupie pytanie ale możecie opisać to uczucie? Bo ja to chyba w paranoję popadam dziś! Jakiś gorszy dzień mnie złapał :(

[link=https://www.suwaczki.com/]relgi09kyid6438x.png[/link]
‹‹ 1534 1535 1536 1537 1538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ