Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
juz nie spie,poszlam spac o 2;maly szlal ze hej!!!
ogolnie niewyspana.glodna wscielka,bo brzuchol nie daje poczucia wygody...
Izia,nie martw sie,wszystkie wygladamy troche lepiej,troche gorzej,ale i tak inaczej niz przed ciaza!Po ciazy odbijemy!Jak na razie,zdrowka!
Ninusia, ale bezczelnosc!Wspolczuje Wam!Pewnie nic nie zrobicie,wiadomo jak policja dziala w polsce...ogolnie,syt do d... Zwlaszcza teraz,przy samej koncowce...zycze,aby Wam sie poukladalo. -
Ja znow Na nogach.. ach jakos to wszystko nie jest takie proste jak byc powinno..
Niusia strasznie ci wspolczuje, domyslam sie ci przezywasz i jak mimo wszystko musisz sie denerwowactrzymaj sie kochana, jakos sie ulozy. Oby zlapali zlodziei
Mala wczoraj malo znow sie ruszala, za to w nocy co sie obudzilam to kopala, teraz w dzien pewnie znow bedzie sie lenic, a ja schizowac
Poza tym sbilo mi sie ze wrocilam do szkoly i zmagalam sie z matematyka! Koszmar!lkc lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczynki...
od razu zgłosiłam na policję...ale w ich możliwości wątpię....
wątpię też w to, że odzyskamy cokolwiek...
tak, macie rację-jakoś damy radę-musimy!!! dla naszego Synusia!!!
ale wiecie co....chciałabym mieć możliwość spojrzenia tej osobie w oczy...
przeraża mnie świadomość, że ta osoba może np. przyjść do nas jak urodzi się Junioś ze "szczerymi gratulacjami" ...
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKUNIAK wrote:Cześć dziewczyny , witam sie i ja;) Pin gratuluje, mam nadzieje ze maluszek dobrze sobie radzi a ty miałaś łatwy poród:) Za mną nieprzespana noc , cały czas brzuch mnie bolał jakbym miała zaraz dostać okres:/ i jakieś dziwne kłucia ... Ach ja musze dotrzymać do połowy listopada bo nie chce rodzic swojej kluski SN
(
KUNIAK,ja tez mam to od kilku tyg.Nie codziennie,ale mam...zwlaszcza te klucia,ale raczej w calym brzuchu...trzymaj sie,trzymaj!Tez musze sie trzymacz!
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
No i witajcie w klubie okradzionych ostatnimi czasy
Nam w zeszłym miesiącu ukradli meble z tarasu( mega wypasione meble które sprowadziliśmy sobie z Dani) , jakbym huja znalazła to bym nogi z dupy wyrwała temu który sie na to połaszczył bo zapewne nawet nie wie co ukradł .I dobrze bo pewnue sprzeda za bezcen głupek , przynajmniej tyle:D a policja nam powiedziała ze mieliśmy sobie meble przukłuć do tarasu....Łańcuchami! Mimo 2 m ogrodzenia:/ niewiadomo czy sie śmiać czy płakać
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:Ja znow Na nogach.. ach jakos to wszystko nie jest takie proste jak byc powinno..
Niusia strasznie ci wspolczuje, domyslam sie ci przezywasz i jak mimo wszystko musisz sie denerwowactrzymaj sie kochana, jakos sie ulozy. Oby zlapali zlodziei
Mala wczoraj malo znow sie ruszala, za to w nocy co sie obudzilam to kopala, teraz w dzien pewnie znow bedzie sie lenic, a ja schizowac
Poza tym sbilo mi sie ze wrocilam do szkoly i zmagalam sie z matematyka! Koszmar!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 07:35
karmelek lubi tę wiadomość
-
A mi się dzisiaj śniło że wody mi odeszły i tak powoli ciekły po nogach, aż się obudziłam i chciałam sprawdzić czy to tylko sen
Francuski- moje marzenie żeby nauczyć się tego języka ale jakoś nie mam motywacji a zwłaszcza teraz w ciążylkc lubi tę wiadomość
-
Francuski
nie uczylam sie nigdy ale chcialabym. Cchoc domyslam sie ze prosty nie jest
Moja matma to byla zgroza!! I ta nauczycielka!ale przynajmniej po latach jest sie z czego posmiac
Wiecie co ludzie sa bezczelni! Jak mozna cos ukraść drugiej osobie?! Przecież moze to wszystko co ma?!
Poza tym strasznie zaczeli mnie kluc w szyjce!! Plus napiecie na pecherz.. kurcze boli! Chyba mala sie wciska w kanal.. polozylam sie z poduszka pod tylkiem ale za wiele to nie dalo -
hejka!Ninusia współczuję, niestety czasem nie wiemy z której strony dostaniemy cios
ja już gotowa do szpitala, aby się ubrać,mam 5 min drogi więc zaraz się ubieram i lecę na IP, pewnie będzie ludzi od chuja...na czczo idę bo wiadomo pewnie badania jakieś, chociaż może miejsc nie będzie i mnie nie przyjmą?
życzę miłego dnia i będę zaglądała oczywiście.
-
Kilka lat temu moich rodzicow okradli nasi nastoletni sasiedzi z kolegami.. jak wyjechalismy na wakacje..
Podejrzenia na nich byly.. ale sami sie w pewnym stopniu wydali kiedy zaczeli sie dziwnie zachowywac..
Wyniesli nam wszystkie sprzety typu tv, aparat, komputer. Wszystko powyrzucali z szafek.. w calym domu, w kazdym pokoju.. nawet w kuchni byly porozsypywana maka i rozne takie..kasy szukali ale nie znalezli. No i niektore sprzety np. Mikrofala sobie ustawili zeby po to wrocic.
Bo mialo nas nie byc tydzien. Ale mielismy sasiadow, ktorzy karmili nam psy i jakos tak sie zlozylo ze zobaczyli przez okno bienaturalny balagan.. wiec mielismy szybki powrot z wakacji (pozny wieczor) a w nocy odwiedziny policji i sprzatanie...
Radiomagnetofon do nas wrocil caly po jakims czasie.. i pozniej jeszcze dvd. Reszte udalo im sie sprzedac.
No i nic im nie zrobili.. bo nieletni.. dwoch ich kolegow chyba poszli siedziec bo juz pelnoletni i to nie pierwsza taka akcja.
Moja mama wlasnie mowila ze najgorsza jest ta swiadomosc, ze ktos lazil Ci po domu i wszedzie!!! grzebal -
Ninusia przykro mi.Nasza policja nie jest taka zła.W zeszłym roku ukradli nam nowe rowery.Mieliśmy je całe 2 tyg.Zgłosiliśmy na policję i po tyg.dostaliśmy telefon,żeby przyjechać i zobaczyć czy ten rower,który udało się odzyskać to nasz. Złodziej siedzi,mąż odzyskał swój rower a za mój dostaliśmy pieniądze z ubezpieczenia.
natasza82 lubi tę wiadomość
-
Jejku nadrobić was po weekendzie!!
Pin! Moje gratulacje!czekamy na rrelacje z akcji porodowej
Ninusia współczuję ogromnie jeszcze teraz jak czekacie na maleństwoktoś nie ma serca ewidentnie i jak to mówi moja mama " żeby ch.. Sraczki dostał".
dziś wstałam jak tylko M posZedł do pracy nękają mnie dziwne myśli i porodu boję sie jak nie wiem że to już zaraz i nie będę wiedziała że to ból porodowy. Ogólnie nie mam żadnych skurczy ale to żadnych! Jak to u Was wygląda? Jak te skurcze odczuwacie? Mi kompletnie nic się nie dzieje[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyCzesc
ja to wczoraj mialam kilkanascie spiec macicy w ciagu pol godziny a co dziwne to lezac na lewym boku,no i maluch czesciej mi w szyjke zaglada hehe,ciekawa jestem Agata twojej kolejnej wizyty u gina,co ci powie,a czy ty tez masz juz 3 stopien dojrzalosci lozyska?
-
hej
Pin gratuluję! Ale się pospieszyłaśJakaś taka moda u nas na rodzenie przed terminem
Ja też mam nadzieje dotrwać do terminu i jeśli rzeczywiscie Szymek bedzie miał ponad 4,5 kg, niech robią mi cc. Jutro wizyta, pewnie sporo się rozjaśni w tej kwestii.
Zbieram się do pracy.
Dobrego dnia!Dotty84, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Blue nie mam pojęcia z tym łożyskiem ale jutro spytam się gina na wizycie o ile nie zapomnę
też jestem bardzo ciekawa;) muszę zapisać sobie na karteczce pytania bo jak zwykle połowy zapomnę
A co do skurczy to też mam bardzo często. Tak często i takie mocne że czasami nie czuje kiedy odpuszcza i łapie na nowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 08:32
blue00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczę ją to żadnych nie mam
nie wiem czy są tak delikatne że ich nie czuje czy jak. Nie potrafię nawet wyobrazić sobie jak to wygląda. Wychodzi na to ze mojej macicy sie nawet ćwiczyć nie chce. Wiem że to głupie pytanie ale możecie opisać to uczucie? Bo ja to chyba w paranoję popadam dziś! Jakiś gorszy dzień mnie złapał
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]