X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlen1705 zamawiałam na allegro :) a ty?

njr11rs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz praktycznie spakowana calkowicie do szpitala jestem,pozostaly jedynie pampersy i moge rodzic :-P

Maga31, Mag.1990, Agata92, Goplana, lkc, sisiiii, Amnezja, Fidelissa lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecany brzuchol tylko ze lopne bo telefonem hehe ;) i Nelci fotke potem dam :P a i mleczko juz mamy bielutkie :)

2zhjiue.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 15:57

AgataP, Maga31, blue00, Mag.1990, Agata92, ÓptimusPrime, Viviana, anusiaa90, RewolucjaSięDzieje, scindapsus, Agusia ;), natasza82, Milaszka, Rybka Nemo, sisiiii, Amnezja, Paju, Marzena27, Eve, KUNIAK, Florentine, misiaczk25, monia0084, Mamadomina, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Pati,roznica kolosalna,zaraz modelka bedzie z ciebie :-)

• Agata92 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati super wyglądasz. Pięknie Ci ten brzuszek schodzi ;)

njr11rs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata PIĘKNY BRUSZEK WYGLADASZ CUDOWNIE ! super lóżeczko,ja narazie nie nakladam poscieli bo moj pieseł tak sie sypie ze wszedzie sierść..chodze i zamiatam non stop...ech...

Pati teraz to juz gotowa na wybieg :) normalnie top model gdzie twoj brzuszek :) co to za czary :)

ja dopiero skonczylam prasowac posciel....kurwa mac za przeproszeniem ale prasowanie przescieradel z gumka to dla mnie czarna magia...co ja sie nakombinowalam...masakra...plecy mnie bola a jeszcze obiad trza zrobic....ja pitole a mialam odpoczywac...

teraz wrzucilam reszte ciuszkow moze z 6 body i koszulke do prania i bedzie
    !w s z z y s t k o! gotowe...jak jeszcze cos znajde do prania i prasowania ...to zalamanie nerwowe gotowe i mnie beda do psychiatryka wiezli na porod ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 15:59

Agata92, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dlatego prześcieradeł z gumką nie prasuję :) i tak się tak naciągają, że nie widać, że pomięte są

AgataP, Madlen222, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w poniedziałkowe popołudnie,
    Belly poinformowało: Jesteś w 36 tygodniu ciąży (35 tyg. i 4 dni) Miesiąc: 9 Trymestr: 3 - brzmi poważnie :)

Zakupiłam dziś Pyzie Pierwsze Poważne Buty na Polskie Dróżki:

bgkby9rpbxk0_t.jpg

Do wieczora mam nadzieję nadgonię forumowe zaległości.

miłegooo
    .L

Viviana, RewolucjaSięDzieje, anusiaa90, lkc, scindapsus, Agusia ;), Agusia ;), natasza82, AgataP, ÓptimusPrime, Agata92, Amnezja, Paju, Maga31, Marzena27, Florentine, Fidelissa lubią tę wiadomość

• RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się,

stawy odmawiają mi posługi, myślałam, że pięknie naoliwione, a tu dopadło mnie na sam koniec jak muszę najwięcej ogarniać auaaa, chodzenie i wstawanie - masakra,

zjadam obiad i nadrabiam:)

L. - buty cudo :)

AgataP lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wizyta u fryzjera pomogła, dziś jak szłam na badanie krwi to popatrzyłam w lustro, włosy fajnie pomalowane i obcięte, makijaż, przy tym ładna cera teraz w ciązy no i mi lepiej aż, bo też mnie już wygląd dołował. Ja się wagi nie boję, nawet gdybym nic nie schudła po ciązy, ale brzuch ehh już nigdy nie będzie taki sam, skóra jednak jest porozciągana, ale no nic, co poradzić. Wiem, że z miesiąc po porodzie te żyłki trochę poznikają, brzuch się poprawi a reszta to będzie trzeba popracować, gadam męzowi by mnie zapisał do dr Szczyta, ale go to złości :D
    Agata ślicznie wyglądasz, prawdziwie ciążowo taki fajny brzusio.
    Pati a gdzie Twój brzuszek hehe :)

Agata92, Maga31 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Witamy się,

stawy odmawiają mi posługi, myślałam, że pięknie naoliwione, a tu dopadło mnie na sam koniec jak muszę najwięcej ogarniać auaaa, chodzenie i wstawanie - masakra,

zjadam obiad i nadrabiam:)

L. - buty cudo :)

sama bym w takich chodziła :)

[ idę do kuchni dopiero robic obiadek ;) ]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 16:13

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś mój M. przed pracą zrobił obiadek - kasza gryczana z warzywkami z patelni :)

Ja za to próbowałam dopakować torbę,
    niby mało tych rzeczy, ale te torby jakieś takie małe:)
    Torba małego upchana po brzegi, moja też już prawie, więc woda, poduszka do karmienia rożek/kocyk - pojedzie chyba w trzeciej:D

Maga31 lubi tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam sportowa i zapakowalam wszystko w ta jedna :-)

Maga31 lubi tę wiadomość

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze własnie nie mam takiej dużej sportowej, bo bym się przepakowała.
    Małego rzeczy w takiej jak na fitness, a swoje w walizkę - z tym że połowę miejsca zajmują same podkłady.
    Próbowałam jeszcze pakować w małą wszystkie higieniczne a w walizkę resztę, ale na jedno wychodzi - rożek, poducha i woda się już nie zmieszczą.

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata92 wrote:
    madlen1705 zamawiałam na allegro :) a ty?

ja właśnie też na allegro;) pewnie ta sama oferta;) a materac?

[link=https://www.suwaczki.com/]relgi09kyid6438x.png[/link]
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pakujcie pakujcie kochane teraz to nigdy nic nie wiadomo a juz zaraz będziecie miały donoszone, a dla mnie tak dziwnie bez brzuszka ale za to widzę końcu moja pipkę :D ;))

A brzuchol tak w całej okazałości pokaże jak będę w domu bo tu siara non stop wycieczki do kibelka a te nowe w sali to łypia tak z pod byka jedna na druga ;oo jedna naturalnie 5kg 64cm urodziła bez nacięcia parę szwów tylko ;oo hehe szok normalnie pokłony :D ja chce jutra i do domciu juz :D chce lepiej ciut ale zabronili ściągać mówią ze za bardzo rozkrece sobie a moje mleczko juz bielutkie =) i mała zrobiła juz dzisiaj pierwsza cycusiowa kupe nie smułke hehe tak to czarne były xD no także ten tego temat kupa ;D hehe teraz sobie śpi a ja leże odpoczywam ;)

Mag.1990, natasza82, ÓptimusPrime, Madlen222, lkc, blue00, sisiiii, Amnezja, Maga31, Eve, Florentine, Fidelissa, Goplana, ap1526, Marzena27 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpoczywaj Pati jak najwięcej teraz - regeneruj siły :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, jak juz cyce wieksze niz brzuch, to znaczy ze jest dobrze :) super figurka!! A pomyslec ze nam jeszcze brzuchy urosna..

Ja zeżarłam placki (bo zjedzeniem tego nie dalo sie nazwac) ;) i jest dobrze. Niedlugo bedzie maz, moze juz do konca mnie rozweseli :)

Paula, dlaczego jestes w szpitalu? Bo jakos nie moge sobie przypomniec z poprzednich postow.. ?

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata super ślicnzy brzusio! no i widać że ciąża już bardzo zaawansowana:) fajna mamuśka z Ciebie...

Pati mam tak samo jak Ty:) brzuszek mniej więcej tej samej wielkości...bardzo malutki już jest...aż się człowiek lepiej czuje, co nie?

AgataP ja też płaczliwa jestem że hej..wszystko mnie wzrusza...w ciąży już tak miałam, ale po porodzie to już maksymalnie. Wczoraj znajoma holenderka czytała mi tekst po angielsku jaki wymyśliła na kartki poporodowe ( tu jest taki zwyczaj że jak się dziecko urodzi to drukuje się specjalne kartki ze zdjęciem dziecka, z informacjami kiedy się urodziło, jaka waga, itp...i z jakimś wierszykiem i wysyla się do rodziny i znajomych) no i coś tam było że podwójne pieluchy, ubranka, kąpiele, podwójne szczęście...bla bla bla...a ja co??!! w ryk i to taki maksymalny. Mąż mnie wytłumaczył, że teraz tak mam, przytulił, pocałował a ja w jeszcze większy ryk...masakra. Nawet teraz łzy mi lecą.

Ja wróciłam ze szpitala, wiadomości co raz lepsze:) Lena zjadła dziś całą swoją porcję z cyca! i nie trzeba było jej już dokarmiać, ale się ciesze! może za chwilę wyjmą jej tą sondę z noska...A Julek pierwszy raz przystawiany do piersi i zjadł prawie połowę swojej porcji! także wielki sukces dla obojga! Aż znowu mi się chce płakać...jestem bardzo dumna że mam takie cudne dzieci...ach...

Milaszka, Mag.1990, xpatiiix3, anusiaa90, Dotty84, natasza82, AgataP, sisiiii, Agata92, Amnezja, Maga31, Agusia ;), Florentine, Fidelissa, Marzena27 lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamusie. Agatko śliczny brzusio, zastanawiałam się nad ochraniaczem w te gwiazdki ale w końcu kupiłam z tygryskiem z kubusia puchafka. My w szpitalu, przyszłam o 8:30 łóżko dostałam po 14, boo nie chciałam iść na stare ocp bo tam prl wolałam poczekać tutaj aż laska z wypisem pójdzie..ogólnie to z badań jedynie ekg. Na usg się nie załapałam bo dr nie miał vzasu. Krew jutro mimo że kurwa na czczo byłam ponad 5h...śmiech na sali dosłownie. W pokoju tv brak,kibla brak taka kanciapa bardziej no ale dobra...smutno mi tutaj :-( aaaa na obiad się nie załapałam i mi położna swój oddała, mimo że powiedziałam że zjem kanapkę.

Agata92 lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
‹‹ 1539 1540 1541 1542 1543 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ