X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh nawet te moje zwiski zaczynaja sterczec ;) ja na fotce bez stanika jestem także mowie nie jest źle hehe ;D

Madlen to fakt jak widzę ze bunio mniejszy to i lepiej się czuje krwawienia nawet prawie nie mam jak IDĘ siusiu to ciut poleci a tak to od rana mogła bym we wkladkach juz chodzić ;)

Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Heh nawet te moje zwiski zaczynaja sterczec ;) ja na fotce bez stanika jestem także mowie nie jest źle hehe ;D

Madlen to fakt jak widzę ze bunio mniejszy to i lepiej się czuje krwawienia nawet prawie nie mam jak IDĘ siusiu to ciut poleci a tak to od rana mogła bym we wkladkach juz chodzić ;)

To super masz, bo ja krwawię do tej pory...w sumie malutko ale jednak...no ale tak może byćdo 6 tygodni...także trzeba to przetrwać...
    A co do brzucha to ja się na prwdę czuję bez niego super i tak mi lekko...w ogóle już sporo waga mi zjechała...no chce się żyć!!! no i też w końcu widzę swoją pipkę i golę się bez problemu:)

natasza82 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninusia bardzo współczuje paskudna sytuacja. Co za patałachy to mogły zrobić?. Ciule jedne.

Agata92 pięknie wyglądasz:)

Pati brzuszek niezły,

Madlen głowa do góry już niedługo będziesz mieć dzieciaczki ze sobą, bliżej niż dalej:).

Ja dziś miałam wizytę, wszystkie wyniki ok,nawet GBS ujemny więc super, przepływu u małej w porządku. Z szyjką ok brak jakiegokolwiek rozwarcia. Lekarz powiedział, że moze za 3 tygodnie się coś zacznie, więc spokojnie zdążę wszystko kupić i spakuję torbę. Ale ogólnie to sie torche zmartwiłam bo mówię do lekarza, że od tamtej wizyty mała cąły czas w poprzek leży bo czuję jej główkę z lewej strony, ale dziś rano zmieniła położenie bo tak strasznie inaczej dół brzucha zaczął boleć,a lekarz na to tak zmieniła na pośladkowe. Jest mi trochę smutnę o bo ja chcę sama urodzić boję się cc. Lekarz powiedział, że ma jeszcze 3 tygodnie na odwrócenie, jeśli tego nie zrobi to na następnej wizycie( 27.10) wypisze skierowanie na cc.

Madlen222, Agata92, Amnezja, Agusia ;), Viviana, Maga31, santoocha, Fidelissa lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja tam. Razie nie m co ruszać ale mi i się na dole pokurczyło ładnie juz prawie hehe w lusterku dziaj się ogladalam tam i jest na serio super ;) zaraz będę miała tak wąska jak córka ahahaha świry ;D no a to fakt i jak fajnie się oddycha u mnie z Marcelem do 3-4 tyg plamienia sue utrzymywały co prare dni także patrze z mała to samo będzie ;) hehe ja to nawet nie opuchnieta każdy mi mówi zeygladam jakbym w spa była a nie na położnictwie XD a i ze wśród tych mamusiek to ja jak tap madl xd no e w końcu waga na 78 się zatrzymała teraz neszxcze się nie wazylam ale w dniu przyjęcia było 78 czyli +16 zobaczymy w środę u diabetolog jak waga bo jade i do urzędu jutro muszę się w domu ogarnąć ciut jak wroce ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 17:11

Madlen222, natasza82, Rybka Nemo, Amnezja, KUNIAK, Maga31, Eve, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Położne w spzitalu zrobiły nam takie cudo:)

9a8nef.jpg

natasza82, Mag.1990, blue00, AgataP, sisiiii, xpatiiix3, Agata92, anusiaa90, Agusia ;), Amnezja, Milaszka, ÓptimusPrime, Dotty84, lkc, zupaztytki, KUNIAK, madlen1705, Viviana, Isia14, karmelek, Maga31, Lavendula, Eve, Florentine, misiaczk25, santoocha, scindapsus, Goplana, Fidelissa, FK81 lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen dwa maleńkie cuda :))) Sliczne

Brzusie Wasze sliczne. A po Pati nawet nie widać ,ze rodziła:))i ze była w ciazy

A my lezakujemy. Juz nie mogę doczekać się środowej wizyty. Może w końcu zobacze twarzyczke mojego Skarbenka, bo jak do tej pory zasłaniał się raczkami. Za to jajka pokazywał.....a jakkkk:))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 17:19

lkc, zupaztytki, Madlen222, Maga31, Fidelissa, Marzena27, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

r5bup6u.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlen1705 wrote:
    ja właśnie też na allegro;) pewnie ta sama oferta;) a materac?

Materac razem z łóżeczkiem wzięłam (kokos, gryka chyba :) ) i jest bardzo fajny. ;)

njr11rs.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko piękny brzuszek i widać, że dumnie go prezentujesz aż miło :)

Pati to dobrze, że szybko dochodzisz do siebie. Też bym chciała już swój brzuszek nosić na rękach :)

Rybka 3mam kciuki żeby jednak się jednak odwróciła :* ja do swojej mówiłam całymi dniami, że ma się wreszcie odwrócić i bach się odwróciła, a nawet tego nie czułam ;)

Madlen świetne zdjęcia <3

Agata92, Rybka Nemo, Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen,cudowne maluszki :)

Agata,brzuszek cudny :)

Pati,będziesz niezłą motywacją do schudnięcia ;)

A my po wizycie.Zestresowałam się strasznie.Wg USG to 38 tydz.,mały już niziutko i jeszcze ,,pocieszające'' słowa lekarki,że przed porodem już się chyba nie zobaczymy.Muszę wytrzymać do 7.11,żeby nie wiem co :) Mój klocuszek waży 2900g.

I w końcu przyszedł wózek.

blue00, Agusia ;), Mag.1990, ÓptimusPrime, natasza82, Agata92, Viviana, Rybka Nemo, Madlen222, Maga31, Florentine, anusiaa90, Mamadomina, Fidelissa, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo :) Ja dzis po wizycie kwalifikacyjnej w Bielsku , wyznaczyli termin na 3.11.2014 godz 9.00 Nadal do mnie nie dociera :) A jutro rano nam wizytę w tzw normalnym szpitalu , ciekawe czy bedą kręcić nosem na Cc czy dadzą termin ( moja lekarka dala skierowanie ale twierdzi ze cesarki zatwierdza ordynator i wszystko w jego rękach) bo wolałabym rodzic tutaj w Krakowie ale jak bedą kręcić nosem to jedziemy 3.ciego do Bielska

Agata92, Rybka Nemo, Maga31, Viviana, zupaztytki, Agusia ;), sisiiii, ÓptimusPrime, anusiaa90, Fidelissa lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnezja to mozesz w ciagy 2 tyg w sunie zaczac rodzic

Amnezja lubi tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrocilam do domu, strasznie zs zakupach bolalo i kłuło w dole jakby szyjka i pipka, do tego mialam lekki bol miednicy i krzyża. Troche sie przestraszyłam i teraz leze. Nienwiem co o tym myslec, zjadlam obiad i czuje się ciężko. Czyje dalej dyskomfort w krzyzu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 17:58

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Ewelin Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy po za tym masz jakieś inne dolegliwości?

• Amnezja Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caśka wrote:
    Amnezja to mozesz w ciagy 2 tyg w sunie zaczac rodzic

Ale ja jeszcze nie chcę!!!

Kuniak,może się uda.Trzymam kciuki :)

KUNIAK lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnezja,niestety to dzieci zazwyczaj decyduja kiedy sie urodzic ;-)

Amnezja, Maga31, Eve, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojesu jak ja chce do domu! Nic sie tu kuzwa nie dzieje...od rana sama. Rodzice mieli przyjść ale nie widze ich cos...chyba mają mnie w dupie :-( mam nadzieje ze jutro sie dowiem czegos na temat serca mego..

AgataP, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezus wysmarowalam sie amolem i dopiero mi troszke minimalnie wrecz odchodzi bol krzyza...no kuzwa tak mnie napierdziela ze kosmos,ale to raczej nie skurcze tylko albo mala mi uciska jakis nerw albo juz mi brzuch i cycki tak ciaza na kregoslupie...katakurwastrofa...nie umiem byc taka niemobilna i lezaca....ratunkuuuu...tyle rzeczy do zrobienia...

• Viviana Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Kuniak, Sisi, Zupaztytki, Madalenka, Amnezja:) (chyba wszystkie na CC wymieniłam hehe) o co pytać podczas rozmowy z ginem o CC, jutro jade na wizytę do ordynatora, denerwuje się okropnie, będzie mi kartę zakładac, badać, wszystko musi przejrzeć no i będziemy rozmawiac o porodzie, ja biorę te moje zaświadczenia o wskazaniu do CC no i zalecenia prowadzącego o nerkach i wąskiej miednicy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 18:45

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata - trzymaj się tam! Wzięłaś sobie coś do czytania chociaż? (skoro TV nie ma).

Madlen - ale słodziaki!
    Pati - zgrabna mamusia z Ciebie :)

Ja dziś poleżakowałam sobie i dotarło do mnie, że za niedługo już nie będę czuć wewnątrz siebie tych ruchów...aż się wzruszyłam...

Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie samo łóżeczko co Agata. Jak dla mnie fajne, tylko ja zamawiałam przez internet i myślałam że będzie mniejsze. W porównaniu do tych ze sklepu nie jest wcale takie złe, albo te które ja oglądałam były naprawdę gówniane :)

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
‹‹ 1540 1541 1542 1543 1544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ