X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh nawet te moje zwiski zaczynaja sterczec ;) ja na fotce bez stanika jestem także mowie nie jest źle hehe ;D

Madlen to fakt jak widzę ze bunio mniejszy to i lepiej się czuje krwawienia nawet prawie nie mam jak IDĘ siusiu to ciut poleci a tak to od rana mogła bym we wkladkach juz chodzić ;)

Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Heh nawet te moje zwiski zaczynaja sterczec ;) ja na fotce bez stanika jestem także mowie nie jest źle hehe ;D

Madlen to fakt jak widzę ze bunio mniejszy to i lepiej się czuje krwawienia nawet prawie nie mam jak IDĘ siusiu to ciut poleci a tak to od rana mogła bym we wkladkach juz chodzić ;)

To super masz, bo ja krwawię do tej pory...w sumie malutko ale jednak...no ale tak może byćdo 6 tygodni...także trzeba to przetrwać...
    A co do brzucha to ja się na prwdę czuję bez niego super i tak mi lekko...w ogóle już sporo waga mi zjechała...no chce się żyć!!! no i też w końcu widzę swoją pipkę i golę się bez problemu:)

natasza82 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninusia bardzo współczuje paskudna sytuacja. Co za patałachy to mogły zrobić?. Ciule jedne.

Agata92 pięknie wyglądasz:)

Pati brzuszek niezły,

Madlen głowa do góry już niedługo będziesz mieć dzieciaczki ze sobą, bliżej niż dalej:).

Ja dziś miałam wizytę, wszystkie wyniki ok,nawet GBS ujemny więc super, przepływu u małej w porządku. Z szyjką ok brak jakiegokolwiek rozwarcia. Lekarz powiedział, że moze za 3 tygodnie się coś zacznie, więc spokojnie zdążę wszystko kupić i spakuję torbę. Ale ogólnie to sie torche zmartwiłam bo mówię do lekarza, że od tamtej wizyty mała cąły czas w poprzek leży bo czuję jej główkę z lewej strony, ale dziś rano zmieniła położenie bo tak strasznie inaczej dół brzucha zaczął boleć,a lekarz na to tak zmieniła na pośladkowe. Jest mi trochę smutnę o bo ja chcę sama urodzić boję się cc. Lekarz powiedział, że ma jeszcze 3 tygodnie na odwrócenie, jeśli tego nie zrobi to na następnej wizycie( 27.10) wypisze skierowanie na cc.

Madlen222, Agata92, Amnezja, Agusia ;), Viviana, Maga31, santoocha, Fidelissa lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja tam. Razie nie m co ruszać ale mi i się na dole pokurczyło ładnie juz prawie hehe w lusterku dziaj się ogladalam tam i jest na serio super ;) zaraz będę miała tak wąska jak córka ahahaha świry ;D no a to fakt i jak fajnie się oddycha u mnie z Marcelem do 3-4 tyg plamienia sue utrzymywały co prare dni także patrze z mała to samo będzie ;) hehe ja to nawet nie opuchnieta każdy mi mówi zeygladam jakbym w spa była a nie na położnictwie XD a i ze wśród tych mamusiek to ja jak tap madl xd no e w końcu waga na 78 się zatrzymała teraz neszxcze się nie wazylam ale w dniu przyjęcia było 78 czyli +16 zobaczymy w środę u diabetolog jak waga bo jade i do urzędu jutro muszę się w domu ogarnąć ciut jak wroce ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 17:11

Madlen222, natasza82, Rybka Nemo, Amnezja, KUNIAK, Maga31, Eve, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Położne w spzitalu zrobiły nam takie cudo:)

9a8nef.jpg

natasza82, Mag.1990, blue00, AgataP, sisiiii, xpatiiix3, Agata92, anusiaa90, Agusia ;), Amnezja, Milaszka, ÓptimusPrime, Dotty84, lkc, zupaztytki, KUNIAK, madlen1705, Viviana, Isia14, karmelek, Maga31, Lavendula, Eve, Florentine, misiaczk25, santoocha, scindapsus, Goplana, Fidelissa, FK81 lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen dwa maleńkie cuda :))) Sliczne

Brzusie Wasze sliczne. A po Pati nawet nie widać ,ze rodziła:))i ze była w ciazy

A my lezakujemy. Juz nie mogę doczekać się środowej wizyty. Może w końcu zobacze twarzyczke mojego Skarbenka, bo jak do tej pory zasłaniał się raczkami. Za to jajka pokazywał.....a jakkkk:))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 17:19

lkc, zupaztytki, Madlen222, Maga31, Fidelissa, Marzena27, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

r5bup6u.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlen1705 wrote:
    ja właśnie też na allegro;) pewnie ta sama oferta;) a materac?

Materac razem z łóżeczkiem wzięłam (kokos, gryka chyba :) ) i jest bardzo fajny. ;)

njr11rs.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko piękny brzuszek i widać, że dumnie go prezentujesz aż miło :)

Pati to dobrze, że szybko dochodzisz do siebie. Też bym chciała już swój brzuszek nosić na rękach :)

Rybka 3mam kciuki żeby jednak się jednak odwróciła :* ja do swojej mówiłam całymi dniami, że ma się wreszcie odwrócić i bach się odwróciła, a nawet tego nie czułam ;)

Madlen świetne zdjęcia <3

Agata92, Rybka Nemo, Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen,cudowne maluszki :)

Agata,brzuszek cudny :)

Pati,będziesz niezłą motywacją do schudnięcia ;)

A my po wizycie.Zestresowałam się strasznie.Wg USG to 38 tydz.,mały już niziutko i jeszcze ,,pocieszające'' słowa lekarki,że przed porodem już się chyba nie zobaczymy.Muszę wytrzymać do 7.11,żeby nie wiem co :) Mój klocuszek waży 2900g.

I w końcu przyszedł wózek.

blue00, Agusia ;), Mag.1990, ÓptimusPrime, natasza82, Agata92, Viviana, Rybka Nemo, Madlen222, Maga31, Florentine, anusiaa90, Mamadomina, Fidelissa, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo :) Ja dzis po wizycie kwalifikacyjnej w Bielsku , wyznaczyli termin na 3.11.2014 godz 9.00 Nadal do mnie nie dociera :) A jutro rano nam wizytę w tzw normalnym szpitalu , ciekawe czy bedą kręcić nosem na Cc czy dadzą termin ( moja lekarka dala skierowanie ale twierdzi ze cesarki zatwierdza ordynator i wszystko w jego rękach) bo wolałabym rodzic tutaj w Krakowie ale jak bedą kręcić nosem to jedziemy 3.ciego do Bielska

Agata92, Rybka Nemo, Maga31, Viviana, zupaztytki, Agusia ;), sisiiii, ÓptimusPrime, anusiaa90, Fidelissa lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnezja to mozesz w ciagy 2 tyg w sunie zaczac rodzic

Amnezja lubi tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrocilam do domu, strasznie zs zakupach bolalo i kłuło w dole jakby szyjka i pipka, do tego mialam lekki bol miednicy i krzyża. Troche sie przestraszyłam i teraz leze. Nienwiem co o tym myslec, zjadlam obiad i czuje się ciężko. Czyje dalej dyskomfort w krzyzu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 17:58

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Ewelin Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy po za tym masz jakieś inne dolegliwości?

• Amnezja Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caśka wrote:
    Amnezja to mozesz w ciagy 2 tyg w sunie zaczac rodzic

Ale ja jeszcze nie chcę!!!

Kuniak,może się uda.Trzymam kciuki :)

KUNIAK lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnezja,niestety to dzieci zazwyczaj decyduja kiedy sie urodzic ;-)

Amnezja, Maga31, Eve, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojesu jak ja chce do domu! Nic sie tu kuzwa nie dzieje...od rana sama. Rodzice mieli przyjść ale nie widze ich cos...chyba mają mnie w dupie :-( mam nadzieje ze jutro sie dowiem czegos na temat serca mego..

AgataP, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezus wysmarowalam sie amolem i dopiero mi troszke minimalnie wrecz odchodzi bol krzyza...no kuzwa tak mnie napierdziela ze kosmos,ale to raczej nie skurcze tylko albo mala mi uciska jakis nerw albo juz mi brzuch i cycki tak ciaza na kregoslupie...katakurwastrofa...nie umiem byc taka niemobilna i lezaca....ratunkuuuu...tyle rzeczy do zrobienia...

• Viviana Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Kuniak, Sisi, Zupaztytki, Madalenka, Amnezja:) (chyba wszystkie na CC wymieniłam hehe) o co pytać podczas rozmowy z ginem o CC, jutro jade na wizytę do ordynatora, denerwuje się okropnie, będzie mi kartę zakładac, badać, wszystko musi przejrzeć no i będziemy rozmawiac o porodzie, ja biorę te moje zaświadczenia o wskazaniu do CC no i zalecenia prowadzącego o nerkach i wąskiej miednicy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 18:45

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata - trzymaj się tam! Wzięłaś sobie coś do czytania chociaż? (skoro TV nie ma).

Madlen - ale słodziaki!
    Pati - zgrabna mamusia z Ciebie :)

Ja dziś poleżakowałam sobie i dotarło do mnie, że za niedługo już nie będę czuć wewnątrz siebie tych ruchów...aż się wzruszyłam...

Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie samo łóżeczko co Agata. Jak dla mnie fajne, tylko ja zamawiałam przez internet i myślałam że będzie mniejsze. W porównaniu do tych ze sklepu nie jest wcale takie złe, albo te które ja oglądałam były naprawdę gówniane :)

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
‹‹ 1540 1541 1542 1543 1544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ