Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
KUNIAK wrote:W sumie to nie wiem .... Powiedział do mnie 2 zdania . pierwsze: Noooo gigant . Drugie : prosze przyjść na kontrole 23.10 .Do widzenia:D
standard - też tam czekam, żeby podczas badania usg nie zobaczyć monitora, posłuchać niewyraźnych pomrukować i dostac termin kontroli :DDDDDDDDKUNIAK lubi tę wiadomość
-
KUNIAK wrote:Taak to oni
Wymarzony skład porodowy.Ruda i doktorek spod 8 semki;DD Byłam koło południa
Boże chroń nas od takich duetów
Ja tam byłam od po 11:00, więc musiałyśmy się "spotkać"
Dziś na szczęście nie pod ósemkę - tylko do dr. Wiechecia.
Ósemkę mam za tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:32
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
Boże jaka dzidzia, jak mi piszą, że już wygląda jak niemowlę tylko będzie nabierać masy to nie mogę uwierzyć, a tam naprawdę w tych brzuchach prawdziwe dzidziusie są
Jak ja czytam to się czuję jak 5 lat temu, dziś bym sobie nie dała w kaszę dmuchać, mnie z bilurbiną 5 dni trzymali i ćwoki kazali pod lampę wkładać, a on płakał, bo się budził, coś mu nie pasowało tam, bujaliśmy się z tym okropnie, przestali zabierać na kąpiele i nie można było wietrzyć sali i w kółko mieli pretensje i mordy darli, nikt nie pomógł, z sali nie pozwalali wyjść, bo mały płakał az siniał, z nim też nie pozwalali, bo jak to noworodki po korytarzach nosić, oj Pati masz Ty cierpliwość, jak bym im tam teraz dała, ja jestem matką ja wiem i chcę po mojemu i ch! Już po ich wielokrotnych błędach i zmianach zdania wiem, że wcale nie są tacy obeznani, mają swoje pieprzone procedury, bo im wygodnie. wrr, srają się panikują okropnie a w gruncie rzeczy nic z tego nie wynikaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:41
Lavendula lubi tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Dziewczyny, które już mają termin CC
jeśli macie ochotę, to podeślijcie swoje ustalone już terminy to odpowiednio zaktualizuję naszą listę
Proszę bardzo- 7.11
Pati,jeszcze trochę. Dasz radęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:46
mada_lena, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Pati jeszcze troszke. Wiem, ze wkurza jak kazdy mowi co innego ale najwazniejsze ze niunia zdrowa:)
My dzis zakupki i fryz. W sumie tylko końce ale odswiezylam sie troche
Co do szczepień ja odpuszczam skojarzoną, szczepie osobno.
Non stop bym jadłatak mi sie zachciało jarzynowej sałatki.... Molestowalam mamę i zrobiła
-
Dotty84 wrote:Dziewczyny, które już mają termin CC
jeśli macie ochotę, to podeślijcie swoje ustalone już terminy to odpowiednio zaktualizuję naszą listęmada_lena, Lavendula, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Pati jeszcze troszke. Wiem, ze wkurza jak kazdy mowi co innego ale najwazniejsze ze niunia zdrowa:)
My dzis zakupki i fryz. W sumie tylko końce ale odswiezylam sie troche
Co do szczepień ja odpuszczam skojarzoną, szczepie osobno.
Non stop bym jadłatak mi sie zachciało jarzynowej sałatki.... Molestowalam mamę i zrobiła
(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:59
-
KUNIAK wrote:A propos apetytu zwiększył wam sie ostatnio??? ja jak nie miałam zachcianek i jadłam normalnie jak wcześniej przez te 8 msc tak od jakis 2 tygodni moj żołądek nie ma dna
(
tak.. skąd to się teraz wzięło akurat? myślałam, że w 2 trymestrze tak będzie. W dodatku całą ciążę miałam słodycze w dupie, a teraz latam za czekoladą!mada_lena, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Pati trzymaj się tam kochana. Marcelek kochany oszaleje z radości jak Was zobaczy:)
Kuniak - też jem i jem i jem i jemNie dość że w ilościach kosmicznych to w gratisie nie jest lekko i trzeba być wybrednym
Co lepiej? Zachcianka nie przechodzi dopóki się jej nie spełni, a jak się jej nie spełni to mój humor jest gorszy:P
Maga31, KUNIAK lubią tę wiadomość