Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paju nie wpadaj w paranoje... Co prawda srednia urodzen to 36 tyd. Ale trzeba donosić do tego 38 tyg.
A propos, skad pomysl na nick?? Znam zespol pajujo
U mnie w miescie wlasnie naciskaja na karmienie piersia ew. W ostatecznosci i kreceniem nosem dokarmiaja kieliszkiem. O tonchodzi aby to w szpitalu mama nauczyla sie przystawiac do piersi, do tego ten proces powoduje szybsze obkurczanie sie macicy i gojenie ran. Jakiś durny szpital w którym Pati lezy... Z dziwnymi procedurami, niepojętymi dla mnie i sprzecznymi z naturą kobiety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 04:32
ap1526 lubi tę wiadomość
-
Witam i ja wśród tych nie mogących spać
Magdalena moje gratulacje!!!czekamy na relacje i zdjęcia
Viv wszystko będzie dobrze! Najważniejsze że pod dobrą opieką
ja dziś od rana zły humor, kłótnia z moim M bo nie może się do pracy za pierwszym budzikiem obudzić! ;/ 5 razy przestawia a mnie tym rozbudza a wie przecież jakie mam teraz problemy ze snem i jak zasne najlepiej mnie zostawić i nie ruszać w tak się rozbudzam i w efekcie nie śpię od 5 ;(
Od wczoraj pojawiły Sie u mnie mroczki przed oczami, nie tylko jak wstaje za szybko tak normalnie nawet gorzej widzę. Ma któraś z Was podobnie? Może to ciśnienie?mada_lena, Viviana lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
i ja się witam
Dzień dobry :)ja juz wykąpana, bo oczywiscie od 6 nie śpie...lece dzisiaj na paznokcie i moze do fryzjera bo wieczorem na imprezke z koleżankami z pracy z okazji dnia nauczyciela :)ciekawe ile wytrzymam
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduje się w dwupaku. Dowiem się więcej po obchodzie. Wczoraj jak przyjechalam skurcze 100 potem po 20-30. Ja tego jakos nie czulam
Leze na sali z prawie rodzącymi i to stresuje.Paju, Milaszka, mada_lena, Amnezja, Nata, sisiiii, Maga31, AgataP lubią tę wiadomość
-
Witam, zasnelam kolo 5, juz nie spie bo pies. Ona codziennie budzi w okolicach 7 bo chce wyjsc.. a ze ucieka (nie mam pojecia jak brama i bramka maja dodatkowa siatke) to musze chodzic z nia rano.. zrobi co musi i wracamy
Dodam, ze to york i bardzo lubi gonic ptaki i koty u sasiada.
Teraz oczywiscie lezy mi na nogach jakbysmy za male lozko mialy..
Wiec zaliczylam praktycznie bezsenna noc, dzis piore dalej i zabieram sie za prasowanie, popoludniu jade na uczelnie zalatwic indywidualny tok studiow w koncu i kupic prezent na jutrzejszy roczek dla kuzyna (nie mam pojecia co kupic)
caśka wrote:A propos, skad pomysl na nick?? Znam zespol pajujo
U mnie to sie zaczelo z hmm.. ok.10 lat temu kiedy corka mojej sasiadki uczyla sie mowic. A ze nie umiala wymowic mojego imienia to ochrzcila mnie na Paje. I tak zostalo.. wszyscy znajomi tu po sasiedzku tak na mnie mowia.. doszlo do liceum.. pozniej na studiach. Na fb tez mam tak wpisane bo bardziej ludzie kojarza mnie z tej ksywki niz z imienia.. i nieraz nawet sie myla czy ja jestem Paulina czy Patrycja..
Kiedys mnie ktos pytal skad takie imie.. Paja
No.. a Paju to tak mowia jak cos chca
I maz.. i nadal dzieci sasiadki
Bo sie odwiedzamy bardzo czesto
karmelek, Dotty84, Goplana, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Mada_lena - gratulacje!!!
Flo, bidulko, trzymam kciuki abyś szybko mogła już wyjść z tego szpitala - nie mniej jednk całe szczęście, że nie zwlekali i szybko postawili właściwą diagnozę.
Viv, współczuję, dobrze, ze to już końcówka ciąży i dzidzia bezpieczna nawet w razie cc.
U mnie skurcze przepowiadające coraz mocniejsze i jeszcze doszło porządne kłócie w podbrzuszu. Do terminu z Iszego usg zostało jeszcze 20 dni, ale po cichu liczę, ze ten akurat się nie sprawdzi, bo kto chce rodzić 1-go listopada. Teraz młody większy to i może szybciej urodzę. Miłego dnia.
A i na wadze jest do cholery już 17 kg do przodu!!! jeszcze trochę ponad kilo i będzie 80!!!!!! nigdy w życiu tyle nie ważyłam,mada_lena, Viviana, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
U mnie też nockA nie przespana. Jak nie siku to skurcz i ból brzucha to rano krzyże nawalaja. Malutka wpychala całą noc główkę w lewe zebra. Ja nawet nie wiem jak powinnam spać przy tym jej ułożeniu, chodzi mi o pozycję. Wie któraś z Was coś na ten temat?
Madalenka gratulacje:-).Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Viviana wrote:Melduje się w dwupaku. Dowiem się więcej po obchodzie. Wczoraj jak przyjechalam skurcze 100 potem po 20-30. Ja tego jakos nie czulam
Leze na sali z prawie rodzącymi i to stresuje.
Nie chcialam tego lubic
Ale tak wyszlo z telefonu
To moze i ja mam skurcze ktorych nie czuje...
Wlasnie te otaczajace rodzace sa stresujace
Ja sie stresuje jak ktoras tu zaczyna rodzic lub urodzi..
-
mada_lena wrote:kochane od wczoraj Nasza Hania jest juz z Nami. przyszła na świat przez cc. Jest cudowna
wiecej napisze Wam jutro. Vivi skarbie trzymaj się :*
Mada_lena co za wiadomości kochana gratuluje serdecznie, wczoraj myślałam cały dzień o Tobie, że jakoś milczysz ostatnio, a tu taki szok, buziakimada_lena lubi tę wiadomość
-
Mamadomina lacze sie z Toba w bolu bo i u mnie klucie w podbrzuszu od wczoraj.. tylko skurczy brak (albo nie czuje) maly gmera na dole i nieraz cos zakluje jakby w szyjce.. nie znam sie pierwszy raz takie cos czuje.. o krzyzu powinnam nie mowic bo to nic nowego.. cala ciaze boli.. tyle ze teraz jakby inaczej od kilku dni.
A jeszcze Mlody co jakis czas sie rozciaga i czuje jego stopki pod zebrami
-
Dzień dobry kochane, noc w miarę przespana, nie byłam ani razu na siku, ale budziły mnie bóle w krzyżu, i wiercenie się malucha przy szyjce, dobrze, ze w poniedziałek wizyta niech gin luknie do środka, czy synek nic nie kombinuje oby nie, cały dzień coś majstrował, w ogóle dziwnie to odczuwam tak jakby główkę chciał przecisnąć, a tyłek wypycha, żeby było mu łatwiej taka sprężynka.....
Odnośnie płci, ja od momentu zobaczenia dwóch kresek mówiłam wszystkim, że będzie chłopak i jak gin potwierdził w 13 T, mega radość mamusiTatuś chciał córkę, ale teraz nie wyobraża sobie, żeby to była córka... oczywiście na drugie umówiliśmy się na dziewczynkę
Vivianka, trzymam kciuki, abyście były jak najdłużej w dwupaku, chociaż nie wiele już Wam brakuje, jesteście pod dobrą opieką, a porodów nie słuchaj, nie może maż przywieść jakieś mp3 albo słuchawek do telefonu??
Miłego dnia dla wszystkich, ja dziś mam diabetologa ehh, mam nadzieje, że nadal dietkaViviana, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Paju, a robiłaś już wymaz? Pojecia nie mam , ale wydaje mi się, że w pierwszej ciąży nie robiłam gbs w ogóle, bo przyjechałam z uk pod koniec rodzić dopiero - tak tak jakoś w 36 tygodniu na leżąco w pajero, z tyłu miałam poduchy i kołderkę.
-
Witam mamuski i dzieciaczki.! ;**
Czekam na ważenie i obchód jak na zbawienie Jezusie jak ja chce iść juz dzisiaj do domu... Mała w nocy ładnie spala w stawała co 3h jak w zegarku
Aaaaa... O 9.15 już Nam tydzień strzela
Caska kochana butelka ze wzgledu na to że ona zasypiała przy cycku przez żółtaczkę po dwóch trzech łykach... I nie przybierała a z butli się tak nie męczy je ile trzeba i zasypia i tak pod koniec ze przez sen dojada, poważnie nie idzie jej zbudzić, tylko dlatego się mecze z tym ściąganiem, ale jak tylko do domu wracamy do cycusia, a nawet i dzisiaj jezeli tylko nie będzie mi tak zasypiać, bo inaczej tracić na wadze będzie... Najważniejsze, ze nie pchaja mm, a mogę cycusiowe dawać w nocy próbowałam cycka dac ale dalej zasypia.. Ledwo butelki wypiła przez sen...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 07:56
Marzena27, Fidelissa, Maga31, AgataP, Milaszka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel