Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Po wizycie gin kazal od razu do szpitala nie pozwolil wrocic do domu. Zagrożenie dla mnie z tej nerki będą badac i ostatecznie CC ale chca mała trzymać jeśli nerka da radę. Sama nie wiem jestem skolowana że jednak szpital. Juz po badaniach zaraz leki i kroplowki.
Narazie rzeczy dla małej nie kazali więc myślę ze będzie spokój oby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 20:41
Fidelissa, AgataP, ap1526, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViviana wrote:Po wizycie gin kazal od razu do szpitala nie pozwolil wrocic do domu. Zagrożenie dla mnie z tej nerki będą badac i ostatecznie CC ale chca mała trzymać jeśli nerka da radę. Sama nie wiem jestem skolowana że jednak szpital. Juz po badaniach zaraz leki i kroplowki.
Narazie rzeczy dla małej nie kazali więc myślę ze będzie spokój oby.
OMG,a to dla Dzidzi bezpieczne,te zastoje,teraz leki...?Moze ponaciskac ich by sie nie bawili "a moze..." tylko Mala wyciagali i Cie ratowali???? Nie znam sie,ale jednak granica chyba juz bezpieczxna? Szkoda mi Was... -
pora na najprzyjemniejszy punkt dnia.. zastrzyk i mozna isc spac. rano musze jechac po mojego i jedziemy pobrac krew zeby byly swieze wyniki na poniedzialkowa wizyte.
oby do konca pazdziernika wytrwac .. albo jeszcze ze 2 tyg bo ten zamulajacy tryb zycia mnie wykonczy...Fidelissa lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Ap, Agatka - jestem dzień za Wami z terminem
- mam nadzieję że do 22go października mój mały synuś w brzuszku wysiedzi. Wcześniej ma zakaz wychodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:19
AgataP, ap1526 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się z brzdącem umawiam na początek grudnia. Ułatwiłby życie mamusi - bo tylko przez dwa tygodnie trzeba by było kombinować, kto będzie dwójkę starszych rano do szkoły odprowadzać. Potem już święta i wszyscy w domu
Mag.1990, AgataP, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa z tym paciorkowcem to tak jak mówi Dotty, Tobie podaja antybiotyk. Dlatego jak się ma dodatni i odejdą wody to od razu się jedzie do szpitala bez zbędnej zwłoki, żeby podali leki. Dlatego trochę się zdziwiłam
U mnie gin pyta na kiedy termin i chodzi mu o pierwsze usg podobno to jest wiarygodne bo później to tylko kwestia wzrostu dziecka.
Goplana wiem, że Ty do szczepionek podchodzisz na tak, nie chcę Cię męczyć dlaczego i w ogóle bo to i tak sami podejmiemy decyzję ale możesz polecić jakieś strony, portale, artykuly do poczytania? Najlepiej w jęz polskim jak się da
I pytałam położna jak u nas jest z własną szczepionka na żoltaczkę to po urodzeniu szpital wypisuje receptę, daje tacie lodóweczkę, wytyczne i tak dostarczona szczepionkę podaje dziecku.AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heh co do terminów to u mnie z OM wychodzi 4.11
USG z :
18 kwietnia 6.11 (lekarz kazał powtórzyć za "tydzień")
25 kwietnia 9.11
z tym że oba robione przez różnych lekarzy.
Zobaczymy na kiedy się synek zdecyduje, możliwe, że i tak wcześniej.
1) Miękka skrócona szyjka (w poniedziałek się okaże co u niej po 2 tygodniach)
2) Nie wiem ile w tym prawdy, ale mama mojego M. rozmawiała z jakimś ginem u siebie w szpitalu i powiedział, że przy GBS pozytywnym możliwe jest urodzenie przed terminem. -
Viv trzymaj się kochana nam dzielnie! mam nadzieję że już niedługo i będziesz miała maleńką na świecie tak byś do 36tyg. chociaż dotrwała do tej granicy bezpiecznej!
A ja ostatnio coś nie mam siły na pisanie.. dziś o dziwo czułam się dobrze, bez jakichkolwiek bólu, za to chodzę zmęczona i śpiąca.. chyba zbieram energię przed porodem..
do tego dziś się popłakałam a na koniec oparzyłam w palucha..boli jak nie wiem co.. a wszystko przez mojego męża bo wychodzę sobie z pokoju a tam na korytarzu olbrzymi pająk! no to się jakoś tak wystraszyłam i drzeć i wołać męża zaczęłam.. ten spanikowany biegnie bo myślał że rodzę.. i jak stwierdziłl to wcale nie był pająk gigant tylko pajączek
i tak jakos na mnie najechał że mam mu takich akcji nie robić i w ogóle zrobiło mi się przykro.. ehh.. wiem bez sensu.. hormony..
Pati trzymamy kciuki za was jutro!!Viviana, xpatiiix3, ap1526, Agusia ;), Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hej.
Niewiem czy mnie jeszcze pamietacie...
Ojej. Ostatnio sobie myslalam, ze to juz niedlugo czas kiedy i moj skarbek malenki mial sie pojawic... A tu widze juz fotki z maluszkami...
Pati gratuluje!!! Sliczna coreczka
Viv trzymam kciuki
Przeczytalam tylko 2 ostatnie strony, wiec nic wiecej nie wiem...
Pozdrawiam wszystkie Listopadowki !!!
xpatiiix3, Dotty84, Agusia ;), Marzena27, Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
kochane od wczoraj Nasza Hania jest juz z Nami. przyszła na świat przez cc. Jest cudowna
wiecej napisze Wam jutro. Vivi skarbie trzymaj się :*
karmelek, blue00, Florentine, natasza82, Paju, AgataP, Nata, Mag.1990, xpatiiix3, Viviana, Agata92, Lafar_ra, Lafar_ra, zupaztytki, Dotty84, Lavendula, Madlen222, ap1526, CookieCookie, ÓptimusPrime, Eve, Rybka Nemo, Milaszka, Mamadomina, Agusia ;), KasiaKa, KUNIAK, marynka, misiaczk25, Marzena27, Goplana, Amnezja, sisiiii, Evik, Fidelissa, Maga31, Isia14, anusiaa90, scindapsus lubią tę wiadomość