Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja dziś jakaś nie w sosie.
Jestem przerażona tym, że muszę pracować jeszcze 3 tyg. To pewnie dlatego, że zaczęłam się dużo gorzej czuć, a mam poumawianych kilka dużych operacji na październik. I boję się że nie dam rady wystać kilku godzin przy stole operacyjnym...
Mąż ciągle mi truje, żeby przełożyć to na listopad jak już będzie ten nasz nowy lekarz.
Całe krocze mam jakieś nabrzmiałe, boli, czuję jak mały ciśnie na dół, ale nie widzę żeby brzuch się obniżał. Brzuch mam ciągle twardy, boli mnie podbrzusze. I jestem potwornie senna.
Jakoś mam teraz wrażenie że urodzę jeszcze w październiku.
A co lepsze nadal nie ogarnęłam torby do szpitala.
I zaczynam bać się porodu.
-
Faceci chyba ogólnie nie kumają o co chodzi. Mojego jak najdzie to codziennie pyta, który to tydzień
tak, jakby codziennie się ten tydzień zmieniał
Chociaż stara się
Aaaa i jestem głeboko wdzięczna jego koledze z pracy, który ma dwójkę dzieci. Bo powiedział mojemu mężowi, żeny wysłuchał wszystko, co mówię, nie sprzeciwiał się za bardzo, przytakiwał bo inne zachowania i tak nie mają sensuAgata92, maaartinka, Mag.1990, lkc, Fidelissa, natasza82, Maga31, Goplana lubią tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Witam się po długiej przerwie
I gratuluje rozpakowanym mamusiomtez bym juz chciała mieć synka przy sobie.. Wiec bardzo wam zazdroszcze
Wczoraj mialam wizyte u gin i maluszek ktory cały czas był maluszkiem stal się kluseczka! Waga 2300g! Szok
Powiedzie mi czy któraś z was kupiła może ta pościel? http://allegro.pl/baby-raj-14-el-posciel-haft-120x90-moskitiera-i4667391401.html
Strasznie mnie ona korci mimo ze nie mogę się zdecydować czy mis czekoladowy czy kremowy.. Szlag mnie juz trafia
Albo taka http://allegro.pl/14-ele-posciel-hafty-z-szyfonem-90x120-milpol-i4682929552.html ale tu tez dylemat czy jasny bez czy ciemny bez.. Czy śpiący mis czy na księżycu..
Ja mam taka pościel,a dokładniej mis na księżycu w szara krateczke. Kupilam ochraniacz, poszewke na kolderke i poduszke. Jestem zadowolona. Pościel jest porzadna na zameczki.
Myślę,ze nie będziesz żałować)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:38
maaartinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:
Pani Zdrowa wez ich tam nastrasz w tym szpitalu ze co to ma byc,ze Ty sie nie czujesz jak Pani kompletnie zdrowa ze cos jest na rzeczy.
Moja droga, o 8 byl obchod, od tej pory ani lekarza nie widac, ani pielegniarki nie wiedza, co sie dzieje ze mna... o 10 obiecaly cisnienie zmierzyc i nic....kurka, tak moge lezec i w domu, przynajmniej tv jest....lkc, AgataP lubią tę wiadomość
-
Mój kochany mówi że cieszył by się gdybym przenosiła tak ze 2 miesiące. Wydaje mi się, że on boi się zmian jakie nastąpią po narodzinach Małego. No ale cóż. Niech pogodzi się z faktem że już niedługo zostanie tatusiem i będzie musiał wziąć odpowiedzialność za mniejszą wersję siebie
AgataP lubi tę wiadomość
-
Misie co Wam tak spieszy się, ja sama się spieszylam ,a żebym mogła jeszcze pobyć w dwupaku
ale za to ma juz cudowna corcie
pozwalamy Wam po 38 rodzic czyli Agatko 17.10 i jazda z koksem zaczynajcie ;*** hehe
Pierwszy spacerek za Nami wózek cudowny sam się prowadzi itd lekki no dla mnie ideał, byłam z małą u pediatry i na ważeniu 2495 30g/dzień bosko a szczepienia no jeszcze trochętrochę ze wzgledu na wagę... Hehe darmowe pneumokoki będą dodatkowo mówiła o rotawirusach juz płatnych ale ona nie z tych co naciaga na szczepienia powiedziała ze wcześniaki powinny być szczepione na to.. I zamiast bezpłatnych 5 albo 6 w 1..!
I Nasza karoca Nelciowa)
Ja tez mam sprawę na 6.11 stawiennictwo obowiązkowe... Jestem wściekła bo ta krowa ojca była chce ustalenia ojcostwa i alimentów i mi dupe za wracają a ojciec dzięki bogu wyjechał... Tego samego dnia co Go widziałam ,bo dzieła na policje zadzwoniła ze jest w Białymstoku i dzisiaj policja u Nas była chcieli się wbijać na chatę ale babcia nie wpuściła.. Bo ojca szukają... Ehh... Jak Kuba bogu tak bóg Kubie miałam nie składać zeznań ,a złoże teraz takie na jej niekorzyść powiem wszystko wszysciutenko na jej temat że pijana chodzi z dzieckiem po ulicy itd ze się kurwi wsio na serio byłam dobra do czasu ale nie pozwole na to by donosiła na mojego ojca..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:11
Mag.1990, lkc, Marzena27, AgataP, Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Santoocha, kochana! to jakaś masakra stać kilka godzin przy stole operacyjnym w naszym obecnym stanie, nie wyobrażam sobie tego! ja nie wiem jakbym miała znieść sesję z moimi pacjentami (50 minut!) siedząc na tyłku. Może lepiej przełożyć na listopad do nowego lekarza hmmm? zamęczysz się...
Co do Sądu na pewno wystarcza zwolnienie lekarskie, co do zaświadczenia nie wiem, ale wydaje się to oczywiste. Zresztą, jak rozprawa jest ileś tam km od naszego miejsca zamieszkania można wnioskować o przesłuchanie na miejscu. Tak czy inaczej, nie sądzę, żebyś musiała jechać. -
Właśnie rozmawiałam z moją kuzynką radcą prawnym- napisze mi pismo wyjaśniające plus świstek od lekarza i powinno wystarczyć.
Szczególnie że sprawa głupia, bo to rozprawa o stwierdzenie nabycia spadku przeze mnie po mojej mamie (rok po jej śmierci!!! pogięło ich), a ja odrzuciłam spadek od razu, bo po mamie został kredyt. Więc cała rodzina zrzekła się spadku, zeby nie spłacać tego kredytu.
Ale bank po kolei próbuje sądownie ustalić spadkobierców, żeby ktoś im ten kredyt spłacił.
Kiepski sobie moment wybrali jeśli o mnie chodzi.
Wyślę im jeszcze papiery od notariusza, że odrzuciłam spadek, niech spadają na drzewo.
Nigdzie jeździć nie zamierzam.lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Czekam na tego mojego lekarza i mamy ustalić jak nasza współpraca ma wyglądać.
Jak się dogadamy to chyba rzeczywiście przełożę zabiegi na listopad...
Wolałabym donosić małego do końca października, póki jestem sama w pracy.
Wczoraj skręcaliśmy łóżeczko, ja kucnęłam i syknęłam, bo złapał mnie skurcz stopy. Tomek pobladł, pyta co się dzieje, ja że mam skurcz bolesny. Ale oczy zrobił!
Dopiero jak powiedziałam że stopy to się uspokoił.
Też mi się wydaje, że zaczyna do niego docierać że to już niedługo.
AgataP, lkc, Marzena27, Agata92, Maga31, anusiaa90, Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość