Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
raczej nas nie czytal .. skorzystal z wyszukiwarki.
ale fakt po co nam tu jakis facet, maja prawo wstepu ewentualnie w czasie okoloporodowym zeby napisac co u nas jakbysmy same nie moglyDotty84, AgataP lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
Marzena27 wrote:tylko nie zapomnij zadbać o najwyższy macierzyński
może to sprawi, że będziesz mogła troszkę mniej czasu w tej pracy spędzać
Na wszelki wypadek na początku listopada znów zapłacę taką dużą składkę, więc macierzyński wysoki dostanę.
Teraz myślę czy brać 80% przez rok, czy 100, a potem 60.lkc, Marzena27, ap1526 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, uspokoic hormony, raptem jeden facet na forum, a u Was juz TAAAAAAKIE poruszenie
Calm down and wait for your gin visitWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 22:15
Fidelissa, AgataP, lkc, scindapsus lubią tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:No wlasnie wkurzyl mnie ten Pan Ekspert, ze tu nas czyta - a czasem piszemy w sumie bardzo osobiste zwierzenia... Nie chce tu zadnego chlopa widziec.
A jak ktoras bedzie potrzebowala porad laryngologicznych - to moja tesciowka jest laryngologiemtakże Pana Eksperta nam tu nie trzeba
Dotty ależ ty się dobrze ustawiłaśTeść - gin, teściowa laryngolog
Jakbym miała taką teściową, to miałaby co ze mną robić
Często mam infekcje górnych dróg oddechowych, a że jestem nauczycielką w przedszkolu, to mam dodatkowe utrudnienia
Coś wam powiemNo bo zawsze w pracy to się chrypkę ma.. szczególnie po wakacjach jest widoczna, później to się jej już nie zauważa
No i jak poszłam na L4 w związku z ciążą i odwiedziłam po jakichś 2 miesiącach "moje dzieciaczki" to pierwsze co powiedzieli, to "ooo zmienił się pani głos"
Zaczęłam normalnie mówić to od razu wyczaili
Dotty84, natasza82, lkc, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
goooooooooool!! 2% alko masakra przecież mówią że to zdrowe i dzieciom dają do picia w rodzince.pl, mój maż na mecz dzisiaj całą butlę zabrał, wraca autem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 22:22
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ChciałabymJuż wrote:Dotty ależ ty się dobrze ustawiłaś
Teść - gin, teściowa laryngolog
Bo jego brakt naukowiec - prowadzi badania nad komorkami macierzystymi, a jego zona - Okulistka -
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Laski, uspokoic hormony, raptem jeden facet na forum, a u Was juz TAAAAAAKIE poruszenie
Calm down and wait for your gin visit
Mi sie wydaje ze forum podczytuje wiecej obcychpraktycznie kazdy moze miec dostep, nawet przeciez nie trzeba byc zalogowanym..
Ale kij z tym! Niech im sie dobrze czyta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 22:23
ap1526 lubi tę wiadomość
-
a my z mężem jedziemy z tym masażem krocza co wieczór, nie rezygnujemy mimo ze boli piecze choc raz mniej raz mozniej i wytrzymuje juz długo ale jak bardzo piecze to przerywamy:) wazna systematycznosc:)z seksem to tak roznie ja wiekszej ochoty nie mam bo czuje sie jak słoń ale tez trzeba sie bedzie zmotywowac, nie chce przenosic ciazy:D
Dotty84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja próbowałam raz tego masażu ale jakoś mi niewygodnie było i sobie darowałam, męża nie będę angażowała jakoś nie wierzę że to pomaga, ale to tylko moje zdanie
Optimus co po obchodzie się dowiedziałaś?
monikamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDotty84 wrote:Aaa skad wiesz? Moze i Lepszy niz Brad Pitt hihi
[/QUOTE
Jak by byl lepszy, to nie wystepowalby w kryptoreklamietylko rozwazal o sluzie spedzajac 7 lat w Tybecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 22:30
Dotty84, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny