Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hehehe, ChciałabymJuż - podobnie przechodzimy te nasze ciąże
Ja też liczę na poprawę już po porodzie, bo na razie klęska całkowita na tym polu...
Aż się zastanawiałam czy tylko ja takie problemy mam, bo co i rusz czytam, że tu dziewczyny serduszkują (no może oprócz tych "z zakazem") -
Chciałabym witam Cię
Scindapsus pokoik śliczny.
Santocha żal mi Ciebie, kurcze dlaczego to życie tak kopie Cię po tyłku? Współczuje Ci i trzymam kciuki.
Pan Łukasz dał czadu.
No niestety mój mąż też nie chce się kochać, bo on sie boi, ze coś się stanie. Mówiłam mu już że wręcz przeciwnie, ale on swoje, normalnie CHŁOPY i ich rozum.
Ja się dziś załamałam, wiem o tym, że w ciąży jest problem z koncentracją, ale u mnie to już chyba przesada. Od dwóch lat chodze na kurs angielskiego. Zapisałam się dla początkujących, bo kompletnie nic nie umiałam. I co dziś kolejna lekcja, a ja co patrzę jak sroka w pizdę jak do mnie mówią, nic nie rozumiem, jak coś chcę powiedzieć to nie umiem, albo zapominam o czym myślałam. Kolażenka obok mnie naparza, a ja mam ochotę popłakać się tam. Co za blondi ze mnie:(
Marzena27, Fidelissa, ap1526, Maga31 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Dotty84 wrote:Admin usunął kryptoreklamę Pana Eksperta..
ktoras z Was zglosila, ze Pan lamie regulamin? bo jak nie my... tzn ze jest jeszcze jakis wariat ktory czyta nasze rewelacje o czopach, skurczach i masowaniu kroczaÓptimusPrime, Dotty84, scindapsus, zupaztytki, AgataP, natasza82, Goplana, Fidelissa, Agusia ;), Paju, ap1526, xpatiiix3, Amnezja lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
ja tam decyduję się na 80% macierzyńskiego chyba lepiej się opłaca niż najpierw 100 a później 60%. ojjj admin usunął ale jaja
dzisiaj rozmawiałam z moim M i się zapytałam go czy się boi zmian, powiedział że nie, że miał czas żeby się przyzwyczaić do tej myśli. Ogólnie to powiedział, że się cieszy że będzie tatą ale gdyby nie to że ja chciałam dziecka to nigdy chyba nie poczułby się gotowy.
Fidelissa, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
lkc wrote:Dotty a to pech!
ktoras z Was zglosila, ze Pan lamie regulamin? bo jak nie my... tzn ze jest jeszcze jakis wariat ktory czyta nasze rewelacje o czopach, skurczach i masowaniu kroczaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 21:45
lkc, Milaszka, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nata wrote:ja tam decyduję się na 80% macierzyńskiego chyba lepiej się opłaca niż najpierw 100 a później 60%. ojjj admin usunął ale jaja
dzisiaj rozmawiałam z moim M i się zapytałam go czy się boi zmian, powiedział że nie, że miał czas żeby się przyzwyczaić do tej myśli. Ogólnie to powiedział, że się cieszy że będzie tatą ale gdyby nie to że ja chciałam dziecka to nigdy chyba nie poczułby się gotowy.
jeśli chodzi o macierzyński z działalności gospodarczej to sama regulujesz sobie kwotę macierzyńskiego poprzez zadeklarawanie odpowiedniej składki miesięcznej ubezpieczenia, o to mi chodziłoreszta tak samo jak przy umowie o pracę, najpierw 100% potem 60% albo cały rok 80%
-
Biedny Pan Ekspert... a tak się starał
Może lubi czytać o kolorze śluzu, pieczeniu, itp.
Choć muszę przyznać, że ma jakieś nietypowe zainteresowania
Bo mój mąż na słowo śluz, wkładki, podpaski dostaje obrzydzenia i nie chce słuchać
Nata ja też się decyduję na 80%. Tylko powiedz mi.. jak złożę do 14 dni po porodzie oświadczenie, ze będę korzystać przez rok, to muszę na dwa tyg. przed rozpoczęciem kolejnych części pisać podania? Przed tym dodatkowym macierzyńskim i rodzicielskim? Czy raz wystarczy?Dotty84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dotty ogladalam nasza liste i mam taki maly pomysl, zeby ulatwic Ci zadanie: moze usun numeracje oczekujacych? ewentualnie 3 pierwsze miejsca/ albo 5.. zostaw
bo co sie wykruszamy z listy to Ty musisz wszystkim te numerki zmieniac.. mialabys mniej roboty
to tylko propozycja, zrobisz jak uwazasz:)
o ludzik na suwaczku belly wskoczyl na 9 miesiac. lekko za szybko, ale to mileWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 22:04
nick nieaktualnyNata wrote:Pani zdrowa a Twój SR Cię odwiedza w SPA? Dotty strażniczka listopadówek
Dzis byl az z 40min, bo probowal wyciagnac na korytarz, ale musze lezec no I mial pretekst bo pani dzieci cyckiem karmia I sie krepuja, wiec happy polecial nach hause wywiesic pranie -
No wlasnie wkurzyl mnie ten Pan Ekspert, ze tu nas czyta - a czasem piszemy w sumie bardzo osobiste zwierzenia... Nie chce tu zadnego chlopa widziec.
A jak ktoras bedzie potrzebowala porad laryngologicznych - to moja tesciowka jest laryngologiemtakże Pana Eksperta nam tu nie trzeba
ÓptimusPrime, Fidelissa, AgataP, Milaszka, Ninusia, Paju, zupaztytki, Rybka Nemo, Agusia ;), xpatiiix3, Amnezja lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Wczoraj byl, targal mnie po korytarzu, bo na sali nie chcialo mu sie siedziec, to go lekarka pogonila, bo musze lezec, byl happy.
Dzis byl az z 40min, bo probowal wyciagnac na korytarz, ale musze lezec no I mial pretekst bo pani dzieci cyckiem karmia I sie krepuja, wiec happy polecial nach hause wywiesic pranieAgataP lubi tę wiadomość
ÓptimusPrime wrote:Wczoraj byl, targal mnie po korytarzu, bo na sali nie chcialo mu sie siedziec, to go lekarka pogonila, bo musze lezec, byl happy.
Dzis byl az z 40min, bo probowal wyciagnac na korytarz, ale musze lezec no I mial pretekst bo pani dzieci cyckiem karmia I sie krepuja, wiec happy polecial nach hause wywiesic pranie
Prawdziwy dzentelmen...