Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNata moze faktycznie za duzo aktywnosci ale to nie takie latwe zrezygnowac,jednak musze kondycje utrzymac bo w marcu do roboty wracam ,a zarabiam jakby nie patrzec miesniami uczac tanca
musze miec kondycje nie moge sflaczec kompletnie no i ciezko mi tak odpuscic,psychicznie jest to dla mnie przygnebiajace ze cos staje sie dla mnie za ciezkie czy za trudne,ostatnio nawet dola podlapalam jak musialam nieco zwolnic ...dzis odpuscilam zobaczymy jak bede spala.moze pomoze ...
Santoocha brawo ! ja to bym sie cykala pewnie mojej tak w oczy dogadac,chociaz w ciazy to we mnie diabel wstapil i pewnie bym dogadalaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 23:17
santoocha, Nata lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki nie nadrabiam bo czasu brak.
Chciałam Wam tylko powiedzieć ze Lenka wychodzi jutro ze szpitala ale niestety Julek nie... ciesze się z jednej strony a z drugiej płacze. ..niestety nie mogą dalej jej tam trzymac bo za dużo noworodków. ..i tak tydzień juz ja przytrzymali.
Jutro wielki dzień, boje się czy wszystko będzie git...teraz będę tu rzadziej bo nie dość ze Lenka w domu to do Julka będę musiała jeździć.
Trzymajcie się kochaNe , jak tyło znajdę chwile to zajrzę do Was!,,,
dużo zdrówka dla wszystkich!Fidelissa, Rybka Nemo, ÓptimusPrime, Nata, Eve, Maga31, xpatiiix3, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Madlen dasz radę. A niedługo już będziecie w domku we czwórkę
No powiem Wam, że sama byłam w szoku, że jej tak odpyskowałam. Właściwie nie byłam niegrzeczna, ale stanowczo przedstawiłam jej moje zdanie i dałam do zrozumienia, że i tak zrobię po swojemu, bo to moje życie, moje dziecko i moja praca.
Nata gabinet mamy w mieście na skraju lubelskiego/mazowieckiego (niedaleko Siedlec).Madlen222, Fidelissa, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zna sie któraś z Was na wnioskach o stypendium socjalne na uczelni?
Chodzi o to, że do końca października składa się w wnioski.. no i właśnie.. jest nas dwóch.. ale od listopada będzie trzech..
To przepada mi ta okazja policzenia zarobków na 3 osoby?
Czy to się składa jakieś wnioski o zmianie sytuacji kiedy się mały urodzi?
Bo teraz wychodzi na to, że gdyby urodził się już teraz to na wniosku który muszę złożyć do 31 października bym mogła go uwzględnić.
No a sytuacja jest ważna, bo gdy jesteśmy w trzech zmienia nam się wysokość stypendium.. i to o aż 185 zł!
Więc jest o co walczyć.
Tym bardziej, że jest wypłacane na 5 msc więc to prawie tysiak do przodu..
Nawet jeśli byśmy mieli wyższe liczone od listopada to i tak jesteśmy do przodu.. zna się któraś na tym może?
w regulaminie nic nie pisze niestety
Dodam, że wypłata środków za październik, listopad i grudzień jest dopiero w grudniu.
-
Witam się z samego rana!
wczoraj byliśmy u położnej i wszystko jest dobrze robiła milion badań macala brzuch dostając kopniaka od małegopowiedziała że ułożony jak powinien serduszko ok i ogólnie "happy baby"
umowilam się wkoncu na poród w wodzie mam nadzieję że to dobry pomysł
Madlen super że już jedno maleństwo w domku będziebardzo silna kobietka z tej Twojej córeczki
nie da sobie w kasze dmuchać w życiu
Pan ekspert humor poprawił z samego rana haha
zamierzam dziś rozpocząć ten masaż krocza zobaczymy jak to pójdzie może akurat coś pomoże.
Miłego dnia kochane!Dotty84, blue00, Fidelissa, lkc, Madlen222, Maga31, Amnezja, Marzena27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
yeah jest sukces
zamiast nie spac do tej godziny ja zdążyłam się wyspać,
zasnęłam koło 22 i dotrwałam, z małą pobudką o drugiej
także jem śniadanko,
strasznie tylko spuchłam, suszy jak na pustyni i krew z nosa poleciała ;/
ale mam szansę wrócić do trybu dziennegoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 06:48
lkc, Maga31, madlen1705 lubią tę wiadomość
-
już myślałam, że się nie dowiem co to za wpis usunięty
ale było, hehe aż mąż pytał z czego się śmieję
Santoocha gratkija kurde pipa jestem, dużo przemilczam i teraz bym pewnie wybuchła w niefajny sposób jakby mi teściowa się wtrącała, na szczęście jest baaardzo daleko :)panikara z niej straszna i ciągle trzeba tłumaczyć, aż mnie to irytuje, bo nieraz mi się zdaje, że ona tylko tak na pokaz się zamartwia, no bo ile można i o jakie sprawy
ogólnie fajnie, że macie taką opcję, a czas zweryfikuje, może coś się jeszcze zmieni
wyobrażacie sobie, że nigdy nie piłam tego kwasu? nie mam pojęcia jak smakuje, nie wyobrażam sobie tego dobrze
Madlen współczuje takiego rozdarciatrzymaj się
możecie mnie dorzucić do listy? (03.11.2014 córcia sn próbujemy)może to fatum jakieś, jak mnie wpiszecie to zaraz urodzę albo co
wczoraj miałam zakaz bo mecz, a dziś jedziemy znajomych na lotnisko zawieźć, mam być pod ręką to też jadę, zawsze jakaś nowość w tym nudnym domowym życiu, wycieczka !
najwyżej urodzę w obcym mieścielkc, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość
-
a tak na marginesie dla producentów to forum to skarb, mają tu wszelkie info o tym jak kobiety przeżywają ciąże, co im dokucza, czego im brak, co czują
także było by miło gdyby mądrze skorzystali z takiej wiedzy i ułatwili życiekarmelek, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane, witam się w ten smutny ponury dzień ehhh, ja chcę złotą jesień
Jakoś jestem zmęczona i synek chyba też dał mi nawet pospać w nocy, wyszalał się podczas meczuzaraz zjem śniadanko i biorę się za prasowanie chce mieć z głowy, bo dziś przyjadą jeszcze dwie paczki do prania i prasowania.
Madlen kochana współczuję rozłąki, ale trzeba się cieszyć, że z Lenką już jest dobrze, a Julka pewnie wypiszą w przyszłym tygodniu - będzie dobrze
Dotty - strażniczka forum, bardzo dobrze, że zgłosiłaś Pana Eksperta
Santocha - brawo, ja też długo nie umiałam powiedzieć swojego zdania teściowej, to chyba przychodzi z czasem, chyba pomogła ta osobna kuchnia i oddzielenieFidelissa, lkc, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Hej
milego dnia
Noca k dziwo bardzo dobra z tylko jedna pobudkabrzuch kolorem wrocil do normy (wniosek to musi byc rozciagnieta skora bo z biegiem dnia czyli i mojego chodzenia robi sie coraz bardziej purpurowy, a po dlugim odpoczynku wraca do normy )
Dibrego dnia -
Madlen kurcze a faktyczjie trudna sytuacja, ale mam nadzieje ze niedlugo i Julka wypisza! Trzymamy za niego kciuki! :*
Santoocha a zatrudniajac tego kolede na pol etatu moze yda sie wam dogadac tak ze np. Bedzie przychodzil na zmiane dwa i trzy pelne dni, zawsze bys nie musiala codziennie jezdzic do gabinetu?! A tesciowej dobrze powiedzialas, nie ma co zatrudniac byle jakiego pracownika zeby ci opinie psula.lkc, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
marynka wrote:Przywitały mnie rano poranne mdłości. Trochę dziwne, jak na końcówkę ciąży. Którejś się zdarzyło? A może się czymś zatrułam?
Mnie od kilku tygodni sporadycznie nawiedzaja - gin powiedzial, ze to normalne.
Ale oczywiscie zatrucie tez moglo się przypaletac, więc musisz się obserwowac. -
Ja dziś też w miarę wyspana.
Wczoraj do połowy spakowałam torbę.
Zostały kosmetyki, no i kilka rzeczy musze dokupic- cienki szlafrok, łapcie, majtki big mama size
Własnie problem w tym, ze on moze pracować codziennie od 8 do 12. Takie głupie godziny, no ale ma jeszcze etat w innym gabinecie, do tego jeszcze obskakuje fermy indyków.
Musiałabym robic w dzień przerwe i przyjeżdżać np od 14 do 18. A Tomek siedziałby z nim od 8, a ze mną do 18.
Chyba najbardziej pasuje nam opcja zeby pracować razem 6 godzin z młodym, a w międzyczasie szukać pracownika.
Damy radeFidelissa, lkc, Dotty84, ap1526 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie:)
Właśnie wyszła de mnie pielęgniarka.
Wzięła mocz, pobrała krew.
Jutro wyniki.
Zjadlam eutyrox i czekam na mózliwosc zjedzenia śniadania:)
Pan ekspert zrobił furorę
Santoocha Ty jesteś matka Ty rządzisz:)
Madlen super Lenka do domu:)
Jak tam u pozostałych mamuś?
Miłego dnia.
Ps. Pietrus mnie rozśmieszył. Wczoraj dostałam E- mail.- szczyty wyszły z suszarni:)))
Madlen222, Milaszka, santoocha, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość
-
ap1526 wrote:możecie mnie dorzucić do listy? (03.11.2014 córcia sn próbujemy)
może to fatum jakieś, jak mnie wpiszecie to zaraz urodzę albo co
Kochana, dorzuciłam - póki co najaktualniejsza wersja jest na stronie 1607 - nie kopiuję tu na nowych stronach żeby nie zajmować forum co chwilę
Jak się któraś rozpakuje, albo uzbiera się kilka aktualizacji to wrzucę na stronę bierzącąap1526, Eve, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
ja juz po pobraniu krwi , poszło szybko
bo z moimi żyłami to różnie bywa....
Madlen mam nadzieje ze Julka tez szybciutko wypuszcza i bedziecie wszyscy razem
Ja od wczoraj uzeram sie z zebem mądrości postanowił własnie zaczac rosnąc swietnie, na szczesie nie boli tylko mam taki dyskomfort....Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Witam. Ja dzis mam skurcze. Poziom 40 co chwilę a i byly 70-80. Dostalam leki potem powtorka ktg. Tak sobie planowalan wytrzymac do polowy października i teraz choc spokojna to nie mogę w łóżku wysiedziec. Wczoraj na ból podbrzusza dostalam zastrzyk bo nic nie pomagalo. Czekam na obchod zobaczymy co powiedza.