Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja
Juz oczywiscie zaliczylam klotnie z rana z moim T. Niby sie juz "pogodzilismy" ale niesmak pozostal..
U mnie spokojniutko, nocka cala przespaana tylko z jedna pobudka. Skurczy i boli brak, ale za to w nocy poce sie jak.. Doslownie SWINIA! Masakraktoras tez tak ma? Wykrecac mnie rano mozna
I moja malutka teraz wieczorem tak mocno sie rozpycha.. Juz czuje źe ma naprawde maaalo miejsca.. Biedna. Moze do mnie szybciej wyjdziezostalo nam juz 3 tygodnie do terminu w sumie mozemy juz rodzic, ale niech sobie siedzi tam ile jej potrzeba, nie bede jej soecjalnie zmuszac do wyjscia chociaz cholernie chce ja zobaczyc i jestem gotowa!! A Małż to juz w ogole niedlugo przegryzie mi brzuch tak chce ja zobaczyc
Mikego dnia Brzuchatki
Ps. Szkoda ze juz pana eksperta z nami nie bedziemoze poradzilby mi cos na moja potliwosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 09:20
Dotty84, ap1526, zupaztytki, santoocha, Maga31, misiaczk25 lubią tę wiadomość
-
A czemu wy zamawiacie ze strony pietrus? Ja zamowilam na allegro takie samo jak maja oni na stronie (przynajmniej tak mi się wydaje)
http://allegro.pl/show_item.php?item=4662207300 i wyszło taniej.. No i przede wszystkim dzisiaj maja mi juz je dostarczyć..
-
nick nieaktualnySantoocha, nie za bardzo znam sie na tym biznesie, ale moze np warto poszukac pracownika wsrod emerytowanych weterynarzy.. Sa dobrymi specjalistami a mogliby sobie dorobic do emeryturki
jak niektorzy lekarze (stad ten pomysl)
Nie wiem czy takowi istnieja w ych czasach i czy nie zajmowali sie kiedys tylko odbieraniem porodow od krow itp, ale tak jakos mi przyszlo na mysl, ze moze to jest jakies rozwiazanie -
Widzę ze poruszylyscie ten temat który mnie nurtuje czyli masaż krocza.. Miałam się za niego zabrać i jakos nie mogę.. Z przytulankami to tez tak średnio po długim celibacie wczoraj stwierdzilam ze czas najwyższy się za to zabrać.. I mój M w najmniej odpowiednim momencie strzelil tekstem ze on się boi ze małemu cos zrobi i ze on tak podskakuje ze jeszcze wyskoczy.. Tak mnie to rozsmieszylo ze myslalam ze padne
caly wieczór juz się smialam w sumie teraz na samo wspomnienie tez
no ale niestety skurczy potem brak.. Małemu się nie spieszy wogole i macica raczej jeszcze nie przygotowuje się do porodu..
lkc, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Cześć laseczki :*
U mnie też noc spokojna, choć miałam chwilową przerwę na mały skurcz.
Santocha no co za babsztyl, nie ona Tobą nie żądzi bo ty masz swój rozum i swoje racje:)
Madlen zobaczysz nim się obejrzysz, a będziesz miała Julka w domku:) Trzymam kciuki:)
Biorę się za sprzatanie, a Wam życzę miłego dnia:)Madlen222 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Dzien dobry ja juz po wizycie. Ktg idealnie. Szyjka mi.ekka ale zamknięta. Ciaza donoszona ale rodzic to ja moge równie dobrze dzisiaj lub za 3 tygodnie. Pozalatwiam wszystko na uniwerku w tym tyg a od ponieszialku biorę się za okna. A teraz zre w mc donaldzie. Ale cicho sza......
natasza82, Madlen222, ap1526, zupaztytki, lkc, Nata, Rybka Nemo, Maga31, Amnezja, Goplana, anusiaa90, Fidelissa, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlen222 bedzie dobrze, szybko zleci! Zobaczysz. Na pewno ciezko to bedzie zniesc, ale jak Julek bedżie calkiem zdrowy i wyjdzie ze szpitala, nie bedziesz o tym pamietac tylko cieszyc sie Wasza czworeczka!!! Trzymam kciuki zeby szyyybko zlecialo! :*
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc Wam, po obchodzie, zostaje min do piątku
nic mi nie robia, mialam caly wieczor I noc twardy brzuch, ale chyba bez skurczy...
Jest mi smutno, bo w sb mialam miec fryzjera
Madlen, bedzie w porzadku, zobaczysz! Nie lam sie
Santoocha, pomyslz emerytowanym weyem jest dobry.A pytalas w Bialej? Miedzyrzecu?terespolu? Wiesz, duzo tam tez ludzi ze wschodu mieszka I czasem sa nawet fajni specjalisci z roznych dziedzinMadlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilaszka, mam podobnie! Zawsze byłam ciepłolubnym zmarzluchem, a teraz cały czas mi gorąco, w nocy śpię odkryta, a i tak budzę się mokra.
Madlen, kochana dasz radę, wytrzymasz te kilka dni i już niedlugo będziesz mogła wziąć synka do domu!
Optimus, w kulki se lecą w tym SPAÓptimusPrime, ap1526, Milaszka, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
U mnie też noc dość nawetTylko raz wstałam, a zdarza się, ze i 3 razy wstaję lub nie śpię pół nocy. Teraz było całkiem nieźle
W dodatku u nas pogoda się poprawiła. Wczoraj było paskudnie, szaro, buro i padało, a dziś słonko świeci więc i dzień lepszy
AgataP jak tam po nocy? Mówiłaś, że wczoraj się bardziej oszczędzałaś. Udało się coś przespać ?
Madlen trzymamy kciuki za JulkaNiedługo z pewnością będzie z Wami
I jak dziewczyny z masażem? Ja wczoraj znów podeszłam do niegoMój małż jakiś niechętny był w pomaganiu. Powiedział, ze się boi bo palce to on może tam wkładać ale w innym celu
Ale ostatecznie się zlitował, choć minę miał taką jakby to było coś obrzydliwego
:D Świnia jedna
Tak czy owak muszę przyznać, że było lepiej troszkę niż wczoraj, ale to może też dlatego, że obciął bardziej paznokcie. Na dziś to mu chyba na palec założę gazik i rękawiczkę gumową to w ogóle nie powinnam czuć paznokciJak wypróbujemy to Wam powiem jak było. Może wtedy nie będzie piekło
Rybka Nemo, Maga31, Milaszka, Fidelissa, AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Paju ja nie mam pojęcia, najlepiej podjedz na uczelnie i zapytaj jak wypełnić te papiery. Madlenn słoneczko nie płacz, musisz mieć siły żeby dzisiaj zająć się dziećmi, a ból głowy Ci nie pomoże. Juliusz sobie poradzi i zaraz będzie z Wami w domu, trzymam kciuki za to.
Pani zdrowa, no widać jednak nie do końca skoro chcą Cię zatrzymać, na szczęście piąteczek zaraz i może wypuszczą, oby! a lepiej się czujesz? Viv niech mała poczeka jeszcze chwilę, akysz skurcze.
Ja jestem z moim M prawie 11 lat więc nie mam problemu żeby powiedzieć swoje zdanie teściom, teść już wie że nie ma sensu czasem dyskutowaćon ma taki charakter, że lubi na swoim postawić i zawsze ma racje ale nie ze mną takie numery hehehe. Mój tata to się czasem śmieje że ja to czasami aż bezczelna jestem, no kurde jak mnie ktoś wkurzy to co ja będę się wstrzymywać. Mimo tego że taka jestem to teściowa za każdym razem mówi że mnie uwielbia, a jej pewne sprzeciwy też nie omijają
lkc, Rybka Nemo, Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ufff. właśnie skończyłam pakowanie prezentów świątecznych
Śmiesznie - bo nie ma nawet papieru ze świątecznymi motywami jeszcze, więc musiałam wyszukać jakieś takie neutralne
Ale przynajmniej mam to już z głowy!Agusia ;), Eve, lkc, zupaztytki, Rybka Nemo, sisiiii, Maga31, Amnezja, Milaszka, Mag.1990, Goplana, anusiaa90, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
marynka wrote:Przywitały mnie rano poranne mdłości. Trochę dziwne, jak na końcówkę ciąży. Którejś się zdarzyło? A może się czymś zatrułam?
Kochana ja wymiotuje w zasadzie całą ciążę z przerwami na tydzień, dwa. Fakt, że teraz to już tylko rano wiec lekarz powiedział że nic się nie dzieje. Aktualnie mam przerwę -
Dotty84 wrote:Ufff. właśnie skończyłam pakowanie prezentów świątecznych
Śmiesznie - bo nie ma nawet papieru ze świątecznymi motywami jeszcze, więc musiałam wyszukać jakieś takie neutralne
Ale przynajmniej mam to już z głowy!
Jej jaka jesteś odpowiedzialna i dobrze zorganizowanaDotty84, ap1526 lubią tę wiadomość