Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A to widzę ze nie jestem sama
ale naprawdę nigdy nie przypuszczalam ze dzidziusie w brzuszku maja tak dużo sily..
Gorzej ze cos czuje ze synek wdał się w moja siostre, a ona tak dala popalić moim rodzica ze myśleli ze juz na dziecko się nie zdecydują.. Wogole nie spala.. -
nick nieaktualnymoja tez sie wypina,a jak chce zeby hippis zobaczyl to na zlosc z miejsca przestaje
ale jest silna dziewucha bo czasem az lzy mi poleca jak mnie gdzies sztrunie,serio teraz to juz bola te ruchy,
dzizasss nic w TV nie ma...siedze i skacze po kanalach... -
Optimus u mnie w szpitalu musisz być 6 dób, na szczęście mnie teraz wypuścili po 3, bo w sumie nie było wskazań do "przetrzymywania". Agusia czy ta body-koszula to już przyszła do Ciebie? jak jakościowo? my dzisiaj na kolację zamówiliśmy chińszczyznę. Agata no psinka jaka dumna z "tortu", fajne te wasze psiaki. Jeja jak ja chciałabym jutro wstać bez kataru!
aaa ból pipki, krocza, i tym podobne to dobra oznaka, że poród się zbliżatak mi koleżanki mówią bo ja sama tak teraz mam i chodzę jak ślimak bo tak mnie boli pipka jak idę.
AgataP lubi tę wiadomość
-
Czarna94 ujrzala dziś swoje wyttesknione serduszko na USG, nie dwa jak na poczatku podejrzewali (byly dwa pecherzyki) tylko jedno, ale pieknie bijace!
Mam nadzieje, ze tym razem jej szczescie z nia zostanie!lkc, anusiaa90, Agusia ;), Nata, Milaszka, Fidelissa, AgataP, sisiiii, Agata92, Rybka Nemo, natasza82, Maga31, scindapsus lubią tę wiadomość
-
Tort dla psinki bomba:)
Pati, poradziłaś sobie na spacerze teraz z górki bedzie:))
Z mama faktycznie nieciekawie, ale fajnie, ze Nelcia ma juz Twoje nazwisko:)
A ja bede oryginalna jakoś mi sie do porodu nie spieszy:)
Wybieram w necie ozdoby nad łóżeczko, czekam na łóżeczko bo podobno zostało wysłane:)
Tak za dwa tyg byłoby idealnie urodzić
Pooglądałam filmik o Largo, cukry zmierzone.
Na szczęście opuchlizny nie mam, może przez to leżenie?
Czuje nacisk na pęcherz i bóle pachwin, pewnie sie wszystko rozciąga....
Dobrych snówAgataP, natasza82, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
ja stwierdzam, że jestem uzależniona od słodyczy, jak na początku nie mogłam na nie patrzeć tak teraz codziennie muszę coś zjeść, a dupa rośnie
Dziś Dzień Dziecka Utraconego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 23:01
Paju, Milaszka lubią tę wiadomość
-
Nata ja mam to samo.A tak się cieszyłam przez pierwszy trymestr, ze słodycze przestały mnie kręcić.A teraz.. o rany! Ile widze, tyle wsysnę
Staram się nie kupować, żeby w domu nie było, ale czasem się nie pohamuje
A co do wypinania się malucha, to mi też się tak przeciąga, ze nieraz zaboli. Najgorzej jak stópkę wypchnie, to ból większy, ale za to jakie widokiI też mam ochotę go złapać i wycałować
-
Nata wrote:ja stwierdzam, że jestem uzależniona od słodyczy, jak na początku nie mogłam na nie patrzeć tak teraz codziennie muszę coś zjeść, a dupa rośnie
Mam dokładnie to samo!
Do 20 tyg odrzucało mnie od słodyczy... a teraz? dzień bez ciastek, czekolady czy sezamków dniem straconym!
A jeśli chodzi o wypinanie się, mój też sie wypina i to nieraz baaaaaaaaardzooo boleśnie!
Najgorsze są właśnie stópki w okolicy żeber ;/
Już się nie mogę doczekać kiedy będzie leżał obok))
lkc lubi tę wiadomość
-
Spokojnej nocki zycze.
Ciekawe co u Fk bo chyba znów milczy, tak jak Jula..
Ktos pytal o Eweline - wczoraj dodala wpis na blogu..
Ide po prysznic pora spac ... dzisiaj miałam wieczór muzyczny - na sluchawkach.humor o niebo lepszy:)))))))Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnyAaaa słodycze!! Dawać słodycze! O kazdej porze dnia i nocy
mam nadzieje ze po porodzie hormony naturalnie je odrzuca, bo chyba zwariuje jak nie bede mogla zjesc tony batonikow kiedy bdpede miala na nie ochote !!!!
Milego dnia, dzien dobry, dobranoc?Paju lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. Leżę i myślę co na śniadanie to już obsesja. Za oknem pada w brzuszku duch jak na Marszalkowskiej. Słyszę ze Dominik też się już wierci. Snil mi się poród już kolejny raz w tym tygodniu. Dzisiaj zaczyna się 38 tydzień. Miłego dnia brzuchatki i mamusie
karmelek, lkc, Lavendula, Fidelissa, Maga31, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Za mną paskudna noc. Budziłam się co godzinę. Brzuch bolał jak podczas okresu. Normalnie zaczynam nienawidzić nocy i spania. Mała nadal nie obróciła się, więc jak zacznie się akcja to od razu cesara. Blee nie chcę tego. Nie chcę tego ale niestety nie mam wpływu na ułożenie małej w brzuszku.
Oj słodycze ja też ostatnio jem i to bardzo dużo. Jak w pierwszym i drugim trymestrze nie mogłam na Nie patrzeć tak teraz to codziennie muszę zjeść.Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualny
-
Dzień doberek...
myślę sobie-odpale kompa, może zapomnę żem głodna... a tu co?? SŁODYCZE nieeeee..
i mam tak jak Wy, początek ciąży - mogłyby nie istnieć, a teraz - tylko patrzę, aby cosik wszamaćFidelissa, Maga31, Milaszka lubią tę wiadomość