X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikc Kicia się pewnie troszkę zdziwi, jak sie okaże że to nie dla niej :P

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie dziś takie o coś zrobiłam ;)

25i5deh.jpg

:)

ChciałabymJuż, lkc, ÓptimusPrime, AgataP, Mag.1990, xpatiiix3, Dotty84, ap1526, santoocha, Goplana, blue00, zupaztytki, Agata92, Strupka, Nata, Maga31, misiaczk25, maaartinka, nastka151, natasza82, Mamadomina, Lavendula, Amnezja, Rybka Nemo, anusiaa90, Madlen222, Paju, Fidelissa, Viviana, scindapsus, mada_lena lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż wrote:
    Ikc Kicia się pewnie troszkę zdziwi, jak sie okaże że to nie dla niej :P
    juz jej to wytlumaczylam.. mysle ze w trakcie lotu zrozumiala ;)
    lozeczko jej sie podobalo od poczatku, ale za to wozek - jeden cyrk ;) schowala sie pod kominkiem w drugim pokoju i nie chciala wyjsc;) pozniej jak juz sie odwazyla wyjsc to lazila rozplaszczona przy ziemi jak nalesnik. co rusze wozek to kot ginie momentalnie pod kominkiem;D

Milaszka, ChciałabymJuż, ÓptimusPrime, Goplana, Maga31, mada_lena lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019

Wysłany: 17 października 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka piękne :)

A ja tak dziewczyny z innej parafii zapytam. Szukam aparatu. Takiego cyfrowego, niedużego. Zależy mi, żeby jego zdjęcia miały bogate kolory, takie hmm... nasycone.
    Kiedyś miałam (ale bardzo stary) cyfrowy i taki właśnie był. Później wziął go mój brat a ja z T. kupiliśmy jakiegoś Canona, który jest dość ciężki.. wyglądem przypomina troszke lustrzankę. Wtedy jak go wybieralismy wydawał się mieć dobre parametry, ale szybko okazało się, ze zdjecia są jakies takie mdłe.., bez wyrazu. Wiem, że jakość fotki zależy od fotografa, ale kurde ten wcześniejszy nie wymagał żadnych umiejętności a zdjęcia były super. I teraz szukamy. Chcę tego się pozbyc a kupić jakiś nieduży, ale który zadowoli mnie z tymi bogatymi kolorami :P

Czy możecie pomóc w tym temacie? :)

Milaszka lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc,nooo jaka lokatorka w lozeczku :-) Przyzwyczai sie i co??? :-D
    Milaszka,super kolaz,az lezki w oczach mam...
    jak chcialam sesje 2 tyg temu w plenerze,aby zrobic samemu jakis fotki,to mi odparl po co Ci,jakas durna moda...A fajnie by bylo miec pamiatke...
    kurde,wylaczam sie i juz nie pisze nic,bo zaczynam wyc jak szalona z rozpaczy.
    kurde,zadzwonil ze za 2h bedzie,a wczesniej mowil,ze o 17,a ja mu nalesniki smaze,bo wczoraj cos wspominal,ze do jedzenia nic nie ma i nalesniki by zjadl...
    pierdolec mnie bierze,chyba strzele sobie w leb...do dupy takie zycie.Cale szczescie,ze mam Malenstwo w brzuszku...ktore mnie kocha...jeszcze...

kura,wybrakowana jestem jakas chyba...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 17:25

lkc lubi tę wiadomość

Wysłany: 17 października 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Misia :P stresujesz kota :D Nie ładnie :D

Ale wiesz.. kiedys miałam taką wspaniałą suczkę i mieszkalam wtedy na I piętrze. Zawsze jak szłam z nią do koleżanki, która mieszkała wyżej to juz od I piętra w górę tak właśnie szła jak Twoja kicia :P Przyklejona do ściany i do podłogi :D A do windy jak wchodziła to każda noga szła w inny kąt :D Bidula jedna :P

Optimus.. nie jeszcze, nie jeszcze.. bo Maleństwo Cie będzie kochac nad życie nawet jak będziesz juz starą i pomarszczoną matką :) Jestem tego pewna :) Jak takiej nie kochać ? :)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    Misia sprawdza czy materac wygodny...
    k18fri7uux14_t.jpg
    Oj mój to by szału dostał gdyby zobaczył naszą kotę w łóżeczku Młodego.
    Teraz już chodzi i grozi kotu: no poczekaj, niech się tylko Szymek urodzi to ze swojego pokoju nie wyjdziesz! (nasz kot będzie miał swój własny pokój ;) ).

ÓptimusPrime, lkc, natasza82, Rybka Nemo, Paju, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus, a jakbyś tak np wyszla gdzies z domu. On wróci kiedy Cie nie bedzie, nie odbieraj telefonu, nie pisz nic. może sie przestraszy..? może to szczeniackie i nie wiem czy masz siłe żeby spedzac czas poza domem, ale czasem na chłopów działa. Dla niego to jest takie oczywiste ze czekasz, ugotujesz, wie co sie z Tobą dzieje.. a może tym razem niech się zdziwi.

a sesje zrób sobie sama dla siebie. jego o zdanie nie pytaj! poczujesz się lepiej, zobaczysz!! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 17:28

ÓptimusPrime, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj,Milaszka,z domu juz wyjsc dla mnie to wielki problem,nie mam sil,zwlaszcza teraz z "ksiazkowym cisnieniem" wiruje mi caly swiat ;-) Smazylam godzine nalesniki i musialam co chwile siadac na krzeselku,bo w glowie sie kreci. A takie nieodbieranie to tylko negatywy gorsze by wywolaly...teraz nie mam sil i ochoty na to...

Santoocha,fajnie byc zwierzakiem u Was,nawet kot ma wlasny pokoj :-D :-D :-D

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus, przyjedz do mnie - ja Ci zrobie sesje!! :)

Milaszka, ÓptimusPrime, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Pani Zdrowa, tylko się modlić żeby rozumu dostał chłopaczek! a Ty sie CZymaj ;)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Optimus, przyjedz do mnie - ja Ci zrobie sesje!! :)

Ha,lepiej Ty do mnie,bo mi rozrusznik szwankuje :-D

Dotty84 lubi tę wiadomość

• ap1526 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też kot spał w wózku i łóżeczku ale jak się mały urodził to zaprzestał, bo bał się zbliżyć :)

niezła dawka nerwów, przeżyłam jak swoje, co za baby z tych teściowych i matek potrafią być
    psują tych facetów w ogóle jakaś masakra totalna
    dobrze z tym wszystkim wyszłam ostatecznie, kontaktu prawie nie mam i zdrowsza jestem
    ja teściowej na skype powiedziałam, a babci napisałam list i załączyłam zdjęcie z usg, bo babcia skype nie ma

lkc, AgataP lubią tę wiadomość

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcel mnie rozbraja dzisiaj normalnie ;) wziął ramkę z moim zdjęciem ;) chodzi po domu i mówi paa tuu mamcia moja mamcia hahaha ;) pytam i co ładna Twoja mama.? Taa paa tuu łana łana mama ;)

Mag.1990, ap1526, Goplana, sisiiii, AgataP, Agata92, Maga31, natasza82, Amnezja, Rybka Nemo, Marzena27, anusiaa90, scindapsus lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Oj mój to by szału dostał gdyby zobaczył naszą kotę w łóżeczku Młodego.
    Teraz już chodzi i grozi kotu: no poczekaj, niech się tylko Szymek urodzi to ze swojego pokoju nie wyjdziesz! (nasz kot będzie miał swój własny pokój ;) ).

:) moj to dostal szalu, ale tylko wtedy jak moja wlazla do lozeczka- jak weszla jego kotka to bylo ok :)
    Pani Zdrowa- glowa do gory !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 17:58

AgataP, santoocha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj kot tez niestety lubi sobie pospac w lozeczku zwlaszcza noca jak nikt nie widzi hehehe, niestety ja juz nie jestem taka poblazliwa dla niego, to samo bylo z gondola w wozku, jak teraz sie przyzwyczai to pozniej strach zostawic dziecko w lozeczku, no i ta siersc

• lkc Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Moj kot tez niestety lubi sobie pospac w lozeczku zwlaszcza noca jak nikt nie widzi hehehe, niestety ja juz nie jestem taka poblazliwa dla niego, to samo bylo z gondola w wozku, jak teraz sie przyzwyczai to pozniej strach zostawic dziecko w lozeczku, no i ta siersc
    dlatego zalozenie jest takie, ze maja tam nie wlazic :) trzeba walczyc z paskudami..

• Goplana Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    :) moj to dostal szalu, ale tylko wtedy jak moja wlazla do lozeczka- jak weszla jego kotka to bylo ok :)

Hehe, mój to właśnie tak koty rozpuścił, że się teraz biją o kołyskę młodego, aż futro leci - jeden drugiego przegania. W moim domu koty robią co chcą, co czasami mi już na nerwy działa, że mąż je tak rozbisurmania. Dlatego jak raz rudy zlizał rano majonez z kanapek, poinformowałam męża dopiero jak już skonsumował śniadanie :P Ale to już takie z nimi życie... szara notorycznie chłepce kawę z mlekiem jak się ktoś zagapi, nie daj Boże zostawić odkryte masło...
    I tak sobie żyjemy z tymi kotyma ;) tyle lat... a ja nadal ujemna na toksoplazmozę :) :) , ma to też swoje plusy bo mąż się odczulił na sierść kota - z nadmiaru alergenów :D

lkc, AgataP, blue00, Maga31, Nata, santoocha, Madlen222, Viviana lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Goplana, skad ja znam takie numery;) nie mamy wyjscia, musimy sie z nimi meczyc :) moja Miska kiedys nawet wypila Krzyskowi pol koktajlu truskawkowego jak wyszedl do sklepu;D jak wrocil to zdziwiony spojrzal na szklanke i wypil reszte, myslal ze to ja - pozniej pokazalam mu fotke sprawcy :) specjalnie, bo z jedzeniem to on im na wszystko pozwala i dokarmia je ludzkim zarciem i do tego robi to tak perfidnie, ze szalu dostaje.. bo najpierw karmi koty a pozniej sam je ;/

Goplana, blue00 lubią tę wiadomość

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uroczy maluch:)

A ja zrobiłam sok z marchewki, lubię te sklepowe, ale nie czuć w nich marchewki!:D
    co domowy to domowy:)
    xpatiiix3 wrote:
    Marcel mnie rozbraja dzisiaj normalnie ;) wziął ramkę z moim zdjęciem ;) chodzi po domu i mówi paa tuu mamcia moja mamcia hahaha ;) pytam i co ładna Twoja mama.? Taa paa tuu łana łana mama ;)

s6gefkg.png
    v90wa85.png
‹‹ 1648 1649 1650 1651 1652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ