Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Optimus co za ciulas z Twojego M. Nic tylko wypier..lić na zbity pysk.
Pati zdjęcie piękne. Za przeproszeniem gdzie masz ten brzuchol?
Madlen cieszę się, że Julek wychodzi.
Milaszka piękne zdjęcie.
Alka cieszę się, że nie doszły kolejne złamania. Trzymam kciuki już za czwartek.
Lafa-ra biedactwo wracaj do zdrowia.
Ja w końcu w domku przez dzień podczytywałam Was z telefonu:), Z fryzjera zadowolona:) Wizyta u innego gina udana. I tak jak na razie malutka jest ułożona główkowo więc czadowo czyli tak jak chcęważy 2900g, chyba trochę dużo jak na ten etap ciąży, no ale cóż nie mam wpływy na to:).
Lekarz powiedział, że jak najbardziej poprowadzi moją ciąże do końca, bo skoro Pani już tyle przeszła to do końca musi być bezpiecznie. Jak tylko zacznie się coś dziać to dzwonić do Niego na komórkęSuper cieszę się
Jutro jadę na pierwsze KTG.Agata92, Milaszka, sisiiii, Marzena27, xpatiiix3, Madlen222, Fidelissa, Agusia ;), Goplana, Viviana, Maga31 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualnyczesc wrocilam ze szpitala bo wysiedziec nie moglam,kolezanka ok bardzo mala dzidzia i ogolnie porod miala dosc dziwny i ciezki,skurcze mam albo wzdecia,ni chuja nie wiem ktore ale boli....Nastka obys wykrakala,normalnie bym cie na rekach nosila
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 22:11
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaaartinka wrote:Agata właśnie czytalam gazetę "z zycia wziete" (ulubiona mojej mamy) i pisało ze na porod najlepsze jest UPIECZENIE MURZYNKA haha wiec bierz się do dzieła
kuwa a skad ja murzyna teraz wytrzasne zeby go upieczreszta nie zmiesci sie do piekarnika
murzyny wysokie sa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 22:19
xpatiiix3, Madlen222, santoocha, misiaczk25, Dotty84, lkc, madlen1705, Rybka Nemo, natasza82, Agusia ;), Maga31 lubią tę wiadomość
-
Evik wrote:skąd kur... tyle komarów???!!! My z meżulem zrobiliśmy sobie wieczór filmowy komary mnie pożerły upolować ich nie idzie żal
jak dla mnie genialne urządzenie
ale skąd tych Komarow teraz jest to nie wiem.. W lecie był spokój a teraz masakra
-
maaartinka wrote:Agata właśnie czytalam gazetę "z zycia wziete" (ulubiona mojej mamy) i pisało ze na porod najlepsze jest UPIECZENIE MURZYNKA haha wiec bierz się do dzieła
no nie... to zmieniam jutrzejsze plany, na szarlotkę!maaartinka, lkc, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Witajcie:)
Po kąpieli i jedzonku już wszyscy razem w domku:)
Buziakimaaartinka, AgataP, Eve, sisiiii, Strupka, Agata92, ÓptimusPrime, Mag.1990, Lavendula, Isia14, ChciałabymJuż, ap1526, zupaztytki, Marzena27, Mamadomina, santoocha, Ninusia, Paju, misiaczk25, anusiaa90, Milaszka, Fidelissa, Dotty84, Nata, lkc, blue00, madlen1705, Rybka Nemo, natasza82, karmelek, izia, Agusia ;), Goplana, Florentine, Viviana, Maga31, mada_lena, alka89, scindapsus lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:kuwa a skad ja murzyna teraz wytrzasne zeby go upiec
zreszta nie zmiesci sie do piekarnika
murzyny wysokie sa
Ale skąd komuś przyszlo do głowy ze upieczenie tego ciasta cos daje to nie wiem
Mamadomina, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny