X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam nową rozrywkę. Oglądam pakiety wielkanocne dla rodzin z dziećmi:)

lkc lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka wysłałam Ci info na priv

qq87j44jhto0od0f.png

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz sprawdzam bo mam właśnie problem z odczytaniem wiadomosci w telefonie. Ale wkońcu jedzie mój komputerek do mnie dzisiaj.

Fidelissa, Mag.1990 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Florentine Ekspertka

Wysłany: 20 października 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IDZIEMY DO DOMU!!!!!! :D HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAA :D

Paju, xpatiiix3, Viviana, izia, maaartinka, Dotty84, Isia14, sisiiii, Maga31, ChciałabymJuż, anusiaa90, Goplana, zupaztytki, blue00, karmelek, ÓptimusPrime, misiaczk25, Lavendula, Milaszka, Mamadomina, Agusia ;), lkc, Fidelissa, Agata92, natasza82, AgataP, Mag.1990, Rybka Nemo, Amnezja, Marzena27, mada_lena, Nata, santoocha lubią tę wiadomość

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaale super w końcu ;*** kochana to czekamy naFotki Adrianki :**

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Moniix20 Znajoma

Wysłany: 20 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanko odnośnie kąpieli maluszka, kąpiel w wanience czy Wiaderku Tummy tub? moze ktos tu już korzystał z tego wiaderka? zalezy mi na opinii:) pozdrawiam

f2w3dqk3dtvozx9q.png
    200911112438.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniix20 wrote:
    Mam pytanko odnośnie kąpieli maluszka, kąpiel w wanience czy Wiaderku Tummy tub? moze ktos tu już korzystał z tego wiaderka? zalezy mi na opinii:) pozdrawiam

Ja kupiłam Tummy tub, ale dopiero będę testować :) Chętnie posłucham wrażeń jeśli któraś próbowała (choć wydaje mi się, że jak pytałam jakiś czas temu to nie było żadnej doświadczonej w "wiaderkach' mamy :))

Moniix20 - witamy :) czy chcesz znaleźć się na naszej liście zwanej pieszczotliwie "porodową"? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:06

Moniix20 lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Moniix20 Znajoma

Wysłany: 20 października 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Ja kupiłam Tummy tub, ale dopiero będę testować :) Chętnie posłucham wrażeń jeśli któraś próbowała (choć wydaje mi się, że jak pytałam jakiś czas temu to nie było żadnej doświadczonej w "wiaderkach' mamy :)

Ciesze sie że nie jestem sama, również zakupiłam Wiaderko(podobno dobre na kolki:D):) ale jak to w internecie bywa naczytasz sie tych dobry i zlych opinii:) a osoba ktora tego uzywala bedzie wiedziec najlepiej :)

f2w3dqk3dtvozx9q.png
    200911112438.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam kolegę który kąpie córcię w wiaderku i jest bardzo zadowolony - jego mała jest szczęśliwa i lubi kąpiele.
    Na początku trzeba się na pewno wprawić, ale to pewnie tak jak przy każdej kąpieli :)

AAA, i na początku trzeba dobrze po kąpieli osuszać pępuszek (bo zamoczenia się nie uniknie w wiaderku)

Tyle wiem od niego :)

A ten słodziaczek czuje się tak dobrze, że aż zasypia hihi:

https://www.youtube.com/watch?v=pi3wmEiBXT4

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Florentine super! :) Czekamy na fotki :)

Kurcze chyba będę musiała się przespać.. cos mi się wydaje, że wczoraj mnie troszkę przewiało na tym spacerze :-/ W Parku Jordana było ok, ale na Błoniach piździło, że hoho :-/

W ogóle to nic mi się nie chce, Wam też? Coś wyssało ze mnie całą energię.

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kąpie jak kota jak to moja kolezanka nazwała na rękę pod kran namydle i znowu pod kran ;) i w ręczniku do pokoju ;) ekspresowe kapanie ;D

Goplana, Dotty84, Maga31, AgataP, Amnezja, mada_lena lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen - zobacz jakie słodziaki-bliźniaki :)

https://www.youtube.com/watch?v=fyy4mLULXP4

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:15

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Moniix20 Znajoma

Wysłany: 20 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    A ja kąpie jak kota jak to moja kolezanka nazwała na rękę pod kran namydle i znowu pod kran ;) i w ręczniku do pokoju ;) ekspresowe kapanie ;D

Też dobry sposób:D

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3dtvozx9q.png
    200911112438.png
  • Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak do szpitala. Oprócz tego bólu pojawiła się krew... Trzymajcie kciuki żeby to nie było nic poważnego... :-(

AgataP lubi tę wiadomość

• Moniix20 Znajoma

Wysłany: 20 października 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    no ja mam kolegę który kąpie córcię w wiaderku i jest bardzo zadowolony - jego mała jest szczęśliwa i lubi kąpiele.
    Na początku trzeba się na pewno wprawić, ale to pewnie tak jak przy każdej kąpieli :)

AAA, i na początku trzeba dobrze po kąpieli osuszać pępuszek (bo zamoczenia się nie uniknie w wiaderku)

Tyle wiem od niego :)

A ten słodziaczek czuje się tak dobrze, że aż zasypia hihi:

https://www.youtube.com/watch?v=pi3wmEiBXT4
    Widzialam ten filmik, noo hmm sporo sie ich naogladalam na youtube:D i widac ze maluszkom to odpowiada:) no wlasnie co z tym pępuszkiem? mozna go moczyc?? czy poczekac z tą kąpielą az kikutek odpadnie?

f2w3dqk3dtvozx9q.png
    200911112438.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Widziałam jak położne tak robią, bardzo mi się ta metoda podoba, ale wymaga wprawy i odwagi hihi, na co się pewnie długo nie zdecyduję - na pewno nie przy pierwszym dziecku.
    Ale jak sobie pomyślę jakie to by było wygodne wziąć zakupkaną pupkę pod kran zamiast wsmarowywać wilgotnymi chusteczkami... to mam ochotę spróbować :) :), ale wszystko wyjdzie w praniu hehe tzn. kąpaniu :D

xpatiiix3, lkc, Agusia ;), AgataP, Mag.1990, Amnezja, mada_lena lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola86 wrote:
    Jednak do szpitala. Oprócz tego bólu pojawiła się krew... Trzymajcie kciuki żeby to nie było nic poważnego... :-(
    Migusiem Pola! Trzymam za Was kciuki!

jftycms.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola trzymamy kciuki ;**

Goplana hehe to chyba moja wygoda Marcela tak nie kapalam ale jak mała mi na ręce się mieści wiec wygodne mi tak jak bedzie większa i na ręce się nie będzie mieściła to na pewno wanienka ;) bo tak za tułów ja łapie ręką śmiało druga mydle i wiem ze pewnie ja trzymam a potem będę sie bala ze by sie wyslizgnela bo robię to nad wanna ;) no a ja właśnie położne podejrzalam ,wiec się nie boje ;) mówiły ze śmiało tak można w domu takiego maluszka a mała uwielbia ;) a Marcela tez wsadzam pod kran tylko ze on stoi i dupsko wypnie to tu dwie ręce wolne hehe i szybciej niż chusteczkami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:26

Goplana, lkc, AgataP lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wiaderko bo wygrałam na warsztatach świadoma mama :)

Zobaczymy ja To bedzie.. Ale ogólnie podoba mi się to :)

Co do szpitala to dupa! O.!
    Nie ma miejsc dla mnie! Mam przyjechać jutro na 9 i zostaje przyjęta w pierwszej kolejności bez czekania.

Lafar_ra mi zajmuje miejscowe moja i masz... Nie chcą mnie przyjąć :P

xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepek spokojnie mozna moczyc tylko trzeba pozniej dobrze osuszyc.

Dotty84 lubi tę wiadomość

‹‹ 1673 1674 1675 1676 1677 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ