Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam nową rozrywkę. Oglądam pakiety wielkanocne dla rodzin z dziećmi:)

lkc lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka wysłałam Ci info na priv

qq87j44jhto0od0f.png

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz sprawdzam bo mam właśnie problem z odczytaniem wiadomosci w telefonie. Ale wkońcu jedzie mój komputerek do mnie dzisiaj.

Fidelissa, Mag.1990 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Florentine Ekspertka

Wysłany: 20 października 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IDZIEMY DO DOMU!!!!!! :D HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAA :D

Paju, xpatiiix3, Viviana, izia, maaartinka, Dotty84, Isia14, sisiiii, Maga31, ChciałabymJuż, anusiaa90, Goplana, nick nieaktualny, nick nieaktualny, karmelek, nick nieaktualny, misiaczk25, Lavendula, nick nieaktualny, Mamadomina, Agusia ;), lkc, Fidelissa, Agata92, natasza82, nick nieaktualny, Mag.1990, Rybka Nemo, Amnezja, Marzena27, mada_lena, Nata, santoocha lubią tę wiadomość

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaale super w końcu ;*** kochana to czekamy naFotki Adrianki :**

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Moniix20 Znajoma

Wysłany: 20 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanko odnośnie kąpieli maluszka, kąpiel w wanience czy Wiaderku Tummy tub? moze ktos tu już korzystał z tego wiaderka? zalezy mi na opinii:) pozdrawiam

f2w3dqk3dtvozx9q.png
    200911112438.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniix20 wrote:
    Mam pytanko odnośnie kąpieli maluszka, kąpiel w wanience czy Wiaderku Tummy tub? moze ktos tu już korzystał z tego wiaderka? zalezy mi na opinii:) pozdrawiam

Ja kupiłam Tummy tub, ale dopiero będę testować :) Chętnie posłucham wrażeń jeśli któraś próbowała (choć wydaje mi się, że jak pytałam jakiś czas temu to nie było żadnej doświadczonej w "wiaderkach' mamy :))

Moniix20 - witamy :) czy chcesz znaleźć się na naszej liście zwanej pieszczotliwie "porodową"? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:06

Moniix20 lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Moniix20 Znajoma

Wysłany: 20 października 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Ja kupiłam Tummy tub, ale dopiero będę testować :) Chętnie posłucham wrażeń jeśli któraś próbowała (choć wydaje mi się, że jak pytałam jakiś czas temu to nie było żadnej doświadczonej w "wiaderkach' mamy :)

Ciesze sie że nie jestem sama, również zakupiłam Wiaderko(podobno dobre na kolki:D):) ale jak to w internecie bywa naczytasz sie tych dobry i zlych opinii:) a osoba ktora tego uzywala bedzie wiedziec najlepiej :)

f2w3dqk3dtvozx9q.png
    200911112438.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam kolegę który kąpie córcię w wiaderku i jest bardzo zadowolony - jego mała jest szczęśliwa i lubi kąpiele.
    Na początku trzeba się na pewno wprawić, ale to pewnie tak jak przy każdej kąpieli :)

AAA, i na początku trzeba dobrze po kąpieli osuszać pępuszek (bo zamoczenia się nie uniknie w wiaderku)

Tyle wiem od niego :)

A ten słodziaczek czuje się tak dobrze, że aż zasypia hihi:

https://www.youtube.com/watch?v=pi3wmEiBXT4

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Florentine super! :) Czekamy na fotki :)

Kurcze chyba będę musiała się przespać.. cos mi się wydaje, że wczoraj mnie troszkę przewiało na tym spacerze :-/ W Parku Jordana było ok, ale na Błoniach piździło, że hoho :-/

W ogóle to nic mi się nie chce, Wam też? Coś wyssało ze mnie całą energię.

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kąpie jak kota jak to moja kolezanka nazwała na rękę pod kran namydle i znowu pod kran ;) i w ręczniku do pokoju ;) ekspresowe kapanie ;D

Goplana, Dotty84, Maga31, nick nieaktualny, Amnezja, mada_lena lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen - zobacz jakie słodziaki-bliźniaki :)

https://www.youtube.com/watch?v=fyy4mLULXP4

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:15

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Moniix20 Znajoma

Wysłany: 20 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    A ja kąpie jak kota jak to moja kolezanka nazwała na rękę pod kran namydle i znowu pod kran ;) i w ręczniku do pokoju ;) ekspresowe kapanie ;D

Też dobry sposób:D

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3dtvozx9q.png
    200911112438.png
  • Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak do szpitala. Oprócz tego bólu pojawiła się krew... Trzymajcie kciuki żeby to nie było nic poważnego... :-(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Moniix20 Znajoma

Wysłany: 20 października 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    no ja mam kolegę który kąpie córcię w wiaderku i jest bardzo zadowolony - jego mała jest szczęśliwa i lubi kąpiele.
    Na początku trzeba się na pewno wprawić, ale to pewnie tak jak przy każdej kąpieli :)

AAA, i na początku trzeba dobrze po kąpieli osuszać pępuszek (bo zamoczenia się nie uniknie w wiaderku)

Tyle wiem od niego :)

A ten słodziaczek czuje się tak dobrze, że aż zasypia hihi:

https://www.youtube.com/watch?v=pi3wmEiBXT4
    Widzialam ten filmik, noo hmm sporo sie ich naogladalam na youtube:D i widac ze maluszkom to odpowiada:) no wlasnie co z tym pępuszkiem? mozna go moczyc?? czy poczekac z tą kąpielą az kikutek odpadnie?

f2w3dqk3dtvozx9q.png
    200911112438.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Widziałam jak położne tak robią, bardzo mi się ta metoda podoba, ale wymaga wprawy i odwagi hihi, na co się pewnie długo nie zdecyduję - na pewno nie przy pierwszym dziecku.
    Ale jak sobie pomyślę jakie to by było wygodne wziąć zakupkaną pupkę pod kran zamiast wsmarowywać wilgotnymi chusteczkami... to mam ochotę spróbować :) :), ale wszystko wyjdzie w praniu hehe tzn. kąpaniu :D

xpatiiix3, lkc, Agusia ;), nick nieaktualny, Mag.1990, Amnezja, mada_lena lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola86 wrote:
    Jednak do szpitala. Oprócz tego bólu pojawiła się krew... Trzymajcie kciuki żeby to nie było nic poważnego... :-(
    Migusiem Pola! Trzymam za Was kciuki!

jftycms.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola trzymamy kciuki ;**

Goplana hehe to chyba moja wygoda Marcela tak nie kapalam ale jak mała mi na ręce się mieści wiec wygodne mi tak jak bedzie większa i na ręce się nie będzie mieściła to na pewno wanienka ;) bo tak za tułów ja łapie ręką śmiało druga mydle i wiem ze pewnie ja trzymam a potem będę sie bala ze by sie wyslizgnela bo robię to nad wanna ;) no a ja właśnie położne podejrzalam ,wiec się nie boje ;) mówiły ze śmiało tak można w domu takiego maluszka a mała uwielbia ;) a Marcela tez wsadzam pod kran tylko ze on stoi i dupsko wypnie to tu dwie ręce wolne hehe i szybciej niż chusteczkami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:26

Goplana, lkc, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wiaderko bo wygrałam na warsztatach świadoma mama :)

Zobaczymy ja To bedzie.. Ale ogólnie podoba mi się to :)

Co do szpitala to dupa! O.!
    Nie ma miejsc dla mnie! Mam przyjechać jutro na 9 i zostaje przyjęta w pierwszej kolejności bez czekania.

Lafar_ra mi zajmuje miejscowe moja i masz... Nie chcą mnie przyjąć :P

xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepek spokojnie mozna moczyc tylko trzeba pozniej dobrze osuszyc.

Dotty84 lubi tę wiadomość

‹‹ 1673 1674 1675 1676 1677 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ