Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
IDZIEMY DO DOMU!!!!!!
HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAA
Paju, xpatiiix3, Viviana, izia, maaartinka, Dotty84, Isia14, sisiiii, Maga31, ChciałabymJuż, anusiaa90, Goplana, zupaztytki, blue00, karmelek, ÓptimusPrime, misiaczk25, Lavendula, Milaszka, Mamadomina, Agusia ;), lkc, Fidelissa, Agata92, natasza82, AgataP, Mag.1990, Rybka Nemo, Amnezja, Marzena27, mada_lena, Nata, santoocha lubią tę wiadomość
-
Moniix20 wrote:Mam pytanko odnośnie kąpieli maluszka, kąpiel w wanience czy Wiaderku Tummy tub? moze ktos tu już korzystał z tego wiaderka? zalezy mi na opinii:) pozdrawiam
Ja kupiłam Tummy tub, ale dopiero będę testowaćChętnie posłucham wrażeń jeśli któraś próbowała (choć wydaje mi się, że jak pytałam jakiś czas temu to nie było żadnej doświadczonej w "wiaderkach' mamy
)
Moniix20 - witamyczy chcesz znaleźć się na naszej liście zwanej pieszczotliwie "porodową"?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:06
Moniix20 lubi tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Ja kupiłam Tummy tub, ale dopiero będę testować
Chętnie posłucham wrażeń jeśli któraś próbowała (choć wydaje mi się, że jak pytałam jakiś czas temu to nie było żadnej doświadczonej w "wiaderkach' mamy
Ciesze sie że nie jestem sama, również zakupiłam Wiaderko(podobno dobre na kolki:D)ale jak to w internecie bywa naczytasz sie tych dobry i zlych opinii:) a osoba ktora tego uzywala bedzie wiedziec najlepiej
-
no ja mam kolegę który kąpie córcię w wiaderku i jest bardzo zadowolony - jego mała jest szczęśliwa i lubi kąpiele.
Na początku trzeba się na pewno wprawić, ale to pewnie tak jak przy każdej kąpieli
AAA, i na początku trzeba dobrze po kąpieli osuszać pępuszek (bo zamoczenia się nie uniknie w wiaderku)
Tyle wiem od niego
A ten słodziaczek czuje się tak dobrze, że aż zasypia hihi:
https://www.youtube.com/watch?v=pi3wmEiBXT4
-
Florentine super!
Czekamy na fotki
Kurcze chyba będę musiała się przespać.. cos mi się wydaje, że wczoraj mnie troszkę przewiało na tym spacerzeW Parku Jordana było ok, ale na Błoniach piździło, że hoho
W ogóle to nic mi się nie chce, Wam też? Coś wyssało ze mnie całą energię. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:15
-
Dotty84 wrote:no ja mam kolegę który kąpie córcię w wiaderku i jest bardzo zadowolony - jego mała jest szczęśliwa i lubi kąpiele.
Na początku trzeba się na pewno wprawić, ale to pewnie tak jak przy każdej kąpieli
AAA, i na początku trzeba dobrze po kąpieli osuszać pępuszek (bo zamoczenia się nie uniknie w wiaderku)
Tyle wiem od niego
A ten słodziaczek czuje się tak dobrze, że aż zasypia hihi:
https://www.youtube.com/watch?v=pi3wmEiBXT4 -
xpatiiix3 wrote:A ja kąpie jak kota jak to moja kolezanka nazwała na rękę pod kran namydle i znowu pod kran
i w ręczniku do pokoju
ekspresowe kapanie
Ale jak sobie pomyślę jakie to by było wygodne wziąć zakupkaną pupkę pod kran zamiast wsmarowywać wilgotnymi chusteczkami... to mam ochotę spróbować, ale wszystko wyjdzie w praniu hehe tzn. kąpaniu
xpatiiix3, lkc, Agusia ;), AgataP, Mag.1990, Amnezja, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Pola trzymamy kciuki ;**
Goplana hehe to chyba moja wygoda Marcela tak nie kapalam ale jak mała mi na ręce się mieści wiec wygodne mi tak jak bedzie większa i na ręce się nie będzie mieściła to na pewno wanienkabo tak za tułów ja łapie ręką śmiało druga mydle i wiem ze pewnie ja trzymam a potem będę sie bala ze by sie wyslizgnela bo robię to nad wanna
no a ja właśnie położne podejrzalam ,wiec się nie boje
mówiły ze śmiało tak można w domu takiego maluszka a mała uwielbia
a Marcela tez wsadzam pod kran tylko ze on stoi i dupsko wypnie to tu dwie ręce wolne hehe i szybciej niż chusteczkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:26
Goplana, lkc, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja mam wiaderko bo wygrałam na warsztatach świadoma mama
Zobaczymy ja To bedzie.. Ale ogólnie podoba mi się to
Co do szpitala to dupa! O.!
Nie ma miejsc dla mnie! Mam przyjechać jutro na 9 i zostaje przyjęta w pierwszej kolejności bez czekania.
Lafar_ra mi zajmuje miejscowe moja i masz... Nie chcą mnie przyjąćxpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny