X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zupaztytki wrote:
    ChciałabymJuż - wsadzimy klin pod materacyk. Próbowaliśmy wczoraj i ladnie się materac unosi, sam klin nie będzie się tak przesuwał po łóżeczku I jakoś wizualnie lepiej to wygląda ;)

Matki krakowskie - my to się kiedyś musimy umówić na jakiś spacer z naszymi listopadowymi dziećmi :)

wezmę aparat foto :D

zupaztytki lubi tę wiadomość

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola86 wrote:
    Jednak do szpitala. Oprócz tego bólu pojawiła się krew... Trzymajcie kciuki żeby to nie było nic poważnego... :-(

Ojejku, biedactwo... Na pewno wszystko będzie dobrze!!
    Dawaj znać jak już czegoś się dowiesz <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:35

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola trzymamy mocno kciuki! na pewno będzie wszystko dobrze! <3

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula Ty tez z Krakowa, Kochana? :)

Pola trzymamy za Was kciuki!!

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek!
    Moj chyba zaczal kierowac sie zasada,dzien bez wqrwiania mnie - dzien stracony...:-(
    Zadzwonilam do lekarza dzis,a on ze tylko na 14moze mnie przyjac (na 2koncu miasta),ja juz nie poruszam sie sama,bo mam pachnac,dzwonie do mojego,a on ze ma zaleglosci z piatku i nie moze sie zwolnic...no rozumiem,jakby spotkanie mial...a ja jak na zlosc mam tylko 150zl,na wizyte nawet nie starczy,jak taxi brac.Karte do bankomatu ma tylko on,mi nie daje.Mowi mi,niech lekarz na popoludnie Ci zaproponuje,kurka,bierze mnie przed pacjentkami umowionymi,a ten warunki calemu swiatu dyktuje!Przecierz tu nie o katar chodzi!
    Tak mi sie brzuch rozbolal,ciagnie jak cholera,spocona jestem!Ryczec mi sie chce!Kurka,to nie tylko moje dziecko w koncu!O dziecko dba,a o inkubator juz nie!Cholera!
    Zaraz sie naslucham,jak to on musi poswiecac sie dla moich wydziwien...Ku,za co mi taki facet nieczuly,nie,emocjonalny trup! :@

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo Słońce mi się przebija :o Ale ja chyba herbatkę dopiję i pójdę tulić moje najwspanialsze na świecie łóżko.

ÓptimusPrime, Agata92 lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo,super ze juz do domciu!Zdrowka dla Ciebie i dla Malutkiej!
    Pola,przykro,ze musisz do szpitala sie udac,ale trzymam kciuki!

Chcialam robic literki na scianie,a tu skonczyla sie tasma 2stronna i jeszcze jedna przykleilam za blisko i za nic nie moge oderwac od sciany! Zla jestem :'(

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż wrote:
    Lavendula Ty tez z Krakowa, Kochana? :)

Pola trzymamy za Was kciuki!!

tak :)

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola trzymam kciuki.

Kurde jakiś żółtawy glucik ze mnie wyleciał. O fuj co to było.

xpatiiix3, Florentine, AgataP lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Optimus. Dobrze ze tak wirtualnie tylko znamy z opowiadan Twojego SR, bo jakbysmy go gdzies spotkaly, to zostalby zadzgany przez listopadowki!!! I opony mial poprzebijane i wszsytko! Nie denerwuj sie kochana, bo gorzej sie bedziesz jeszcze przez to czula! :* <3

Przejasnilo sie w Wawie, ladnie jest tylko wiatr mocny wieje... Eeee i tak siedze w domu, bo samo wieczorna dojscie na USG juz mnie bedzie wiele sily kosztowalo :P
    Klucha slaska moja dalej leniwa, ale przynajmniej daje o sobie znaki. Male bo male, ale daje ;)

Pola!! Trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 12:08

ÓptimusPrime, AgataP lubią tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka ja juz w przebijaniu opon mam wprawe więc biore to na siebie:P:P:P:P:P

Milaszka, ÓptimusPrime, Paju, AgataP, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka mała przetyka kanał ,bo to na dniach ;D może się odkorkowujesz ;p

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Wczoraj byliśmy na obiadku u rodzicow M, myslalam ze będzie masakra bo jest walka o wnuka ale nie było źle :) a mama M zrobiła specjalnie dla mnie barszczyk z uszkami o ktorym wczesniej wspomnialam i serniczek bo wie ze uwielbiam to ciacho :) kochana :)

Norobilas mi smakaaaa na grzyby. Wlasnie je namoczylam i zrobie sobie troche grzybowej na wczorajszym rosole :) byc moze zjem ja po raz ostatni w przeciagu najblizszego roku :)

xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

• Strupka Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    Pola trzymam kciuki.

Kurde jakiś żółtawy glucik ze mnie wyleciał. O fuj co to było.

Nastka, może to fragment czopa?

relg9vvjdzp246mx.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniix20 wrote:
    Witam mamuśki, Jestem w 35 tygodniu ciąży termin mam na 29 Listopad:)) :) pozdrawiam:))

Witam, termin identycznie jak ja :)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane, my weekend bardzo aktywny, mały się wierci, wypina, mój brzuch czasami jest okrągły, kwadratowy, trójkątny itp. :) idę zaraz na szybkie zakupy na miasto i biorę się za obiad, ehh ale mi się nie chce :(

Jeszcze 3 tygodnie i ciąża donoszona dokładnie 19 dni, ciekawe co gin powie za 2 tygodnie, mam nadzieje, że w połowie listopada będzie już po :)

xpatiiix3, ÓptimusPrime, Dotty84 lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bleee paskudztwo ale oby to było to. Chociaż z Oliwka nie miałam nic takiego dopiero w szpitalu z krwią poszło coś.

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a ja chcialam sprawdzic stan mojej szyjki i nie moge jej znalezc hehehehe,teraz sie nie dziwie lekarzowi,ze tez mial z tym problem :-D

xpatiiix3, ÓptimusPrime, AgataP lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, mi też już od soboty wypadają takie albo czerwone z krwią, albo żółte. I nic więcej się nie dzieje, inaczej zupełnie czysto :) Kazałam mężowi liście malin kupić, będziemy pić herbatkę.
    Też dzisiaj leniwe to moje dziecko, ruszać za bardzo się nie chce, ale w nocy szalał, to pewno odsypia teraz :)
    Pola trzymaj się.

Milaszka lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się laseczki odkorkowujecie ;D zaraz mi się posypiecie i będą nowe listopadowe -październikowe brzdace ;)

A tu Nelka z mama inaczej zwana Calineczką, głową mniejsza od cycka hahaha :D

296hoy8.jpg

blue00, marynka, ÓptimusPrime, Agusia ;), Strupka, Fidelissa, Milaszka, anusiaa90, Goplana, natasza82, sisiiii, Maga31, AgataP, Mag.1990, misiaczk25, Dotty84, ChciałabymJuż, Amnezja, Rybka Nemo, Marzena27, Viviana, mada_lena, Nata lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1674 1675 1676 1677 1678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ