Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zupaztytki wrote:ChciałabymJuż - wsadzimy klin pod materacyk. Próbowaliśmy wczoraj i ladnie się materac unosi, sam klin nie będzie się tak przesuwał po łóżeczku I jakoś wizualnie lepiej to wygląda
Matki krakowskie - my to się kiedyś musimy umówić na jakiś spacer z naszymi listopadowymi dziećmi
wezmę aparat fotozupaztytki lubi tę wiadomość
-
Pola86 wrote:Jednak do szpitala. Oprócz tego bólu pojawiła się krew... Trzymajcie kciuki żeby to nie było nic poważnego...
Ojejku, biedactwo... Na pewno wszystko będzie dobrze!!
Dawaj znać jak już czegoś się dowieszWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:35
-
nick nieaktualnyDoberek!
Moj chyba zaczal kierowac sie zasada,dzien bez wqrwiania mnie - dzien stracony...
Zadzwonilam do lekarza dzis,a on ze tylko na 14moze mnie przyjac (na 2koncu miasta),ja juz nie poruszam sie sama,bo mam pachnac,dzwonie do mojego,a on ze ma zaleglosci z piatku i nie moze sie zwolnic...no rozumiem,jakby spotkanie mial...a ja jak na zlosc mam tylko 150zl,na wizyte nawet nie starczy,jak taxi brac.Karte do bankomatu ma tylko on,mi nie daje.Mowi mi,niech lekarz na popoludnie Ci zaproponuje,kurka,bierze mnie przed pacjentkami umowionymi,a ten warunki calemu swiatu dyktuje!Przecierz tu nie o katar chodzi!
Tak mi sie brzuch rozbolal,ciagnie jak cholera,spocona jestem!Ryczec mi sie chce!Kurka,to nie tylko moje dziecko w koncu!O dziecko dba,a o inkubator juz nie!Cholera!
Zaraz sie naslucham,jak to on musi poswiecac sie dla moich wydziwien...Ku,za co mi taki facet nieczuly,nie,emocjonalny trup! :@
-
nick nieaktualnyFlo,super ze juz do domciu!Zdrowka dla Ciebie i dla Malutkiej!
Pola,przykro,ze musisz do szpitala sie udac,ale trzymam kciuki!
Chcialam robic literki na scianie,a tu skonczyla sie tasma 2stronna i jeszcze jedna przykleilam za blisko i za nic nie moge oderwac od sciany! Zla jestem :'( -
nick nieaktualnyBiedna Optimus. Dobrze ze tak wirtualnie tylko znamy z opowiadan Twojego SR, bo jakbysmy go gdzies spotkaly, to zostalby zadzgany przez listopadowki!!! I opony mial poprzebijane i wszsytko! Nie denerwuj sie kochana, bo gorzej sie bedziesz jeszcze przez to czula! :*
Przejasnilo sie w Wawie, ladnie jest tylko wiatr mocny wieje... Eeee i tak siedze w domu, bo samo wieczorna dojscie na USG juz mnie bedzie wiele sily kosztowalo
Klucha slaska moja dalej leniwa, ale przynajmniej daje o sobie znaki. Male bo male, ale daje
Pola!! Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 12:08
ÓptimusPrime, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaaartinka wrote:Wczoraj byliśmy na obiadku u rodzicow M, myslalam ze będzie masakra bo jest walka o wnuka ale nie było źle
a mama M zrobiła specjalnie dla mnie barszczyk z uszkami o ktorym wczesniej wspomnialam i serniczek bo wie ze uwielbiam to ciacho
kochana
Norobilas mi smakaaaa na grzyby. Wlasnie je namoczylam i zrobie sobie troche grzybowej na wczorajszym rosolebyc moze zjem ja po raz ostatni w przeciagu najblizszego roku
xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane, my weekend bardzo aktywny, mały się wierci, wypina, mój brzuch czasami jest okrągły, kwadratowy, trójkątny itp.
idę zaraz na szybkie zakupy na miasto i biorę się za obiad, ehh ale mi się nie chce
Jeszcze 3 tygodnie i ciąża donoszona dokładnie 19 dni, ciekawe co gin powie za 2 tygodnie, mam nadzieje, że w połowie listopada będzie już poxpatiiix3, ÓptimusPrime, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo, mi też już od soboty wypadają takie albo czerwone z krwią, albo żółte. I nic więcej się nie dzieje, inaczej zupełnie czysto
Kazałam mężowi liście malin kupić, będziemy pić herbatkę.
Też dzisiaj leniwe to moje dziecko, ruszać za bardzo się nie chce, ale w nocy szalał, to pewno odsypia teraz
Pola trzymaj się.
Milaszka lubi tę wiadomość
-
To się laseczki odkorkowujecie
zaraz mi się posypiecie i będą nowe listopadowe -październikowe brzdace
A tu Nelka z mama inaczej zwana Calineczką, głową mniejsza od cycka hahaha
blue00, marynka, ÓptimusPrime, Agusia ;), Strupka, Fidelissa, Milaszka, anusiaa90, Goplana, natasza82, sisiiii, Maga31, AgataP, Mag.1990, misiaczk25, Dotty84, ChciałabymJuż, Amnezja, Rybka Nemo, Marzena27, Viviana, mada_lena, Nata lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel