Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LISTOPAD 2014 wrote:
    Wielkie dzięki ja za was też . PS. mój mąż ja by mnie mógł to by mnie nosił:) jak nigdy robi zakupy, sprząta i gotuje słuchajcie dlaczego ja tak zwlekałam z drugą ciążą :) Ja pracuje muszę kasa wiadomo ale jak wracam to padam choć ciężkiej pracy nie mam na recepcji...

Niektóre mają fajnie... Mój mąż wczoraj wrócił do domu i z uśmiechem na ustach oznajmił, że niesie dla mnie robotę... Nakupował jabłek i marchewek, bo mu się soku zachciało. No więc stałam i robiłam ten sok.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dziś straszną ochotę na jakieś żarełko z McDonalda i chyba ulegnę...

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia_1987 wrote:
    Dzień dobry wszystkim. Ja dziś mam się dobrze, tylko te nieszczęsne badania krwi jutro, napawają mnie strachem.

Łączę się z Tobą Siostro Panikaro ;):*
    W Emlę zainwestuj, receptka i wio :D

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Viviana ja też mam dzisiaj wizytę i u mnie stres sięga zenitu... w nocy co chwilę się budziłam, żołądek mnie bolał, a teraz odchodzę od zmysłów. Nie wiem dlaczego, ale jakoś strasznie boje się tej wizyty. Idę do nowego lekarza, wiem, że jest dobry i sympatyczny, ale jakoś tak mam stracha, że nie wszystko będzie dobrze... a wizyta dopiero o 17.50. Do tego czasu chyba zwariuje ;/

rwi37s6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    Niektóre mają fajnie... Mój mąż wczoraj wrócił do domu i z uśmiechem na ustach oznajmił, że niesie dla mnie robotę... Nakupował jabłek i marchewek, bo mu się soku zachciało. No więc stałam i robiłam ten sok.

Prawdziwy rycerz z niego :-)

Mój nie lepszy, ja wracam, jest 18.30, on przed kompem, śmieci nie wyrzucone, jak rano stały, tak stoją, garnki na stole, ciuchy rzucone w łazience od doby. Zrobiłam sobie kolacje i zjadłam sama w kuchni, bo mi się nie chciało nawet z nim siedzieć.

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza :D:D:D "zapachniało zajaśniało";)

Dziewczyny, odszczekuję wczorajsze o nieskazitelnej cerze fuck. Policzki obrzucone mikropotówkami, wyglądam jakbym ospę przeszła:/
    Wracam do emolientów :/

A dziś mam ochotę na camemberta z żurawiną. I lody włoskie.

oar8vkcbjvmdwxz8.png

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaa90 wrote:
    Dzień dobry :)

Viviana ja też mam dzisiaj wizytę i u mnie stres sięga zenitu... w nocy co chwilę się budziłam, żołądek mnie bolał, a teraz odchodzę od zmysłów. Nie wiem dlaczego, ale jakoś strasznie boje się tej wizyty. Idę do nowego lekarza, wiem, że jest dobry i sympatyczny, ale jakoś tak mam stracha, że nie wszystko będzie dobrze... a wizyta dopiero o 17.50. Do tego czasu chyba zwariuje ;/

To pewnie strach przed "nieznanym" no i jedna z ważniejszych wizyt :)
    zobaczysz, że będzie dobrze! nie wariuj! :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia_1987 wrote:
    Prawdziwy rycerz z niego :-)

Mój nie lepszy, ja wracam, jest 18.30, on przed kompem, śmieci nie wyrzucone, jak rano stały, tak stoją, garnki na stole, ciuchy rzucone w łazience od doby. Zrobiłam sobie kolacje i zjadłam sama w kuchni, bo mi się nie chciało nawet z nim siedzieć.

Ja wczoraj idąc się myć poprosiłam mojego, żeby włożył naczynia do zmywarki. Wracając nawet nie rzuciłam okiem, czy włożył. dziś rano idę do kuchni, patrzę, a tam naczynia w zlewie jak stały, tak stoją. Niestety wkładanie ich do zmywarki jest ponad moje siły, zaraz mnie mdli.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • LISTOPAD 2014 Znajoma

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam dobrze ciekawe jak długo . Ja wczoraj zrobiłam ciasto drożdżowe bo taką miałam zachciankę i co nawet jeszcze nie ruszyłam ale mam dziś ze sobą i chyba zaraz zjem ale też mc donalds mnie kusi.

MARTA
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LISTOPAD 2014 wrote:
    To ja mam dobrze ciekawe jak długo . Ja wczoraj zrobiłam ciasto drożdżowe bo taką miałam zachciankę i co nawet jeszcze nie ruszyłam ale mam dziś ze sobą i chyba zaraz zjem ale też mc donalds mnie kusi.

Ja na facebooku znalazłam reklamę, jakies kupony do maca, wydrukowałam sobie i może wezmę zestaw big mac za dyche.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia trzymam kciuki za wizytę, ja byłam totalnie biała na wizycie ze strachu, jakby mi krew odpłynęła. Bez potrzeby jak widać, Kochana kciukam za Twoją wizytę mocno, będzie dobrze, a po wizycie odetchniesz. Mnie gin też mówił, że to najwazniejsza wizyta.

Ja jutro też idę na badania, nie wiem jak ja na czczo mam iść,hehe.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • LISTOPAD 2014 Znajoma

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas czasami w skrzynkę cały zestaw kuponów dawali ale dobry pomysł tylko problem bo kwitnę w pracy do 18

MARTA
  • LISTOPAD 2014 Znajoma

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę mam takie uczucie jak by mi mleko napływało do piersi wy też tak macie

MARTA
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi być dobrze, ale ten niepokój cały czas jest ;/ dam znać jak poszła wizyta

rwi37s6.png

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LISTOPAD 2014 wrote:
    Kurczę mam takie uczucie jak by mi mleko napływało do piersi wy też tak macie

Dokładnie! ciężkie, nabrzmiałe i wyglądają jakby mleko miało eksplodować :)
    ale czuję się jak przed karmieniem to fakt :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:) Ale Was sie miło podczytuje, a jeden dzien nie wchodzić i taaakie zaległości:D Mi dziś mdłości trochę przeszły wreszcie moge zjesc normalne śniadanie:d o tej porze bo wczesniej jeszcze ciut mdliło:D I wcinam kanapki z jajkiem i ogórem kiszonym:D Jeszcze się czuje jak lekko pijana kręci mi się w głowie:) Wizyta w poniedziałek juz nie moge sie doczekac:)
    Aaa i witam nowe mamusie:D

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    Ja na facebooku znalazłam reklamę, jakies kupony do maca, wydrukowałam sobie i może wezmę zestaw big mac za dyche.
    Wczoraj byłam z kuponem :) Wzięłam big maca ale zjadłam bez większego zachwytu.. Wieczorem kiepsko się czułam i miałam wyrzuty sumienia, że to przez to świńskie żarcie :)

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Dokładnie! ciężkie, nabrzmiałe i wyglądają jakby mleko miało eksplodować :)
    ale czuję się jak przed karmieniem to fakt :)

A moje zrobiły się jakby mniej nabrzmiałe i mniej bolą. To znaczy to zależy od pory dnia. Czasem bardziej, czasem mniej. Ale generalnie cały czas się macam po cyckach i sprawdzam...

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rano wstaje i łapię za cycki :) hehe wtedy najbardziej bolą i są nabrzmiałe. I w biustonoszu oj cięzko im.

Lavendula lubi tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz pytanie a propo ubrań. Jeszcze siedzę w jeansach, ale mam taki napuchnięty brzuch, że czuje że zaczynają mnie cisnąć. I co dalej, jakie macie pomysły, w co sie ubierać? Nie specjalnie się tym interesowałam, ale gdzieś mi się obiło o uszy o spodniach z gumką, ale nie wiem czy teraz mam zacząć chodzić w leginsach do jesieni ?

‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ