X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LISTOPAD 2014 wrote:
    Wielkie dzięki ja za was też . PS. mój mąż ja by mnie mógł to by mnie nosił:) jak nigdy robi zakupy, sprząta i gotuje słuchajcie dlaczego ja tak zwlekałam z drugą ciążą :) Ja pracuje muszę kasa wiadomo ale jak wracam to padam choć ciężkiej pracy nie mam na recepcji...

Niektóre mają fajnie... Mój mąż wczoraj wrócił do domu i z uśmiechem na ustach oznajmił, że niesie dla mnie robotę... Nakupował jabłek i marchewek, bo mu się soku zachciało. No więc stałam i robiłam ten sok.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dziś straszną ochotę na jakieś żarełko z McDonalda i chyba ulegnę...

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia_1987 wrote:
    Dzień dobry wszystkim. Ja dziś mam się dobrze, tylko te nieszczęsne badania krwi jutro, napawają mnie strachem.

Łączę się z Tobą Siostro Panikaro ;):*
    W Emlę zainwestuj, receptka i wio :D

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Viviana ja też mam dzisiaj wizytę i u mnie stres sięga zenitu... w nocy co chwilę się budziłam, żołądek mnie bolał, a teraz odchodzę od zmysłów. Nie wiem dlaczego, ale jakoś strasznie boje się tej wizyty. Idę do nowego lekarza, wiem, że jest dobry i sympatyczny, ale jakoś tak mam stracha, że nie wszystko będzie dobrze... a wizyta dopiero o 17.50. Do tego czasu chyba zwariuje ;/

rwi37s6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    Niektóre mają fajnie... Mój mąż wczoraj wrócił do domu i z uśmiechem na ustach oznajmił, że niesie dla mnie robotę... Nakupował jabłek i marchewek, bo mu się soku zachciało. No więc stałam i robiłam ten sok.

Prawdziwy rycerz z niego :-)

Mój nie lepszy, ja wracam, jest 18.30, on przed kompem, śmieci nie wyrzucone, jak rano stały, tak stoją, garnki na stole, ciuchy rzucone w łazience od doby. Zrobiłam sobie kolacje i zjadłam sama w kuchni, bo mi się nie chciało nawet z nim siedzieć.

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza :D:D:D "zapachniało zajaśniało";)

Dziewczyny, odszczekuję wczorajsze o nieskazitelnej cerze fuck. Policzki obrzucone mikropotówkami, wyglądam jakbym ospę przeszła:/
    Wracam do emolientów :/

A dziś mam ochotę na camemberta z żurawiną. I lody włoskie.

oar8vkcbjvmdwxz8.png

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaa90 wrote:
    Dzień dobry :)

Viviana ja też mam dzisiaj wizytę i u mnie stres sięga zenitu... w nocy co chwilę się budziłam, żołądek mnie bolał, a teraz odchodzę od zmysłów. Nie wiem dlaczego, ale jakoś strasznie boje się tej wizyty. Idę do nowego lekarza, wiem, że jest dobry i sympatyczny, ale jakoś tak mam stracha, że nie wszystko będzie dobrze... a wizyta dopiero o 17.50. Do tego czasu chyba zwariuje ;/

To pewnie strach przed "nieznanym" no i jedna z ważniejszych wizyt :)
    zobaczysz, że będzie dobrze! nie wariuj! :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia_1987 wrote:
    Prawdziwy rycerz z niego :-)

Mój nie lepszy, ja wracam, jest 18.30, on przed kompem, śmieci nie wyrzucone, jak rano stały, tak stoją, garnki na stole, ciuchy rzucone w łazience od doby. Zrobiłam sobie kolacje i zjadłam sama w kuchni, bo mi się nie chciało nawet z nim siedzieć.

Ja wczoraj idąc się myć poprosiłam mojego, żeby włożył naczynia do zmywarki. Wracając nawet nie rzuciłam okiem, czy włożył. dziś rano idę do kuchni, patrzę, a tam naczynia w zlewie jak stały, tak stoją. Niestety wkładanie ich do zmywarki jest ponad moje siły, zaraz mnie mdli.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • LISTOPAD 2014 Znajoma

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam dobrze ciekawe jak długo . Ja wczoraj zrobiłam ciasto drożdżowe bo taką miałam zachciankę i co nawet jeszcze nie ruszyłam ale mam dziś ze sobą i chyba zaraz zjem ale też mc donalds mnie kusi.

MARTA
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LISTOPAD 2014 wrote:
    To ja mam dobrze ciekawe jak długo . Ja wczoraj zrobiłam ciasto drożdżowe bo taką miałam zachciankę i co nawet jeszcze nie ruszyłam ale mam dziś ze sobą i chyba zaraz zjem ale też mc donalds mnie kusi.

Ja na facebooku znalazłam reklamę, jakies kupony do maca, wydrukowałam sobie i może wezmę zestaw big mac za dyche.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia trzymam kciuki za wizytę, ja byłam totalnie biała na wizycie ze strachu, jakby mi krew odpłynęła. Bez potrzeby jak widać, Kochana kciukam za Twoją wizytę mocno, będzie dobrze, a po wizycie odetchniesz. Mnie gin też mówił, że to najwazniejsza wizyta.

Ja jutro też idę na badania, nie wiem jak ja na czczo mam iść,hehe.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • LISTOPAD 2014 Znajoma

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas czasami w skrzynkę cały zestaw kuponów dawali ale dobry pomysł tylko problem bo kwitnę w pracy do 18

MARTA
  • LISTOPAD 2014 Znajoma

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę mam takie uczucie jak by mi mleko napływało do piersi wy też tak macie

MARTA
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi być dobrze, ale ten niepokój cały czas jest ;/ dam znać jak poszła wizyta

rwi37s6.png

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LISTOPAD 2014 wrote:
    Kurczę mam takie uczucie jak by mi mleko napływało do piersi wy też tak macie

Dokładnie! ciężkie, nabrzmiałe i wyglądają jakby mleko miało eksplodować :)
    ale czuję się jak przed karmieniem to fakt :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:) Ale Was sie miło podczytuje, a jeden dzien nie wchodzić i taaakie zaległości:D Mi dziś mdłości trochę przeszły wreszcie moge zjesc normalne śniadanie:d o tej porze bo wczesniej jeszcze ciut mdliło:D I wcinam kanapki z jajkiem i ogórem kiszonym:D Jeszcze się czuje jak lekko pijana kręci mi się w głowie:) Wizyta w poniedziałek juz nie moge sie doczekac:)
    Aaa i witam nowe mamusie:D

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    Ja na facebooku znalazłam reklamę, jakies kupony do maca, wydrukowałam sobie i może wezmę zestaw big mac za dyche.
    Wczoraj byłam z kuponem :) Wzięłam big maca ale zjadłam bez większego zachwytu.. Wieczorem kiepsko się czułam i miałam wyrzuty sumienia, że to przez to świńskie żarcie :)

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Dokładnie! ciężkie, nabrzmiałe i wyglądają jakby mleko miało eksplodować :)
    ale czuję się jak przed karmieniem to fakt :)

A moje zrobiły się jakby mniej nabrzmiałe i mniej bolą. To znaczy to zależy od pory dnia. Czasem bardziej, czasem mniej. Ale generalnie cały czas się macam po cyckach i sprawdzam...

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rano wstaje i łapię za cycki :) hehe wtedy najbardziej bolą i są nabrzmiałe. I w biustonoszu oj cięzko im.

Lavendula lubi tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz pytanie a propo ubrań. Jeszcze siedzę w jeansach, ale mam taki napuchnięty brzuch, że czuje że zaczynają mnie cisnąć. I co dalej, jakie macie pomysły, w co sie ubierać? Nie specjalnie się tym interesowałam, ale gdzieś mi się obiło o uszy o spodniach z gumką, ale nie wiem czy teraz mam zacząć chodzić w leginsach do jesieni ?

‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ