Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zamierzam póki co chodzić do pracy w sukienkach i spódnicach, kupiłam sobie takie rajstopy z wyższym stanem. Podobnie jak Ciebie też mnie już spodnie uciskały Póki w pracy nie wiedzą, będę się tak kamuflować, potem kupie jakieś specjalne spodnie
-
Ja nie należę do najszczuplejszych, ubrań obcisłych nie noszę, więc podejrzewam, że jeszcez długo pochodzę w moich normalnych ciuchach. Brzuszek i tak miałam, nie będąc w ciąży, więc nie mam czego kamuflowac, po prostu mam oponki. A ostatnio koleżanka mi powiedziała, ze chyba schudłam...
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Łączę się z Tobą Siostro Panikaro :*
W Emlę zainwestuj, receptka i wio
Dostałam tyle badan od lekarki że musieli mi pobrać 8 probówek! Po pierwszych trzech pękła mi żyła, po następnych 4 pękła następna na na drugiej ręce. Więc kuly mnie 3 razy, mam ręce jak sito,!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 14:50
-
Viviana wrote:Oj Goplana pewnie masz świeczki w oczach od wymiotów. I cała czerwona na buzi, kurde to wysiłek jednak.
Ja już od południa lepiej, obiadek się przyjął, przerażają mnie te czopki Torecan, co dostałam.
Najgorzej, że jak się rozhula, to nie może się uspokoić, gałki oczne wychodzą na wierzch
Torecan to cud! Mimo, że do d...
-
nick nieaktualnyKUNIAK wrote:Nic się nie bójcie bo wszystko co może się przytrafić na badaniu krwi, przydarzyło się dzisiaj mi!
Dostałam tyle badan od lekarki że musieli mi pobrać 8 probówek! Po pierwszych trzech pękła mi żyła, po następnych 4 pękła następna na na drugiej ręce. Więc kuly mnie 3 razy, mam ręce jak sito,!
Nie nastawiło mnie to pozytywnie przed jutrzejszym pobraniem
Niestety na 7.00 muszę tam jechać. -
Jej nie chciałam was straszyć broń boże,Ja mam takie żyły prostu, kiedyś miałam wypadek dość poważny i spędziłam 3 msc w szpitalu cały czas z wenflonem i wydaje mu się że to musiało tak na nie podziałac,pewnie się źle pozrastały, choć niewiem czy ti możliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 14:57
-
izia wrote:ja byłam dziś - miałam 12 różnych badań i tylko 2 probówki - bólu zero - śmierdziało mi tylko spirytusem..
nie chce was straszyć ale jak wy tak przeżywacie pobieranie krwi to co będzie z porodem..
Guzik będzie
Ja jestem po pn, a robiło mi się słabo jak wbijali mi wenflon i wbić nie mogli.
Miałam już setki badań w laborkach, nawet oddawałam krew, ale za każdym razem ogarnia mnie panika. Ten typ tak ma, a poród nie ma z tym nic wspólnego
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
KUNIAK wrote:Nic się nie bójcie bo wszystko co może się przytrafić na badaniu krwi, przydarzyło się dzisiaj mi!
Dostałam tyle badan od lekarki że musieli mi pobrać 8 probówek! Po pierwszych trzech pękła mi żyła, po następnych 4 pękła następna na na drugiej ręce. Więc kuly mnie 3 razy, mam ręce jak sito,!
8 próbówek?! JEZUSICKU,
jakie Ty badania Kuniaku robisz?
mnie się wydawało, że ja miałam sporo, a poszła jedna fiola
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.