Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
goplana gratuluje
pati ja też mówilam kiedyś że synka nie mogę dobudzić to mi położna pokazała ze się da normalnie potrząsła nim tak konkretnie aż się rozbudził takze może zbyt delikatnie to robisz... - no i podobno dzieci reagują jak sie je klepie w stopy - ale jak nelcia dobrze przybiera to może takiego śpiocha masz, mój nie przybierałxpatiiix3, Goplana lubią tę wiadomość
-
Nie mam kiedy nadrobic w gosciach chybaz 10str naskrobalyscie sle wychwycilam wczoraj odejscie qod u Goplanki a dzisiaj grtulacje w jej strone wiec dolaczam sie i zycze Ci kochana duzo sil, zdrowka i szybkiego powrotu do domku :-*. Ponadrabiam Was w pociagu troszke ale wtedy to pewnie ze 20stron juz bedzie
milego dnia.
Maga31, Goplana lubią tę wiadomość
-
Goplanko kochana gratuluje!!!! Super, że masz już to za sobą a synka po drugiej stronie brzucha
wszystko będzie dobrze
kurczę nawet nie wiedziałam, że 1 dzień będzie tak bardzo ważny i potraktują jako wcześniaka, trzymajcie się dzielnie i wracajcie szybko do sił i do domku
Dzień dobry kochanesynek dalej ma misję przebić skórę mamusi, zaraz się ogarnę i lecę od razu na miasto, później się zasiedzę i nie wyjdę hihi miłego dnia
natasza82, Fidelissa, Maga31, lkc, Goplana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oddalam siuski i troche krwi - a teraz wskoczylam z powrotem do wyrka co by odespac
jak wstane to zaktualizuje liste o Aloszke
Dzien bardzo dobry wszystkim!Agusia ;), natasza82, Viviana, Marzena27, Maga31, ChciałabymJuż, xpatiiix3, lkc, Lavendula, Goplana lubią tę wiadomość
-
Witaaaaamy Aloszkę na świecie
Uściski Goplanka dla Ciebie i Malucha, dzielna byłaś!
Odpoczywajcie :*
Pati z tymi śpiącymi całą noc dziećmi dopytywałam położną na szkole rodzenia, bo myślę, że jak mi się taki śpioszek trafi to będzie to stresujące jednak...
Ale ona powiedziała, że to czy budzimy dziecko śpioszka w nocy na karmienie zależy od tego, czy dobrze przybiera na wadze i ilości siuśków i kupto są wyznaczniki tego, czy jest wszystko w porządku i się najada.
Jeśli nie przybiera... nie ma mokrej pieluszki po nocy itd to wybudzamy, przebieranie pieluszki tak jak piszesz, ale też głaskanie, naciskanie stópek i inne sposoby.
Ale jeśli wszystko jest w porządku, a maluszek przesypia noce to mamy się cieszyć, że jesteśmy szczęściarami
Ale wiem, że co położna i szkoła to różne wyznaczniki, słyszałam też takie zdania, że cukier dziecku może spaść w nocy itd... myślę, że trzeba może lekarza dopytać o ten cukier?
U mnie od rana awantura w Zusie, bo tak mi ciśnienie podnieśli, że szok. Mała jak kopała przy mojej rozmowie z babą, myślałam, że padnę
Prawie całą noc ból okresowy brzucha, trochę krzyża no i taki ucisk i ból krocza, też tak macie? Czy to Mała tak nisko, czy szyjka się rozwiera? chodzę, jakbym miała tam zakwasy
Dzisiaj szykuje się babski wieczór u koleżanki, mam nadzieję dotrzeć
Miłego dnia Kochane moje
xpatiiix3, Maga31, Fidelissa, Goplana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam jeszcze raz w skończonym 36tc i 9mc.
Od początku 8 mc były problemy także cudownie jest mieć go za sobą.
Już krew i siuśki oddane, śniadanie spałaszowane. Zaraz buszuję necik. Jutro ostatnia wizyta u gina, biorę torby bo może mnie już do szpitala położyć, jutro dowiem się wstępny termin CCkosmos normalnie
Agusia dobrze kojarzysz, narazie wszystkie dzieciaczki rozpakowane są przed 37tc.
No i po raz kolejny życzę rozpakowania dziewczynom donoszonym przede wszystkim naszym dwóm AgatkomMarzena27, ChciałabymJuż, Agusia ;), lkc, Agata92, AgataP lubią tę wiadomość