Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Goplanka!! Gratuluję z całego serca!!
Ale Ci dobrze, że masz to już za sobą i synusia przy sobie
Teraz się tam trzymaj! My trzymamy ostro kciuki za Ciebie, żeby żaden lekarz nie musiał już interweniować
Czekamy na zdjęcia i wracaj do nas prędko
Całuski dla dzielnej mamy i maleństwa
Co do pogody, to u nas też fatalnaPlus właśnie taki jak pisze nastka. Też tylko raz wstałam na siuśki, a rano się zwlec nie mogłam z łóżka. Teraz siedzę przy ddtvn i herbatce
Goplana lubi tę wiadomość
-
Goplana ogromne gratulacje!!! Dużo zdrowia dla Was, wypoczywaj, ciesz się synkiem a w wolnej chwili wrzucaj zdjęcia
Nastka wiem, że jestem upierdliwa ale chciałam spytać o chmurkęnajchętniej przelałabym Ci pieniążki od razu na konto, zeby nieprzedluzac jak juz bedzie gotowa
Goplana lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa pisze priv bo ja ją mam skończoną z tego co widzę na moich notatkach.
ChciałabymJuż robię ze styropianu i ze wstarzki grubej. Czasochłonne zajęcie ale ja tam lubie. Mam gdzieś jedną z zeszłego roku zaraz strzele fotkę i wstawię.ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
-
aaa wiem wiem, to robiłam takie jajko na wielkanoc
Rzeczywiście bardzo pracochłonne. Tylko te wstążki trzeba zaprasowywać.. a na to nie mam siły teraz
Ale ja Ty masz, to w sam raz robota na taki dzien jak dziś
Ja zaraz będę pomoce do przedszkola wycinać, bo wczoraj laminowałam. A później pasowałoby posegregować, bo mi się nie mieszczą
P.S.
Zaczęłam dziś 9 m-ącMaga31, Agusia ;), Dotty84 lubią tę wiadomość
-
U nas też leje, i szaruga straszna, przez ta pogodę spałam jak zabita, wstałam o 5.30 na siku i dalej w kimono do 9.00...
Trzeba by było coś porobić - posprawdzam, czy wszystko mam spakowane w torbie, bo jutro wizyta u gina, więc wolę być w razie co zwarta i gotowa
Mam głupie pytanie - skoro bierze się sztućce własne do szpitala to chyba talerza nie trzeba już? -
Ufff wróciłam z zakupów, trochę przegięłam z ciężarem siatek, co 5 kroków musiałam robić pauzę tak mnie kuło w szyjce eh, teraz siedzę i piję kawkę muszę odpocząć
Vivianka czyli został Ci już tylko tydzień i możesz rodzić, trzymam kciuki za badania, wizytę i ustalenie dobrego terminu CCI podobnie jak Ty wywołuje dwie Agatki już na Was czas kochane
Jejciu ja jeszcze 16 dni i też mogę rodzić
Viviana, Dotty84, Agata92 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Goplana!!! :*
Obiecane zdjęcia mojej 3 tygodniowej córci z samego rana:
W dniu przyjazdu do domu, jak rodzice i teściowie poszli do domu, przed pójściem spać zajrzałam jeszcze do łóżeczka. Ujrzałam długopis nad głową mojej Adrianki, list i pudełeczko. Mój mąż przeszedł samego siebie... Pamiętacie słowo dziękuję, które usłyszałam po tej szarpaninie przy cesarce? To był tylko wstęp. Dostałam list od mojej córki. To jest najpiękniejszy list jaki w życiu dostałam. Po prostu brak mi słów... Nawet gdy o tym piszę, łzy wzruszenia kapią mi na dekolt, który zdobi złoty łańcuszek z biało różowym kwiatkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 10:12
Viviana, ChciałabymJuż, Maga31, Mamadomina, Isia14, Milaszka, ÓptimusPrime, Paju, Agusia ;), KUNIAK, Amnezja, Strupka, Marzena27, Dotty84, natasza82, Lavendula, anusiaa90, Fidelissa, zupaztytki, xpatiiix3, Agata92, lkc, Jula222, misiaczk25, karmelek, ewelina_d, mada_lena, ap1526, Mag.1990, AgataP, blue00, Madlen222, santoocha, Rybka Nemo, Robotka1, Goplana, Nata lubią tę wiadomość