Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Flo córcia prześliczna i ma cudowne królestwo
pozazdrościć męża, bo spisuje się na medal !!
Pięknie już mamy 9 dzieciaczków na świecie i przychodzą na świat coraz starsze. Więc dziewczyny pora przełamać tą magiczną granicę 37 tyg
Ewelina to powodzenia. Jeżeli to faktycznie już to życzę Ci ekspresowego porodu
A my zaczynamy dzisiaj 39 tydzieńMaga31, Agusia ;), Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Uff spuscilam z cyca trochę mała ale większość sobiensamo wypłynęło i miałam mleczna kąpiel musiałam szybko prysznic brać hahah cała się kleiłam..
Marzena morze masz racje ona nie jadła a mimo wszystko pampersy pełny nasiusiane na Maxa dwa razy ja przewijalam i kupa jest tez w nocy czyli może mimo tego nie jedzenia taka jej natura no bo na razie wstaje gora dwa razy trzy razy się zdarzyło ze wstała trzy..
Jutro po peselek i w piątek zaswiadczenie od lekarza pójdę załatwić i wsiobecikowe w poniedziałek i rodzinne złoże
Miałam iść dzisiaj do diabetologa ale nie, pójdę za tydzień bo nie mierzylam cukrów prawie to po co jechać pół miasta żeby opierdol dostać i się zważyć tylko ;P
Mała dzisiaj rano pokazała Nam jakie ma silne płuca w końcutak zgłodniala o 9
hehehe
...ale za to łezkami już jejku taka biedulka moja
A i patrzcie teraz do kogo jest podobnacała babcia Kasia, nosy to mają identyczne hehe moja mama w grudniu 44 kończy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 11:07
lkc, anusiaa90, Maga31, Amnezja, Strupka, Marzena27, Fidelissa, sisiiii, natasza82, ewelina_d, Isia14, Mamadomina, Florentine, AgataP, blue00, Madlen222, Rybka Nemo, Nata lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
niech się tylko sytuacja określi w jakąś stronę, bo skurcze mam od 2 w nocy generalnie... od 7 równiutko co 8 minut... lekko bolesne, cały czas tak samo, już 4 godziny...
xpatiiix3, Maga31, ÓptimusPrime, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Viv, Agusia my z Agatą na pewno przenosimy
no chyba że Agata teraz w szpitalu i rodzi, bo nie widziałam żeby się dzisiaj odzywała
Ewelina trzymam kciuki żeby akcja się rozkręciła:)
Flo przepiękna córeczka i pokoik, a mąż ideałAgataP lubi tę wiadomość
-
Optimus też zauważyłam, że mamy Kruszynki narazie na liście, żadne maleństwo nie przekroczyło 3kg, ale ważne by były zdrowiukie, nadrobią na cycku mamusinym
Flo ale śliczności córcia i piękny ma zakątek.
Ewelina trzymam kciuki to było wiadome, że pozazdrościsz Goplance hehe.
Agatka oj obyś nie przenosiła, może się Wituś namyśli i Cię zaskoczyczego życzę oczywiście.
Agata92, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
Melduję, że Goplana czuje się już lepiej:).
Maga31, Amnezja, ChciałabymJuż, Isia14, Marzena27, Fidelissa, Lavendula, Dotty84, sisiiii, natasza82, xpatiiix3, Milaszka, anusiaa90, ÓptimusPrime, Viviana, lkc, Mamadomina, Rybka Nemo, Nata lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Uff spuscilam z cyca trochę mała ale większość sobiensamo wypłynęło i miałam mleczna kąpiel musiałam szybko prysznic brać hahah cała się kleiłam..
Marzena morze masz racje ona nie jadła a mimo wszystko pampersy pełny nasiusiane na Maxa dwa razy ja przewijalam i kupa jest tez w nocy czyli może mimo tego nie jedzenia taka jej natura no bo na razie wstaje gora dwa razy trzy razy się zdarzyło ze wstała trzy..
Jutro po peselek i w piątek zaswiadczenie od lekarza pójdę załatwić i wsiobecikowe w poniedziałek i rodzinne złoże
Miałam iść dzisiaj do diabetologa ale nie, pójdę za tydzień bo nie mierzylam cukrów prawie to po co jechać pół miasta żeby opierdol dostać i się zważyć tylko ;P
Mała dzisiaj rano pokazała Nam jakie ma silne płuca w końcutak zgłodniala o 9
hehehe
...ale za to łezkami już jejku taka biedulka moja
A i patrzcie teraz do kogo jest podobnacała babcia Kasia, nosy to mają identyczne hehe moja mama w grudniu 44 kończy
Ale masz młoda mamę. Moja o 30 lat starsza.....
-
Goplana - szybkiego powrotu do zdrowia
Następnym w kolejce szybkich, bezbolesnych
My toniemy w górze prania - przywiozłam ostatnio do domu cały składzik ubranek dla Pyzy, które przechowywałam u Babci w górach - teraz ostatnie pranie i prasowanie, od wczoraj pralka chodzi bez przerwy - dziś pora wyjąć żelazko... brrrrrrrr.... nienawidzę prasowania.... Zapuściłam Ederlezi na przemian z Haydamaky - może jakoś pójdzie. Za oknem kicha jesienna - jak to wszystko będzie schnąć.
Remont posuwa się zbyt wolno - klepię mantry, żeby Pyza posiedziała z ciepełku do terminu.
miłego dnia - idę na starcie z deską do prasowania i żelazkiem
[ choć może kawa wcześniej ?? ;P ]ChciałabymJuż, Maga31, Goplana lubią tę wiadomość
-
Ewelina trzymamy kciuki w takim razie
Goplana jeszcze raz gratulacje i wracaj szybko do zdrowka
Lavendua ja tez niezosze prasowaca tu wlasnie w tej chwili pralka daje znac ze zakonczyla swoje dzielo..
Co za pogoda u nas! Zimno, wieje i leje!! Brrr...
A my jeszcze w sobote robimy urodziny dla synka! Mam nadzieje ze mnie nic nie zaskoczy do tego czasusama sie zastanawialam czy aby napewno to organizowac, ale nie chce by czul sie jakos pominiety.. zepne posladki i dam rade
Maga31 lubi tę wiadomość