Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola86 wrote:Dziewczyny pomocy, powiedzcie jak zabic tesciowa i nie isc do wiezienia?!?!? Przylazla malpa do szpitala z pretensjami ze nie powinnam sie zgadzac na wczesniejsze cc bo dziecko jest nie donoszone. To jej tlumacze ze jak blizna peknie to moge umrzec a ona mina to, ze dziecko wymaga poswiecen!!! Wkurzylam sie i pytam potwora czy mam zostawic 3 dzieci po to tylko zeby dziecko nie bylo wczesniakiem. A ta mi mowi: to uwazasz ze moj syn sobie nie poradzi? Ma mnie i siostre ktora nie ma dzieci. Boze... Wyszlam z sali i sie poryczalam jak glupia. Lekarz zobaczyl ze chodze i zapytal co ja wyprawiam... Stara pojechala. Nie wiem co zrobic, moze oddam jej synia niech sobie go pielegnuje a mnie zostawi w spokoju.
-
A znowu zagladam i nic.. A mnie ciekawość zżera ;P heheh
Moja mała to krejzolka rży jak koń aahhahahha no poważnie tak cicho ale jak się przeciąga to takie śmieszne dźwięki wydaje) śpi sobie w lozeczku ,Marcel w swoim łóżku ,a ja zaraz się w swoim rozwale ,bo po dzisiejszej nocy i bieganiu za Marcelem z wózkiem masakra... Ale mam aż zakwasy hahaha dawno tak się nie rozruszałam
i wiecie świetnie się czuje jak nowonarodzona i mam fazę na ćwiczenia ale zaczekam jeszcze miesiąc po porodzie równo zaczne ćwiczyć sobie dla własnego dobrego samopoczucia, będę laska i znowu się wbije w swoje spodnie w rozmiarze 36, bo 38 juz zakładami znowu huuuura
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 23:06
ÓptimusPrime, Maga31, Agata92, lkc, sisiiii, Marzena27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Milaszka wrote:Ja tak mam.. Wlasnie sie zastanawiam czy to nie takie a la odparzenie.. Cycki leza ma brzuchu jak siedze i chyba to z tego. Posmarowalam pare razy maka ziemniaczana i lepiej
-
nick nieaktualny
-
No też zajrzałam co tam z Goplaną i czy ktoś jeszcze się nie rozpakowuje a tu cisza pod tym względem...
Pati ty to już fajnie masz Swoje skarby przy sobie!
Obejrzałam Prawo Agaty i smutno mi się zrobiło bo straciła dziecko...- dobrze, że u Nas to już końcówka ciąży!
-
nick nieaktualnyU mnie tez impreza w brzuchu..
jutro rano musze isc na pobieranie krwi i znowu nie wiem czy nie bede musiała zjeść śniadania o 4:00.. Wtedy nici z byciem na czczo.. Ale moze sie uda
Ja tez co chwile wchodzę patrzeć co z Goplana.. Ale chyba rano sie dopiero dowiemy cos tak czujeÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Mój ma czkawke i brzuch mi skacze..
A moja wspollolatorka (po terminie) zaczyna rodzić
dobrze, bo dziś narzeka cały dzień ze dziecko jej się rusza intensywniej...ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Ja zawsze chodzę "nie na czczo"
Dobranoc
Uu co ja tu słyszęczyli jest nadzieja ze nie umrę po drodze do przychodni
moze nikt sie nie zorientuje ze jadłam cos o 4:00
w sumie to tylko morfologia. Nie jakas tam glukoza czy cos
santoocha lubi tę wiadomość
-
mnie jak przyjmowali do szpitala to tez sie poswiecilam i nie jadlam.. a pozniej stwierdzilam, ze juz na obiad poczekam. o 12 pani sie przypomnialo, ze mi krwi nie pobrala i jej powiedzialam, ze dobrze ze nic nie zjadlam do tej pory bo by nic nie bylo z tego pobierania a ona odp ze przeciez nie musze byc na czczo do badania krwi..
wiec jak glod mnie zlapie, to cos w nocy wciagne przed badaniem, po co sie meczyc
a mocz tez braly kiedy im sie podobalo.
w sprawie moczu tez pytalam lekarza kiedy go zrobic do pojemniczka.. to powiedzial, ze sie nie przejmowac i albo w nocy po takim dluzszym spaniu - jak np wstane o 5 i wtedy go do lodowki.. a jak zapomne to normalnie ranoMaga31 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
Hejj,melduję się po wizycie. Wszystko ok, rozwarcie na palec i szyjki brak. Główka bardzo nisko ,bardzo!!! Termin mam na 8, ale doszłam do porozumienia z moją doktorką żebym stawiła się 5-go to "coś wymyślimy" jak oczywiście do tego czasu sama nie urodzę. Ale coś czuję że się zaczyna chyba dziać. Mam jakby fale lekkiego bólu krzyżowego co jakiś czas.Jak wróciłam z wizyty o 20-tej to mnie przeczyściło i od tej pory bóle takie mam. Cieszę się,ale trochę mi dziś nie pasuje rodzić, bo facet na pomiar mebli kuchennych ma przyjechać, a mojego królestwa beze mnie nikt mi przecież urządzać nie może!
lkc, anusiaa90, Madlen222, xpatiiix3, Rybka Nemo, Paju, santoocha, Agusia ;), Fidelissa, Marzena27, ChciałabymJuż, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość