X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola86 wrote:
    Dziewczyny pomocy, powiedzcie jak zabic tesciowa i nie isc do wiezienia?!?!? Przylazla malpa do szpitala z pretensjami ze nie powinnam sie zgadzac na wczesniejsze cc bo dziecko jest nie donoszone. To jej tlumacze ze jak blizna peknie to moge umrzec a ona mina to, ze dziecko wymaga poswiecen!!! Wkurzylam sie i pytam potwora czy mam zostawic 3 dzieci po to tylko zeby dziecko nie bylo wczesniakiem. A ta mi mowi: to uwazasz ze moj syn sobie nie poradzi? Ma mnie i siostre ktora nie ma dzieci. Boze... Wyszlam z sali i sie poryczalam jak glupia. Lekarz zobaczyl ze chodze i zapytal co ja wyprawiam... Stara pojechala. Nie wiem co zrobic, moze oddam jej synia niech sobie go pielegnuje a mnie zostawi w spokoju.
    wstrętne babsko ;/

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A znowu zagladam i nic.. A mnie ciekawość zżera ;P heheh

Moja mała to krejzolka rży jak koń aahhahahha no poważnie tak cicho ale jak się przeciąga to takie śmieszne dźwięki wydaje ;)) śpi sobie w lozeczku ,Marcel w swoim łóżku ,a ja zaraz się w swoim rozwale ,bo po dzisiejszej nocy i bieganiu za Marcelem z wózkiem masakra... Ale mam aż zakwasy hahaha dawno tak się nie rozruszałam ;) i wiecie świetnie się czuje jak nowonarodzona i mam fazę na ćwiczenia ale zaczekam jeszcze miesiąc po porodzie równo zaczne ćwiczyć sobie dla własnego dobrego samopoczucia, będę laska i znowu się wbije w swoje spodnie w rozmiarze 36, bo 38 juz zakładami znowu huuuura ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 23:06

ÓptimusPrime, Maga31, Agata92, lkc, sisiiii, Marzena27 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka wrote:
    Ja tak mam.. Wlasnie sie zastanawiam czy to nie takie a la odparzenie.. Cycki leza ma brzuchu jak siedze i chyba to z tego. Posmarowalam pare razy maka ziemniaczana i lepiej :)
    mnie też swędzi skóra w górnej części brzucha, ale to nie przez rozstępy tylko właśnie przez ciężar piersi

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplanka trzymam kciuki!!!!

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi standard Maly sie rozpycha I mam wrazenie, ze mi do szyjki zaglada ;)

Boli mi wszystko, kluje...
    Dolaczam do roztepowych I hemoroidowych :/ a juz myslalam, ze moja ciaza bedzie pikna...
    Kiedy juz sie to skonczy?..

• Maga31 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No też zajrzałam co tam z Goplaną i czy ktoś jeszcze się nie rozpakowuje a tu cisza pod tym względem... ;)
    Pati ty to już fajnie masz Swoje skarby przy sobie! :)
    Obejrzałam Prawo Agaty i smutno mi się zrobiło bo straciła dziecko... :( - dobrze, że u Nas to już końcówka ciąży!

wff2trd8302o6ogx.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dołączam do tych co maja dziwne duszności i kołatania serca - teraz zdarza mi się to już kilka razy dziennie (ale ciśnienie w normie więc myślę, ze to taki "urok" końca ciąży)... no i ten ból pachwin :/

Fidelissa lubi tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę spać...dobrej nocy wszystkim!

Milaszka, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja dziś nie oglądałam prawa agaty, nie chciałam sobie przypominać...

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez impreza w brzuchu.. ;) jutro rano musze isc na pobieranie krwi i znowu nie wiem czy nie bede musiała zjeść śniadania o 4:00.. Wtedy nici z byciem na czczo.. Ale moze sie uda :)
    Ja tez co chwile wchodzę patrzeć co z Goplana.. Ale chyba rano sie dopiero dowiemy cos tak czuje ;)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

• Paju Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ma czkawke i brzuch mi skacze.. :P

A moja wspollolatorka (po terminie) zaczyna rodzić :D
    dobrze, bo dziś narzeka cały dzień ze dziecko jej się rusza intensywniej...

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • santoocha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze chodzę "nie na czczo" :)

Dobranoc <3

Milaszka, lkc lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmykam spać bo jutro idę na krew i trzeba rano siski zrobic a przy tak częstym wstawaniu w nocy to jest ciężko.
    Spokojnej nocki Kochane.
    Z rana a może jeszcze w nocy zajrzę co u Goplanki.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:

Dobranoc <3
    ja tez ;)

Milaszka, santoocha lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:

Dobranoc <3

Uu co ja tu słyszę :) czyli jest nadzieja ze nie umrę po drodze do przychodni ;) moze nikt sie nie zorientuje ze jadłam cos o 4:00 ;) w sumie to tylko morfologia. Nie jakas tam glukoza czy cos

santoocha lubi tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie jak przyjmowali do szpitala to tez sie poswiecilam i nie jadlam.. a pozniej stwierdzilam, ze juz na obiad poczekam. o 12 pani sie przypomnialo, ze mi krwi nie pobrala i jej powiedzialam, ze dobrze ze nic nie zjadlam do tej pory bo by nic nie bylo z tego pobierania a ona odp ze przeciez nie musze byc na czczo do badania krwi.. ;) wiec jak glod mnie zlapie, to cos w nocy wciagne przed badaniem, po co sie meczyc :)
    a mocz tez braly kiedy im sie podobalo.
    w sprawie moczu tez pytalam lekarza kiedy go zrobic do pojemniczka.. to powiedzial, ze sie nie przejmowac i albo w nocy po takim dluzszym spaniu - jak np wstane o 5 i wtedy go do lodowki.. a jak zapomne to normalnie rano

Maga31 lubi tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide pod prysznic i spac...
    ach ta nasza Goplana... trzyma nas w niepewnosci ;)

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i co i co.
    I nic nie wiadomo?
    Zerkam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 00:08

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zagladam co chwile...narazie cisza...

• KasiaKa Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejj,melduję się po wizycie. Wszystko ok, rozwarcie na palec i szyjki brak. Główka bardzo nisko ,bardzo!!! Termin mam na 8, ale doszłam do porozumienia z moją doktorką żebym stawiła się 5-go to "coś wymyślimy" jak oczywiście do tego czasu sama nie urodzę. Ale coś czuję że się zaczyna chyba dziać. Mam jakby fale lekkiego bólu krzyżowego co jakiś czas.Jak wróciłam z wizyty o 20-tej to mnie przeczyściło i od tej pory bóle takie mam. Cieszę się,ale trochę mi dziś nie pasuje rodzić, bo facet na pomiar mebli kuchennych ma przyjechać, a mojego królestwa beze mnie nikt mi przecież urządzać nie może!

lkc, anusiaa90, Madlen222, xpatiiix3, Rybka Nemo, Paju, santoocha, Agusia ;), Fidelissa, Marzena27, ChciałabymJuż, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
‹‹ 1699 1700 1701 1702 1703 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ