Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój pies chodzi po domu i piszczy. Męża wkurza bo nie wie czego chce. A ja wiem.. mnie szuka. Jak kiedyś mówiłam nigdy się nie rozstawalysmy.
Mam mega wyrzuty sumienia ze ja musiałam zostawić. Z chęcią bym uciekła do domu (a samochód pod szpitalem) i do niej pojechała.
Szkoda, że nie moze być ze mną. Byśmy razem spały.. ehh..
Ogólnie mam doła przez to..
Wiem, że to głupie i 90% spoleczenstwa tego nie zrozumie Ale to taka jakby moja córka..
Trudno. Nic tego nie zmieni.
lkc, Rybka Nemo, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaju wrote:Mój pies chodzi po domu i piszczy. Męża wkurza bo nie wie czego chce. A ja wiem.. mnie szuka. Jak kiedyś mówiłam nigdy się nie rozstawalysmy.
Mam mega wyrzuty sumienia ze ja musiałam zostawić. Z chęcią bym uciekła do domu (a samochód pod szpitalem) i do niej pojechała.
Wiem, że to głupie i 90% spoleczenstwa tego nie zrozumie Ale to taka jakby moja córka..
ja to rozumiem bardzo dobrze,wspolczuje Ci kochana,ale to tylko tymczasowa rozlaka,dasz rade.Paju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do kolderki ja mam zwykla nie wiem ale zdaje sie tam co druga na allegro to jest antyalergiczna,w sumie to kolderke mam tylko w celach ozdobnych ,na poczatek rozek i kocyk do spania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 22:13
Mag.1990 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pilnujcie jak swędzi, mnie zaczęło 3 dni temu i rozstępy wyszły na brzuchu a też miałam nadzieję że chociaż tam mnie ominą.
Dotty84 wrote:Kurcze, no ja tez tak mam, ze czasem czuje jak mi w tym miejscu jakby skora dretwieje i czasem jakby pulsuje?...
Ja poki co tez bez rozstepow, mam nadzieje ze uda nam się w tym stanie dotrwac do konca -
Paju wrote:Mój pies chodzi po domu i piszczy. Męża wkurza bo nie wie czego chce. A ja wiem.. mnie szuka. Jak kiedyś mówiłam nigdy się nie rozstawalysmy.
paju ja nagle zniknęłam z domu na 9 dni synkowi 4 latkowi.. - wiem że pies bywa ważny ale to tylko pies i nic mu się nie stanie w domu - to nie jest powód do dołowania się ... -
Poszlam nalozyc dodatkowa warstwe kremu na brzuch - tak straszycie
Goplanka mam nadzieje, ze tulisz już swoj Skarb i dlatego się nie odzywaszWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 22:20
Fidelissa, lkc, ÓptimusPrime, Lavendula, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
A mnie sie brzuch rozciąga. Mam uczucie, ze na pępku. Jest normalny wklęsły ale rozszerzony na boki a wokół jakby jaśniej.
Bo przyznamy sie ze najdłużej leżę na plecach. A śpię na bokach i z każdym obrotem chrup.
I pachwiny mnie bolą i łydki....
Trudno mi sie oddycha i do tego zgaga. Zjadlam trochę na kolacje a na podwieczorek knedle ze śliwkami a po nich cukier....150
No jakoś ostatnio nie mogę sie powstrzymać. Ciagle chce sie jesc.
To ponarzekałam
Ja mam psa Fidusia , ale jest wspólny moj i mamy teraz mieszka u rodziców wiec nie bedzie cierpiał.
Ich tzw. " biały" synek:)
Ale mnie te pachwiny bolą szlak.
Jutro henna i lekarze plus 100 pytań do położnej.
Do anestezjologa wziąć tylko wynik krwi i moczu?
O co pyta na wizycie?
-
A gadalam z mamą przez telefon a mój brat (7lat) wziął od niej tel i pyta się mnie czy już rodze
he he
Wiadomo, że i ona i ja to przezyjemy. Ale sam fakt. Dla niej to jest też szok, że tak nagle zniknelam.lkc, Rybka Nemo, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Paju a ja rozumiem Cie doskonale. Mnie pisk pieska potrafi doprowadzić do łez, tak już mam, że kocham i jestem bardzo czuła na tym punkcie. Wes tam meza pokieruj niech ją tuli głaszcze a Ty kochanie główka do góry i sie nie stresuj:):*
Fidelissa, Paju lubią tę wiadomość
-
Viviana wrote:A ja jeszcze podpytam. Macie w ciagu dnia uczucie duszności? Widzę że mam wyższe ciśnienie niż zawsze teraz 115/78 puls77 i mi duszno. Zdarza mi się to codziennie strasznie męczące. Wcześniej ciśnienie miewalam 90/50.
Viv, Kochana, to 90/50 to chyba miałaś przed ciążą, tak? Bo w ciąży ciśnienie się znacznie podwyzsza. Ja też wcześniej miałam niższe, a teraz podobne jak Ty. Lekarka mówiła, że to norma. A co do duszności to też tak mam. To chyba wiąże się z tą mega pracą organizmu i hormonami. -
Byli u nas znajomi na kawce ze swoim 5miesiecznym synkiem
rety! Ja juz zapomnialam ile takie dziecko potrzebuje uwagi i wysilku! Normalnie szok!
ale bąbel jest kochany
Juz niedlugo bede miala swoje takie malenstwo
Z tego wszystkiego zlapaly mnie skurcze, alw nieregularne co 7i 15minut.. oby sie wyciszyly! Wzielam prysznic jest lepiej, ale ciagnie mnie w dol..
Ciekawe jak tam Goplana??
Dobrej nocy dziewczyny!!Maga31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDotty84 wrote:Kurcze, strasznie mnie szczypie / piecze skora brzucha tak zaraz pod cyckami...oszalec mozna, nie wiem wogole o co chodzi? To jakies odparzenie? Ktoras tak miala moze???
Dotty84, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:Ja chcialam nivea,ale Pani w chemicznym tak polecala johnsons baby,ze wzielam. Narzaie tylko oliwke i plyn do mycia ciala i wloskow. Puderek do pupy nivea i krem do buzki tez.Proszki lovella i dzidzius.Chusteczki i pampersy. Cos jeszcze mi brakuje na poczatek? Bo nie mam glowy