Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam elektryczny Aventa - to byl moj pierwszy zakup do wyprawki
daje mi jakiies takie wzgledne poczucie wolnosci, ze w kazdej chwili będę mogla odciagnac mleko, zostawic Hanie z mezem i wyjsc z domu choc na chwile
Taka ze mnie anty-matka-polka...no, ale tak już mamChciałabymJuż, xpatiiix3, lkc, AgataP, Amnezja, alka89, Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaa tam anty-matka-polka. Ja tam uważam, że trzeba dbać o swoje zdrowie psychiczne i czasem się oderwać. Każdy z nas jest tylko człowiekiem i chce mieć czasem chwilę tyyylko dla siebie
Dotty84, santoocha, Fidelissa, Milaszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja też taka wyrodna matka, bo męża zostawiłam z dwójką maluchów po raz pierwszy, jak mała miała 4 tygodnie. Poszłam sobie na koncert
Ale było kawałek od domu i byliśmy umówieni, że jakby co, to dzwoni. Mała miała 3 godzinowe przerwy w karmieniu, więc zdążyłam między jednym i drugim
A mąż sobie poradził. ubrał co prawda dziecku dwoje pajacyków na siebie, ale poradził sobie
Zawsze jakoś udawało mi się to pogodzić. Jak ma się samochód, to nie ma problemu.
Dotty84, ÓptimusPrime, AgataP, Amnezja, Rybka Nemo, Maga31, alka89, Fidelissa, Milaszka lubią tę wiadomość
-
wpadam patrzeć co z goplaną a tu cisza widzę.. coś mi się wydaje że goplana jednak pójdzie w cc koniec konców..
co do kosmetyków ja mam emolium z flosek http://www.doz.pl/apteka/p54148-Floslek_For_Baby_emulsja_do_kapieli_dla_dzieci_250_ml poszłam za radą sroki co do składu, żadnych oliwek itd, ale za to krem do pupki narazie z babydream i ja będę smarować po każdej zmianie pieluchy - z mojego doświadczenia wiem że lepiej zapobiegać niż leczyć i lepiej smarować żeby nie odparzało niż walczyć z odparzeniami kiedy dziecko wrzeszczy ciągle i nic nie pomaga zwłaszcza jeśli mówimy o noworodku i niemowlaku, roczniakowi już można odpuścić... -
Dotty84 wrote:Kurcze, strasznie mnie szczypie / piecze skora brzucha tak zaraz pod cyckami...oszalec mozna, nie wiem wogole o co chodzi? To jakies odparzenie? Ktoras tak miala moze???
Dziś strasznie swędzi mnie brzuch, tylko czekam na rozstępy. Póki co nie mam ani jednego.
Ugotowałam zupę meksykańską zajadając w międzyczasie pomelo. Jedno. Kilogramowe
Zaraz brzuch mi eksploduje!alka89, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Viviana wrote:A ja jeszcze podpytam. Macie w ciagu dnia uczucie duszności? Widzę że mam wyższe ciśnienie niż zawsze teraz 115/78 puls77 i mi duszno. Zdarza mi się to codziennie strasznie męczące. Wcześniej ciśnienie miewalam 90/50.
Ja nie pamietam jakie mam cisnienie,ale tez mi duszno,ale od ok 2 miesiecy i to tak strasznie i zawsze...myslalam,ze to od tarczycy moze...nie wiem. No i od kilku tyg poce sie,gdzie nigdy mi sie nie zdarzaloTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Mnie też, mam odrętwiałą i jakieś spaczone czucie w tym obszarze.
Dziś strasznie swędzi mnie brzuch, tylko czekam na rozstępy. Póki co nie mam ani jednego.
Ugotowałam zupę meksykańską zajadając w międzyczasie pomelo. Jedno. Kilogramowe
Zaraz brzuch mi eksploduje!
Kurcze, no ja tez tak mam, ze czasem czuje jak mi w tym miejscu jakby skora dretwieje i czasem jakby pulsuje?...
Ja poki co tez bez rozstepow, mam nadzieje ze uda nam się w tym stanie dotrwac do konca