Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ChciałabymJuż wrote:alka oilatum to płyn do kąpieli z natłuszczaniem od razu
Aha,a krem do buzki to inny mam,pewnie bardziej taki do ciala
http://allegro.pl/nivea-baby-nawlizajacy-krem-pielegnacyjny-200ml-i4681781576.htmlTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
ChciałabymJuż wrote:alka oilatum to płyn do kąpieli z natłuszczaniem od razu
Aha,a krem do buzki to inny mam,pewnie bardziej taki do ciala
http://allegro.pl/nivea-baby-nawlizajacy-krem-pielegnacyjny-200ml-i4681781576.htmlTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Pola86 wrote:Maz wrocil, podobno stara ustawiona do pionu. Dzwonila do mnie, ze niby przeprosic ale mam to w nosie. Odrzucilam polaczenie. Koniec dobroci.
Niestety nie jestem w temacie...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
ChciałabymJuż wrote:alka ten nivea o taki w tubce jest z misiem i jest napisane "nivea na każdą pogodę" on jest od 1. dnia życia. To wiesz, jak jest mróz, wiatr to w sam raz na buzię.
A oilatum zobacz sobie na ceneo. Ja widziałam już od 36 zł. Zamówiłam ostatecznie w aptece gemini za 41 zł, ale dlatego, ze potrzebowałam jeszcze kilka innych rzeczy, ktore tam po pierwsze były, a po drugie tanio
No na zime to pewnie ten Twoj bedzie lepszy,To tym moim bede mu ciało smarowac czy lepiej oliwka?Poki nie bede miala oilatum to zuzyje te kosmetyki ktore mam.Aha i jeszcze zapytam,puderek nivea wystarczy czy jeszcze sudocrem czy cos dokupic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 18:49
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Mag.1990 wrote:Alka ja np pudru do pupki wcale nie będę stosować.
To po zmianie pampersa nic sie nie uzywa,tylko jak bedzie odparzona pupkOblukaj tem krem co mam wyzej link. Do cialka bedzie ok? A do buzki inny kupie,ten co pisalasWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:00
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyRany, dziewczyny, te niektóre teściowe to normalnie z piekła rodem
Moja jest super babeczką, nie mam jej nic do zarzucenia
Byłam zrobić wymaz i przy okazji poprosilam o sprawdzenie szyjki na fotelu. Nadal pancerna - nic się w tym temacie nie zmienia i dobrzeMaga31 lubi tę wiadomość
-
Ja mam plan taki żeby dobrze chusteczką wytrzeć pupkę,
jak bardziej się zabrudzi to pod wodą, albo wacikami mokrymi jakimiś.
Kremik bambino - ale nie po każdej zmianie pieluchy - jak nie będzie pasował kupię inny jakiś nawilżający dla maluszków.
I pieluszka.
Jakby coś się działo wtedy mam alantan albo sudocrem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:03
alka89 lubi tę wiadomość
-
Ja dla malego kupilam na mroz i wiatr krem ochronny penaten, na pupke z ziaja, linomag, sudokrem, do kapieli chyba też z penatenu albo jakiejś innej drogiej firmy teraz nie pamietam, oliwke z jonsona.
Do szpitala mam podklady na lozko, dwie paczki podpasek, majty jednorazowe, wkladki do biustonosza.
Do tego chyba juz wszystko kupilam co potrzebne, nozyczki, szczoteczke, termometr do wody, sprzet do czyszczenia butelek, butelke, smoczki. Ciuchow mam mase.
Brakuje mi jeszcze wanienki, laktatora, niani elektrycznej, chce dokupic wiecej tetry no i pieluszek. Jak bede wiedzieć ile maly sie urodzi to dopiero kupie odpowiedni rozmiar. Z doswiadczenia wiem ze lepiej kupic odpowiedni rozmiar...Mag.1990, alka89, Maga31 lubią tę wiadomość
-
A te ktore kupuja na allegro,mozecie polecic jakis duuzy recznik ,miluski co dobrze bedzie wycierał? Bo sie nie orientuje. Dzis zrobilismy zakupy u nas na wsi bo maz mowil,ze za pozno na allegro.Ceny masakryczne ,mala buteleczka tomme antykolkowa 36 zl...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyalka ogolnie mi radzily polozne nie stosowac kremu na pupe po kazdej zmianie pieluchy,sudocrem dopiero jak jest odparzenie a tak to cos lzejszego na noc na pupke o ile w ogole bo jesli pupka zdorwa to nic nie kazaly tam smarowac,no i nie polecaly pudrow.no i radzily woda przmeywac a chusteczkami juz w ostatecznosci.
misiaczk25, Maga31 lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:alka ogolnie mi radzily polozne nie stosowac kremu na pupe po kazdej zmianie pieluchy,sudocrem dopiero jak jest odparzenie a tak to cos lzejszego na noc na pupke o ile w ogole bo jesli pupka zdorwa to nic nie kazaly tam smarowac,no i nie polecaly pudrow.no i radzily woda przmeywac a chusteczkami juz w ostatecznosci.
AHa,no z reszta te pampersy to juz maja chyba w sobie jakies dobre wchlanianie i takie tam. To ten puderek moze tak jak by mial odparzenia gdzies...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Hej kobietki podczytuje Was od rana ale nic nie mogłam napisać bo dopiero sobie hasło przypomniałam! Aaale mnie Goplana zaskoczyła, czekam i ja na wieści bardzo ciekawa życząć zarazem lekkiego porodu i wszystkiego dobrego:) Zazdroszcze, ja juz tez chce! Mam jeszcze troszke czasu do ciazy donoszonej ale juz tak mi daje w kosc ze mam dosyc no a szyja dluuuga zamknieta nic sie nie szykuje no masakra!Chyba trzeba pojechac z ta herbatka seksem i masazem brodawek:D
Pola masz racje tez bym nie odbierała, glupia pojebana baba! Super ze mąz zadziałał.
A propo podkładów do szpitala to gdzie kupic?Mi polozna tez kazala wziac ja mialam takie z babydream ale to do przewijania, nie wiem jakie maja byc dla mnieMilaszka, lkc, Maga31 lubią tę wiadomość