Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też, ja też mam fajna teściową
daleko od nas są, bo 400km tak jak moi rodzice. ale ani jedni ani drudzy sie nie wtrącaja, zawsze dobrze zycza, na pomoc mozna liczyc w kazdym aspekcie. A jak juz coś nam nie pasuje, np chca czegoś za bardzo, to albo ja albo mój M bez problemu mówimy wprost ze nie chcemy pomocy, zdania, albo ze po prostu chcemy inaczej
. Na razie działa
lkc, Amnezja, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Zasnęłam z nudów;)
Agatka - mam to samo! też zaparcia od kilku dni, a wcześniej codziennie ślicznie + mdłości.
eh..
Do tego pępek taki drażliwy mi się zrobił.
Dziewczyny ale macie jazdy z tymi teściowymi i mamuśkami. Chyba jestem zbyt nadpobudliwa i nie dałabym się tak.
Ja o swojej też nic złego nie powiem, cudowna kobieta.
Po porodzie i ona i moja mama w sumie chcą pomóc jak im powiem że tego potrzebuję, ale wydaje mi się, że ja będę tego potrzebowała, tym bardziej że M. raczej będzie pracował.
lkc lubi tę wiadomość
-
Oooo santoocha to z pewnością. Ja nie mogłabym mieszkać ani z moimi rodzicami ani z teściami. Bez względu na to, jak cudowni by byli szlag by mnie trafił bardzo szybko :] Najlepiej na swoim. Można sobie rządzić jak się chce i nikt nie ma prawa się wtryniać. Łatwiej też postawić granice, choć w trudnych przypadkach nawet to nie działa
lkc, santoocha, Maga31 lubią tę wiadomość
-
wiadomo, ze zyczymy kazdej z nas szybkiego, bezbolesnego porodu. Dzisiaj kibicujemy Goplanie, ale jak myslicie dziewczyny? Goplana urodzi dzisiaj czy dopiero 22.10 ?
ja obstawiam, ze silna z Niej kobietka i urodzi jeszcze dzisiajAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
lkc wrote:wiadomo, ze zyczymy kazdej z nas szybkiego, bezbolesnego porodu. Dzisiaj kibicujemy Goplanie, ale jak myslicie dziewczyny? Goplana urodzi dzisiaj czy dopiero 22.10 ?
ja obstawiam, ze silna z Niej kobietka i urodzi jeszcze dzisiaj
Dzisiaj! Po co ma się długo męczyćNajpóźniej o 23 będzie tulić Aloszkę
lkc, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Pola86 wrote:Kurcze... Moja kolezanka urodzila wczoraj corke i dzis oglosili imie dziecka - Renesme... Ciekawe jaka bedzie reakcja otoczenia hahah
AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny