Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
yyy ale obcego imienia podobno nie może nadać małżeństwo polskie. Co innego jeśli jedno z małżonków jest obcego pochodzenia. Moja przyjaciółka ma męża Nepalczyka i mała ma Wiktoria na pierwsze, żeby było rozpoznawalne bez wzgledu na narodowość i drugie nepalskie Sanskriti - co oznacza kultura po ichniemu.
Ale w przypadku 2 Polaków to raczej dziwne. Poza tym właśnie.. jak się tej małej będzie żyło z takim imieniem. Ja raczej nie byłabym zachwycona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 18:12
-
nick nieaktualny
-
Ja chcialam nivea,ale Pani w chemicznym tak polecala johnsons baby,ze wzielam. Narzaie tylko oliwke i plyn do mycia ciala i wloskow. Puderek do pupy nivea i krem do buzki tez.Proszki lovella i dzidzius.Chusteczki i pampersy. Cos jeszcze mi brakuje na poczatek? Bo nie mam glowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 18:28
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Ja mam płyn do kąpieli i balsam hippa.
Krem Ochronny mam najzwyklejszy bambino.
Do pupy na w razie co jakby się odparzyła mam alantan i sudocrem.
Czy Mikołajowi będą pasowały to się okaże, jeśli nie, będziemy wymieniać a hippa wtedy sama z chęcią zużyjealka89, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
ChciałabymJuż wrote:Kosmetyki? Hmm za wiele ich nie mam
Do kąpania Oilatum i kremik nivea na każdą pogodę na buziulkę, jak będziemy szli na spacer. No i do pupy linomag. I tyle. Podobno oliwki nie trzeba jak się w Oilatumie myje. To więcej coś trzeba?
No ten oilatum tez zamowie ,ale na allegro bo u nas nie bylo. Wtedy to faktycznie nic wiecej nie trzeba,a do buzki to jakis inny ma byc kremik? Na tym nnivea co mam to pisza,ze do pielegnacji skory...to ten?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyja mam oliatum do kapieli ,bepanthen do pupy i nivea na kazda pogode do buzki na spacer.
wszyscy mi w Irlandii johnsons odradzali ze niestety bardzo te johnsony uczulaja,ale jaka jest prawda to nie wiem.Oliatum do kapieli wytarczy i wtedy nie trzeba smarowac niczym po.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 18:31
-
Mag.1990 wrote:Alka masz komplet raczej już
No to narazie tylko oilatum kupie bo faktycznie nie wiadomo czy beda mu te odpowiadały. Jak te kropelki sie dodaje do kwody to juz nie uzywa sie nic do mycia ciala i wloskow? Sorki,ale nie wiemTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
AgataP wrote:ja mam oliatum do kapieli ,bepanthen do pupy i nivea na kazda pogode do buzki na spacer.
wszyscy mi w Irlandii johnsons odradzali ze niestety bardzo te johnsony uczulaja,ale jaka jest prawda to nie wiem.Oliatum do kapieli wytarczy i wtedy nie trzeba smarowac niczym po.
Smarowac nie trzeba ,a czy mydelko czy cos do mycia dziecka?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka ten nivea o taki w tubce jest z misiem i jest napisane "nivea na każdą pogodę" on jest od 1. dnia życia. To wiesz, jak jest mróz, wiatr to w sam raz na buzię.
A oilatum zobacz sobie na ceneo. Ja widziałam już od 36 zł. Zamówiłam ostatecznie w aptece gemini za 41 zł, ale dlatego, ze potrzebowałam jeszcze kilka innych rzeczy, ktore tam po pierwsze były, a po drugie tanioalka89, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
Szcoteczke do wloskow,smoczek,butelke,obcinaczke do paznokci,kocyk ,pieluszki tetrowe,troszke ciuszkow. Cos jeszcze? Aha ,czapeczki,niedrapki jeszcze kupilam. Podpaski.Musze sie zapakowac na czwartek,a do domu to maz zakupy zrobiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Maz wrocil, podobno stara ustawiona do pionu. Dzwonila do mnie, ze niby przeprosic ale mam to w nosie. Odrzucilam polaczenie. Koniec dobroci.
Milaszka, ÓptimusPrime, Amnezja, ewelina_d, Mag.1990, lkc, AgataP, Fidelissa, Mamadomina, Dotty84, santoocha, Maga31, anusiaa90, Ninusia, Rybka Nemo, xpatiiix3, Agusia ;) lubią tę wiadomość