Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorotucha to super na dniach następne mamuski się rozpakowuja
A ja dzisiaj jade po peselek jutro skocze po to zaświadczenie do becikowego i z głowyw przyszłym tyg załatwić w końcu wszystko
najgorsze, ze szkoda malej muszę ja wszędzie ze sobą ściągać ale niuńka się zahartuje nam hehe juz deszcz czy wichury nam nie straszne ;P w mrozy tez pewnie się zdarzy wyjść jak będzie trzeba..
dobrze, ze dwójki nie muszę ściągać ze sobą chociaż
Co do położnej u mnie była już dwa razy ale podpisy zlozylam że była już pare razy i z głowy we wtorek w przychodni się z Nią widze i na wyniki z krwi malej ojj będzie biedna kłuta znowu... Jeszcze żółtą jest modle się żeby jednak szpitala nie było i znowu naświetlania ,bo już 3tyg jutro kończy a dalej ta żółtaczka jest... ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 10:59
Livia
Nela
Marcel
-
Narobiłyście smaku tymi naleśnikami, ehh szkoda, że nie mogę pojeść, a może zrobię z cukinią
aleeee mam lenia dziś a na forum tak cicho...
Viv podejrzałam Twój wykres i widzę, ze badania wyszły prawidłowo, suuuuperViviana, natasza82 lubią tę wiadomość
-
Agusia tak przed chwilą mi mąż przyniósł wyniki i hemoglobina ładna, wszystko w krwi w normie, w moczu czyściutko jak nigdy ufff
Agusia ;), Marzena27, Strupka, Agata92, Isia14, Mamadomina, Fidelissa, natasza82, zupaztytki, lkc, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Chciałabym już ja robię normalne ciasto naleśnikowe, a do tego farsz z cukinii, tj. obieram cukinię, kroję w kostkę, duszę na małym ogniu, żeby zrobiła się miękka, ale żeby nie była "paćką" na koniec dodaje pieprzu, soli i papryki ostrej, my z mężem lubimy na ostro
hihi później ten farsz wkładam do naleśnika jak np. ser, składam na pół i wcinamy, zawsze to cos innego, szybko się robi a i cukier mam po tym dobry
najbardziej lubię je podsmażyć drugi raz z farszem wtedy są takie chrupkie
Isia14, ÓptimusPrime, Marzena27, Viviana, Fidelissa, natasza82, lkc, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Ooo Agusia, brzmi pysznie
My też lubimy na ostro. Robię takienormalne naleśniki i jak smażę drugą stronę to na tej już upieczonej na 1/4 układam salami i starty ser żółty i posypuję przyprawą do pizzy. Składam na 4. Ser sie lekko rozpuszcza, można polać keczupem
Mmmm pyszne
Ale nie wiem jaki cukier po tym byś miała
obawiam się, ze do najniższych nie będzie należał.
Isia14, Agusia ;), Viviana, Fidelissa, lkc lubią tę wiadomość
-
Hehe dziewczyny, też za mną ostatnio chodziły naleśniki!
Zrobiłam takie z pieczarkami, bakłażanem i żółtym serem (wszystko wcześniej przysmażone, potem ser i jeszcze raz podsmażyć naleśnik już z nadzieniem). Mmm pychaA jak nie chce mi się robić ciasta i smażyć to kupuję tortillę i rożne rzeczy tam wkładam, rybkę też. Potem podsmażam na suchej patelni. Mniam!
Agusia ;), Viviana, Marzena27, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem,zmartwychwstalam....ku mojemu wielkiem niezadowoleniu jeszcze nie urodzilam...dalej faluje...
Nad ranem od paru dni lapia mnie bolesne regularne skurcze,dzis byly co 10 min,Hippis juz chcial w domu zostawac ale wygonilam go do pracy wzielam prysznic i przeszlo...glupek,nie wie tego ze przeciez ja rodze ostatnia? ...
no a z rewelacji to mi sie brzuch powaznie obnizyl i tyle...
w nast wtorek mam wizyte w szpitalu to sie moze dowiem co i jakz moim dzieckiem ile wazy aleeee watpie,pewnie pomacaja brzuch powiedza all ok i kaza isc do domu.
no ale coz.ja tam sobie pofaluje po tym jeziorze ,poczytam o waszych porodach i wtedy dopiero jako ostatnia spokojnie pojde rodzic...
aaaa no i tez sie strasznie poce w nocy...nad ranem to sie budza cala mokra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 12:02
Agusia ;), ÓptimusPrime, sisiiii, xpatiiix3, Fidelissa, lkc lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Maga31 wrote:Doberek
również sprawdzam czy ktoś w nocy się nie rozpakowałA wiecie, że to chyba dziś będzie nów? Zatem zobaczymy czy któraś z nas nie zacznie rodzić
(poza alką co ma ustalone cc).
Ja dziś mam wizytę kontrolną, jestem ciekawa jak tam moja szyjka, bo do terminu mam 2 tygodnie, więc nie obraziłabym się gdyby zaczęła się skracaćbędę dopiero po południu
Miłego dnia życzę wszystkim!
Ja czuję w kościach, że niedługo urodzę. Mały jest tak nisko, że aż strasznie boli mnie od tego krocze:/ Wszystko mnie boli
Wcale bym się nie obraziła gdybym to ja dzisiaj urodziła
Alka trzymam kciuki
Miłego dnia.ÓptimusPrime, Agusia ;), Fidelissa, Viviana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyej a moze ja tak zaczne pisac ze nie chce jeszcze,ze nie teraz ,ni cholera nie ide rodzic,bo nie i koniec...i moze podziala co?
...
wiem wiem to sie nazywa D E S P E R A C J A...ÓptimusPrime, Agusia ;), xpatiiix3, Fidelissa, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AgataP a mi się dzisiaj przyśniło, że urodziłaś prześliczną córeczkę w ekspresowym tempie xD oby w realu też tak było ;p
Agata92 oby u Ciebie te bóle były zwiastunem porodu, bo mnie krocze już boli od dwóch tygodni i dupa skurczy nawet nie mam ;pAgata92, ÓptimusPrime, AgataP, Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość