Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
AgataP wrote:ej a moze ja tak zaczne pisac ze nie chce jeszcze,ze nie teraz ,ni cholera nie ide rodzic,bo nie i koniec...i moze podziala co?
...
wiem wiem to sie nazywa D E S P E R A C J A...
To jest bardzo dobry pomysł. Ja teraz też nie chciałam rodzić, bo mojego nie było, na szczęście dzisiaj wraca. Wmawiałam sobie, że nie mogę urodzić, a teraz czuje, że Mały ustawił się już do wyjścia na ŚwiatÓptimusPrime, AgataP, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusiaa90 wrote:Opti właśnie dobry pomysł z tym parowarem
chyba też spróbuje w ten sposób
Prawda, nie ma sterylnego zamkniecia, ale kiedys sie w garnku parzylo I nikt nie myslal o zamknieciachanusiaa90, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Pati,no wlasnie,ja mysle,ze przez ta zoltaczke corcia tak dlugo spi,ja mialam identyczna sytuacje z druga cora,oby szybko Nelcia sie jej pozbyla
-
Nie lubie nocy! Pobudki na siku ból nóg pachwin krocza i spojenia!Kazda zmiana pozycji to tragedia!Wstaje jak stary dziad!Mam dosc! Chce rodzic! Brzuch mam nisko a krocze boli juz chyba od miesiaca to zaden zwiastun u mnie!
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no i mnie wzięło na naleśniki... zaczęłam od farszu - meksykański z mięskiem, fasolą i kukurydzą - na ostro..... byle by powera wystarczyło, bo skończę na jajkach sadzonych
[ na razie rządzi leń od rana kawa, wstawiłam jedno pranie, wróciłam do łóżeczka, i właśnie utarłam dziób po śniadaniu.... ]Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 12:37
ChciałabymJuż, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Nata wrote:Dorotucha to trzymamy kciuki. co do położnej to ja byłam wcześniej w swojej przychodni, wywiad pani ze mną przeprowadziła i ma wpaść do nas jeszcze przed porodem żeby wytłumaczyć te wszystkie dokumenty, ogólnie to ma być tak że ona będzie przychodziła i do mnie i synka, bo zazwyczaj jest tak że położna przychodzi do matki, a z drugiej przychodni zadeklarowanej w szpitalu do dziecka no i po co tyle ludzi w chacie?
-
Blue możliwe w nocy zacznie więcej jeść to i jeszcze bardziej z wagą ruszy
a dzisiaj juz wstała mi co 2-3 h na Cyc wiec może spada ta żółtaczka juz ręce i nogi nie są żółte tylko jeszczta buzia i tułów żółtawe są trochę ale tez nie mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 12:45
Livia
Nela
Marcel
-
Agusia ;) wrote:Chciałabym już ja robię normalne ciasto naleśnikowe, a do tego farsz z cukinii, tj. obieram cukinię, kroję w kostkę, duszę na małym ogniu, żeby zrobiła się miękka, ale żeby nie była "paćką" na koniec dodaje pieprzu, soli i papryki ostrej, my z mężem lubimy na ostro
hihi później ten farsz wkładam do naleśnika jak np. ser, składam na pół i wcinamy, zawsze to cos innego, szybko się robi a i cukier mam po tym dobry
najbardziej lubię je podsmażyć drugi raz z farszem wtedy są takie chrupkie
natasza82, ChciałabymJuż, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAa nalesniki! Tez uwielbiam i przynajmniej raz w tygodniu wcinam
jutro pewnie u mnie beda! Ja teraz jeszcze poki moge wcinam kapuste na kazdym kroku, bo bardzo lubie. Dzis robie sobie takie a la chinskie danie z pekinska. Szybkie, proste i smaczne
dzis przyszly mi naklejki na sciane, ale chyba poczekam z nimi na meza, co by nie spierdzielic podczas nakladania.
Kurde, a moze te nalesniki zrobie na deser!? Ktora to pierwsza takiego smaka dzis nam wszystkim narobila???!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzis pieczarkowa właśnie zezarlam:)
Potem dorsz w foli i brązowy makaron w sosie cebulowa- porowo-pomidorowym.
I przyznammsie ze wypiłam pierwszy raz kawę milicano w ciazy z 1,5 łyżeczki z mlekiem i do tego 4 ciasteczka zbożowe, albo 5....
Wkręcam sie, ze zbizowe maja mniej cukru itp....Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
Booooze ja kolejny dzien jestem nie do zycia siedze tylko w fotelu i ziewam wszytsko sprawia mi trudnosc, booje sie jak ja urodze jak taka nie aktywna jestem:(
A u mnie tez dzis w takim razie nalesniki ale to jak mezus wroci bo robi najlepsze:DFidelissa lubi tę wiadomość
-
A ja mała z butli na karmiłam bo miałam ściągnięte z wczoraj, ale nie zjadła i myślę po co wylewać zjadła 50.. A Marcel resztę pół filiżanki wypił kakao hehehe i mówił mmmmm ale dobe mamo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 13:13
Marzena27, ap1526 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Usiłuje sobie wyobrazic Sylwestra z bebisiem:)
Raczej nie mamy znajomych z tak malutkim dzieckiem dla towarzystwa wiec bedziemy sami.
Myśle, ze bedzie fajnie:)
Kuzynka same komplementy mi zapodała. Że super wyglądam, ze tyle schudłam , z 5 lat młodziej:)
He, tak mi mów:)AgataP, natasza82, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
Ja tez jeszcze nie rodze. W nocy cos mnie bolalo jakby skurcze i szczerze wzielam to juz za sen nie wiem czy to faktycznie mnie bolalo czy mi sie wydawalo. Dzisiaj sprzatam posciel z lozeczka bo sie kurzyc bedzie tylko bezsensu.
AgataP lubi tę wiadomość