Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisze żebyście się nie martwily. Jak będzie ok to najpóźniej w środę cc bo najlepiej dla małego, a jak coś nie tak to w każde j chwili, ale raczej w poniedziałek. Dam znać jutro rano bo będzie wiadomo
blue00, xpatiiix3, Isia14, AgataP, lkc, sisiiii, anusiaa90, Dotty84, Lafar_ra, Milaszka, Rybka Nemo, natasza82, Agusia ;), karmelek, Mamadomina, Maga31, ChciałabymJuż, Eve, Fidelissa lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Chciałabym juz Marzenka jest psycholożka Naszą i na szczęście fajnie mieć kogo się poradzić ,a pisze ogólnie bo część z Was będzie miała synów i może tez mieć taki problem ;p no tylko Marcelo ma 20miesiecy (nie ma taty) nie wszystko da mu się wytłumaczyć chociaż nie powiem no bo gadam jak z dorosłym tzn normalnie bez jakich pieszczeni się sratta i no w sumie sporo rozumie da się z Nim dogadać, no i zobaczymy jak to będzie ale dzisiaj masakra jakas ,a i dodam ze miał przepukline pachwinowa może być to związane z tym ze mu tam co uwierz albo pobolewa.? Kurde niby mówi ze nie boli go... Ale kto go wie będę z mała jechać to i z Nim na kontrol do chirurga skocze a we wtorek do pediatry skocze niech posiew zrobią może co go swedzi chociaż ja tam nic nie widzę zero zaczerwienienie i zero otarc jakichś w kroku..
A do juli dzwonili ze szpitala właśnie ze może przyjechać bo się uporali z natłokiem.. Także zobaczymy co dalej jak się dowiem napisze :**
A teraz na serio IDE korzystać ze snu dzieciaków buziaki kochane :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 22:56
ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyNo baaa,szpital bylo STAC,aby wykrecic nr do ciezarnej???Wow,pod wrazeniem jestem.Chyba oni tez na naszym forum nas podczytuja
Pati,troche poczytalam o tym onanizmie dzieciecym...no ogolnie nie ma sie czym martwic,chociaz dla mlodego rodzica to moze byc szok...kurka,mnie tez to czeka z moim Malym.
Moze Marzenka podrzuci namiar na jakies forum psychologiczne dla matek z takimi problemami?Tez bym chetnie sie w to wdrazala powoli...
Najwazniejsze,to nie zawstydzac i nie krzyczec na dziecko,z tego,co pisza... Aha i dziewczynki tez to maja nie kupuj Nelci konia na biegunachWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 22:58
xpatiiix3, AgataP, lkc, Milaszka, Rybka Nemo, blue00, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Heheh tez byłam w szoku jak napisała ze dzwonili
maz jej jutro ma iść do dyrekcji znowu na skargę
Kuuu.. Jestem uzależniona od Was..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 22:58
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Aaaaa następny es odeszły juz całkiem wody jest w drodze
A wiec następny wcześniak Hehe będzie fifty fifty 5chlopcow i 5 dziewczynka w drodze) jednak nów ma moc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:00
ÓptimusPrime, AgataP, lkc, anusiaa90, ap1526, natasza82, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Dobra zaraz będzie na miejscu Hehe śmieje się ze w koszuli juz jedzie bo po co się przebierać hehehe no krejzolka
i mówi ze wody niby normalne były jak wszystko odeszło i nie wie czemu wczesniej zielone było na wkładce..
ap1526, natasza82 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyNiech sie nie chwali,ze nie byly zielone,niech mowi,ze zielone!bo jeszcze powiedza,ze to nie wody a siuski
ogladam dokument na tvp1 o dzieciach rodzicow skazanych na smierc w Chinach.Masakra...zal mi te dzieciaki...jaki okrotny kraj...a male dzieci nawet nie wiedza o co chodzi...juz wiem skad min jest slynny chinski child labour...serce boli,jak na to patrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:10
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Chyba się zaczyna. Ja jeszcze nie chcę! Na dodatek M.w pracy
Trzymajcie kciuki,żeby to były tylko przepowiadające.
ÓptimusPrime, AgataP, ewelina_d, lkc, sisiiii, zupaztytki, Lavendula, anusiaa90, sylvi, Paju, Rybka Nemo, natasza82, Agusia ;), Agusia ;), blue00, Mamadomina, Dotty84, Maga31, ChciałabymJuż, Nata, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Taa i będzie pani zdrowa i wraca do domu, pani nie rodzi ;P
Agata nów jest co z Tobą.?? ;P Ninja teraz powinna z pół obrotu pęcherz przebić ;P
No i zobacz Amnezję ruszyło, dawać dziewczyny rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:14
ÓptimusPrime, ap1526, Amnezja, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Optimus mialam Was tylko podczytac bo nie mam sily na wiecej, ale leje ze smiechu z "Aha i dziewczynki tez to maja nie kupuj Nelci konia na biegunach"
)))))))))))
tez trzymam kciuki za Jule.
ÓptimusPrime, AgataP, ap1526, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnyAgataP wrote:ja rodze w Halloween
Amnezja powodzenia,moze to falszywy alarm
Ja tez od Was uzalezniona jestem
normalnie poprawiacie mi humor,z Wami zapominam o wszystkich smutnych rzeczach i ciesze sie z Wami i przezywamsamo zycie
Fajna ekipa jestesmy
lkc, xpatiiix3, AgataP, Amnezja, Madlen222, Milaszka, Rybka Nemo, Maga31, Agata92, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny