X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenka Ty się orientujesz w kwestii takich hmm.. dziecięcych problemów? Ja napisałam Pati to, co było zaleceniem od jednej pani psycholog dla innego dziecka. Ale chętnie bym się czasem doradziła w niektórych kwestiach :)

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisze żebyście się nie martwily. Jak będzie ok to najpóźniej w środę cc bo najlepiej dla małego, a jak coś nie tak to w każde j chwili, ale raczej w poniedziałek. Dam znać jutro rano bo będzie wiadomo

blue00, xpatiiix3, Isia14, AgataP, lkc, sisiiii, anusiaa90, Dotty84, Lafar_ra, Milaszka, Rybka Nemo, natasza82, Agusia ;), karmelek, Mamadomina, Maga31, ChciałabymJuż, Eve, Fidelissa lubią tę wiadomość

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym juz Marzenka jest psycholożka Naszą i na szczęście fajnie mieć kogo się poradzić ,a pisze ogólnie bo część z Was będzie miała synów i może tez mieć taki problem ;p no tylko Marcelo ma 20miesiecy (nie ma taty) nie wszystko da mu się wytłumaczyć chociaż nie powiem no bo gadam jak z dorosłym tzn normalnie bez jakich pieszczeni się sratta i no w sumie sporo rozumie da się z Nim dogadać, no i zobaczymy jak to będzie ale dzisiaj masakra jakas ,a i dodam ze miał przepukline pachwinowa może być to związane z tym ze mu tam co uwierz albo pobolewa.? Kurde niby mówi ze nie boli go... Ale kto go wie będę z mała jechać to i z Nim na kontrol do chirurga skocze a we wtorek do pediatry skocze niech posiew zrobią może co go swedzi chociaż ja tam nic nie widzę zero zaczerwienienie i zero otarc jakichś w kroku..

A do juli dzwonili ze szpitala właśnie ze może przyjechać bo się uporali z natłokiem.. Także zobaczymy co dalej jak się dowiem napisze :**

A teraz na serio IDE korzystać ze snu dzieciaków buziaki kochane :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 22:56

ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No baaa,szpital bylo STAC,aby wykrecic nr do ciezarnej???Wow,pod wrazeniem jestem.Chyba oni tez na naszym forum nas podczytuja ;-)

Pati,troche poczytalam o tym onanizmie dzieciecym...no ogolnie nie ma sie czym martwic,chociaz dla mlodego rodzica to moze byc szok...kurka,mnie tez to czeka z moim Malym.
    Moze Marzenka podrzuci namiar na jakies forum psychologiczne dla matek z takimi problemami?Tez bym chetnie sie w to wdrazala powoli...
    Najwazniejsze,to nie zawstydzac i nie krzyczec na dziecko,z tego,co pisza... Aha i dziewczynki tez to maja nie kupuj Nelci konia na biegunach :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 22:58

xpatiiix3, AgataP, lkc, Milaszka, Rybka Nemo, blue00, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh tez byłam w szoku jak napisała ze dzwonili ;) maz jej jutro ma iść do dyrekcji znowu na skargę ;D

Kuuu.. Jestem uzależniona od Was..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 22:58

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa następny es odeszły juz całkiem wody jest w drodze ;)

A wiec następny wcześniak Hehe będzie fifty fifty 5chlopcow i 5 dziewczynka w drodze ;)) jednak nów ma moc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:00

ÓptimusPrime, AgataP, lkc, anusiaa90, ap1526, natasza82, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tak można z zielonymi wodami odesłać do domu, przecież może dojść do zakażenia.. co za ludzie... ja bym dzwoniła po karetkę

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    A do juli dzwonili ze szpitala właśnie ze może przyjechać bo się uporali z natłokiem.. Także zobaczymy co dalej jak się dowiem napisze :**
    ufff całe szczęście

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka,ja bym do izby lekarskiej skarzyla!

AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra zaraz będzie na miejscu Hehe śmieje się ze w koszuli juz jedzie bo po co się przebierać hehehe no krejzolka ;D i mówi ze wody niby normalne były jak wszystko odeszło i nie wie czemu wczesniej zielone było na wkładce..

ap1526, natasza82 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech sie nie chwali,ze nie byly zielone,niech mowi,ze zielone!bo jeszcze powiedza,ze to nie wody a siuski :-)

ogladam dokument na tvp1 o dzieciach rodzicow skazanych na smierc w Chinach.Masakra...zal mi te dzieciaki...jaki okrotny kraj...a male dzieci nawet nie wiedza o co chodzi...juz wiem skad min jest slynny chinski child labour...serce boli,jak na to patrze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:10

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Amnezja Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba się zaczyna. Ja jeszcze nie chcę! Na dodatek M.w pracy :( Trzymajcie kciuki,żeby to były tylko przepowiadające.

ÓptimusPrime, AgataP, ewelina_d, lkc, sisiiii, zupaztytki, Lavendula, anusiaa90, sylvi, Paju, Rybka Nemo, natasza82, Agusia ;), Agusia ;), blue00, Mamadomina, Dotty84, Maga31, ChciałabymJuż, Nata, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa i będzie pani zdrowa i wraca do domu, pani nie rodzi ;P

Agata nów jest co z Tobą.?? ;P Ninja teraz powinna z pół obrotu pęcherz przebić ;P

No i zobacz Amnezję ruszyło, dawać dziewczyny rodzić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:14

ÓptimusPrime, ap1526, Amnezja, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rodze w Halloween :)

Amnezja powodzenia,moze to falszywy alarm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:16

lkc, Amnezja, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnezja,trzymamy kciuki w kazda strone :-) i na TAK i na NIE :-)

Amnezja, Dotty84 lubią tę wiadomość

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja to dziś prędzej pępkiem wyjdzie, niż dołem ;)

ÓptimusPrime, Paju, mada_lena, ChciałabymJuż, Limerikowo lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus mialam Was tylko podczytac bo nie mam sily na wiecej, ale leje ze smiechu z "Aha i dziewczynki tez to maja nie kupuj Nelci konia na biegunach":))))))))))))
    tez trzymam kciuki za Jule.

ÓptimusPrime, AgataP, ap1526, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, znajdź jakiegoś dilera, kup ze 3 butle oxy, i po sprawie;P

xpatiiix3, lkc, ÓptimusPrime, AgataP, ap1526, Amnezja, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    ja rodze w Halloween :)

Amnezja powodzenia,moze to falszywy alarm
    I tego sie trzymajmy! :-)

Ja tez od Was uzalezniona jestem ;-)
    normalnie poprawiacie mi humor,z Wami zapominam o wszystkich smutnych rzeczach i ciesze sie z Wami i przezywam :-) samo zycie :-)
    Fajna ekipa jestesmy ;-)

lkc, xpatiiix3, AgataP, Amnezja, Madlen222, Milaszka, Rybka Nemo, Maga31, Agata92, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    Moja to dziś prędzej pępkiem wyjdzie, niż dołem ;)
    O,to tak jak moj!Wpycha swoje male piastki w sam srodek pepka!Wyje z bolu :-)
    Jak tam Goplana,zyje?

‹‹ 1727 1728 1729 1730 1731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ