Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadziulka112 wrote:Badał. Ja tak mam pierwszy raz od początku ciąży.
Teraz to już na pewno nie zasnę. Oby było wszystko dobrze z Julą
Mi kiedys z 3 dni leciala brazowa krew,malo prawda,ale zawsze.No i bylo to w polowie 2trym -
Pizdziec koniec miałam iść spać a tu poród, a teraz jeszcze jakieś komplikacje jak tylko wiadomość dostane napisze Wam, bo nie zasnę, na pewno nie.. Nawet juz się pomodliłam za Nich..
ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, Limerikowo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyno to ladnie sie porbilo mam nadzieje ze u Juli to tylko zaslabniecie jakies delikatne,kurde trzymam kciuki...
JA NIE RODZE DZISIAJ ANI JUTRO POWIADAM WAM JA RODZE OSTATNIA,(ewentualnie na Halloween,ale jak nie na Halloween to ostatnia rodze.)
Santoocha mozesz bizness rozkrecic wiesz,dilerka to dochodowa sprawa jesta zaloze sie ze chetne beda zawsze
lkc, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pośmiałam się z Agaty zakupów, koni na biegunach, naleśników (bo i u mnie były od kilku dni), z wesołej porodówki
ale ostatni sms o Julii mnie zmroził
choć to się chyba zdarza, nie? że się mdleje
oby to tylko tak z bólu itp
AgataP lubi tę wiadomość
-
Wstrzymuja wszystko. Dziecku nic nie zagraża, ale poród naturalny i cesarska zagrażają Julii. Jeśli będzie trzeba wybierać Julia napisała by wybierać dziecko szpital to ma ja nie mogę nic zmienić. Nadal zero kontaktu z Nią. Kurwa a taka szczęśliwa jechała ze rodzi!!! Dziewczyny dziękujemy za wszystko. Patrycjo napisze do Ciebie jak będzie wszystko jasne co tu się dzieje bo ja sam jestem w szoku. Pozdrawiam.
Limerikowo lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyNo nieeee,nie mam slow...
Julenko,Slonko,trzymaj sie,dziecinko!Jestes potrzebna Corence,Mezowi i bliskim!
Kochana,badz silna!!!
Zalewaja mnie lzy....
wspieram!!!
Jebany szpital,jebana sluzba zdrowia!Sorki,ze tak pisze,ale zla jestem,bo Julka juz od dluzszego czasu powinna byc pod ich super opieka...Pozwac gnojkow!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 00:54
AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Nie mogę zmroziło mnie jak cholera, łez nie mogę powstrzymać... Modle się za Nich, musi się wszystko skonczyć dobrze przecież..!!! Niby obcy sobie ludzie, a jednak tak blisko i się już trochę poznałyśmy przez te parę miesięcy... Czemu ta dziewczyna ma tak pod górkę pod koniec ciąży... Wierzę mocno cały czas ,że za niedługo dostanę dobrą wiadomość od jej męża i będę się mogła z Wami podzielić..
Limerikowo lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
to są właśnnie rzeczy których boję się bardziej niż bólu
biedna, i mąż biedny, co on musi teraz przeżywać
Boooże...co za świat
a szpital ją do domu odsyłał, ciekawe co jakby się do rana nie pozbierali z tymi pacjentkami
to takie dziwne, że była świadoma i rozmawiała, płakała, śmiała się i co?
jestem wstrząśnięta po prostu