X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    O,to tak jak moj!Wpycha swoje male piastki w sam srodek pepka!Wyje z bolu :-)
    Jak tam Goplana,zyje?
    Od wczoraj nie pisała, i ja też jej głowy nie zawracam. Napisze, jak będzie mogła:).

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie boli cos pipka jakby ściska mnie w środku może się tam kurcze, czy co i kluje mnie w miejscu szycia tam gdzie mam bliznę po Marcelu..

A Jula na miejscu już ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo nieźle - jula trzymam kciuki żeby było szybko i dobrze !!
    alka a my myślałyśmy że już po cc no ale każdy dzień się liczy więc jak może niech posiedzi jeszcze

pati u mnie synek też już reaguje emocjonalnie, chyba na całą sytuację bo jeszcze małego nie ma na świecie - może i ja się poradze was tutaj - marzenko proszę o radę - bo on od miesiąca gdzieś zaczął się jąkać, tak zacinać zwłaszcza jak bardzo chce coś powiedzieć, początkowo śmialiśmy się że za szybko myśli a za wolno mówi ale minął miesiac i poprawy niema, na dodatek źle sypia, zgrzyta na zębach i obgryza paznokcie - logopeda go widział i oczywiście jak większość stwierdził że musiał się wystraszyć czegoś itd mam wrażenie że w rodzinie już na nas patrzą dziwnie - ale kurcze my naprawde nie krzyczymy po nim, baa poświęcamy każdą wolną chwilę do tego stopnia że nawet śpi z mężem teraz i przenieśliśmy go do naszej sypialni żeby nie spał w pokoju sam, bajek nie ogląda strasznych żadnych, myszki miki i kubusie.. wydaje się taki mądry, przygotowany, oswojony a widać że jednak emocjonalnie coś nie daje rady? choć doczytałam już u dr.google że może to mieć związek z wyborem laterizacji - do tej pory wydawało się że lewa ręka mu dominuje choć robił raz jedną raz drugą a teraz zaczyna dominować prawa - i stąd zaburzenia w mowie - ale to tylko moja teoria z neta wyjęta.. w każdym razie bawimy się, przytulam go ile mogę, dostaje syrop z magnezem i melisą ale mam obawy co będzie jak się maluch pojawi tak realnie obok niego - niby ma wyjaśnione, łóżeczko stoi, wszystko wie, mam bratanka małego więc wie jak wygląda i zachowuje się małe dziecko, ma kupiony prezent który dostanie od braciszka - napewno mój pobyt w szpitalu, teraz leżenie i ograniczenia nie ułatwiają mu ale co ja mogę zrobić..

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    Agata, znajdź jakiegoś dilera, kup ze 3 butle oxy, i po sprawie;P

Ewelina ja zmieniam taktyke,ja rodze ostatnia z nas wszystkich ! :)

ja sobie tu posiedze z popcornem i poczytam jak Wy rodzicie i dopiero sie Ninja ruszy łaskawie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:31

lkc, xpatiiix3, ap1526, Fidelissa lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    Agata, znajdź jakiegoś dilera, kup ze 3 butle oxy, i po sprawie;P
    Ja dysponuję oxy B) Dogadamy się jakoś ;)
    Dziewczyny rodzące powodzenia!
    Ja przespałam cały wieczór...
    I idę spać dalej.
    Dobranoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:36

ÓptimusPrime, AgataP, Amnezja, Agusia ;), Mamadomina, Dotty84, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Ja dysponuję oxy B)
    Dziewczyny rodzące powodzenia!
    Ja przespałam cały wieczór...
    I idę spać dalej.
    Dobranoc.
    no i proszę;) daleko nie trzeba było szukać;)

Santoocha, tu jest tyle spieszących się do porodu, że jakbyś zaczęła handlować, to spokojnie możesz iść na macierzyński na 5 lat i zamknąć gabinet ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:37

ÓptimusPrime, santoocha, AgataP, ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz, a ja głupia martwię się że pracownika nie mam, a tu taki biznes do zrobienia ;)
    Człowiek uczy się całe życie.

To komu komu, bo idę do domu? :D

ÓptimusPrime, ewelina_d, AgataP, Agusia ;), Maga31, ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoo Jula zajechała i z grubej rury od razu ;))

Mężu Juli pisze:

Rozwarcie na 5cm, szyjki brak, zostaliśmy juz pokoik do rodzinnego, zona juz na fotelu i zakaz chodzenia bo może coś wylecieć. We wszystkich pokojach krzyki rodzących, a moja wariatka się śmieje ze rodzi. Położna mówi, ze gaz rozweselajacy niepotrzebny bo jest pełną energii.ktg podłącza dopiero za chwile co do oksytocyny nie będą na razie podawać czekają aż samo się rozkreci. Wód jeszcze jest dużo wiec cieknie. Wiadomości przekazane teraz trzeba papiery wypełniać bo prjeta od razy na badanie rozwarcia.

ÓptimusPrime, anusiaa90, lkc, AgataP, ap1526, Paju, Amnezja, mada_lena, Milaszka, Rybka Nemo, natasza82, Agusia ;), blue00, Mamadomina, sisiiii, Dotty84, Maga31, ChciałabymJuż, Marzena27, Eve, Nata, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tvp2 leci jeden z najpiekniejszych filmow The Fountain, Darrena Aronofskiego...znowu bede ryczec...

Go Jula!!! :-)

AgataP, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość

• anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawic Was na troche i od razu rewelacje :-P

Jula zycze szybkiego porodu
    Amnezja 3mam kciuki zeby to byly tylko przepowiadajace
    Viv oby malutka jeszcze kilka dni wytrzymala w brzuszku
    Alka jezeli wszystko z malym dobrze to tez niech siedzi. Kazdy dzien jest na wage zlota, a Tobie zycze duzo sily, z reszta Wam wszystkim. Mam nadzieje, ze nie pominelam nikogo. Swoja droga u mnie moglo by cos ruszyc :-P

Amnezja, Viviana lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Next:

Wszystko się dzieje teraz błyskawicznie w szpitalu o dziwo! Zona przerzuciła się ze śmiechu w płacz, ze juz czekolady nie zje i jak dogodzic kobietom.? Następne wieści dam jak będzie się cos więcej dziać albo wyśle my zdjęcie corci! Będę tata!!!

lkc, ÓptimusPrime, Lavendula, ap1526, Paju, Amnezja, mada_lena, Milaszka, natasza82, Mamadomina, Dotty84, Maga31, ChciałabymJuż, anusiaa90, Viviana, Marzena27, Eve, Nata, Rybka Nemo, Fidelissa, Limerikowo lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I powiedzcie mi jak tu zasnąć Hehe

Zaraz Agatę z zaskoczenia pierdyknie i będzie ;) Hehe

Izia niestety wrażliwe cos te Nasze chlopaki ;) ale damy rade :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:54

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sypie sie,sypie sie...teraz dostalam mega kolke w okolicach prawego zebra...ja tu zjade....i glowa na migrene mnie boli...oszaleje....

jej,jacy ci Wasi Mezowie kochani!Cudo!tak sie ciesza z dzidz i Was kochaja!Super!!!Az przyjemnie poczytac takie emocje...Pieknie :-) :-) :-) aaaaahhhhhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 00:01

• santoocha Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Next:

Wszystko się dzieje teraz błyskawicznie w szpitalu o dziwo! Zona przerzuciła się ze śmiechu w płacz, ze juz czekolady nie zje i jak dogodzic kobietom.? Następne wieści dam jak będzie się cos więcej dziać albo wyśle my zdjęcie corci! Będę tata!!!
    Zajebiście :D

Oby szybko poszło!

• madziulka112 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam dzisiaj od mojego doktorka z bólem podbrzusza, a teraz mam brązowe plamienia. Sama nie wiem co o tym myśleć. Chyba tak po zazdrościłam, Jula trzymam kciuki!!!

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Następny:

Skurczy brak. Są jedynie delikatne. A dzieciątko samo się pcha. Położna daje nam max godzinke. Lekarz, ze do 6 nie urodzimy. Zobaczymy wariatka opierdala rodzące krzyczace ze tylko stresuja a ona na lajcie podchodzi. I mówi zeby musiały tyle czasu spędzić na porodowce co ona to by się cieszyły ze rodzą a nie dra ze zabija za tego plemnika co im to zrobił. Wiec u nas w sali na wesoło plus jej huśtawki ze śmiechu w płacz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 00:04

ÓptimusPrime, lkc, AgataP, ap1526, Paju, Amnezja, natasza82, Mamadomina, anusiaa90, Eve, Eve, Rybka Nemo, Fidelissa, Limerikowo lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    Wróciłam dzisiaj od mojego doktorka z bólem podbrzusza, a teraz mam brązowe plamienia. Sama nie wiem co o tym myśleć. Chyba tak po zazdrościłam, Jula trzymam kciuki!!!
    A badal Cie w srodku?Bo mi czasem tez poleci,jak wziernik wlozy...
    No chyba ze now ;-)

• sylvi Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma to jak mieć dobry humor na porodówce :D

ja mam nadzieję, że jakoś ten kręgosłup nie będzie mi doskierwał w nocy, dzisiaj to była jakaś masakra, nawet obrócić się z prawy na lewy bok nie mogłam, już nie mówiąc o wstaniu z łóżka, mega wyzwanie to dla mnie było ;/

ap1526 lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ostatnia na razie cos nie tak jest...

Lekarzy się zbiegło full. Julia straciła przytomność. Dziewczyny na razie przerywam relacje live. Życie moich kobietek teraz się liczy!

Limerikowo lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka,po tej ostatniej wiadomosci to juz na pewno nie zasne...Kurde,pozwalabym tych pieprzonych gnojkow lekarzy,ze Julke tak odeslali...Mam nadzieje,ze to tylko zaslabniecie....
    Trzymaj sie Jula,Malenstwo i Maz Juli!!!
    Jestesmy z Wami

‹‹ 1728 1729 1730 1731 1732 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ