Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycholera,trzymaj sie Julia tam! ale co sie stalo ze jej zagraza,masakra,mam nadzieje ze wszytsko sie skonczy ok,nie ma wyjscia innego musi byc ok.Teraz juz jie pospie,a mialam czuja zeby wstac i sprawdzic czy wsio ok.Kurde JULA TRZYMAJ SIE KOCHANA!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 01:14
-
3 wenflony jeden do nawadniania by dziecko dało rade po pęknięciu pęcherza 2 do wstrzymania porodu 3 do leków i pobierania krwi. Za szybko traci krew będzie miec przetaczana. Do tego skurcze się pojawiły ,aż serce boli jak ciało nie współpracuje z Nią. Podczas skurczy jej ciało cierpi i się wygina. Lekarze dają czas do 4 na uspokojenie wtedy decyzja Julia czy nasza kruszynka. Lekarze pozwolili przyjechać najbliższej rodzinie wiec ja kurwa nie rozumiem czy oni juz decyzji nie podjęli! Gdyby można było bym był na jej miejscu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 01:22
Limerikowo lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Teraz powiem jedno pierdolony nów/ magia księżyca kurwa to jest.?! Ja nawet sobie nie potrafię wyobrazić co oni teraz przeżywają... To niesprawiedliwe.. A zdaje się dzisiaj gadałam z Nią przez telefon śmiała się i tak dalej serce pęka jak się czyta takie rzeczy... Ale wierze ,uparcie wierze, ze będzie wszystko dobrze, musi się skończyć dobrze.!!! Nie potrafię zatrzymać potoku łez masakra jakaś.. Mam wciąż nadzieje, ze zaraz dostane jakąś pozytywna wiadomosc..!a dzięki Bogu ,że chociaż w szpitalu jest..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 01:28
Livia
Nela
Marcel
-
głupio mi trochę się wypowiadać,
jestem od niedawna, nie znam dziewczyny
ale po prostu nie mogę,
jest w tym na pewno jakieś utożsamianie i przerażenie
ale tu już nawet nie oto chodzi, jest mi jej tak strasznie żal,
jej męża
Boże co on musi czuć teraz
nie życzę nikomu
poród to powinien być początek, coś pięknego
a tu scenariusz taki się przewiduje, że tak czy inaczej niedobrze
jak wybrać? nie da się
trzymam kciuki cholernie mocno i nie zasnę normalnie
wierzę, że się lekarze postarają, że jest silna i wszystko się dobrze skończy
(
-
Będzie dobrze, dostanie krew, ustabilizuja ją. Nad ranem urodzi i będzie git. Musi byc kurwa git!!!!
Toż kurwa nie średniowiecze, zeby kobieta przy porodzie umierała. Nie ma takiej opcji i tego sie trzymamy!AgataP, xpatiiix3, Amnezja, Milaszka, natasza82, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny