X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejciu co za nocne emocje, a ja się przejmowałam, moim krwotokiem z nosa w nocy i bólem zatok ehh.

Jula kochana trzymam kciuki za Ciebie i Zuzię, cieszę się, że w takiej chwili Twój mąż Cię wspiera, wszystko się ułoży :)

VIV kochana miałaś jeszcze tydzień poczekać w dwupaku, ściskamy nóżki i czekamy, trzymam kciuki :)

Alka, dla małego każdy dzień w Twoim brzuszku jest bardzo ważny :)

Viviana lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo to troche ulzylo po takich wiadomosciach,mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok,trzymam kciuki.Teraz sie zdrzemne na godzine bo cala noc czuwalam nad komputerem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze kochany,dopiero doczytalam ,lzy ciekna mimo,ze juz sytuacja w miare opanowana,to nie tak miala wygladac najpiekniejsza chwila,co ten maz musi przezywac

• Mamadomina Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, popłakałam się, dopiero doczytałam. Dobrze, że jest lepiej. Trzymam kciuki za obie.

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caśka wrote:
    Ciekawe czemu w ciazy ciagle z tym moczem sa probemy??
    Tez bym chciala wiedziec....

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • lkc Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dlatego ze wszystkie narządy poscciskane. Nerki tez tak konkretnie. A przy cewce jeszcze swietne warunki dla bakterii i potem same problemy..

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety!!! Dopiero doczytalam..
    Jula trzymaj sie! Najgorsze juz za Toba! Teraz bedzie juz tylko lepiej! Jestescie dzielne dziewczyny, dacie rade -nie ma innej opcji!
    Boze serce wali mi jak oszalale z tych nerwow!

Na 11 ide do lekarza na badanie i ustalic szczegoly co do cc, ale teraz boje sie jak nie wiem!

Trzymajcie sie wszystkie, damy rade!!

natasza82 lubi tę wiadomość

• izia Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow jula nie mogę uwierzyć jak mogło dojść do czegoś takiego - aż krew mrozi jak się to czyta - cieszę się bardzo że opanowali sytuację ale to tak nie powinno być - przy takich rzeczach to co pisała wczoraj niecierpliwa o terminarzu itd sory ale wydaje się niedorzeczne.. życie życiem i ważność spraw wyższych jest - ja nawet nie myśle o iściu na jakichś wszystkich świętych, fryzjera itd już dawno odpuściłam, leże i przymykam oczy na wiele ważnych spraw ale są rzeczy ważniejsze

ciekawe jak tam vivi i co u goplany - coś ostatnio te październikowe listopadówki nie mają łatwo..

Milaszka, Viviana, mada_lena, Limerikowo lubią tę wiadomość

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, jaki dramat! Jula, jesteśmy z Tobą myślami, teraz moźe być tylko lepiej!

Ja dziś w nocy przespałam moźe w sumie 30 min. Dopadł mnie combo bonus - straszny ból gardła + zgaga :( Nie mogłam ułoźyć się w łóźku, wszystko mi przeszkadzało w tym gardle. Większość nocy spędziłam na siedząco. Dziś gaviscon pójdzie w ruch i moźe uda mi się odespać.

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Jej co tu się dzieje. Wspolczuje strasznie Juli. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Ja nie wiem zeby w dzisiejszych czasach , tak idących do przodu były takie problemy w tych szpitalach. To się w głowie nie mieści kto w nich pracuje. Jakieś konowaly chyba, bo inaczej ich nie idzie nazwać.
    Ciekawe jak będzie się czuła po wybudzeniu. Trzymam kciuki z całych sil

r5bup6u.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj noc spokojna. Z przerwami na toaletke nawet do 8 pospalismy.

No a dzisiaj upragniony 37 tydzień zaczynamy :)
    Oby do 3 listopada i będę się czuć bezpiecznie :)

r5bup6u.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze niedlugo dostaniemy jakies dobre wiesci o naszych dziewczynkach... Co tam się moglo stac z nasza Jula?
    Modle się za nie i czekam...

Milaszka lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże jaka noc :(
    Biedna Jula i nie wyobrażam sobie jak musiał być przerażony jej mąż!!
    Mam nadzieję że sytuacja na prawdę jest opanowana.

Ja byłam wczoraj w szpitalu tzn w poradni i dowiedziałam się że moja waży na ten moment(37t 0 d) 3990 czyli gdzieś o 15g za mało żeby można ją było zakwalifikować teraz do cięcia w państwowym szpitalu :DD
    Musi ważyc w 37 tyg ponad 4.tylko ze granica błedu jest +/- 500 g

Najlepsze było hasło położnej-no dziwna waga ...w sumie to współczuje pani ani to ciąć ani rodzić :DD

Mam przyjsc uwaga 3 listopada(moj termin porodu! w prywatnym szpitalu) i wtedy jeszcze raz ją zmierzą
    Mnie to w sumie rozbawiło..bo widziałam że nawet lekarz był zażenowany tym co mówił
    ale mój mąż tak się wk...że godzinę pozniej zrezygnował z umowy o pracę(ma dwie) żeby na NFZ z naszej kieszeni nie poszedł już oni grosz na marne
    Po macierzynskim tez rezygnuję z jednej umowy(tez mam dwie) nie będą się ch...paść za naszą kase!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 08:56

Agusia ;), karmelek, Eve, Maga31, ChciałabymJuż, mada_lena, natasza82, Agata92 lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak hihi wagę ma niezłą na Twoja córcia :) nie zazdroszczę usłyszeć taki tekst, ja za tydzień mam usg w 36+2 i też dowiem się jak rośnie mój klocek :)

natasza82 lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na wieści i trzymam kciuki za dziewczyny.
    Nie piszę ostatnio za dużo, bo wyszło trochę problemów akurat na końcówce, akurat na szczęście nie z ciążą, ale mam tatę po operacji, lekkie problemy z Młodym i przedszkolem. Podczytuje na bieżąco.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nadrobiłam... Straszne co to się działo z Julą...Dobrze, że są już w innym szpitalu - mam nadzieję, że teraz są pod lepsza opieką! Pozwałabym taki szpital! Poryczałam się... Modlę się o zdrowie dla Julii i małej Zuzi

wff2trd8302o6ogx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,
    Chyba jednak jeszcze dobry,bo jak na razie o Juli wiadomosci pozytywne.
    Nie moglam spac w nocy,tak sie martwilam...
    Teraz jak durna czekam na ta 13,jak juz beda wybudzac Julke.
    Dobrze,ze jest gdzie indziej,bo jakby zostala tam,nie wiadomo,jakby to sie skonczylo...
    Wierze,ze bedzie dobrze z Julka i Malutka!
    Jestesmy z Wami!

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Uuuuuff...

Własnie napisal maz juli. Jest w innym szpitalu o 13 wybudza ją ze śpiączki będą obie żyć ;) huuuuuuura

..a teraz sprobuje sie przespać :D

uffff,

• KUNIAK Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby poród taka hmm rutynowa sprawa a tyle może się wydarzyć:/

Agusia no szok jaka kluska :D tym bardziej ze ja jako dziecko byłam chuda jak szczur:d
    Dopiero jak zaczełam mieć kłopoty z tarczyca to się zaokrągliłam :)
    Tylko rozwala mnie że przy takiej wadze 15 g robi im ta róznice przecież to jakiś absurd!

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Boże jaka noc :(
    Biedna Jula i nie wyobrażam sobie jak musiał być przerażony jej mąż!!
    Mam nadzieję że sytuacja na prawdę jest opanowana.

Ja byłam wczoraj w szpitalu tzn w poradni i dowiedziałam się że moja waży na ten moment(37t 0 d) 3990 czyli gdzieś o 15g za mało żeby można ją było zakwalifikować teraz do cięcia w państwowym szpitalu :DD
    Musi ważyc w 37 tyg ponad 4.tylko ze granica błedu jest +/- 500 g

Najlepsze było hasło położnej-no dziwna waga ...w sumie to współczuje pani ani to ciąć ani rodzić :DD

Mam przyjsc uwaga 3 listopada(moj termin porodu! w prywatnym szpitalu) i wtedy jeszcze raz ją zmierzą
    Mnie to w sumie rozbawiło..bo widziałam że nawet lekarz był zażenowany tym co mówił
    ale mój mąż tak się wk...że godzinę pozniej zrezygnował z umowy o pracę(ma dwie) żeby na NFZ z naszej kieszeni nie poszedł już oni grosz na marne
    Po macierzynskim tez rezygnuję z jednej umowy(tez mam dwie) nie będą się ch...paść za naszą kase!

współczuję.. polska to dziwny kraj...
    czy piszesz o "naszej" poradni ??

‹‹ 1732 1733 1734 1735 1736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ