Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata92 gratulacje:)
Madlen222 a nie myslalas zeby maluszki polozyc razem do lozeczka?? Z tego co kojaze to spia osobno kazdy w swoim a z tego co czytalam to maluchy szczegolnoe blizniaki potrzebuja bliskosci i moze Julek potrzebuje bardziej tego niz Lena. W dzien pisalas ze kladziesz ich razem w kojcu i spia to moze w nocy tez warto sprobowac.Agata92, Maga31, Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
AgataP dzisiaj miala byc nasza kolej i co znowu sie opierdzielamy...
A tak powaznie cala noc ryczalam z bolu tak mnie cale podwozie boli przy kazdej zmianie pozycji i wstawaniu do lazienki.AgataP lubi tę wiadomość
-
Witam ja jak zwykle sniadanko ja mezus poszedl do pracy i zaraz dalej w kimonko - mam nadzieje!
Agatko wielkie gratulacje!
Madlen kochana mąż nie może troche zastąpić?Albo moze mamuska?Kiedys pisalas chyba ze po porodzie przyjezdza. Musisz odespac i złapać nowej energii. Mimo ze jeszcze nie mam malutkiej na zewnatrz i nie wiem jaka bedzie ale wiem co brak snu i zmeczenie robi z czlowieka...Agata92, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Witam sie niewyspana, ale w dobrym humorze ;P
Gratuluje Agatkowielkolud
A ja na nogach lece zaraz się umyć sniadanko i malej kolejo na przewijanie, przebieranie, śniadanie i wioo, Marcel owi babcia robi śniadanie hehe
Ziiiiimno dzisiaj ;oo brr..
Madlen sprobuj tak: smoczek, przystawianie wczesniej jak mówi izia albo trzymaj dłużej przy cycku nie odkładaj za szybko tylko zaczęłam aż mocniej zaśniedasz rade :**
Czekam na więcej wieści po powrocie z domu
Miłego ;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 07:19
Agata92, AgataP, Maga31, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej
Agatko gratulacje. Zdrowka życzę
A my dzisiaj po nieprzespanej nocy. Malý się wiercil, kopal i jakiś nad aktywny był. Poza tym pachwiny bolaly i trochę brzuch w dolnej części i do tego prawa nerka. Jestem mega niewyspana. Może uda mi się jeszcze zasnąć.
Nareszcie koniec 37 tyg czyli ciąża donoszona. Uffff))
Agata92 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry z rana
MY juz po śniadanku bo straszny głód mnie zbudził
Agatko Gratulacje !!! Dobrze że zrobili cc bo Wituś naprawdę dorodny chłopak
Madlen współczuję al pewnie każda z nas też będzie miała taki kryzys ale dasz radę próbuj może trochę w dzień drzemać jak dzieci spią.
Viv wszystko będzie dobrze jesteście pod dobrą opieką.
A ja idę dalej spać bo po śniadanku mnie zmuliło Dobranoc
Miłego dnia:)Viviana, Madlen222, Agata92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
blue00 wrote:Zamiast spac rodzicie
gratuluje Agata92!!!!!!
ÓptimusPrime, Agusia ;), Marzena27, Maga31, ap1526, Amnezja lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnylkc wrote:Moja Babcia zawsze mówiła "kiedy zrobione - wtedy urodzone". Teraz się wyda kto szalał po nocach
i zawsze sie mawialo:No nie,na stacji,w Maluchu,z lewa noga przez okno?!!!!!
Doberek!
Kto rodzi???? Kwiecie???Milaszka, anusiaa90, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane w Halloween
Agata i Nastka jedziecie dziś z "koksem" hihi dziś Wasza kolej
Rewolucja dobrze, ze ktoś się zlitował, swoją drogą jak czytałam niektóre tłumaczenia ze strony "młodszych" brzuszków ehhh szkoda gadać
Ja znów w nocy nie spałam, nie wiem ale chyba i u mnie coś się szykuje, od trzech dni strasznie twardnieje mi brzuch, boli krzyż i od razu dochodzi ból miesiączkowy, czuję, ze muszę iść się "załatwić" (sorry za opis) a rano jak rozchodzę się jest w miarę, później na wieczór powtórka, oby wytrzymać weekend i w poniedziałek wizytajeszcze 8 dni i mogę rodzić, także Adrianku siedź jeszcze chwilę w brzuszku mamy
AgataP, sisiiii, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGATA GRATULACJE !!
Madlen slonce a moze faktycznie mm...kurcze nie wiem co Ci poradzic,bo pewnie sama bym nie wiedziala co robic nigdy nie mailam dzieci i nie wiem,ale bardzo chcialabym Ci pomoc,przesylam Ci pozytywna energie,mysle o Was kochana i trzymam kciuki.
Nastka no wlasnie nie spać,zwiedzać,nie ma opierdzielania ja ide przywdziać mój strój chwytam kose i czekam
mam zatkane lewe ucho troche boli,super w sam raz na poród bede w szpitalu krzyczec do nich zeby sie ustawialy z prawej strony łóżka bo z lewej nichuja nie slysze i beda msuialy do mnie krzyczec...
cala noc nie spalam sie wiercilam,a teraz niby wyspana jestem...a oka nie zrmuzylam na moment doslownie...mam nadzieje ze to juz ten kop energii przed porodem(tiaaa jasne..)
NO TO JAK DZIEWCZYNY KTORA Z NAMI RODZI DZISIAJ :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 08:24
ewelina_d, Maga31, Rybka Nemo, Madlen222, Agata92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina no to dawaj dawaj a stroj masz?
Agusia jak sie wystroje to wrzuce
narazie pije kawe i ogladam tv ,wiadomo ze dla mnie ta pora dnia to jeszcze noc wiec musze sie jakos przestawic na niespanie
,ale powiem Wam ze mam cos podejrzanie dobry humor...podejrzane to w cholere...dawno takiego dobrego humoru nie miałam,a w nocy jeszcze był placz i lament ze mnie ucho i brzuch boli i spac nie moge...hmmm podejrzane...Agusia ;), lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny