Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedziałam mojemu co myślę. W ogóle od wczoraj ściażka wojenna i nawet mi się nie chce o porodzie myśleć, bo chwilowo mam nadzieję, że zatka kakao i dojdzie do niego kilka rzeczy, bo przy pierwszym nie był tylko ciocia położna.
Poza tym, jak tylko malutki będzie trochę ustabilizowany z jedzeniem, to odciągam ppokarm do lodówki i idę w cholerę tam gdzie zasięgu niet - bo jak się syn rodził to był tylko na dojazdy bo akurat jeszcze w Anglii mieszkaliśmy a ja w Polsce rodziłam i trochę był trochę go nie było. No i zobaczymy jak mu pójdzie, bo kuźwa zdziwiony, że jak bym np tak jutro urodziła, to za tydzień dziecka na urodziny nie możemy zabrać. grrrrrrrryzę dzisiajFidelissa lubi tę wiadomość
-
Viviana wrote:No właśnie ja tez myślę czy to nie o konflikt chodzi. Kto się zna i podpowie. Ja mam rh+ i maz tez rh+ to czy możliwy jest wtedy konflikt? No i mówili cos o przeciwcialach.
Viviana lubi tę wiadomość
-
Santocha, brzuszek cudny, ale wysoko, ale wiem też, że Ty to kobieta pracująca więc pewnie opadnie tuż przed porodem:)
Aloszka słodziak jest że hej:) Już się mojego doczekać nie mogę. NAsz syn natomiast widać że przeżywa, bo cały czas się tuli do mnie, oprócz tuż przed szkołą, bo tam to obciach jest przecież.
pierdzielę albo rodzę jutro, albo przez weekend krzyżuję nogi do poniedziałku bo mi się nie chce co roku wyłuchiwać że to nie wypada w takowe święto zabaw hucznych urządzać...lkc, AgataP, Marzena27, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny czyli u nas konfliktu nie ma.
Marzenka chyba juz wiem o co chodzi dzieki razem z grupa krwi mialam oznaczone przeciwciala pisalo cos ze nie wykryto jednak oznaczone to miałam dawno może to się zmienia czy co. Oby to zle nie wplynelo na Amelke tylko. -
Viviana wrote:Dzięki dziewczyny czyli u nas konfliktu nie ma.
Marzenka chyba juz wiem o co chodzi dzieki razem z grupa krwi mialam oznaczone przeciwciala pisalo cos ze nie wykryto jednak oznaczone to miałam dawno może to się zmienia czy co. Oby to zle nie wplynelo na Amelke tylko.
będzie dobrze :*Viviana lubi tę wiadomość
-
Karmelek gratuluje ;**
FK to juz tuz tuz
Rewolucja super, ze się odezwałaś i udało się następczynię znaleźć na liscie
Chcialabymjuz no oby wielkoluda nie byłowspolczuje takiej gin ;o
Viv jesteś silna dasz rade :** Amelia z sierpniowek miała konflikt jakiś majac 0 rh+, a Ty się nie martw podadzą Wam najwyżej cos tam i będzie ok
Goplanka aloszka pluszowy słodziak :**
A ja padnięta jutro sporo godzin poza domem maraton z małą pierwszy tak długi.. Szpital ,upust krwi mój, wizyta u gin po zaświadczenie do becikowe go, potem doniesienie dokumentów do becikowego i zasiłków do mopru ,potem dopisanie malej do składu rodziny w komunalnym i o 12 powrót do szpitala po wyniki, a wszystko z małą to poświęce cyckiem w urzędzie i w szpitalu a co.. ;o ciut się boje tego latania z Nią ale co zrobić.. Muszę.. ;/
Kolorowych ;**
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 22:27
Viviana, Maga31, FK81, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Natasza no nie do końca wiem o jakie przeciwciala chodzi. Cos dr mówiła ze mała ma inna grupe niz ja i wytworzyly się przeciwciala i mala ma kilka parametrow nizej mn.in hemoglobina. Ma dostac zastrzyk. To noja pierwsza ciaza i krwi nie miałam przetaczanej. Moze jutro cos więcej się dowiem.
Pati no ja mam 0rh+właśnie nie kojarzysz jic więcej o tej dziewczynie z sierpniowek?
I pytanie do matek karmiacych. Msm laktator avent reczny. Ktora sciagala nim pokarm jak szlo na poczatku i czy uciskac powoli czy szybko bo nie chce piersi poranic i co ile sciagac? Prosze o podpowiedź. -
Vivi ja ściągam powoli. Zasysać i trzymam kilka sekund. Wg mnie idzie lepiej.
Daj znac co i jak z tymi P/ ciałami. Wspieram mocno:*
Chcialabymjuz zaakceptowałam zaproszenie
Pati powodzenia jutro!
Mamadomina nagadaj swojemu. Jak to on na imprezę a ty sama z dżieckiem? No way. Co to ma byc?teść egoista
Viviana, Mamadomina, xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
O godzinie 0:40 31.10. 2014r. przyszedł na świat przez cc Witold z wagą 4600g i 58cm długości:)
ÓptimusPrime, staraczka83, Madlen222, mada_lena, Viviana, lkc, ChciałabymJuż, Rybka Nemo, Paju, Milaszka, natasza82, izia, blue00, blue00, Mamadomina, xpatiiix3, ewelina_d, misiaczk25, AgataP, maaartinka, Agusia ;), Dotty84, KUNIAK, Lafar_ra, Mag.1990, Marzena27, zupaztytki, anusiaa90, madlen1705, Strupka, Maga31, FK81, Fidelissa, ap1526, santoocha, Amnezja, Isia14, Ninusia, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata92 wrote:O godzinie 0:40 31.10. 2014r. przyszedł na świat przez cc Witold z wagą 4600g i 58cm długości:)
Agatko, kochana, ciesze sie wraz z Toba!Gratuluje!
Duzy chlopak! Zdrowka dla Was!!!
Jak juz dojdziesz do siebie, opisz wszystko koniecznie!
Piekne wiesci z rana
Agata92 lubi tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Poprzestawiało sie Julkowi
A tak na serio sprobuj go może bardziej aktywować w dzien żeby w nocy był zmęczony.
Kurde madalenka to ciężko tak bo one i tak powinny teraz większość czasu spać. Jezu chyba zasnął teraz...mam nadzieje, bo normalnie cierpliwość mi się kończy. Płakać mi się chce.