X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak coś wrzucam link do promocji Rossmann, są tam jakieś płyny do prania/płukania dla dzieci :)

http://www.rossnet.pl/promocje?utm_source=Redlink.pl&utm_medium=email&utm_campaign=gazetka promocyjna 31.10.2014 (aktywni)&page=1

Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata - jak się nie uczeszę i nie umaluję to w zasadzie wystarczy;) zamiast kosy wezmę jakiś nóż (mam same kolorowe, czerwony jest ok?:)) i tyle...?

AgataP, Maga31, lkc, Fidelissa, Rybka Nemo, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    Agata - jak się nie uczeszę i nie umaluję to w zasadzie wystarczy;) zamiast kosy wezmę jakiś nóż (mam same kolorowe, czerwony jest ok?:)) i tyle...?

no i juz jestes gotowa moja droga :) teraz tylko czekamy na skurcze :)

ewelina_d lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    ja też mialam potworną noc. Tam mnie napieprzał kręgosłup, że ledwo żyję. Co do porodów, to w większości zaczynają się w nocy, bo wtedy jest spokój i naturalna oksytocyna może się wydzielać. Taka podobno nasza natura.
    Madlen a nie możesz zabrać Julka do łóżka swojego? My tak się męczyliśmy z córką. Starszy syn ładnie nam przesypiał noce w łóżeczku a mała jak się urodziła, to za żadne skarby w nocy w łóżeczku spać nie chciała. Zabieraliśmy ją więc do łóżka naszego, gdzie normalnie bez problemów przesypiała całą noc, czasami wisząc na cycku a czasami nie.

Maga31, Madlen222 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę tak na poprawę humoru :) https://www.facebook.com/video.php?v=983400561685540

Maga31, Rybka Nemo, Evik lubią tę wiadomość

• KUNIAK Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry;DD
    Agata gratuluje! Dorodny kawaler:D
    Tym niecierpliwym życzę żeby to było dzis :D
    Karmelek,Dorotuchna gratulacje i zdrówka dla maluchów :@
    A mnie strach obleciał - w poniedziałek MY
    Niby sie cieszę ze to juz bo chodzę i wyglądam jak balon , nawet maz mówi do mnie per Bąbel
    Ale dopadły mnie wyrzuty sumienia o moje planowe cc, ona sie biedna niczego nie spodziewa a ktoś wlozy tam łapę i ja wyjmie nagle :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 08:54

mada_lena, Agusia ;), AgataP, ChciałabymJuż, Maga31, ÓptimusPrime, lkc, Fidelissa, Mag.1990, Rybka Nemo, Amnezja, xpatiiix3, Madlen222, Agata92 lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka toż to kawałek wypatrywanego czopa. Pierwszy może być przekrwiony:)
    Milaszka wrote:
    Dzien dobry!!! Gratuluje mamusiom nowym!! Karmelek, Dorotucha, Agata!!! <3 <3 <3

Mnie obudzilo mokro w majtach, poszlam do ubikacji okazalo sie ze to taki zabrwiony krwia sluz, jak w ostatnie dni okresu i z tego co pamietam dopoki nie ma zywej krwi wszystko jest ok, prawda :)? Prosze mnie tu uspokoic, bom troche jakas spanikowana, ze to juz tak blisko i takie objawy to normalka :P

Agatka gratuluję dorodnego syneczka :)

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natasza poczytałam o tym kellerze i kurr to chyba to. Jestem w szoku. Jeszcze dzis się dowiem bo wyslali nasze probki krwi do wojewodzkiego. Mam nadzieje ze to tylko podejrzenie i się nie sprawdzi. Wiesz cos wiecej o tym bo strach czytac.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż wypił cale mleko i musiałam zrobić kawę 3 w 1 fuuuj do wylania tego nie da się pić :(

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • asia099 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż wrote:
    ja słyszałam, że konflikt jest jak jest + i -
    Ja też mam rh+ i rh+ i lekarka mówiła, ze o konflikt nie musimy się martwić.

Ja mam konflikt mam rh- a moj maz rh+. W tym przypadku musiałam zrobic w ciazy dwa razy badania na przeciwciała. Wyszly na szczescie ujemne, nie wiem co w przypadku dodatnich by sie dzialo. I przy porodzie dostanę jakiś zastrzyk.
    Ale to podobno nic strasznego.

relgh371qq47owdh.png
    wwgzvfxmrhda6ta8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja też dzisiaj miałam jakoś niefajną noc. Też chciałabym dzisiaj urodzić, ale mimo, że coś się zbiera to chyba na dzisiaj się nie wyrobi. Strasznie nie podoba mi się jutrzejsza data, więc pewnie przy moim szczęściu to urodzę jutro :D

Pochwalę się Wam kufrem, który zrobiłam w prezencie dla kuzynki, a właściwie jej córeczki(nie wiem czy dobrze mi się tu powklejają te linki):
    tfoqab9ttprz_t.jpg

blue00, AgataP, Marzena27, Agusia ;), Dotty84, ChciałabymJuż, anusiaa90, Maga31, ÓptimusPrime, misiaczk25, Fidelissa, Rybka Nemo, Amnezja, Mamadomina, xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość

• Marzena27 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ogromne gratulacje!!!!
    ale masz Synusiowego ciałka do przytulania <3
    mam nadzieję, że dobrze się czujecie :)

Agata92 lubi tę wiadomość

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag.1990 wrote:
    Milaszka toż to kawałek wypatrywanego czopa. Pierwszy może byc przekrwiony ;))

Ale to czop nie jest taki bardziej w kawalku? Bo ja mam zwykly krwawy sluz.. Do tej pory w sumie. Rozmawialam z mama i powiedziala mi ze ona miala takie plamienie dzien przed porodem swojego pierworodnego, wiec moze u mnie tez tak bedzie :)

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Natasza poczytałam o tym kellerze i kurr to chyba to. Jestem w szoku. Jeszcze dzis się dowiem bo wyslali nasze probki krwi do wojewodzkiego. Mam nadzieje ze to tylko podejrzenie i się nie sprawdzi. Wiesz cos wiecej o tym bo strach czytac.
    Z tego co wiem to teraz nie powinno być juz groźne,może mieć silniejsza żółtaczkę,ale to ponaswietlaja ja i bedzie git:-)a nie pametasz jakie miałaś te przeplywy? Bo może tam juz coś bylo widać? Ale jeżeli były w normie tzn ze przeciwciała nie przeszły przez łożysko i nie zdążyło mu zaszkodzić,może to się stało dopiero przy porodzie,a miałaś plamienia w ciąży?

iv09hdgenu0skffm.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka wrote:
    Ale to czop nie jest taki bardziej w kawalku? Bo ja mam zwykly krwawy sluz.. Do tej pory w sumie. Rozmawialam z mama i powiedziala mi ze ona miala takie plamienie dzien przed porodem swojego pierworodnego, wiec moze u mnie tez tak bedzie :)
    mój czop to taki gęsty śluz, takie gile z nosa jak przy zapaleniu zatok;) więc to nie musi być kawałek. no i jak podbarwione krwią, to podobno już bliiiisko ;)

Milaszka, Maga31 lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek i Agata 92 - serdeczne gratulacje!!!

Agata92 lubi tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    mój czop to taki gęsty śluz, takie gile z nosa jak przy zapaleniu zatok;) więc to nie musi być kawałek. no i jak podbarwione krwią, to podobno już bliiiisko ;)

Świetnie :) :) :)

• Marzena27 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajjj Millaszka to u Ciebie już bliziutko ^^ dawaj znać :)

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecacie jakiś darmowy kalkulator skurczów?

Co do czopu, to jest go duzo ? Cos jeszcze się odczuwa jak wychodzi czop?

r5bup6u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi ja mam taka aplikacje sciagnieta w telefonie, ona jest z jakiegos tam mleka modyfikowanego, ale ma licznik skurczow :) to sobie sciagnij zobacz czy pasuje :) nazywa sie:

EXPECTINGBABY

Darmowa oczywiscie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:34

sisiiii lubi tę wiadomość

‹‹ 1850 1851 1852 1853 1854 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ