Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak coś wrzucam link do promocji Rossmann, są tam jakieś płyny do prania/płukania dla dzieci
http://www.rossnet.pl/promocje?utm_source=Redlink.pl&utm_medium=email&utm_campaign=gazetka promocyjna 31.10.2014 (aktywni)&page=1Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelina_d wrote:Agata - jak się nie uczeszę i nie umaluję to w zasadzie wystarczy;) zamiast kosy wezmę jakiś nóż (mam same kolorowe, czerwony jest ok?
) i tyle...?
no i juz jestes gotowa moja drogateraz tylko czekamy na skurcze
ewelina_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
ja też mialam potworną noc. Tam mnie napieprzał kręgosłup, że ledwo żyję. Co do porodów, to w większości zaczynają się w nocy, bo wtedy jest spokój i naturalna oksytocyna może się wydzielać. Taka podobno nasza natura.
Madlen a nie możesz zabrać Julka do łóżka swojego? My tak się męczyliśmy z córką. Starszy syn ładnie nam przesypiał noce w łóżeczku a mała jak się urodziła, to za żadne skarby w nocy w łóżeczku spać nie chciała. Zabieraliśmy ją więc do łóżka naszego, gdzie normalnie bez problemów przesypiała całą noc, czasami wisząc na cycku a czasami nie.Maga31, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry;DD
Agata gratuluje! Dorodny kawaler:D
Tym niecierpliwym życzę żeby to było dzis
Karmelek,Dorotuchna gratulacje i zdrówka dla maluchów :@
A mnie strach obleciał - w poniedziałek MY
Niby sie cieszę ze to juz bo chodzę i wyglądam jak balon , nawet maz mówi do mnie per Bąbel
Ale dopadły mnie wyrzuty sumienia o moje planowe cc, ona sie biedna niczego nie spodziewa a ktoś wlozy tam łapę i ja wyjmie nagleWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 08:54
mada_lena, Agusia ;), AgataP, ChciałabymJuż, Maga31, ÓptimusPrime, lkc, Fidelissa, Mag.1990, Rybka Nemo, Amnezja, xpatiiix3, Madlen222, Agata92 lubią tę wiadomość
-
Milaszka toż to kawałek wypatrywanego czopa. Pierwszy może być przekrwiony:)
Milaszka wrote:Dzien dobry!!! Gratuluje mamusiom nowym!! Karmelek, Dorotucha, Agata!!!
Mnie obudzilo mokro w majtach, poszlam do ubikacji okazalo sie ze to taki zabrwiony krwia sluz, jak w ostatnie dni okresu i z tego co pamietam dopoki nie ma zywej krwi wszystko jest ok, prawda? Prosze mnie tu uspokoic, bom troche jakas spanikowana, ze to juz tak blisko i takie objawy to normalka
Agatka gratuluję dorodnego syneczka -
ChciałabymJuż wrote:ja słyszałam, że konflikt jest jak jest + i -
Ja też mam rh+ i rh+ i lekarka mówiła, ze o konflikt nie musimy się martwić.
Ja mam konflikt mam rh- a moj maz rh+. W tym przypadku musiałam zrobic w ciazy dwa razy badania na przeciwciała. Wyszly na szczescie ujemne, nie wiem co w przypadku dodatnich by sie dzialo. I przy porodzie dostanę jakiś zastrzyk.
Ale to podobno nic strasznego.
-
nick nieaktualnyHej
Ja też dzisiaj miałam jakoś niefajną noc. Też chciałabym dzisiaj urodzić, ale mimo, że coś się zbiera to chyba na dzisiaj się nie wyrobi. Strasznie nie podoba mi się jutrzejsza data, więc pewnie przy moim szczęściu to urodzę jutro
Pochwalę się Wam kufrem, który zrobiłam w prezencie dla kuzynki, a właściwie jej córeczki(nie wiem czy dobrze mi się tu powklejają te linki):
blue00, AgataP, Marzena27, Agusia ;), Dotty84, ChciałabymJuż, anusiaa90, Maga31, ÓptimusPrime, misiaczk25, Fidelissa, Rybka Nemo, Amnezja, Mamadomina, xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMag.1990 wrote:Milaszka toż to kawałek wypatrywanego czopa. Pierwszy może byc przekrwiony
)
Ale to czop nie jest taki bardziej w kawalku? Bo ja mam zwykly krwawy sluz.. Do tej pory w sumie. Rozmawialam z mama i powiedziala mi ze ona miala takie plamienie dzien przed porodem swojego pierworodnego, wiec moze u mnie tez tak bedzie -
Viviana wrote:Natasza poczytałam o tym kellerze i kurr to chyba to. Jestem w szoku. Jeszcze dzis się dowiem bo wyslali nasze probki krwi do wojewodzkiego. Mam nadzieje ze to tylko podejrzenie i się nie sprawdzi. Wiesz cos wiecej o tym bo strach czytac.
-
Milaszka wrote:Ale to czop nie jest taki bardziej w kawalku? Bo ja mam zwykly krwawy sluz.. Do tej pory w sumie. Rozmawialam z mama i powiedziala mi ze ona miala takie plamienie dzien przed porodem swojego pierworodnego, wiec moze u mnie tez tak bedzie
Milaszka, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySisi ja mam taka aplikacje sciagnieta w telefonie, ona jest z jakiegos tam mleka modyfikowanego, ale ma licznik skurczow
to sobie sciagnij zobacz czy pasuje
nazywa sie:
EXPECTINGBABY
Darmowa oczywiscieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:34
sisiiii lubi tę wiadomość