X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarabista ta buzka i raczka wystajaca z bluzki. Szkoda lalek mojej corki ale bym wyciela i wlozyla pod bluzke zeby mojego wystraszyc

AgataP lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Poszłam na spacer do sklepu w ramach nabierania kondycji. Kupiłam 1 kg maki pełnoziarnistej, zmielone migdaly, olej lniany i otręby i.....

Ledwo wróciłam. Miałam ochotę siąść na chodniku.
    Nie wiem jak to bedzie z tym porodem.
    Ja nie mam sił na nic. Krzyż Mnie boli.
    Brzuch mnie boli.
    Zjadlam dwa naleśniki z grzybami, schabem i szpinakiem i leżę i zdycham......

Waspolczuje i tule :-) O 1kg za duzo przynioslas :-)

Fidelissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha! szeciopak wymiata :)
    2ur9jzr.jpg

xpatiiix3, Maga31, Fidelissa, ÓptimusPrime, lkc, Amnezja, Rybka Nemo, Agata92 lubią tę wiadomość

• eforts Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natasza tak wybieram się do Malarkiewicza, byłam tam na sterydach i na sr bardzo fajny personel. Wojewódzkim prawdopodobnie by mnie nie przyjeli a miejskiego nie biorę pod uwagę.
    A jak wrażenia ze szpitala?

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Mozesz z kawalkow odziezy zrobic,tylko zwinac odpowiednio i koraliki jakies jako pepowine dac :-)

Optimus nie zpominaj ze ja mam zdolnosci manualne na poziomie 3 latka... :) dla mnie cos takiego ktos musi zrobic bo inaczej moze wyjsc tak

2edqcjm.jpg 2agrj9d.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 15:20

Milaszka, xpatiiix3, ÓptimusPrime, Amnezja, Rybka Nemo, ap1526, Agusia ;), Eve lubią tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ide robic przysiady pewnie po 3 padne ale zawsze 3 do przodu. Ciepla kapiel tez moze byc ze swoecami a pilki kurde nie mam

AgataP, Maga31, xpatiiix3, FK81 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati..... Jaka ona slodka!!! <3 moja ulubienica!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    Dobra ide robic przysiady pewnie po 3 padne ale zawsze 3 do przodu. Ciepla kapiel tez moze byc ze swoecami a pilki kurde nie mam

ja mam pilke i co? nic nie daje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    To ruszaj bioderkami,malenka :-D

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka Oliwka ma teksty super:)

Opti brak słów....

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porobilam inhalacje i kurcze podbrzusze boli jakos niefajnie.Teraz nie wiem,czy to przez chorobe,czy to przez miod+cytryna+woda+konfitura jagodowa+woda+konfitura malinowa,czy to moje Dzieciatko sie pcha.. :-/
    A swoja droga,slyszalyscie moze cos nt przeziebienia i cc?Jakos to ma wplyw???Jest przeciwwskazaniem??? Eeehhh

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts wiesz ze ogólnie pozytywne,wszyscy mili i bardzo dokladni:-) ja dzisiaj dostane druga dawkę sterydów. Trafiłam też na fajne dziewczyny w sali wiec git:-) ciekawa tylko jestem co postanowią z porodem? Zobaczymy

eforts lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka jak nie masz piłki to poskacz i pokrec bioderkami na rogu łóżka. Poduszce hehe ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelcia - do schrupania!
    Tyle fotek tych laseczek,a chlopczykow nie daja dziewczyny!
    Az mi smutno,bo dziewuszki sa takie urocze :-)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus chłopcy tez są super ;) prztojniaki ;)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeziębienie nie jest przeciwwskazaniem do cc, ale wiadomo, źe czujesz się po wszystkim jeszcze bardziej osłabiona. Podobno najgorszy jest wtedy kaszel, bo brzuch bardzo boli przy napinaniu.
    Ja mam jakieś dziwne schizy co do wirusów i mam nadzieję, że tylko sobie wkręcam i przed porodem już chora nie będę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jakies zapalenie ucha boli troszke i mam nadzieje ze jak zaczne rodzic to przestanie bolec bo bramkowanie bólu bedzie po mojej stronie :P kolezanka rodzila przeziebiona sn i mowi ze wszytsko ustalo jak tylko skurcze byly silne :P wiec sie o tym nie mysli w trakcie .Co do cc to przeziebienie nie jest przeciwwskazaniem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 15:55

lkc lubi tę wiadomość

• KasiaKa Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki nie wiem co u Was bo w szpitalu byłam poza zasięgiem. Dziś wyszłam z Baśką do domu w drugiej dobie:) Słuchajcie, dzięki za gratulacje, ale ten mój ekspresowy poród nie był taki dobry, ponieważ strasznie główka Basi się zniekształciła. Ma dwa krwiaczki pod skórą i wygląda jakby miała rogi. Podobno powinny się wchłonąć, ale muszę obserwować i kontrolować. Ona to dopiero wygląda jak kosmitka. Zbyt długo rodzić jest le, ale i za szybko widocznie też. Ja czuję się dobrze, mam kilka szwów bo musięli mnie naciąć niestety, ale zupełnie tego nie czułam. Mąż rodził ze mną i spisał się na medal. Po czym stwierdził, że facet to prędzej by umarł niż urodził.
    A to Basia:
    21bpugi.jpg
    r856c6.jpg
    191sp.jpg

xpatiiix3, lkc, Milaszka, Strupka, AgataP, zupaztytki, Mag.1990, sisiiii, ewelina_d, mada_lena, izia, natasza82, Mamadomina, blue00, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, misiaczk25, Viviana, Isia14, Marzena27, Ninusia, Lafar_ra, Maga31, ap1526, Agusia ;), Eve, FK81, maaartinka, anusiaa90, Madlen222, Lavendula, Fidelissa, Agata92 lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasku jaka sliczna Basieńka <3 cudowna ;**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 16:10

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodziutka Basia!!

Jeszcze raz gratuluje Kasiu, krwiaczki zejda, tłukła nam o tym polozna kilka razy na szkole rodzenia. Pomalu, pomalu sie wchłoną :) niech sie zdrowo chowa! <3

‹‹ 1858 1859 1860 1861 1862 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ