Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Poszłam na spacer do sklepu w ramach nabierania kondycji. Kupiłam 1 kg maki pełnoziarnistej, zmielone migdaly, olej lniany i otręby i.....
Ledwo wróciłam. Miałam ochotę siąść na chodniku.
Nie wiem jak to bedzie z tym porodem.
Ja nie mam sił na nic. Krzyż Mnie boli.
Brzuch mnie boli.
Zjadlam dwa naleśniki z grzybami, schabem i szpinakiem i leżę i zdycham......
Waspolczuje i tuleO 1kg za duzo przynioslas
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Mozesz z kawalkow odziezy zrobic,tylko zwinac odpowiednio i koraliki jakies jako pepowine dac
Optimus nie zpominaj ze ja mam zdolnosci manualne na poziomie 3 latka...dla mnie cos takiego ktos musi zrobic bo inaczej moze wyjsc tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 15:20
Milaszka, xpatiiix3, ÓptimusPrime, Amnezja, Rybka Nemo, ap1526, Agusia ;), Eve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPorobilam inhalacje i kurcze podbrzusze boli jakos niefajnie.Teraz nie wiem,czy to przez chorobe,czy to przez miod+cytryna+woda+konfitura jagodowa+woda+konfitura malinowa,czy to moje Dzieciatko sie pcha..
A swoja droga,slyszalyscie moze cos nt przeziebienia i cc?Jakos to ma wplyw???Jest przeciwwskazaniem??? Eeehhh
-
eforts wiesz ze ogólnie pozytywne,wszyscy mili i bardzo dokladni:-) ja dzisiaj dostane druga dawkę sterydów. Trafiłam też na fajne dziewczyny w sali wiec git:-) ciekawa tylko jestem co postanowią z porodem? Zobaczymy
eforts lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzeziębienie nie jest przeciwwskazaniem do cc, ale wiadomo, źe czujesz się po wszystkim jeszcze bardziej osłabiona. Podobno najgorszy jest wtedy kaszel, bo brzuch bardzo boli przy napinaniu.
Ja mam jakieś dziwne schizy co do wirusów i mam nadzieję, że tylko sobie wkręcam i przed porodem już chora nie będę. -
nick nieaktualnyja mam jakies zapalenie ucha boli troszke i mam nadzieje ze jak zaczne rodzic to przestanie bolec bo bramkowanie bólu bedzie po mojej stronie
kolezanka rodzila przeziebiona sn i mowi ze wszytsko ustalo jak tylko skurcze byly silne
wiec sie o tym nie mysli w trakcie .Co do cc to przeziebienie nie jest przeciwwskazaniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 15:55
lkc lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki nie wiem co u Was bo w szpitalu byłam poza zasięgiem. Dziś wyszłam z Baśką do domu w drugiej dobie:) Słuchajcie, dzięki za gratulacje, ale ten mój ekspresowy poród nie był taki dobry, ponieważ strasznie główka Basi się zniekształciła. Ma dwa krwiaczki pod skórą i wygląda jakby miała rogi. Podobno powinny się wchłonąć, ale muszę obserwować i kontrolować. Ona to dopiero wygląda jak kosmitka. Zbyt długo rodzić jest le, ale i za szybko widocznie też. Ja czuję się dobrze, mam kilka szwów bo musięli mnie naciąć niestety, ale zupełnie tego nie czułam. Mąż rodził ze mną i spisał się na medal. Po czym stwierdził, że facet to prędzej by umarł niż urodził.
A to Basia:
xpatiiix3, lkc, Milaszka, Strupka, AgataP, zupaztytki, Mag.1990, sisiiii, ewelina_d, mada_lena, izia, natasza82, Mamadomina, blue00, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, misiaczk25, Viviana, Isia14, Marzena27, Ninusia, Lafar_ra, Maga31, ap1526, Agusia ;), Eve, FK81, maaartinka, anusiaa90, Madlen222, Lavendula, Fidelissa, Agata92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny