Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ÓptimusPrime wrote:No zes q!Moj mi zakupow nie zrobi,bo na 17.30 do fryzjera jest umowiony.Czaicie to???
Optimus zadzwoń do fryzjer i poproś, żeby mu z tyłu głowy adekwatny obrazek walnął k...asMilaszka, ÓptimusPrime, Agusia ;), FK81 lubią tę wiadomość
-
ja pierdzielę, dzisiaj zrobiłam mega zakupy po czym chyba z 7 razy kurs auto dom i padłam; ogólnie boli w szyjce jak cholera i mały sie wkręca jak srubka
odkurzyłam i nie mam siły na mycie podłóg, a jutro święto
nawet mi się nie chcę wstawić ziemniaków
i nie chcę rodzić w niedzielę,jutro też nie bardzo
jutro przyjeżdża brat mojego z żoną i córką do teściów i chyba nie mam ochoty sie z nimi zobaczyć, bo tak się złożyło, że po Dominiku pożyczałam im cały sprzęt typu parowy sterylizator na 8 butelek Aventu, podgrzewacz, leżaczek itd itp i to sie ulotniło, rozpłyneło we mgle - to juz pal licho to, bo to było dobrych kilka lat temu, ale nabrali wody w usta i nawet się nie zapytają co potrzeba, no i nie chce mi się ich jutro oglądać
a dodam,że pytaliśmy gdzie te rzeczy są, to dopiero mi teściowa powiedziała, że ponoć wydali komuś...ciekawe, że zapomnieli się spytać
no i tak o to musze jakis obiad na jutro wymyśłić, tylko co, ktoś jakiś pomysł coś????AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haha ja zerkam jednym okiem na rozmowy haha po chuju co?
Kasiaka cudowna laleczka gratuluje jeszcze raz. I Twoja Pati tak samo ślicznosci. Ale mi sie mojej juz chce:)
Mój mężuś nie robi dzis nadgodzin tak wiec wyslalam go po zakupki brzusio boli jak na okres ale super niech sie wreszcie cos tam rusza:)
aaaa Pati rozwalilas mnie zdjeciem dyni jeblam:D musze mezowi pokazac:DAgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja pitole skad oni biorą takie typy do tej telewizji !?
zdarza jej sie jesc i chyba zdarza jej sie myslec(pewnie nie tak czesto jak jesc)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 16:49
Mamadomina, lkc, Rybka Nemo, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnes wiek ciąży mamy na suwaczkach
a juz 20 z Nas ma wiek maluszków na suwaczku ;P hehe i nie boj się bo nie ma czego poród to cudowne przeżycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 17:01
Goplana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel