Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMag.1990 wrote:Ja krwawy miałam tylko raz.
Dziś też mi wypada ale już takie kulki małe. Jedna brazowawa.
Oj ja do mojego jak dziś na zakupy pojechaliśmy (w ramach spacerowania na wykurzenie małego) że chodze jak kaczka która zjadła wieloryba. Tempo takie że staruszki mnie wyprzedzały :p
myślę że obie jesteśmy już bliżej niż dalej i wierzę że nie przenosimy
Aaa okzadzwonilam tez do poloznej bo musialam spytac do kiedy jej nie ma.. Wyjechala wczoraj i wraca w niedziele popoludniu i przy okazji sie spytalam czy to ma tak leciec i leciec. Doslownie jakbym miala okres caly dzien. Ale na szczescie dopoki Mala sie rusza nie ma skurczow i wody nie odejda -bez paniki
Takze jak zaczne rodzic dzis lub jutro moja sprobuje znalezc dla mnie polozna ktora mnie przygarnie, a jak nie to dam rade z dyzurujacai wtedy 1500zl w kieszeni.. A juz mi to wszsytko jedno z kim i gdzie, wazne zeby urodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:11
Mag.1990, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati Nelcia jest kochana:)
Szczerze to posiedziałam chwilkę na tym dupsku i co cały tyłek i kość ogonwa boli, oj nie dane mi ejst siedzieć tylko latać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:21
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualny
-
Mój Olek chyba jedna postanowił być listopadowy:P Uparciuszek jeden, a tak liczyłam jeszcze na rozpakowanie w październiku. Dziewczyny byłam 2 dni u rodziców i nie jestem w stanie Was nadrobić.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Nie przesadzajmy z tym werandowaniem.
Jeszcze mrozów nie zapowiadają. Ja najpóźniej po tygodniu wychodzę, w południe będzie ciepło w miarę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:32
ÓptimusPrime, AgataP lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
A to ja nie werandowałam jej xD od razu na poltorej godziny wyszłam ,bo mój ojciec przyjechał po prostu wyszłam jak stałam tzn no spodnie na dupe bo ja w łóżku byłam jeszcze jak zadzwonił
a potem latalam ciągle z Nią ,bo musiałam to tu to tam, a dzisiaj rekord latania po mieście, bo wyszłam 8.20 a wrocilam 12
Marcela trzy dni z kolei werandowalam ale to był luty, a teraz mrozów nie było to i nie bylo sensu
za to zahartuje się jak Marcel i mi chorować nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:43
Eve, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
haaa przypomnialo mi sie nowe spostrzezenie;p. od 2 dni staruszki mi miejsce w kolejkach w spozywczakach ustepuja, dzis ustapily 2 , w tym jedna z doroslym niepelnopsprawnym synem. znaczy sie wygladam godnie, jak tykajaca bomba:D.
ap1526, Eve, ÓptimusPrime, Agusia ;), lkc, ChciałabymJuż, Fidelissa, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
No to ja po wizycie i USG:).
Z doskonałych wiadomości: moja Haniutka ma 3kg!(a ostatnio martwiłam się o słaby przyrost) i nie mam GBSa:).
Z gorszych wiadomości: dostałam zwolnienie tylko do 9.11, czyli terminu, bo nie mogą wystawiać przed terminem i po terminie na jednym zwolnieniu, a poza tym po terminie już inny kod dla ZUSu (a dla mnie wycieczka dodatkowa i 100zł dla pana doktora;)).
No i nie rodzę jeszcze:/ szyjka krótka, 2cm, ale zero rozwarcia... Agata - wskakuję na liścia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:58
FK81, ap1526, zupaztytki, santoocha, AgataP, ÓptimusPrime, Milaszka, maaartinka, lkc, Lavendula, Fidelissa, Rybka Nemo, Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Mi gin powiedziała, żebym przyszła 7.11 jak się nic nie zacznie i wtedy ona wystawi mi dalej zwolnienie, nawet wsteczne bo mam do 5.11 z czego sobie doskonale zdaje sprawę, także zalezy od lekarza.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInhalacji czesc II,jakoze ziemniaki zostaly zjedzone,obierac nowych mi sie nie chce,zrobilam z sola kuchenna.Z ziemniakami o niebo lepiej! Ale...
Moja tesciowa zadzwonila,pytala mnie jak sie czuje i nawet mi wspolczula...Kurcze...podstep?Nie moglam dlugo rozmawiac,bo akurat szlam inhalacje robic i ledwie gadalam...wiec musialam szybko ja zbyc...
Aha,postraszylam Sr,ze poprosze jego fryzjerke,by mi zrobila zakupy,a on jak do niej przyjdzie -odbierze i co?Zakupy cale pojewily sie jeszcze przed jego pojsciem do fryzjera i nawet dostalam kinder surprise...hmmm nigdy mi nic nie kupuje,strange
Ale jak zapytalam,czy mi jutro pomoze rosol zrobic...jaki byl skandal,ze on straci cala godzine,ze ma inne pryorytety (chce montowac parawan,kt mial zamontowac 4tyg temu),ze mam wybierac albo rosol albo parawan itp,no juz myslalam,ze mi przylozy...ja mi,ze musze byc zdrowa i to nie o mnie chodzi,a o dziecko,ze niedlugo porod,musze miec sily...to sie obrazil i godzine nie odzywal sie...gnojek
AgataP, Agusia ;), Milaszka, ap1526, ChciałabymJuż, Rybka Nemo, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyspoko spoko za to od jutra jak sie zacznie Listopad to nie nadazymy czytac ktora rodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 20:03
Eve, FK81, Agusia ;), ap1526, xpatiiix3, ChciałabymJuż, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Inhalacji czesc II,jakoze ziemniaki zostaly zjedzone,obierac nowych mi sie nie chce,zrobilam z sola kuchenna.Z ziemniakami o niebo lepiej! Ale...
Moja tesciowa zadzwonila,pytala mnie jak sie czuje i nawet mi wspolczula...Kurcze...podstep?Nie moglam dlugo rozmawiac,bo akurat szlam inhalacje robic i ledwie gadalam...wiec musialam szybko ja zbyc...
Aha,postraszylam Sr,ze poprosze jego fryzjerke,by mi zrobila zakupy,a on jak do niej przyjdzie -odbierze i co?Zakupy cale pojewily sie jeszcze przed jego pojsciem do fryzjera i nawet dostalam kinder surprise...hmmm nigdy mi nic nie kupuje,strange
Ale jak zapytalam,czy mi jutro pomoze rosol zrobic...jaki byl skandal,ze on straci cala godzine,ze ma inne pryorytety (chce montowac parawan,kt mial zamontowac 4tyg temu),ze mam wybierac albo rosol albo parawan itp,no juz myslalam,ze mi przylozy...ja mi,ze musze byc zdrowa i to nie o mnie chodzi,a o dziecko,ze niedlugo porod,musze miec sily...to sie obrazil i godzine nie odzywal sie...gnojek
dżizasss co on taki obrażalski...