X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag.1990 wrote:
    Ja krwawy miałam tylko raz.
    Dziś też mi wypada ale już takie kulki małe. Jedna brazowawa.
    Oj ja do mojego jak dziś na zakupy pojechaliśmy (w ramach spacerowania na wykurzenie małego) że chodze jak kaczka która zjadła wieloryba. Tempo takie że staruszki mnie wyprzedzały :p
    myślę że obie jesteśmy już bliżej niż dalej i wierzę że nie przenosimy ;)

Aaa ok :) zadzwonilam tez do poloznej bo musialam spytac do kiedy jej nie ma.. Wyjechala wczoraj i wraca w niedziele popoludniu i przy okazji sie spytalam czy to ma tak leciec i leciec. Doslownie jakbym miala okres caly dzien. Ale na szczescie dopoki Mala sie rusza nie ma skurczow i wody nie odejda -bez paniki :)
    Takze jak zaczne rodzic dzis lub jutro moja sprobuje znalezc dla mnie polozna ktora mnie przygarnie, a jak nie to dam rade z dyzurujaca ;) i wtedy 1500zl w kieszeni.. A juz mi to wszsytko jedno z kim i gdzie, wazne zeby urodzic :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:11

Mag.1990, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ap1526 wrote:
    do tej halloweenowej kartki na drzwi warto dopisać, że z braku słodyczy ciężarna zaczęła zjadać też dzieci :) niech nie ryzykują pukania

haha dobre :)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No do Nas zaszła grupka niedawno, o ja pierdziele jak babcia goniła z kijem ahahahahha ale wredne bachory jakieś przyszły.. ;o a ja z bratem po ziemi sitaczaliśmy jak ona ich pogoniła ;P ahahaha komedia ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Nelcia jest kochana:)

Szczerze to posiedziałam chwilkę na tym dupsku i co cały tyłek i kość ogonwa boli, oj nie dane mi ejst siedzieć tylko latać:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:21

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha :P

2s0g2zb.jpg

xpatiiix3, przedszkolanka:), ap1526, FK81, lkc, Agusia ;), ÓptimusPrime, Marzena27, Madlen222, Fidelissa, Rybka Nemo, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość

• Eve Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Olek chyba jedna postanowił być listopadowy:P Uparciuszek jeden, a tak liczyłam jeszcze na rozpakowanie w październiku. Dziewczyny byłam 2 dni u rodziców i nie jestem w stanie Was nadrobić.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f33e7673c07f8e3dmed.jpg

0a837a513314ef13med.jpg

Eve, lkc, Agusia ;), xpatiiix3, ÓptimusPrime, AgataP, anusiaa90, misiaczk25, ChciałabymJuż, Fidelissa, Rybka Nemo, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haa za 4,5 godz listopad. to co , chyba juz zadna nie wyrobi sie w pazdzierniku, co nie?;)ide nadrabiac;p.

ap1526, lkc, Agusia ;), ÓptimusPrime, AgataP, Milaszka, ChciałabymJuż, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie Pati, fajnie, bo Nelcia już zachartowana będzie jak mrozy przyjda a my bedziemy werandować i wariować od siedzenia w domu

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przesadzajmy z tym werandowaniem.
    Jeszcze mrozów nie zapowiadają. Ja najpóźniej po tygodniu wychodzę, w południe będzie ciepło w miarę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:32

ÓptimusPrime, AgataP lubią tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 wrote:
    haa za 4,5 godz listopad. to co , chyba juz zadna nie wyrobi sie w pazdzierniku, co nie?;)ide nadrabiac;p.

ja mam 5 i pół hehe :) ale to i tak nic mi nie da

FK81, Eve, AgataP, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata P, na Hippisie trza poskakac, a nie na pilce coby efekt byl;p. wiem swinia jestem;p

ap1526, lkc, xpatiiix3, ÓptimusPrime, AgataP, Milaszka, ChciałabymJuż, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja nie werandowałam jej xD od razu na poltorej godziny wyszłam ,bo mój ojciec przyjechał po prostu wyszłam jak stałam tzn no spodnie na dupe bo ja w łóżku byłam jeszcze jak zadzwonił ;) a potem latalam ciągle z Nią ,bo musiałam to tu to tam, a dzisiaj rekord latania po mieście, bo wyszłam 8.20 a wrocilam 12 ;) Marcela trzy dni z kolei werandowalam ale to był luty, a teraz mrozów nie było to i nie bylo sensu ;) za to zahartuje się jak Marcel i mi chorować nie będzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:43

Eve, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haaa przypomnialo mi sie nowe spostrzezenie;p. od 2 dni staruszki mi miejsce w kolejkach w spozywczakach ustepuja, dzis ustapily 2 , w tym jedna z doroslym niepelnopsprawnym synem. znaczy sie wygladam godnie, jak tykajaca bomba:D.

ap1526, Eve, ÓptimusPrime, Agusia ;), lkc, ChciałabymJuż, Fidelissa, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja po wizycie i USG:).

Z doskonałych wiadomości: moja Haniutka ma 3kg!:) (a ostatnio martwiłam się o słaby przyrost) i nie mam GBSa:).

Z gorszych wiadomości: dostałam zwolnienie tylko do 9.11, czyli terminu, bo nie mogą wystawiać przed terminem i po terminie na jednym zwolnieniu, a poza tym po terminie już inny kod dla ZUSu (a dla mnie wycieczka dodatkowa i 100zł dla pana doktora;)).

No i nie rodzę jeszcze:/ szyjka krótka, 2cm, ale zero rozwarcia... Agata - wskakuję na liścia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:58

FK81, ap1526, zupaztytki, santoocha, AgataP, ÓptimusPrime, Milaszka, maaartinka, lkc, Lavendula, Fidelissa, Rybka Nemo, Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi gin powiedziała, żebym przyszła 7.11 jak się nic nie zacznie i wtedy ona wystawi mi dalej zwolnienie, nawet wsteczne bo mam do 5.11 z czego sobie doskonale zdaje sprawę, także zalezy od lekarza.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK no skacze i po tym i po tym i nic... :P

FK81, Eve, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inhalacji czesc II,jakoze ziemniaki zostaly zjedzone,obierac nowych mi sie nie chce,zrobilam z sola kuchenna.Z ziemniakami o niebo lepiej! Ale...
    Moja tesciowa zadzwonila,pytala mnie jak sie czuje i nawet mi wspolczula...Kurcze...podstep?Nie moglam dlugo rozmawiac,bo akurat szlam inhalacje robic i ledwie gadalam...wiec musialam szybko ja zbyc...
    Aha,postraszylam Sr,ze poprosze jego fryzjerke,by mi zrobila zakupy,a on jak do niej przyjdzie -odbierze i co?Zakupy cale pojewily sie jeszcze przed jego pojsciem do fryzjera i nawet dostalam kinder surprise...hmmm nigdy mi nic nie kupuje,strange :-)
    Ale jak zapytalam,czy mi jutro pomoze rosol zrobic...jaki byl skandal,ze on straci cala godzine,ze ma inne pryorytety (chce montowac parawan,kt mial zamontowac 4tyg temu),ze mam wybierac albo rosol albo parawan itp,no juz myslalam,ze mi przylozy...ja mi,ze musze byc zdrowa i to nie o mnie chodzi,a o dziecko,ze niedlugo porod,musze miec sily...to sie obrazil i godzine nie odzywal sie...gnojek

AgataP, Agusia ;), Milaszka, ap1526, ChciałabymJuż, Rybka Nemo, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko spoko za to od jutra jak sie zacznie Listopad to nie nadazymy czytac ktora rodzi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 20:03

Eve, FK81, Agusia ;), ap1526, xpatiiix3, ChciałabymJuż, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Inhalacji czesc II,jakoze ziemniaki zostaly zjedzone,obierac nowych mi sie nie chce,zrobilam z sola kuchenna.Z ziemniakami o niebo lepiej! Ale...
    Moja tesciowa zadzwonila,pytala mnie jak sie czuje i nawet mi wspolczula...Kurcze...podstep?Nie moglam dlugo rozmawiac,bo akurat szlam inhalacje robic i ledwie gadalam...wiec musialam szybko ja zbyc...
    Aha,postraszylam Sr,ze poprosze jego fryzjerke,by mi zrobila zakupy,a on jak do niej przyjdzie -odbierze i co?Zakupy cale pojewily sie jeszcze przed jego pojsciem do fryzjera i nawet dostalam kinder surprise...hmmm nigdy mi nic nie kupuje,strange :-)
    Ale jak zapytalam,czy mi jutro pomoze rosol zrobic...jaki byl skandal,ze on straci cala godzine,ze ma inne pryorytety (chce montowac parawan,kt mial zamontowac 4tyg temu),ze mam wybierac albo rosol albo parawan itp,no juz myslalam,ze mi przylozy...ja mi,ze musze byc zdrowa i to nie o mnie chodzi,a o dziecko,ze niedlugo porod,musze miec sily...to sie obrazil i godzine nie odzywal sie...gnojek

dżizasss co on taki obrażalski...

‹‹ 1861 1862 1863 1864 1865 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ