Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Viviana u nas w trakcie ciąży dają matce antygeny w zastrzykach. U nas też możliwy był konflikt bo ja mam grupę 0-, po porodzie okazało się że syn ma taką samą jak ja.
Optimus jakby nie jadł to stracił by więcej na wadze i w ogóle by nas nie wypuścili, jezu jak mi się w głowie kręci jakoś. pakiet net mi się skończył i nie mogłam Was czytać w szpitalu nie wiem co i jak, kto jeszcze się rozpakował od poniedziałku?
Przedstawiam Wam Wojtasamój mały kochany facet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:23
santoocha, Agusia ;), ap1526, FK81, ÓptimusPrime, Eve, Milaszka, Lafar_ra, ewelina_d, blue00, lkc, Viviana, zupaztytki, xpatiiix3, sisiiii, misiaczk25, ChciałabymJuż, Lavendula, Madlen222, Mamadomina, AgataP, Fidelissa, Rybka Nemo, natasza82, sylvi, Mag.1990, Ninusia, Maga31, Marzena27, Amnezja, Agata92 lubią tę wiadomość
-
Nata śliczniutki jest. Taki bezbronny, kochany
Viv, u nas taki sam zestaw krwi jak u Was...
Mam nadzieję, że nic się nie stanie.
Odebralismy dziś wykładzinę, jutro urządzamy do końca pokój Szymka.
A wiecie co? MAM WOLNY CAŁY WEEKEND!!!
Kurde, nie pamiętam kiedy miałam wolną sobotę. Jak wychodziliśmy dziś z pracy byłam tak przeszczęśliwa, jakbym jej nienawidziła.
A kocham to co robię, ale jestem już tak przemęczona, że nie daje mi to teraz żadnej radości.
Jutro dostanę tościki do łóżka. Mężu obiecałÓptimusPrime, FK81, ChciałabymJuż, Fidelissa, Rybka Nemo, sylvi, Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ÓptimusPrime wrote:No patrz!Ile niewiadomych...nawet pewnie dla gin prowadzacego...
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Kasiu Basienka ślicznotka, fajnie, że tak szybko Was wypuścili
Pati jak ten czas leci, a Nelcia coraz słodsza
Niecierpliwa fajna dynia
Viv biedna Amelka, mam nadzieje, że wszystko Wam się ułoży:*
Nata dobrze, że już w domku. Wojutuś cudowny
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Viv masakra to właśnie to samo miała Amelia z sierpniowej a ja dwójkę dzieci urodziłam i mam 0rh+ a jeden i drugi A rh+ i dzieci ;o cale szczęście ze u mnie jaj nie było..
Nastka a może rodzisz ,kurde nie zbadali debile Cie nawet.?!
Nata super, że juz w domku
Niecierpliwa fauny brzuszek ;!)
Moje dzieci słodko śpiąhehe
O tak..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 22:05
Milaszka, misiaczk25, blue00, anusiaa90, ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, ap1526, Madlen222, Mamadomina, AgataP, Fidelissa, Rybka Nemo, sylvi, mada_lena, Mag.1990, Maga31, Marzena27, Amnezja lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hehe to już trochę Was do tego sylwka czeka ;P a ja będę miała urodziny 29.12 i będę imprezować przy cycku z Nelą
Kolorowych i nocki bez przebojów ale rodzić pozwalamy ,a wręcz każemy która otworzy listopad jutro.?w końcu Nasz miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 22:15
Mamadomina, Lavendula, lkc lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ja mam 0rh- a mąż plusową, z czego syn ma po mężu grupę więc miałam zastrzyk w tej ciąży i tyle
najważniejsze wiedzieć o konflikcie
a u was jakaś wyjątkowa sytuacja się zadziała chyba
a tu moja dzidzia, taka jakaś okrąglutka
frustracja...
40 tydzxpatiiix3, anusiaa90, lkc, Madlen222, Fidelissa, Rybka Nemo, natasza82, Maga31, Nata lubią tę wiadomość
-
Ciasto wstawione. Zrobiłam ciasto z maki pełnoziarnistej i migdałowej z kakao, kawa rodzynkami i morelam bez cukru, ciekawe czy da cię zjeść? Najwyżej posypie cukrem pudrem:)
Pachni nieziemsko
Uwielbiam piec:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 22:24
ewelina_d, ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, santoocha, sylvi, Milaszka, Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa,ja tez uwielbiam piec i jesc ciasta
gotowac tez lubie
tylko ze moj ciast i deserow nie trawi,wiec jak juz zrobie,to tylko dla siebie
co do jedzenia,moj jadlby tylko schaby i zmiemniaki,wiec za bardzo tez nie nagotuje sie
Jak juz cos zrobie fajnego,zje,ale i tak pozniej mowi,ze lepiej schab badz karkowka...
A ja od kilku dni mam ochote na kotlet rybny taki ze szczypiorkiem,w bulce...mniam mniam
kto mi zrobi,a???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 22:35
Madlen222, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Nata kochanie kup sobie specjalne sylikonowe nakładki na sutki, wtedy młody będzie ssal jak z butelki. MMi tez położna w szpitalu tak radziła i mówiła ze dzieci moje będą umiały ale pozniej i powiem Ci ze faktycznie jest zajzajebiście. Z tymi nakładkami to od razu zassaja. Ja ma takie: http://fifi-toys.com/osonki-na-piersi/772-nakladki-silikonowe-na-sutki-contact-medela.html
Co do czopa to mi odszedł na dzień przed porodem.
Dziewczyny wszystkie dzidziole przesłodkie.
Aha, dziękuję Wam za wszystkie rady i słowa wsparcia, po przeczytaniu was od razu jestem silniejsza. Większość rad, które proponujecie juz wykorzystalam, niestety nie pomogło. Mam nadzieje ze dzisiaj będzie lepiej. Normalnie boje się każdego wieczora co to będzie.
Ja mam inny problem bo cholera próbujemy zrobić z mężem mm ale nie chce lecieć z naszych butelek i dzieci się męczą strasznie żeby coś wyssac. Myślałam, że za gęste zrobiliśmy ale nie, uważnie wg przepisu. Nie wiem o co chodzi. Wcześniej miałam mm w płynie juz zrobione, w szpitalu dali nam parę bbutelek i było ok a to w proszku normalnie nie chce lecieć po rozrobieniu. Wiecie może o co cho?
chce dać dzieciom na noc ale niestety chyba nie dam rady.Rybka Nemo, Milaszka, Nata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vivanka pomodle się za Was. To niesprawiedliwe ze tyle się musicie nacierpiec. Ale wierze, ze w nagrodę przyjdzie wkrótce tylko dobry czas....szczęście i milość.
Optimus ten Twój maż na prawdę jest jakiś bez serca a Ty masz anielska cierpliwość. Podziwiam Cię. Mój mąż jak słyszy o tym Twoim to chujami w domu rzuca. Ale jak tak piszesz o nim to od razu mi się przypomina mój były. Identyczne zachowanie. Uciekłam od niego w ostatniej chwili, a byliśmy zareczeni. Całe szczęście ze wtedy poznałam mojego obecnego męża bo gdyby nie to to pewnie bym teraz była żona tego pacana i pewnie pislabym teraz to samo co Ty...
masz siłę kochana, silna kobieta z Ciebie.Viviana lubi tę wiadomość