X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    spoko spoko za to od jutra jak sie zacznie Listopad to nie nadazymy czytac ktora rodzi :P
    Juz to widze jak my sie "sypiemy" :-D I bedzie zamiast 'aaaaaaaaaaa,X urodzila,suuuupeeer' (euforia),bedzie "aha,urodzila,dobrze" (znudzenie) :-o :-D :-D

fuj,zaslodzilam sie miod,malina,czekolada bleeeeeee
    za chwile bede pochloniala czosnek ;-)

Eee tam,kij mu w oko!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 20:15

AgataP, Milaszka, ap1526, Paju, Maga31 lubią tę wiadomość

• FK81 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata syndrom kuwety;) tfu kuwady hahah. wczul sie w ciaze i humorzasty;p.

AgataP, ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 wrote:
    Agata syndrom kuwety;) tfu kuwady hahah. wczul sie w ciaze i humorzasty;p.

ale zeby az tak,Optimus Ty to masz nerwy do niego powiem Ci.

FK81, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leżę i umieram, za dużo dziś latałam, przegielam leżę mam zgage, chce mi się wymiotowac eh :( a do tego mam ochotę na zimną kielbaske z chlebem, szaleństwo ciążowe :)

AgataP lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2qqqshe6avml_t.jpg

Agusia ;), ÓptimusPrime, ap1526, Eve, AgataP, Lafar_ra, zupaztytki, maaartinka, santoocha, FK81, anusiaa90, xpatiiix3, sisiiii, ChciałabymJuż, Madlen222, Fidelissa, Rybka Nemo, Maga31, Marzena27, Amnezja, Agata92 lubią tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kostiumy hellołiiinowe dawniej ;-) Uwaga,drastyczne!

ejiu2hyaopmf_t.jpg

z3ew4k693ll9_t.jpg

8w3g09azr92e_t.jpg

5vxewyfrewg6_t.jpg

53pbaeq5zr8a_t.jpg

36vzijwrpp9j_t.jpg

6mt5wsxhndzl_t.jpg

ap1526, AgataP, xpatiiix3, Madlen222, Rybka Nemo, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    2qqqshe6avml_t.jpg
    Sliczne :-D

niecierpliwa21 lubi tę wiadomość

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam cały post a wrzuciło tylko zdjęcie...eh

Siostra młodsza mi wymalowała Halloweenowego Kondzia ile radości przy tym miała :) farba super bo rozprowadzała się jak krem palcami, ale gdy zaczęła zasychać to myślałam że się zadrapie :)

I troche mnie wykrzywiło na zdjęciu to ostatnie z sesji postanowiłam biust zakryć coby na forum Was nie zgorszyć :) , a swędziało już niemiłosiernie.

Eve, ChciałabymJuż, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    Napisałam cały post a wrzuciło tylko zdjęcie...eh

Siostra młodsza mi wymalowała Halloweenowego Kondzia ile radości przy tym miała :) farba super bo rozprowadzała się jak krem palcami, ale gdy zaczęła zasychać to myślałam że się zadrapie :)

I troche mnie wykrzywiło na zdjęciu to ostatnie z sesji postanowiłam biust zakryć coby na forum Was nie zgorszyć :) , a swędziało już niemiłosiernie.

No siostra ma talent ;-)
    Cudownie wygladasz :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczak dobry :P i te oczy tez :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    kurczak dobry :P i te oczy tez :P
    Ta pierwsza rodzinka z tym dzieckiem to jak jakis Ku Klux Klan,ale na bialych - dziecko przerazone
    Moj faworyt to kebab z bronia
    A te 2 dziewczynki jak prosto z tego horroru Sierociniec :-D

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    2qqqshe6avml_t.jpg

super!!!!!!!

• Viviana Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelka miała przetaczana krew. Jutro wyniki czy pomoglo. Ale sie nacierpi moje slonko. Ja mam nawał walczę by nie miec goraczki a spanie mnie łamie. Odciagalam i godzine karmilam. Je cudownie. Wszyscy bliscy i my jesteśmy w szoku co nas spotkało. Codziennie tyle informacji a każdy szczęśliwy wychodzi do domu a moje małe lezy samo a ja po cesarce biegam pi schodach. Nie wiem ile jeszcze mamy zniesc ale dla niej wiem ze warto.

santoocha, Agusia ;), ChciałabymJuż, Fidelissa, Maga31, KUNIAK lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Amelka miała przetaczana krew. Jutro wyniki czy pomoglo. Ale sie nacierpi moje slonko. Ja mam nawał walczę by nie miec goraczki a spanie mnie łamie. Odciagalam i godzine karmilam. Je cudownie. Wszyscy bliscy i my jesteśmy w szoku co nas spotkało. Codziennie tyle informacji a każdy szczęśliwy wychodzi do domu a moje małe lezy samo a ja po cesarce biegam pi schodach. Nie wiem ile jeszcze mamy zniesc ale dla niej wiem ze warto.
    Biedna Amelcia!Taka malutka,a tyle musi przejsc...
    Zdrowka Wam zycze!Wierze,ze zwyciezycie wszystko!!!
    Ale co konkretnie mowia lekarze?Jaka diagnoza???

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa wracam z ip z bolami. Niby to nie skorcze a napierdziela ze szok, poza tym cos sie saczy ale co tez kij wiem. Usg mi pizda zrobila tylko zeby poziom wod sprawdzic i tyle. Zapytala sie ile wazyla corka jak sie urodzila i taka wage mi wpisala ze niby obecna ma.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć mamcie :-) my już w domu z Wojtasem :-) na szybko zauważyłam, że Vivianka też już mamusią jesteś, gratulacje i zdrówka dla Amelki niech szybciutko jej zdrówko wraca.
    Mnie napierdala kręgosłup inaczej się tego ując nie da przepraszam. Junior nakarmiony i śpi, siarę mam dopiero od dzisiaj niestety jest problem żeby załapał cycka i nie wiem co robić, nie mogę jakoś słuchać jak się denerwuje próbując go złapać, więc póki co ściagamy laktatorem, rano było jedynie z 3 ml a teraz już 30 więc jest ok, niestety ja mam taki problem że przy nacisku cyca mleko nie leci i dopiero jak trochę popracujemy laktatorem to zaczyna i dlatego może młody niechętny. On ma taką małą tą buźkę swoją że mam wrażenie ze za wielkie to dla niego...
    dokarmiamy mm bo inaczej w szpitalu nic by nie jadł...
    wizyta środowiskowej za nami, powiedziała jak próbować przystawiać wymacała biust, mleko jest teraz tylko żeby dzidzia nauczyła się chwytać. Ogólnie synek jest kochany i do schrupania zaraz Wam wstawię zdjęcie.

ÓptimusPrime, Viviana, santoocha, ewelina_d, Agusia ;), FK81, Eve, Milaszka, anusiaa90, lkc, zupaztytki, xpatiiix3, sisiiii, ChciałabymJuż, Lavendula, Madlen222, Fidelissa, Rybka Nemo, sylvi, mada_lena, Mag.1990, Maga31, Marzena27, Amnezja, Agata92 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    Kurwa wracam z ip z bolami. Niby to nie skorcze a napierdziela ze szok, poza tym cos sie saczy ale co tez kij wiem. Usg mi pizda zrobila tylko zeby poziom wod sprawdzic i tyle. Zapytala sie ile wazyla corka jak sie urodzila i taka wage mi wpisala ze niby obecna ma.
    A lekarz Cie nie zbadal?Moze jedz na inne ip...Zeby nie bylo jakis przebojow...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata,super!Dawaj fote Wojtusia,bo tu same dziewczynki kroluja,az niezadowolona jestem ;-)
    Wczoraj w ksiazcze bylo napisane,ze dziecko do 2 doby po porodzie ma prawo nie jesc,bo jeszcze trawi to,co mialo jak bylo w brzuchu matki,wiec spokojnie,nie na sile.Ale dobrze,ze juz je :-)
    Fajnie,ze mialas polozna,naleza Ci sie w kazdym tyg pologu 1 wizyta :-)

Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus konflikt miedzy noja a męża grupa krwi. Wytworzylo przeciwciala ktore przy porodzie zmieszaly się. Mlodej grozily obrzeki narządów ehh i w ogole nir chce mówić. Prawdopodobnie nie mozemy juz miec dzieci bo do mojej krwi dostal się ten antygen. Amelka to cud. I zdarza się to w 1 na 1000 ciaz gdy zona i maz maja rozne grupy krwi.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Optimus konflikt miedzy noja a męża grupa krwi. Wytworzylo przeciwciala ktore przy porodzie zmieszaly się. Mlodej grozily obrzeki narządów ehh i w ogole nir chce mówić. Prawdopodobnie nie mozemy juz miec dzieci bo do mojej krwi dostal się ten antygen. Amelka to cud. I zdarza się to w 1 na 1000 ciaz gdy zona i maz maja rozne grupy krwi.
    O jej!Co za niefart!A jakie to byly grupy?Ty mialas 0rh+,dobrze kojarze?Ja tez ta mam.Moj ma chyba Brh+
    jejku...co za ciezka sprawa!
    Bardzo Wam wspolczuje!Straszne,21wiek,a takie przypadki nie moza przewidziec!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:26

‹‹ 1862 1863 1864 1865 1866 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ