Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:spoko spoko za to od jutra jak sie zacznie Listopad to nie nadazymy czytac ktora rodzi
I bedzie zamiast 'aaaaaaaaaaa,X urodzila,suuuupeeer' (euforia),bedzie "aha,urodzila,dobrze" (znudzenie) :-o
fuj,zaslodzilam sie miod,malina,czekolada bleeeeeee
za chwile bede pochloniala czosnek
Eee tam,kij mu w oko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 20:15
AgataP, Milaszka, ap1526, Paju, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Napisałam cały post a wrzuciło tylko zdjęcie...eh
Siostra młodsza mi wymalowała Halloweenowego Kondzia ile radości przy tym miałafarba super bo rozprowadzała się jak krem palcami, ale gdy zaczęła zasychać to myślałam że się zadrapie
I troche mnie wykrzywiło na zdjęciu to ostatnie z sesji postanowiłam biust zakryć coby na forum Was nie zgorszyć, a swędziało już niemiłosiernie.
Eve, ChciałabymJuż, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniecierpliwa21 wrote:Napisałam cały post a wrzuciło tylko zdjęcie...eh
Siostra młodsza mi wymalowała Halloweenowego Kondzia ile radości przy tym miałafarba super bo rozprowadzała się jak krem palcami, ale gdy zaczęła zasychać to myślałam że się zadrapie
I troche mnie wykrzywiło na zdjęciu to ostatnie z sesji postanowiłam biust zakryć coby na forum Was nie zgorszyć, a swędziało już niemiłosiernie.
No siostra ma talent
Cudownie wygladasz
niecierpliwa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:kurczak dobry
i te oczy tez
Moj faworyt to kebab z bronia
A te 2 dziewczynki jak prosto z tego horroru Sierociniec
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelka miała przetaczana krew. Jutro wyniki czy pomoglo. Ale sie nacierpi moje slonko. Ja mam nawał walczę by nie miec goraczki a spanie mnie łamie. Odciagalam i godzine karmilam. Je cudownie. Wszyscy bliscy i my jesteśmy w szoku co nas spotkało. Codziennie tyle informacji a każdy szczęśliwy wychodzi do domu a moje małe lezy samo a ja po cesarce biegam pi schodach. Nie wiem ile jeszcze mamy zniesc ale dla niej wiem ze warto.
santoocha, Agusia ;), ChciałabymJuż, Fidelissa, Maga31, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViviana wrote:Amelka miała przetaczana krew. Jutro wyniki czy pomoglo. Ale sie nacierpi moje slonko. Ja mam nawał walczę by nie miec goraczki a spanie mnie łamie. Odciagalam i godzine karmilam. Je cudownie. Wszyscy bliscy i my jesteśmy w szoku co nas spotkało. Codziennie tyle informacji a każdy szczęśliwy wychodzi do domu a moje małe lezy samo a ja po cesarce biegam pi schodach. Nie wiem ile jeszcze mamy zniesc ale dla niej wiem ze warto.
Zdrowka Wam zycze!Wierze,ze zwyciezycie wszystko!!!
Ale co konkretnie mowia lekarze?Jaka diagnoza??? -
Kurwa wracam z ip z bolami. Niby to nie skorcze a napierdziela ze szok, poza tym cos sie saczy ale co tez kij wiem. Usg mi pizda zrobila tylko zeby poziom wod sprawdzic i tyle. Zapytala sie ile wazyla corka jak sie urodzila i taka wage mi wpisala ze niby obecna ma.
-
cześć mamcie
my już w domu z Wojtasem
na szybko zauważyłam, że Vivianka też już mamusią jesteś, gratulacje i zdrówka dla Amelki niech szybciutko jej zdrówko wraca.
Mnie napierdala kręgosłup inaczej się tego ując nie da przepraszam. Junior nakarmiony i śpi, siarę mam dopiero od dzisiaj niestety jest problem żeby załapał cycka i nie wiem co robić, nie mogę jakoś słuchać jak się denerwuje próbując go złapać, więc póki co ściagamy laktatorem, rano było jedynie z 3 ml a teraz już 30 więc jest ok, niestety ja mam taki problem że przy nacisku cyca mleko nie leci i dopiero jak trochę popracujemy laktatorem to zaczyna i dlatego może młody niechętny. On ma taką małą tą buźkę swoją że mam wrażenie ze za wielkie to dla niego...
dokarmiamy mm bo inaczej w szpitalu nic by nie jadł...
wizyta środowiskowej za nami, powiedziała jak próbować przystawiać wymacała biust, mleko jest teraz tylko żeby dzidzia nauczyła się chwytać. Ogólnie synek jest kochany i do schrupania zaraz Wam wstawię zdjęcie.ÓptimusPrime, Viviana, santoocha, ewelina_d, Agusia ;), FK81, Eve, Milaszka, anusiaa90, lkc, zupaztytki, xpatiiix3, sisiiii, ChciałabymJuż, Lavendula, Madlen222, Fidelissa, Rybka Nemo, sylvi, mada_lena, Mag.1990, Maga31, Marzena27, Amnezja, Agata92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynastka151 wrote:Kurwa wracam z ip z bolami. Niby to nie skorcze a napierdziela ze szok, poza tym cos sie saczy ale co tez kij wiem. Usg mi pizda zrobila tylko zeby poziom wod sprawdzic i tyle. Zapytala sie ile wazyla corka jak sie urodzila i taka wage mi wpisala ze niby obecna ma.
-
nick nieaktualnyNata,super!Dawaj fote Wojtusia,bo tu same dziewczynki kroluja,az niezadowolona jestem
Wczoraj w ksiazcze bylo napisane,ze dziecko do 2 doby po porodzie ma prawo nie jesc,bo jeszcze trawi to,co mialo jak bylo w brzuchu matki,wiec spokojnie,nie na sile.Ale dobrze,ze juz je
Fajnie,ze mialas polozna,naleza Ci sie w kazdym tyg pologu 1 wizyta
Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Optimus konflikt miedzy noja a męża grupa krwi. Wytworzylo przeciwciala ktore przy porodzie zmieszaly się. Mlodej grozily obrzeki narządów ehh i w ogole nir chce mówić. Prawdopodobnie nie mozemy juz miec dzieci bo do mojej krwi dostal się ten antygen. Amelka to cud. I zdarza się to w 1 na 1000 ciaz gdy zona i maz maja rozne grupy krwi.
-
nick nieaktualnyViviana wrote:Optimus konflikt miedzy noja a męża grupa krwi. Wytworzylo przeciwciala ktore przy porodzie zmieszaly się. Mlodej grozily obrzeki narządów ehh i w ogole nir chce mówić. Prawdopodobnie nie mozemy juz miec dzieci bo do mojej krwi dostal się ten antygen. Amelka to cud. I zdarza się to w 1 na 1000 ciaz gdy zona i maz maja rozne grupy krwi.
jejku...co za ciezka sprawa!
Bardzo Wam wspolczuje!Straszne,21wiek,a takie przypadki nie moza przewidziec!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:26