Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuz to widze jak my sie "sypiemy"AgataP wrote:spoko spoko za to od jutra jak sie zacznie Listopad to nie nadazymy czytac ktora rodzi

I bedzie zamiast 'aaaaaaaaaaa,X urodzila,suuuupeeer' (euforia),bedzie "aha,urodzila,dobrze" (znudzenie) :-o

fuj,zaslodzilam sie miod,malina,czekolada bleeeeeee
za chwile bede pochloniala czosnek
Eee tam,kij mu w oko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 20:15
AgataP, Milaszka, ap1526, Paju, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Napisałam cały post a wrzuciło tylko zdjęcie...eh
Siostra młodsza mi wymalowała Halloweenowego Kondzia ile radości przy tym miała
farba super bo rozprowadzała się jak krem palcami, ale gdy zaczęła zasychać to myślałam że się zadrapie 
I troche mnie wykrzywiło na zdjęciu to ostatnie z sesji postanowiłam biust zakryć coby na forum Was nie zgorszyć
, a swędziało już niemiłosiernie.
Eve, ChciałabymJuż, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniecierpliwa21 wrote:Napisałam cały post a wrzuciło tylko zdjęcie...eh
Siostra młodsza mi wymalowała Halloweenowego Kondzia ile radości przy tym miała
farba super bo rozprowadzała się jak krem palcami, ale gdy zaczęła zasychać to myślałam że się zadrapie 
I troche mnie wykrzywiło na zdjęciu to ostatnie z sesji postanowiłam biust zakryć coby na forum Was nie zgorszyć
, a swędziało już niemiłosiernie.
No siostra ma talent
Cudownie wygladasz
niecierpliwa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTa pierwsza rodzinka z tym dzieckiem to jak jakis Ku Klux Klan,ale na bialych - dziecko przerazoneAgataP wrote:kurczak dobry
i te oczy tez 
Moj faworyt to kebab z bronia
A te 2 dziewczynki jak prosto z tego horroru Sierociniec
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelka miała przetaczana krew. Jutro wyniki czy pomoglo. Ale sie nacierpi moje slonko. Ja mam nawał walczę by nie miec goraczki a spanie mnie łamie. Odciagalam i godzine karmilam. Je cudownie. Wszyscy bliscy i my jesteśmy w szoku co nas spotkało. Codziennie tyle informacji a każdy szczęśliwy wychodzi do domu a moje małe lezy samo a ja po cesarce biegam pi schodach. Nie wiem ile jeszcze mamy zniesc ale dla niej wiem ze warto.
santoocha, Agusia ;), ChciałabymJuż, Fidelissa, Maga31, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedna Amelcia!Taka malutka,a tyle musi przejsc...Viviana wrote:Amelka miała przetaczana krew. Jutro wyniki czy pomoglo. Ale sie nacierpi moje slonko. Ja mam nawał walczę by nie miec goraczki a spanie mnie łamie. Odciagalam i godzine karmilam. Je cudownie. Wszyscy bliscy i my jesteśmy w szoku co nas spotkało. Codziennie tyle informacji a każdy szczęśliwy wychodzi do domu a moje małe lezy samo a ja po cesarce biegam pi schodach. Nie wiem ile jeszcze mamy zniesc ale dla niej wiem ze warto.
Zdrowka Wam zycze!Wierze,ze zwyciezycie wszystko!!!
Ale co konkretnie mowia lekarze?Jaka diagnoza??? -
Kurwa wracam z ip z bolami. Niby to nie skorcze a napierdziela ze szok, poza tym cos sie saczy ale co tez kij wiem. Usg mi pizda zrobila tylko zeby poziom wod sprawdzic i tyle. Zapytala sie ile wazyla corka jak sie urodzila i taka wage mi wpisala ze niby obecna ma.
-
cześć mamcie
my już w domu z Wojtasem
na szybko zauważyłam, że Vivianka też już mamusią jesteś, gratulacje i zdrówka dla Amelki niech szybciutko jej zdrówko wraca.
Mnie napierdala kręgosłup inaczej się tego ując nie da przepraszam. Junior nakarmiony i śpi, siarę mam dopiero od dzisiaj niestety jest problem żeby załapał cycka i nie wiem co robić, nie mogę jakoś słuchać jak się denerwuje próbując go złapać, więc póki co ściagamy laktatorem, rano było jedynie z 3 ml a teraz już 30 więc jest ok, niestety ja mam taki problem że przy nacisku cyca mleko nie leci i dopiero jak trochę popracujemy laktatorem to zaczyna i dlatego może młody niechętny. On ma taką małą tą buźkę swoją że mam wrażenie ze za wielkie to dla niego...
dokarmiamy mm bo inaczej w szpitalu nic by nie jadł...
wizyta środowiskowej za nami, powiedziała jak próbować przystawiać wymacała biust, mleko jest teraz tylko żeby dzidzia nauczyła się chwytać. Ogólnie synek jest kochany i do schrupania zaraz Wam wstawię zdjęcie.
ÓptimusPrime, Viviana, santoocha, ewelina_d, Agusia ;), FK81, Eve, Milaszka, anusiaa90, lkc, zupaztytki, xpatiiix3, sisiiii, ChciałabymJuż, Lavendula, Madlen222, Fidelissa, Rybka Nemo, sylvi, mada_lena, Mag.1990, Maga31, Marzena27, Amnezja, Agata92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA lekarz Cie nie zbadal?Moze jedz na inne ip...Zeby nie bylo jakis przebojow...nastka151 wrote:Kurwa wracam z ip z bolami. Niby to nie skorcze a napierdziela ze szok, poza tym cos sie saczy ale co tez kij wiem. Usg mi pizda zrobila tylko zeby poziom wod sprawdzic i tyle. Zapytala sie ile wazyla corka jak sie urodzila i taka wage mi wpisala ze niby obecna ma.
-
nick nieaktualnyNata,super!Dawaj fote Wojtusia,bo tu same dziewczynki kroluja,az niezadowolona jestem

Wczoraj w ksiazcze bylo napisane,ze dziecko do 2 doby po porodzie ma prawo nie jesc,bo jeszcze trawi to,co mialo jak bylo w brzuchu matki,wiec spokojnie,nie na sile.Ale dobrze,ze juz je
Fajnie,ze mialas polozna,naleza Ci sie w kazdym tyg pologu 1 wizyta
Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Optimus konflikt miedzy noja a męża grupa krwi. Wytworzylo przeciwciala ktore przy porodzie zmieszaly się. Mlodej grozily obrzeki narządów ehh i w ogole nir chce mówić. Prawdopodobnie nie mozemy juz miec dzieci bo do mojej krwi dostal się ten antygen. Amelka to cud. I zdarza się to w 1 na 1000 ciaz gdy zona i maz maja rozne grupy krwi.
-
nick nieaktualnyO jej!Co za niefart!A jakie to byly grupy?Ty mialas 0rh+,dobrze kojarze?Ja tez ta mam.Moj ma chyba Brh+Viviana wrote:Optimus konflikt miedzy noja a męża grupa krwi. Wytworzylo przeciwciala ktore przy porodzie zmieszaly się. Mlodej grozily obrzeki narządów ehh i w ogole nir chce mówić. Prawdopodobnie nie mozemy juz miec dzieci bo do mojej krwi dostal się ten antygen. Amelka to cud. I zdarza się to w 1 na 1000 ciaz gdy zona i maz maja rozne grupy krwi.
jejku...co za ciezka sprawa!
Bardzo Wam wspolczuje!Straszne,21wiek,a takie przypadki nie moza przewidziec!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:26

a do tego mam ochotę na zimną kielbaske z chlebem, szaleństwo ciążowe