Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kiedyś po jakiejś wypowiedzi na jakimś forum (odpowiadałam chyba dziewczynie, która miała problemy z rodzicami, którzy ją krótko trzymali), dostałam mejla (a potem jeszcze ze 20) i byłam namawiana do udziału w rozmowach w toku. miałam z 18 lat wtedy. no więc stąd biorą
.
Milaszka, AgataP, FK81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj agnes25:)
maartinka często tak mam, że siedzę co chwilkę na kibelku, nie wiem czemu tak też zastanawiam sie co jadłam i czy mogło mi coś zaszkodzić, a później dochodzę do wniosku, że chyba dzidzia mi na coś uciska i stąd to wszystko sie dzieje.
dziewczyny powiem Wam, że na przeziębienie idealna herbata z sokiem malinowym, dwa dni i byłam zdrowiutka.
Opti Twój mąż jest prze kolo!!
Nastka Oliwka jest wspaniała:)
KasiaKa Basieńka kochana:)
Mamadomina ale ludzie są chamscy, nie dość, że im pożyczyłaś to oni nawet nie mieli żadnych skrupółów i pewnie sprzedali. Paskudy
Ja domek ogarnęłam, zrobiłam obiad, byłam na zakupach i co w końcu siadłam na dupsku:) W sumie to jeszcze mam coś ochotę zrobić, ale chyba muszę się wstrzymać bo brat męża ma przyjechać z żoną i dzieciakami. Więc grzecznie czekam na nich:) Mam nadzieje, że po porodzie też będę miała taką wene do pracy:)ÓptimusPrime, Marzena27, Milaszka, Maga31, agnes25 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Witamy się popołudniowo
kolejny raz po drzemce, ale co tam... dzisiaj i tak nieco aktywniejszy dzień, rano koleżanka na kawce, potem mycie okien i sprzątanie po kątach, jeszcze mnie czeka obiadokolacja u teściowej i wolny wieczór
Kasiu masz przecudną tą Basieńkę, oczu nie można oderwać, aż mi się chce mieć już córeczkę w ramionachna pewno wszystko jej ładnie poznika i wchłonie się, przecież to bardzo częste u noworodków, nie martw :*
Na przeziębienie mi też pomagała imbirówka, przede wszystkim wygrzanie się w łóżku no i na noc mleko z miodem i duuużo dużo czosnku w nim. Opti kuruj się Kochana, do porodu na pewno zdążysz się wygrzebać z tej przeziębieniowej formy.
Wchodzę tu co jakiś czas... zaglądam... żadna nie rodzi łee... może w nocy się uaktywnicieÓptimusPrime, Rybka Nemo, Agusia ;), FK81, ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKa,
Basienka -cudnaTaka pyzka na tej twarzyczce
Zdrowka
Zrobilam wode z malinka,pyyychaTroche po ihnalacji lepiej sie poczulam,ale slaba jestem.
Ide cos wszamac
Mamadomina,a wprost ich zapytac,czy przypadkiem nie przywiezli Twoich rzeczy nie mozesz?Niech im bedzie nieswojo! To jakbys pozyczyla samochod komus,a ten ktos go sprzedal i kase wzial...wfredne typy
Milaszka, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nie rodzimy bo czekamy na pelnie
6.11
a te co nie czekaja- faluja; )
ide wyprodukowac karpatke....Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 17:51
Marzena27, Maga31, AgataP, Agusia ;), FK81, Lavendula lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnyMag.1990
a przez jaki czas Tobie ten krwawy sluz lecial? Bo mi to tak caly dzien leci i leci i konca nie widac
czuje ze Mala coraz nizej, czasem mam kłucia w brzuchu ktorych do tej pory nie czulam jakos tak mi ten brzuch ciagnie w dol, jak poszlam do sklepu to szlam chyba metr na godzine. Ewidentnie cos tam sie dzieje, ale zastanawiam sie czy to tak blizej czy dalej
lkc lubi tę wiadomość
-
Ja krwawy miałam tylko raz.
Dziś też mi wypada ale już takie kulki małe. Jedna brazowawa.
Oj ja do mojego jak dziś na zakupy pojechaliśmy (w ramach spacerowania na wykurzenie małego) że chodze jak kaczka która zjadła wieloryba. Tempo takie że staruszki mnie wyprzedzały :p
myślę że obie jesteśmy już bliżej niż dalej i wierzę że nie przenosimyMilaszka lubi tę wiadomość
-
O tu sesje trzasnęłyśmy na 4tygodnie ale się rozmyśliła, bo zglodniala
Mag.1990, ÓptimusPrime, ap1526, AgataP, Rybka Nemo, Eve, ewelina_d, FK81, sisiiii, mada_lena, blue00, maaartinka, Marzena27, anusiaa90, misiaczk25, ChciałabymJuż, Madlen222, Ninusia lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki przesłodkie
Basia mi się zdaje taka duża, że też taka dzidzia się w brzuchu mieści to szok
Nelcia jakie minki
mój organizm chyba znalazł sposób na przeżycie do końca ciąży
otóż wykluczyć mnie
spałam od 21 do 9 rano
i od pierwszej do piątej
a między drzemkami obfite prysznice, bo budzę się mokra,
a to co mam na sobie juz tylko do pralki sie nadaje
poza tym coś zeżreć, popłakać i znów spać hehexpatiiix3, AgataP, zupaztytki, Rybka Nemo, FK81, ÓptimusPrime, Marzena27, ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:KasiaKa,
Basienka -cudnaTaka pyzka na tej twarzyczce
Zdrowka
Zrobilam wode z malinka,pyyychaTroche po ihnalacji lepiej sie poczulam,ale slaba jestem.
Ide cos wszamac
Mamadomina,a wprost ich zapytac,czy przypadkiem nie przywiezli Twoich rzeczy nie mozesz?Niech im bedzie nieswojo! To jakbys pozyczyla samochod komus,a ten ktos go sprzedal i kase wzial...wfredne typy
A wiesz że myślalam o tym, ale to ich nie wzruszy obawiam sie, a tylko większe kwasy będą a to u teściów w domu, więc nie idę (chyba, może mnie cos natchnie)ÓptimusPrime lubi tę wiadomość