Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dorotucha, cudna Zosieńka! A jaką ma czuprynkę!!
Kurde ja pamiętam jak moja kuzynka była prawie łysa, a później miała jasne włoski, więc mając nawet 5 lat wygladała jak łysa
A tu takie kochane
Ciekawe jaki będzie nasz maluch
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Dorotucha - Zosia słodziaczek
Ciekawe, czy Natasza już urodziła?
pomarudzę trochę: pachwiny mnie bolą... tak jakby mały się tam wbijał a nie wiedział gdzie celuje... chodzę już jak kacza
czy dobrze kojarzę, że Kuniak ma na jutro termin cc? Jeśli tak to trzymam kciuki!
ChciałabymJuż, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Maga jak dobrze, ze przyszłaś pomarudzić. Bo ja czasami sie zastanawiam co jest ze mną, że jedyne co mogę powiedzieć to to, co mnie boli, kłuje, ciągnie itd. a teraz jeszcze przeziębienie mnie próbuje dorwać
Ostatnim razem leczyłam sie ponad 2 tyg. i było źle i musiałam brać duomox. Teraz muszę coś zrobić, żeby postawiło mnie na nogi, a wirusy uciekły.
Maga31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, Kuniak jutro ma cc!
Powodzenia i czekamy na wieści już po
ChciałabymJuż, kuruj się Kochana, u mnie już lepiej, chociaż jeszcze coś tam mi dokucza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 20:04
ÓptimusPrime, Viviana, ChciałabymJuż, sisiiii, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Od paru dni boli mnie krzyż po lewej stronie aż promieniuje do kolana.
Oprócz tego lewa strona spojenia ..
Wrr nie lubie jak cos boli...
Przejrzeliśmy dzisiaj torbę. Mam listę w kosmetyczce co jeszcze dopakować........
Mam wrażenie, ze to juz niedługo
Nie wiem skąd to wrażenie.....ale jest
ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, Lavendula, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki.
Śliczne macie dzieciaczkiUwielbiam patrzeć na te maleńkie skarby, więc wrzucajcie duuuużo fotek
Natasza, kciukasy, choć myślę, że już jesteś po!
Ach, jak ja chciałabym być już po, ale tak bardzo się boję porodu, że w zasadzie jeszcze nie chcę, żeby się zaczęło...boję się bólu, że nie dam rady przeć, no wszystkiego...
Także wolę na razie odsunąć te myśli w czasie, przeczekać trochę...
Mam podejrzenie, że brzuch mi się opuścił, no ale w sumie nie umiem tego dostrzec. Ale...dziś w nocy nie miałam zgagi, cały dzień też nic. Nie wzięłam ani jednego Renniego dzisiaj. Ale za to mam jakiś ból jelit/wątroby czy innych wnętrzności...zwłaszcza jak malutka się wierci, w nocy wzięłam 2 nospy bo bardzo bolało. Nie wiem skąd to i dlaczego, ale może jak dziecko opadło trochę niżej to brzuchol na co innego uciska no i stąd takie nieprzyjemności. Poza tym znowu problemy z dwójeczką
Aaaa no i dzisiaj już ciąża donoszona! Dobrze mieć tę świadomość, ale ja jeszcze nie gotowa...spakowana tylko mała torba na porod, a ta normalna jeszcze nawet nie zaczęta...aaaaaaaaaa boję się!!!!!
Agusia ;), Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
zupaztytki wrote:Tak, Kuniak jutro ma cc!
Powodzenia i czekamy na wieści już po
ChciałabymJuż, kuruj się Kochana, u mnie już lepiej, chociaż jeszcze coś tam mi dokucza.
Co Cie postawiło na nogi zupko? Ja na noc zamierzam zjeść kanapkę z miodem i czosnkiem. Oby pomogło. Zastanawiam się czy nie kupić sobie syropu Prenalen. Pomaga? -
nick nieaktualnyChciałabymJuż wrote:Yyyyy a jak się robi inhalację z ziemniaków? Nigdy nie robiłam.
oczywiscie,wylazisz co jakis czas z pod recznika,bo para jest b goraca.
I az do wystygniecia pary.Ja siedzialam tak z 20minChciałabymJuż, nicto lubią tę wiadomość
-
A taka parówka z się wody po ziemniakach he nawet nie wiedziałam ze tak można i na co to na katar.? Bo. Mnie doczytuje ostatnio wszystkiego tylko tak po łebkach z braku czasu, bo babcia ciągle się drze Marcel to Marcel tamto sratatata a tak mnie drażni jiuz ze ja trzeci dzień jestem taka ze bez kija nie podchodz ;o
ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyChciałabymJuż wrote:Optimus czyli jak będę robić obiadek to po prostu nie wylewać wody tylko przelac do inhalacji, tak?
Pati,to na zatoki dobre i na ogolne oslabienie.Przy okazji wdychasz gardlem,czyli na wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 20:42
ChciałabymJuż, xpatiiix3 lubią tę wiadomość