Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam witam witam!
Pati Twoja Nelcia...? Tosz to malutka Ty!Cudo poprostu:) Ja poroniłam rok temu w listopadzie, nic nie czułam, dokłądnie 19go miałam łyzeczkowanie, ciekawe czy moja Majusia wtedy nie postanowi wyjsc...
Chciałabym dzis bo meza urodziny ale mialby prezent ale gdzieee tam ile jescze do terminu i zeby cokolwiek sie zapowiadalo!Pfy!Dzis ginek to moze pocieszy ze cos tam sie szykuje! Ból spojenia pachwin juz od 2 miesiecy wiec przywyklam calkowicie łzy leca jak wstaje w nocy z łóżka ale to juz chyba nie robi na mnie wrazenia czuje ze trwa to juz wieki i tak zostanie;/
Stopy i dłonie spuchniete jak cholera;/
Powodzenia dzis rodzącym rozkrecajmy sie to nasz miesiac!xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
A ja się zwlokłam z łóżka.
Zjadłam śniadanie.
M. śpi po nocy - więc w domu taaaka cisza, która mogłaby się skończyć
Trzeba się chyba do sklepu pod blok przejść, zawsze to chwila jakiegoś zajęcia.
Kciuki za dzisiejsze rodzące!Milaszka lubi tę wiadomość
-
Hehe dobre wieści Agata ale mogli niby chociaż podwozie sprawdzić i pocieszyć albo od razu umówić na wywołanie wilka z lasu ;P
Evik ale po przejściach mamy ukochane brzdące to najważniejsze, ze się udało, bo rok temu cały listopad trup normalnie lezalam prawie cały czas w łóżku ja siły głowy nawet nie miałam podnieść mdlałam ciagle, boje się żeby znowu tego nie było ,bo ja dupne wyniki znowu mam, ja znowu mam zawroty głowy i straszne duszności..
Była położna cale szczęście zenjutro wizyta mała zakatarzona i kaszle ;(Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyno Optimus powiem ze wielce zdziwieni byli jak na pytania o alkohol papierosy i narkotyki odpowiadalam ze nie ...serio tu pod szpitalem jest miejsce wydzielone dla palacych i same brzuchate stoja i kopca ...przykre ale niestety prawdziwe w Irl to norma....masakra
Pati u nich termin niby na 7.11 w szpitalu wiec oni maja czas wywolywac,moja gin mi wyliczyla termin na 1.11 za pierwszym razem a potem usg 28.10 alee w szpitalu trzymaja sie 7.11 z miesiaczki wiec dla nich to jeszcze czas...moze faktycznie to ten 7.11 bedzie moze Ninja punktualna po irlandzku jest haha koniec koncow bedzie irlandka przeciezWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:39
-
No to dzisiaj witamy masowo Dzidziulki
super
Ja odsypiałam noc, właśnie się ogarniam, koleżanka się zapowiedziała na herbatkę około 14... a u mnie jakoś ochoty na to brak... wolałabym leżeć i leżeć i spać.
Jeśli chodzi o skurcze to ja modlę się o to, aby mi po prostu chlusnęły wody i wtedy bez większych wątpliwości pojadę na IP. Bo licząc moje skurcze, na przykład te dzisiejsze nocne, to ona są bardzo częste - co 3 minuty jeden po drugim, ale trwają sobie niecałą godzinę i nara, cisza spokój. Więc dzięki za taką niepewność, będę czekać na wody aż w końcu w chałupie urodzę. Zmykam pod prysznic, z zaciśniętymi za Was kciukamiChciałabymJuż, Maga31, Evik, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie, bo odebrałam wypis ze szpitala i zwróciłam uwagę że mój mały ma krótszą kość udową mianowicie badanie robione w 34 tygodni ciaży i
BPD 37+1
HC 35+6
AC 37+3
FL 33
no i zmartwiła mnie ta kość bo jednak odstaje od innych pomiarów czy w też tak miałyście? -
Pati to zdrowia dla Ciebie i Nelci. Kochana jest ze chce mi dotrzymac towarzystwa w przeziebieniu ale powiedz jej ze nie musi
A co do urodzin to ja jestem takim oto prezentemwyskoczyłam z brzucha na 2 dni przed urodzinami taty. A na drugie imię mam Ania, jak jego pierwsza miłość
-
Lafar_ra wrote:Mam pytanie, bo odebrałam wypis ze szpitala i zwróciłam uwagę że mój mały ma krótszą kość udową mianowicie badanie robione w 34 tygodni ciaży i
BPD 37+1
HC 35+6
AC 37+3
FL 33
no i zmartwiła mnie ta kość bo jednak odstaje od innych pomiarów czy w też tak miałyście? -
Jak mnie moja lokatorka wkurza to szok. Jak nie lazi gdzies i zostawia dziecko rozdarte to wiecznie przez telefon drze morde. Moja spac nie moze ja przez to tez. No chore to juz jest. A najlepsze jak gada przez video rozmowy dra te ryje z drugiej strony jakby dziecka nie widzieli bigdy
-
ChciałabymJuż wrote:Marzenka ja jeszcze nawet nie poczulam tychże skurczy.. Az sie zastanawiam czy się w ogóle pojawia. AAA i widzę ze zmienilas avatar- piękne paputki
trafiłam na takie buciki w necie, słodkie co?
hah a ja się urodziłam 2 dni przed urodzinami mojej mamy, a imię także odziedziczone po pierwszej miłości ojca
Wiecie co nie dojdę do ładu z tymi skurczami... teraz pod prysznicem, 3 silne (nie wiem dokładnie co ile, no ale dosłownie co chwilę) aż sobie usiadłam bo mi się duszno zrobiło, posapałam posapałam i cisza. Chyba regularnymi tego nie można nazwać
No i zostaje potem taki ból okresowy ale już nie skurcze, weź tu bądź mądry
Pati obyście się wygrzebały szybciutko z przeziębienia! A Nelcia przesłodka Dziewczynka, jak jej już ładnie żółtaczka zeszła co? Kolorek ma już taki wyrównany
xpatiiix3, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLafa-ra,u mnie tez na kazdym usg inaczej,tez sie martwie,ale wierze,ze wszystko bedzie ok,to tylko blad pomiarowy,plus jak Maluch sie inaczej ulozy lub wierci sie,jest trudniej zmierzyc...
Nie przejmuj sie.
Agata,no to pros sale for non-smokers i non-drug addicts
A KUNIAK o kt to cc miala miec? -
nick nieaktualnyPati no u nich 11.11 mam sie stawic i zadecyduja co robic ,bo jesli przeplywy i lozysko bedzie ok to pewnie mnie jeszcze przetrzymaja ...mowie Wam Sylwester... ;P
ale bez przesady do 11.11 juz sie rozsypie..kurde kaman ile mozna w ciazy chodzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:05