Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dotty84 wrote:Uwaga, mnie się śniło, że dziś urodziły: Ewelina_d i AgataP
Tak więc Mamuśki - do roboty
jestem wyspana, mąż ma dziś wolne, piękna pogoda, idę na badania (oby bez powodu;)), jedyny chyba dzień w okolicach okołoporodowych, na który nikt nie postawił ("na pewno urodzisz pierwszego, drugiego, śmego, zrajtego..." grrrrr. ewemtualnie "poczekaj do 7mego! (wtedy siostra męża przylatuje) - a co ja z nią będę rodzić?!?!).
Także ja poproszę!Maga31, ChciałabymJuż, Lavendula, lkc, Marzena27, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Nelcia - do zacałowania
taki z niej słodziak i ma już miesiąc - super!
Milaszka - tak właśnie myślałam, ze jesteś już na końcówce - trzymam kciuki by skurcze się uregulowały i były do wytrzymania
Ja zajadam śliwki w czekoladzie by i mnie "oczyściło", ale parcia nie mam na dzisiejszy dzień więc Kuniak, ewelina_d, AgataP, Milaszka - trzymam kciuki za Was!
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Optimus no wiem wiem, że to ten czosnek
Dziś na wieczór znów trzeba będzie go zapodać z nadzieją, że w końcu wybiję te wiruski
Madalenka, ja już mojej mamie z tysiąc razy powtarzałam.. NIE DZIAŁA. Ona jest niereformowalnaZawsze się wypiera, także chyba trzeba mieć to w dupie i już.
-
nick nieaktualny
-
Viv ja to spalam ile się dało ja w dzień padałam hehe aż podchodzily czasem dziewczyny albo położne i do mnie pani córka nie śpi a ja no juz tak tak ahaha sama z siebie zasypiałam na siedząco w szpitalu a spedzilysmy tak 8dni ;o
Viviana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Bry
Dwupak.
Lekkie @-owe
Po przytulankach niteczka krwi.
Poza tym spokój.
Śpiąca - przespałam całe przedpołudnie.
Czas na przewrócenie się na drugi bok i falowania c.d.
.... druga kawa
Za wszystkie dzisiejsze Bejbiki trzymamy kciuki
.LWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:24
Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale Wam dzisiaj żarty w głowie dziewuszki
AgataP rodzi? hy hy hy dobre...
wiec zaczne jak zwykle...ku mojemu wielkiemu niezadowoleniu nie urodzilam jeszcze-wiadomo,nie pospalam bo szpital i usg z samego rana o 9.10 toz to jeszcze koguty spia -wiadomo,ale nie bylo tak zle.
po usg,wsio ok, Pani "naukowczyni" powiedziala ze dziecko me jest typowym ksiazkowym przykladem wsio w 50 centylu , brala pozwolenie by moje wyniki przekazac tym tam naukowcom od tego badania bo ciaza bardzo ksiazkowa i zdrowa(hhmmm widac to nie jest w Irlandii czesto spotykanie),generalnie nie powinna mi podawac wynikow bo to eksperymant naukowy i nawet moj lekarz tego nie dostanie zeby nie mialo to wplywu na przbieg porodu(no chyba ze byloby cos nie tak to wtedy alarmuja lekarza)ale podala wyniki bo zjarzyla ze ja tez naukowiec i trzymala sztame(łachy nie zrobila,sama sobie z ekranu zczytywalam i zapamietywalam ale ok).
Ninja wazy 3506 gram,glowka w normie raczej z tych mniejszych wiec powiedziala ze wypcham bez problemu
ogolnie przeplywy ok,tluszcz u dziecka ok,kosci ok,wsio ok juz niebawem ma nastapic bliskie spotkanie 3 go stopnia miedzy mna i Ninja(bla bla bla ja wiem ze na Sylwestra...tacy specjalisci..)
mam zjdeica hippisowi do pracy podrzucilambedzie zadowolony bo ma poliki po nim(ksiezyc w pelni normalnie)
ide pod prysznic bo mi zimno....
P.S aa i ponoc energiczne dziecko.....lovely...tylko tego trzeba mi bylo...energiczne dziecko...oby tej energii w dzien zuzywalo a w nocy sie ladowalo...oby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:01
ChciałabymJuż, Lavendula, Isia14, ÓptimusPrime, Mag.1990, xpatiiix3, zupaztytki, Marzena27, misiaczk25, ewelina_d, blue00, Maga31, Rybka Nemo, Fidelissa, Agusia ;), Amnezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a jak to jest? Jak powiedzmy mam skurcze tak co 3,4,6,9 min w roznej kolejnosci, to jak one sie reguluja? Pozniej od poczatku leci tak powiedzmy co 20min i schodzi coraz mniej? Czy nagle zrobia mi sie co 5min regularne?
Nie wiem czy jasno napisalam ale moze ktoras zrozumiala -
Milaszka wrote:Dziewczyny a jak to jest? Jak powiedzmy mam skurcze tak co 3,4,6,9 min w roznej kolejnosci, to jak one sie reguluja? Pozniej od poczatku leci tak powiedzmy co 20min i schodzi coraz mniej? Czy nagle zrobia mi sie co 5min regularne?
Nie wiem czy jasno napisalam ale moze ktoras zrozumiala
ja jeszcze nie wiem co to skurczMilaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilaszka wrote:Dziewczyny a jak to jest? Jak powiedzmy mam skurcze tak co 3,4,6,9 min w roznej kolejnosci, to jak one sie reguluja? Pozniej od poczatku leci tak powiedzmy co 20min i schodzi coraz mniej? Czy nagle zrobia mi sie co 5min regularne?
Nie wiem czy jasno napisalam ale moze ktoras zrozumiala
hmmmmmmmm dobre pytanie,ale jak ja tak mialam to sie wyciszalo,jak zaczna byc coraz bolesniejsze ,dluzsze i coraz czesciej to juz wtedy to...i badz tu madry kiedy one sie staja dluzsze bolesniejsze i czestsze... -
nick nieaktualnyNo wlasnie.. Badz tu madry
no nic czekam. Jak sie dowiem to i wam napisze cobyscie wiedzialy.
Lawendula, ja tez dopiero wczoraj poczulam co to skurcz. A najsmieszniejsze jest to ze ja bylam przekonana ze to moja mala sie wierci i naciska mi na dupe, flaki i te wszystkie wnetrznosci... Dopiero MAZ mnie uswiadomil glupia, ze to skurcz :p bo ja go odczuwam tak jakby mi ktos nagle caly dol brzucha w piesci zaciskal.... Aaaaaa wlasnie idzieAgataP, Mag.1990, Maga31 lubią tę wiadomość