Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Rany rozkrecacie się z porodami
Ja dostalam Amelke do pokoju dzisnakarmiona i spi. Maz ma urlop i zaraz przyjedzie to ja się przespie. W nocy trzeba czuwać. Zla jestem ze tego smoka jej dały bo się domaga i poza tym bawi piersią.
Marzena27, Maga31, Fidelissa, ChciałabymJuż, xpatiiix3, blue00, zupaztytki, Isia14, Rybka Nemo, Amnezja, Nata lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Kuniak - powodzenia!
Natasza - gratulacje!
Ja oczywiście nie rodze... próbuje się jakoś uspokoić po spotkaniach rodzinnych i wysłuchaniu wszystkich 'mądrości'... następna notka na blogu będzie na pewno o 10 przykazaniach dla tych, co wchodzą na orbitę ciężarnej... eh...Maga31, Fidelissa, lkc lubią tę wiadomość
-
Sylvi co do wkładania fotelika, to też mieliśmy z tym niezły ubaw. Szczególnie, ze byliśmy pewnie, że to proste jest
I zapięliśmy źle.. cały fotelik się ruszał, a mój mąż stwierdził, ze to z pewnością tak ma być
Mi cos nie grało i na szczęście na foteliku była instrukcja
To nas uratowało
Natasza Gratulacje!Super, ze to już za Tobą
Teraz zdrówka dla Was i siły w dochodzeniu do siebie
Milaszka twój mąż jest cudownyTaki widok musi być bezcenny
Ach.. te nasze twardziele
Paju a dziwisz się, że chce spać na Tobie? Tyle miesięcy był w Twoim brzuszki i nagle co? Rozdzielili go z najukochańszą istotą na świecie
KUNIAK no oczywiście trzymamy kciuki!!Nic sie nie martw, będzie dobrze!
Fidelissa.. boję się dokładnie tego samegoi chyba każda z nas
A co od oczyszczania organizmu.. pięknie to ujęłaś
Vivianka, super, że Amelka już przy mamie
A ja do 3 w nocy wstawałam co godzinę do kibelka (bo na wieczór się kurowałam herbatami) a od 3 już tylko co 2h wstawałamMasakra jakaś! Obudziłam się cała mokra, wiec dostałam koszulkę męża, żeby się przebrać, bo do spania mam tylko jedną swoją. Reszta mnie hmm.. dotyka
A ja w nocy muszę mieć luźno.
Niedługo pójdę robić inhalację, bo czuję jak mnie swędzi w nosieMaga31, sylvi, Fidelissa, Viviana, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
A mnie jeszcze wczoraj teściowa zdenerwowała tekstem "jedz, jedz, bo za niedługo czeka Cie dieta"...wrrr, a ja nie mam zamiaru przechodzić na żadną dietę! Nie wierzę w te zabobony!
Na szczęście mąż jej powiedział, że jestem wszystkożerna i że to mity z tą dietą dla matki karmiącej- jednak przydało się że chodził ze mną do tej SR
ale Ona i tak wie swoje i zaczęła opowiadać jak to jej dwaj synowie mieli alergię na to i siamto i nawet mój mąż miał podejrzenia o celiaklię, które okazały się nieprawdziwe... - no na prawdę nie mogłam już tego słuchać..., zacisnęłam zęby i jakoś to przetrwałam.
Wiem, ze życie pisze różne scenariusze, ale odebrałam to jako pewność, ze skoro ona miała tyle problemów z karmieniem dzieci to ja również łatwo mieć nie będę.. -
Moja różowa miesięczna księżniczka
ewelina_d, zupaztytki, ChciałabymJuż, ÓptimusPrime, mada_lena, Fidelissa, Strupka, Milaszka, lkc, sisiiii, Maga31, madziulka112, Viviana, blue00, misiaczk25, Mag.1990, Isia14, Lafar_ra, Marzena27, santoocha, Agusia ;), Rybka Nemo, Ninusia, Amnezja, Nata lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
I meeeega wiadomosc na dzisiaj następny dzidziuś będzie ,Jula odłączona od podtrzymania
zupaztytki, ÓptimusPrime, mada_lena, Fidelissa, lkc, Dotty84, Milaszka, Maga31, Viviana, blue00, misiaczk25, Lavendula, Isia14, Lafar_ra, Marzena27, sylvi, santoocha, Agusia ;), Rybka Nemo, Amnezja, Mamadomina lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja niestety byłam zmuszona po raz tysięczny słuchac od mojej mamy na temat porodu z moim bratem - wcześniaczkiem. Jak to przezył śmierć kliniczną, a jej nic nie powiedzieli, że coś jest nie tak. Jak to miała PRZEZ LAKTATOR problemy piersiami i zapalenie jakieś. I żebym przypadkiem nie używała laktatora. Jak to jakaś pani kilka razy poroniła, a później jak urodziła, to lekarze przecieli coś tam i urodziło się dziecko martwe. Porażka jakaś! I nawet nie wpadła na to, ze może niekoniecznie mam ochotę słuchać tego. A jakbym powiedziała, zeby nie straszyła, to jej odp. jest przecież ja nie straszę, ja tylko mówię.
Tak więc podobnie jak Maga.. zacisnęłam zęby i przetrwałam. Ale cieszę się, że już jestem w domu i nikt mi gitary nie zawracaMaga31 lubi tę wiadomość
-
Maga, Fidelissa - no więc właśnie
o tym wszystkim, między innymi, się nasluchalam. Nie pierwszy raz ale chyba przełomowy, bo mi się ulalo juz... Idę krew upuscic, wycieczka dla rozluźnienia
ChciałabymJuż, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, moi sąsiedzi chyba postanowili przedłużyć sobie weekend i puszczają muzykę, że u mnie aż dudni. Nie ma to jak odpocząć we własnym domu ;/
Kuniak powodzenia dzisiaj
Gratulacje dla nowej mamusi;)
Milaszka, Mag jak miło, że nie tylko ze mnie tak leci, bo już się zaczęłam stresować, bo trwa to od piątku.
Sto lat dla Nelciślicznotki naszej forumowej
Ijee to 3mamy kciuki za Julę !!)
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati,no gdzie ksiezniczka,toz to KROLOWA
Jula,jestesmy z Toba
Ja sie przebudzilam,ale chyba na chwilke,bo zmeczona wciaz,wypije herbatke i spaaaaaaac
Chcialabym,a pocilas sie bo czosnek jadlasJuz jest blizej niz dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 10:36
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Pati piekna Nelcia
królowa jest tylko jedna
Chciałabym a ja kiedys mojej zwróciłam uwage za takie teksty....bo mnie ch... strzelał
My dzis nocka pt baki, kupki itp ale jestesmy juz po jedzonku i o 11 wybieramy sie na spacer.
xpatiiix3, eforts lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello! Ja wlasnie wyszlam od gina i jego zdaniem juz sie zaczelo...... Aaaaaaa szyjka prawie zadna, paluch jeden wchodzi, czop leci, skurczybyki coraz czestrze ale dalej nieregularne. No. To teraz czekamy na regulacje i wio do szpitala. Oczywiscie powiedzial ze jak to w przyrodzie bywa moze sie nagle ot tak akcja zatrzymac, ale liczmy na to ze tak nie bedzie, bo znikoma szansa.,
Małżu w pracy, powiedzialam zeby sobie spokojnie dokonczyl wsyzstkie sprawy i byl w gotowosci w razie czego. Snajac zycie szybko sie to nie przyspieszy wiec nie mam co panikowac.. Takze czekam, czekam, czekam. Cos musze sobie zorganizowax do jedzenia i czyms zajac, tylko czym?!?!ÓptimusPrime, xpatiiix3, Fidelissa, lkc, ewelina_d, Maga31, Viviana, blue00, misiaczk25, Lavendula, Isia14, zupaztytki, Marzena27, Dotty84, Agusia ;), Rybka Nemo, Amnezja, Nata lubią tę wiadomość
-
Ale lecicie hehe teraz z każdym dniem co raz więcej dzieciaczkow będzie dzień młody to co dzisiaj trzy na bank będą może 4 albo i więcej Czekamy
Milaszka. Go go
Hehe madalenka doda zajechałohahaha
Dziękujemy za komplementyktóra jeszcze się pochwalić córuśką albo syńciem ja uwielbiam zdjęcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 10:46
Milaszka lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel