Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Widze, ze Natasza sie jeszcze nie odzywa.
Ciekawe czy dzis w nocy tez będziecie tak dużo pisać
Spać kobitki póki dzieci nie płaczą)
Strasznie mi sie chce spac, ald nie moge zmrozyc oka...ewelinka_shn, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Jest Nataszka 2800 i 54cm,ur 1.05:-)bylo mega ciężko....
santoocha, ÓptimusPrime, Madlen222, Milaszka, lkc, Ninusia, Paju, blue00, Viviana, Mamadomina, mada_lena, Dotty84, karmelek, Lafar_ra, marynka, xpatiiix3, misiaczk25, Maga31, Agusia ;), Marzena27, Lavendula, zupaztytki, Fidelissa, Isia14, ChciałabymJuż, Amnezja, e_v_e, sisiiii, anusiaa90, sylvi, Rybka Nemo, Dorotucha, Nata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od wczoraj pierwszy raz czuje mocne skurcze. mecza juz od ok 21:00. Sa nieregularne, troche spalam, ale co chwile mnie budza.. No ciekawe czy sie ureguluja, czy to tylko falszywy alarm.. Dzis mam lekarza o 10:00 zobaczymy co powie. Krwisty czop dalej leci jakby go bylo co najmniej 100 litrow od piatku.. Czekamy..
A najslodszy jest moj maz, ktory spi w koszuli.. Zeby w razie czego byc w "gotowosci"..
Natasza Gratulacje!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 04:32
Mamadomina, mada_lena, Mag.1990, Maga31, Marzena27, Lavendula, Fidelissa, ChciałabymJuż, sisiiii, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek...
wszystkim mamusiom gratuluje.... i oczywiście zazdroszczę ...
zdjęcia dzieciątek przecudowne... aż chciałaby się takie maleństwo poprzytulać,,,ale mój Leniuszek jeszcze nie zamierza chyba lądować
Poczytałam Was tak "po łebkach", bo inaczej nie dałabym radytyle naskrobałyście...
miłego poniedziałku... -
Mam wrażenie że nie mam mleka (bo go nie widzę i w cyckach sucho) ale chyba wtedy mały by płakał cały czas ze głodny nie?
Mam wrażenie że był pierwszy sik. Więc jakby co już mówię, że sika
Dziś była ciężka noc, mały ciągle chce spać na mnie.. Albo nie wiem co bo już glupieje.ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
-
Ojej ale ciężka noc. Młoda plakaka co chwilę mnie wolaly. Wisiala na cycu a nie dala się odlozyc. Ledwie żyję. Do tego kolka i znow jej rurka pomogli. Poranila mi sutki. Poza tym teraz po nawale wydaje mi się ze malo mleja. I ostatecznie wiecie co jej pomogło - smoczek ehh dały jej i był spokój.
Ciekawe jak dzis bo jednak odstawilu kroplowki i mm i na samej piersi tak płakała. W domu to kupimy mm i sprobuje nieszanie karmic. Ake stres jak tak dzidzia płacze az mnie się płakać chciało.ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caśka wrote:Bo na umowę zlecenie pracuje
tak zawsze jest. Obiecywano mi ze umowę o prsce bede miwc żebym dostala urlop maciezynski i w ogole ze zapewnia mi wszystko.. Jak przyszlo co do czego... Nagle jest dupa...
Kurczę współczuję , te umowy śmieciowe to jest faktycznie masakra. Nie lubie ludzi, którzy niepotrzebnie mydlą komus oczy; trzymam kciuki, zobaczysz wszystko sie pouklada, a oni niech się gonią. -
No to kolej na mnie !
Prosze trzymajcie dzis kciuki za moja Malutka !
mada_lena, Dotty84, Lafar_ra, Viviana, Milaszka, Madlen222, FK81, xpatiiix3, santoocha, Paju, misiaczk25, ÓptimusPrime, Maga31, Agusia ;), Marzena27, lkc, Lavendula, blue00, zupaztytki, Fidelissa, ewelina_d, Isia14, Strupka, ChciałabymJuż, Amnezja, Mamadomina, e_v_e, sisiiii, anusiaa90, Rybka Nemo, Ninusia, Nata lubią tę wiadomość
-
Natasza gratuluje raz jeszcze! !
Kuniak trzymamy kciuki zeby poszlo latwo i bezproblemowo!
U nas nocki w miare ok, choc dzis czesciej byly pobudki.. zaraz uciekam jesc sniadanie bo mnie normalnie ssie w zoladku! No i do karmienia musze miec zawsze cos na przegryzkeKUNIAK lubi tę wiadomość